Teşekkür ederim kızlar, evet artık aklımı başıma devşirmenin zamanı çoktaan geçiyo bile :)
Aygirl hamilelik olayı benim için yılan hikayesine döndü..Ben Mart ayında sigarayı bırakırken eşimle bir plan yaptık, sigara - alkol zararlı ne varsa hayatımdan çıkartıcaktım, vücudumu toparlıycaktım spor yapıcaktım kilo vericektim, 3 ay sonra da bebek çalışmaları başlıycaktı.Aman da aman diş doktoruna gittim, kadın doğuma gittim, sigarayı bıraktım, alkol zaten arkadaş ortamında bi kadeh şaraptan ibaretti o bile bitti, ilk ay spor da yaptım, anlayacağın ciddi hazırlandım hamileliğe..Ama gel gör ki 3 ayın sonunda kilo konusunda evdeki hesap çarşıya uymadı,önceki kilom azmış gibi 3 kg daha alıp 57 kg lik bir tosuncuk oluverdim..Eşimden biraz daha zaman istedim, her ayın başında bir ay zaman daha olmadı bir ay daha bir ay daha .... ama zayıflayamadım.Eşim de sonunda "Eylülde sana son bir ay zaman daha..Ekim geldiğinde artık beklemem" dedi.Yine yapamadım..Bir insanın hayatında 5 kilo bu kadar mı sorun olur, benim hayatımda oldu işte..Eşim de artık beklemiyo valla..Anlayacağın biz çalışmalara başladık :kedi:Nolcak bilmiyorum valla hakkımda hayırlısı olsun
calismalarinizi sevsinler kaydirigubbakcemile3 artik o halde hamilelikte cok almamaya gayret edip, sonrasinda SIKI bir diyet yapmalisin ama bebis gelecek diye de tikinma ha..
bana hep diyorlar amaan neren sisman senin, o akildaki 5 kilo (ben simdilik 3 hedefliyorum) cok farkediyor oysa ki. ne yap et, kilo vermesen de almamaya bak hamile olana kadar.
:kedi: Allahım hayırlısı neyse o olsun bakalım..Du bakalım burası iyi gelicek sanki kilo verme konusunda içimdeki vınn vınnnnn diye bağıran gaz seslerini duymaya başladım
ama hamile bile olsaniz yavas tempo yuruyusler zararli olur mu ki??
hem baslangicta hizli baslayip, yorulup sogumayin...
nacizane :kedi: :kedi: :kedi:
Yarışalım valla bişiler yapalım nolcak böyle ben bilmiyorum ki..Eve koşu bandı bile aldık yaaaa..(Ama bide mideme kelepçe almam lazım sanırsam)
Bide bebek çalışmaları var diye koşu bandına da çıkmıyorum, aman ya bişey olursa ya bişey varsa da düşerse diye..Mesela bu akşam çıksam koşu bandına (Fatmagül eşliğinde ) bi saat çok hızlı tempoda yürüsem şöyle bi ter atsam, acep yanlış yapmış olur muyum?
Bu arada sabah aç karnına tuvaletten sonra ve iç çamaşırlarıyla 57 yim yani.Foruma giyinik haldeki kilolar yazılıyosa söyliyim 58 - 58,5 senağlama
Rica ederim fikirlerin benim için çok kıymetli.. Ama yavaş tempolu yürüyüşler hiç bi işe yaramıyo ki, kalori yakmak için nabzın baya hızlanması lazım.İşte o hızı yakalıycam derken diğer mevzu ne olur onu bilmiyorum
Rica ederim fikirlerin benim için çok kıymetli.. Ama yavaş tempolu yürüyüşler hiç bi işe yaramıyo ki, kalori yakmak için nabzın baya hızlanması lazım.İşte o hızı yakalıycam derken diğer mevzu ne olur onu bilmiyorum
bence bir zararı olmaz aynı kaygıyı ben de yaşıyorum doktora spor yaparsam bir şey olur mu dedim, olmaz dedi. zaten yürüyüş falan veriyor hamilelere. fatmagül izlerken koşamayacağına göre hızlı tempoda yürüyebilirsin bence. ben de bisiklet sürüyorum film izlerken.
hadi bu akşam en az 40 dakika spor yapalım
fazla mekik falan çekme ağır kaldırma çok hızlı koşma. yürümekten zarar gelceğini sanmıyorum ilk haftalarda.
evet biz de öyle tartılıyoruz 57sin yani.
selam
ŞULECİM BUGÜNKÜ SPORLARIMI YAZİM
25 dk leslie
45 dk stepper
ve 50 dk plates
malesef bildirim yapıp hemen kaçmak zorundayım kota yine doldu
zaten kimsecikler de yok
öpüldünüz bye byeopuyorumnanaktan
kızlar beni atın siz isterseniz artık aranızdan yada oklavayı dayayın bana hiç anlatmıcam neler yiyom neler içiyom offf offf ah bu kocişşşş yokmuuuu adam yemek içmek için gelmiş hayata beni katıyo ardına yaaa(bide yarın muğlaya gidiyoruz birkaç arkadaş ailecenek toplanıcaz ye iç yatt olucak yani hadi bakalım ben şimdiden kilomu bildereyim belki yarın giremem
hala aynıyım 58.5 bu 3. hafta veremiyorum yani vermek için bişey yapamıyorumda hani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?