50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma canım sorma,kahvaltıda salama alşmışım ben,eksik geliyo gözüme o zaman ohaoldumsmile GEç olunca evet biraz ffazla kaçdı,öğleyi atladım o yüzden,
sporumu yapamadım,ama yinede yapmadan yatmıcam hemen kalkıp yapıyorum şimdi..
Yeşil çay içip kociğimi beklicem..
Hayırlı geceler diliyorum herkese..

O zaman şöyle yapalım. 2 dilim yerine 1 dilim ye, ne kadar azaltırsan kardır kaydirigubbakcemile5

Sporu mümkün oldukça erken saatte yapsan daha iyi olur canım, bi dönem araştırmıştım o konuyu. Yanlış hatırlamıyorsam, bünyen müsaitsen kahvaltıdan önce, bünyen müsait değilse kahvaltıdan 1,5 saat sonra en güzel verimi alıyormuşsun.

İyi geceler opuyorumnanaktan

Ahh,bi bilsen tamda o saatlerde ben nası 3.5 atıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Minik bi kurbağam var,kahvaltıdan sonra uyuyo o sıra anne ev toplama derdinde,
öncesini zaten hiç sorma tam bi telaşe kaydirigubbakcemile3
Genelde öğleden sonra yemek sonrası uyuyunca yapyorum ama keşke en iyi verimi alabiliceğim saatlerde yapabilse ohaoldumsmile Böyle olunca çok yorgun giriyorum yatağa,gece kalkmakda işkence oluyo...
Sanada iyi geceler tekrar..opuyorumnanaktan

kızlar herkeze iyi geceler ve iyi tatiller ben 2...3 gün şehir dışında olucam yani nete giremem kendinize iyyi bakın dönünce görüşürüz hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:
sekerim leslie nedir ?

canım leslie walk at home yaz googlea indir, spor videous çok güzel. mil mil evde yürüyorsun.

canım hamur yağlı yağlı olmaması lazım, ununu mu az koydun acaba, normal hamur oluyor, öyle yağlı kurabiye hamuru gibi olmuyor.

rica ederim bebekim. ülkerkim de yapmış. ay çok mutlu oldum afiyet olsun ikinize de.

ay bende gece gece 1.5 tabak makarna yedim kızlar 40 dakika bisiklet çevirdim ardından ama çok yavaş sürdüm filme dalıp unutuyordum çevirmeyi
ay yarın da tartı günü, reglimde kesin 58-59 çıkarım

Merhaba kızlar

Aygirl ara olayını abartmışsın bugün :) muz ve sütlaç birarada çooooooooook fazla olmuş. Afiyet olsun

vallahi hic acimadim :) Bugün yogun bir is günüydü, tikindim onun icin...

@ Lachesis tesekkür ederim canim, ay chek dis avt

@ Leylaela canim tadini cikart, görüsmek üzere

Kizlaaaaaaar Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun Şeniz

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Son düzenleme:
ben seni çokkk eskilerden hatırlıyorum sanki, o zaman daha evlenmemiştin,
ay o zamandan bu yana ben 1 kilo anca vermişimdir, ya ben niye hiç kilo veremiyorum ya mafoldumben

helal valla, nasıl hatırladıın?? 1yıl once de giriyordum. sonra cok yogun ve masabası olmayan bir işte calısmaya baslayınca kopmustum burdan. simdi o işimden ayrıldım yeni bir iş bakıyorum. bu boslukta yine burası muhtesem oldu, bundan sonra da zor bırakırım buraları :1rolleyes:

Ara öğünlerde ne tercih ediyorsunuz?Ben şu balıkçıoğlunun haşhaşlı galetaları var ya ondan aldım sizce iyi bir fikir mi?bilmiyorumkismile

2-3 galeta
kuru kayısı ve ceviz
1 adet meyve (elma hariç, acıktırıyor :) )
1 kase yogurt (içine meyve olabilir)
besleyici bir icecek (ayran, sut, meyve suyu..)
etimek uzerine muz (edatuccar 'a onerisinden dolayı tesekkurler :))
kuru uzum, kuru incir
bir kac tane fındık ya da badem

benim aklıma bunlar geldi saglıklı olarak ama tabi arada bir canımız cekince 1 kare cikolata, mavi yesil biskuviler falan da kacabilir az olmak kosulu ile, di mi kocummm?? :)

günaydınlar herkese...... cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.....

hemen kilomu bildireyim 53.3......geçen haftayla aynı....verememişim bu hafta....

Günaydin kizlar,
kilom 59,0 ve acaip siskinlik var. Sanki bi tencere kuru fasülye yemis gibi hissediyorum benneyaptımki

gunaydinnnn........

Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun....
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragiturkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

bugünki ögünüm:

sabah--> 1kepek ekmegi+peynir k.k

ara--> kivi

oglen--> kiymali makarna

ara--> 3 adet mini cokoprens

aksam--> bilmiyorum :)

gunaydin
guzel bayramlar
kilo bildirimlerinizi mesajla atarsaniz sevinirim. Almanyadan iki misafirim geliyor. gunlerdir onlara hazirlaniyordum. 3 gun boyunca istanbulu gezdirecegim... O yuzden forumu cok takip edemedim. Ama ozel mesajla atarsaniz bu haftaki kilolarinizi listeyi hemen yapip yayninlarim. Cok kisi atmazsada yine yayinlamak icin pazar pazartesiyi bekleyecegim.
suleulku ve aygirl sizin kilo bildiirminiz bu sayfada oldugu icin sizinkileri hemen kaydettim... hoscakalin

beden ölçülerimi yazıyorum....
............2.haft.önce.............şuan
bel................79....................72
göbek............82....................80
popo..............93....................93
basen....................................91

basenimi ölçmemiştim önce..bide göğsümü ölçmedim adet olcam galiba çok şişler adetten sonra ölçerim göğsümü..
bu arada kilo bildirimini anchusa sanamı yapıyoz gene..

fünaydın arkadaşlar benide arınıza alırmısınız zayıuflamak istiyorum ama 1grambıle veremıyorum ama bende pko var malesef onun için veremiyorum lütfen yardım

fünaydın arkadaşlar benide arınıza alırmısınız zayıuflamak istiyorum ama 1grambıle veremıyorum ama bende pko var malesef onun için veremiyorum lütfen yardım

hosgeldin ecrin. o halde hemen anchusa´ya özel mesajla kilonu bildir, cuma günü herkes kilosunu bildiriyor, ardindan liste halinde yayinlaniyor. Her gün yediklerini de burada topicte paylasiyorsun ve o haftaki coach sana önerilerde bulunuyor. spor yapiyorsan suleulku arkadasimiza kac dakika hangi sporu yaptigini yaziyorsun, kendisi spor listesini sunuyor. ve galiba ölcülerini de verebiliyorsun. burada herkes birbirini motive ediyor ben de yeniyim ama arkadaslarla yazismak iyi geliyor, ayrica her gün yediklerini yazdigin icin, neler yedigini farkediyorsun ve ona göre dikkat etmeye basliyorsun.

bende pko var demissin p ney ?

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar...

bu hafta beni de ekler misiniz listeye..bu hafta 56.6 yım...haftaya 600 den kurtulmak istiyorum artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…