50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

calismalarinizi sevsinler kaydirigubbakcemile3 artik o halde hamilelikte cok almamaya gayret edip, sonrasinda SIKI bir diyet yapmalisin ama bebis gelecek diye de tikinma ha..
bana hep diyorlar amaan neren sisman senin, o akildaki 5 kilo (ben simdilik 3 hedefliyorum) cok farkediyor oysa ki. ne yap et, kilo vermesen de almamaya bak hamile olana kadar.

Bu arada sabah aç karnına tuvaletten sonra ve iç çamaşırlarıyla 57 yim yani.Foruma giyinik haldeki kilolar yazılıyosa söyliyim 58 - 58,5 senağlama

:kedi: Allahım hayırlısı neyse o olsun bakalım..Du bakalım burası iyi gelicek sanki kilo verme konusunda içimdeki vınn vınnnnn diye bağıran gaz seslerini duymaya başladım

:kedi: Allahım hayırlısı neyse o olsun bakalım..Du bakalım burası iyi gelicek sanki kilo verme konusunda içimdeki vınn vınnnnn diye bağıran gaz seslerini duymaya başladım

ama hamile bile olsaniz yavas tempo yuruyusler zararli olur mu ki??

hem baslangicta hizli baslayip, yorulup sogumayin...

nacizane :kedi: :kedi: :kedi:

ama hamile bile olsaniz yavas tempo yuruyusler zararli olur mu ki??

hem baslangicta hizli baslayip, yorulup sogumayin...

nacizane :kedi: :kedi: :kedi:

Rica ederim fikirlerin benim için çok kıymetli.. Ama yavaş tempolu yürüyüşler hiç bi işe yaramıyo ki, kalori yakmak için nabzın baya hızlanması lazım.İşte o hızı yakalıycam derken diğer mevzu ne olur onu bilmiyorum

bence bir zararı olmaz aynı kaygıyı ben de yaşıyorum doktora spor yaparsam bir şey olur mu dedim, olmaz dedi. zaten yürüyüş falan veriyor hamilelere. fatmagül izlerken koşamayacağına göre hızlı tempoda yürüyebilirsin bence. ben de bisiklet sürüyorum film izlerken.
hadi bu akşam en az 40 dakika spor yapalım
fazla mekik falan çekme ağır kaldırma çok hızlı koşma. yürümekten zarar gelceğini sanmıyorum ilk haftalarda.

Bu arada sabah aç karnına tuvaletten sonra ve iç çamaşırlarıyla 57 yim yani.Foruma giyinik haldeki kilolar yazılıyosa söyliyim 58 - 58,5 senağlama

evet biz de öyle tartılıyoruz 57sin yani.

hmmm :) o zaman mutlakaaa yediklerinize dikkat edin.. ama yine de dusuk tempo yuruyusler faydalidir.. en azindan sizi zinde tutar.. cok olmasa bile bi miktar kalori yakmanizi saglar... 1 saat kosmak yerine 1.5 saat once normal sonra biraz hizli yürüyüs....

canım istersen sen yine de doktoruna sor, benimki yooook yoook dedi, gerçi mal bir doktordu daha gitmedim ama sonuçta doktor bilir herhalde:)

aa süper anlaştık o zamann kaydirigubbakcemile5 bu akşam en az 40 dakika spor yapılacakk kaydirigubbakcemile2

selam

ŞULECİM BUGÜNKÜ SPORLARIMI YAZİM

25 dk leslie
45 dk stepper
ve 50 dk plates
malesef bildirim yapıp hemen kaçmak zorundayım kota yine doldu
zaten kimsecikler de yok

öpüldünüz bye byeopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kış akşamları yaz akşamları gibi olmuyo yaa ben yiyorum....
MENÜM
sabah
2 dlm ekmek
3 zeytin
yarım domates,biber

öğle
iskender

ara
1 dlm kek

akşam
salata(yağsız)
3 pohaça(lancesis tarifinden)

habire cnm birşeyler istiyorrrrrrrrrrrrr napcam akşamlrı bennnnnnnnnnn

Dünki menüler yorumlandımı?
Pepper görünmüyoda pek :)
Bugün yediklerime gelince..
Berbat..
Saba kahvaltı etmeden s.ocağına gittik,
gelince yapdım 12 gibi.
1 tam simit-3 zeytin-domates-2 dilim salam-çok az peynir-maydonoz..açık çay.
Ara öğün yapdım,bi kase ülker kellogs,
öğlen yiyemedim yani,bi ara öğün daha yapdım,bi bardak lıght süt ile bi ülker k-bar
Akşam yemeğinde çok az pilav ve 3 köfte yedim,,turp salatası ile..
çay içicem yanında biraz fındık yerim,yada msr patlatırım..
Ayrıca bu sabah dayanamadm tartıya çıkdım,şok şok şok oldum akannehir
cumayı bekliyorum yazmak için umarım böyle olur yine ohaoldumsmile

Spor yapamadm henüz ama 20 dk zumba ve 20 dk nivea yapıcam göbikim için..

Son düzenleme:
kızlar beni atın siz isterseniz artık aranızdan yada oklavayı dayayın bana hiç anlatmıcam neler yiyom neler içiyom offf offf ah bu kocişşşş yokmuuuu adam yemek içmek için gelmiş hayata beni katıyo ardına yaaa(bide yarın muğlaya gidiyoruz birkaç arkadaş ailecenek toplanıcaz ye iç yatt olucak yani hadi bakalım ben şimdiden kilomu bildereyim belki yarın giremem
hala aynıyım 58.5 bu 3. hafta veremiyorum yani vermek için bişey yapamıyorumda hani....

Bugün yediklerim:

sabah
2 dilim siyah ekmek labne peynirli, birkac zeytin

ara
2 kaju, 1 mandalina

öglen
1 yumurtali Brötchen = resundeki ekmekcik ama cavdarlisini aldim

ara
muz
hazir sütlac

aksam
1 tas mercimek corbasi
1 dolu tabak firinda köfteyle patates
2 dilim elma yedim hemen sonra

su an yesil cay iciyorum

aksam sadece corba icecektim ama annem yapmis köfteleri falan gelde ymee

tadini cikar canim ama gezmeyi ihmal etmeyin ye ic gez yat olsun :)

Merhaba kızlar

Aygirl ara olayını abartmışsın bugün :) muz ve sütlaç birarada çooooooooook fazla olmuş. Afiyet olsun

LEYLACIM arada sırada duraklama dönemi olur, ben 5 aydır 800 gram almayı becerdim sadece sempatiksalakcinni

CİCİBİSİ geçmiş olsun... Kahvaltı gecinkince biraz fazla yemişsin... salam dışında gayet güzel olmuş menün. Öğle yemeği yemeyip iki ara yapman da iyi olmuş.

ULKERKCİM iskenderler, kekler, poğaçalar... maşallahın var

Bugün biz de LACHESİS in poğaçasında yaptık. Tarif için teşekkürler nutella. Ama biraz yağlı oldu sanki Kıvamı cidden süper ama... Acep margarini azaltırsam, yine bu kıvamda olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…