LEYLACIM arada sırada duraklama dönemi olur, ben 5 aydır 800 gram almayı becerdim sadece sempatiksalakcinni
CİCİBİSİ geçmiş olsun... Kahvaltı gecinkince biraz fazla yemişsin... salam dışında gayet güzel olmuş menün. Öğle yemeği yemeyip iki ara yapman da iyi olmuş.
ULKERKCİM iskenderler, kekler, poğaçalar... maşallahın var
Bugün biz de LACHESİS in poğaçasında yaptık. Tarif için teşekkürler nutella. Ama biraz yağlı oldu sankiKıvamı cidden süper ama... Acep margarini azaltırsam, yine bu kıvamda olur mu??
Sorma canım sorma,kahvaltıda salama alşmışım ben,eksik geliyo gözüme o zaman ohaoldumsmile GEç olunca evet biraz ffazla kaçdı,öğleyi atladım o yüzden,
sporumu yapamadım,ama yinede yapmadan yatmıcam hemen kalkıp yapıyorum şimdi..
Yeşil çay içip kociğimi beklicem..
Hayırlı geceler diliyorum herkese..
O zaman şöyle yapalım. 2 dilim yerine 1 dilim ye, ne kadar azaltırsan kardır kaydirigubbakcemile5
Sporu mümkün oldukça erken saatte yapsan daha iyi olur canım, bi dönem araştırmıştım o konuyu. Yanlış hatırlamıyorsam, bünyen müsaitsen kahvaltıdan önce, bünyen müsait değilse kahvaltıdan 1,5 saat sonra en güzel verimi alıyormuşsun.
İyi geceler opuyorumnanaktan
sekerim leslie nedir ?
ULKERKCİM iskenderler, kekler, poğaçalar... maşallahın var
Bugün biz de LACHESİS in poğaçasında yaptık. Tarif için teşekkürler nutella. Ama biraz yağlı oldu sankiKıvamı cidden süper ama... Acep margarini azaltırsam, yine bu kıvamda olur mu??
kızlar herkeze iyi geceler ve iyi tatiller ben 2...3 gün şehir dışında olucam yani nete giremem kendinize iyyi bakın dönünce görüşürüz hepinizi öpüyorum...
Merhaba kızlar
Aygirl ara olayını abartmışsın bugün :) muz ve sütlaç birarada çooooooooook fazla olmuş. Afiyet olsun
ben seni çokkk eskilerden hatırlıyorum sanki, o zaman daha evlenmemiştin,
ay o zamandan bu yana ben 1 kilo anca vermişimdir, ya ben niye hiç kilo veremiyorum ya mafoldumben
Ara öğünlerde ne tercih ediyorsunuz?Ben şu balıkçıoğlunun haşhaşlı galetaları var ya ondan aldım sizce iyi bir fikir mi?bilmiyorumkismile
günlerden perşembe 30dk spor yaptım
fünaydın arkadaşlar benide arınıza alırmısınız zayıuflamak istiyorum ama 1grambıle veremıyorum ama bende pko var malesef onun için veremiyorumlütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?