50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bugun peppermint in koclugunun son gunu...
bu hafta ben kocluk yapacagim size ama haftasonu girmem pek mumkun olmayabilir misafirlerimden oturu... O yuzden pazartesi toptan yorumlarimi yapacagim.
Peppermint e cok tesekkur ediyoruz...

fünaydın arkadaşlar benide arınıza alırmısınız zayıuflamak istiyorum ama 1grambıle veremıyorum ama bende pko var malesef onun için veremiyorum lütfen yardım

bak bende de hasimato var.. metabolizmam cok ama cok yavas. Ama ben bile verdim bu forum sayesinde...sen de verirsin..

Hadi ben kactim
Havaalanina gidiyorum arkadaslarimi almaya... Kilo bildiirmleriniiz ozel mesaj halinde bekliyorum efendim..

ya ben 1.2 kg fazla çıkıyorum regl olduğum için olabilir mi, ay yoksa çok mu kilo aldım.

57.7 çıktım. yarın da bakayım ona göre bildirim yapıyım eyvahedigeldismile

bugün kimsecikler görünmüyo ama ben genede yediklerimi yazayım..
sabah...1 tost uno dilim ekmeğine. 2 fincan çay..
ara.......mandalina.
öğle, akşam karışımı......2 tavuk budu fırın torbasında soslu...2 bardak ayran,1 dilim ekmek:
ara....2 N**** (Siyahi),4 adet burçak bisküvü..2 bardak çay..

Merhaba kızlar

Ben bu hafta aynıyım... 53.8 -tatlicadiarzu-

Senin yerinde olsaysım spora ayrı vakit ayırmazdım sırnaşık şey

Hamur halini bilmiyom pek, anneme yaptırdım Lezzet olarak azcuk yağlı gibi geldi ama benden kaynaklıdır o canım. Az yağlı severim genelde herşeyi...

Kız nutella gece bunu yazıp, bugün niye fazla çıktım yazmışsın. Sence de yanıt açık değil mi... kaydirigubbakcemile3 Tabi reglin de etkisi vardır. Bugün beslenmene dikkat edersen, yarın otomatikman daha az çıkarsın. bayanssulusmile

fünaydın arkadaşlar benide arınıza alırmısınız zayıuflamak istiyorum ama 1grambıle veremıyorum ama bende pko var malesef onun için veremiyorum lütfen yardım

hosgeldin ecrin87,
bende de var o polikistik over sendromundan!! 10 yıldır. hem de 14 yasımdan beri ilac kullanıyorum. 40lı kilolardan 50 lilere cıktım ama 52-56 arasında gidip geliyorum.56 lıları gorunce alarm veriyorum. ilac kilo yapıyor ilacı bırakınca da adet gormedigimiz icin her daim adet oncesi sisligi yasıyor gibi, patlamaya hazır bir sekilde geziyoruz. ben metabolizmamı cok hızlandırdım yediklerimle ve sporla. bazal metabolizma hızım 1450kcal idi gecen ay. bole yasamayı ogrenmek zorundayız kilomuzu belli aralıkta tutmalıyız . ki ben bu aralıgı 50-53 e indirmeye calısıyorum. burada birbirimize cok guzel destek olabiliriz :)

ehehe dimi ya, ay hiç dikkat etmedim bugün ya baş ağrısıyla cebelleştim bütün gün, kafama birisi çekiçle vurdu her ayağa kalktığımda ve adım attığımda ben de bütün gün yattım bişeyler atıştırdım:S

Merhaba kızlar

Ben bu hafta aynıyım... 53.8 -tatlicadiarzu-

Senin yerinde olsaysım spora ayrı vakit ayırmazdım sırnaşık şey

Bugün bende tamda böyle yapdımohaoldumsmile
Hele neler yediğimi bi söylesemm ohaoldumsmile
Gelen giden oldu bütün gün,tatlılar (sütlü)börekler,kurabiyeler,azar azar da olsa :kedi:
Öğlen öğünü böyle geçdi,sabah her zmnki gibi..
Akşam tavuk şinitzel bi tane,bi bardak meyve suyu ile :hulya:
Şuan midem kazınıyo,bi duş alıp kendimi yatağa atasım var..

Kilo bildirdim,bakalm listede hangi sırada olucam..
Sağlıcakla kalın.a.s.

kızlar merhaba.. beni de aranıza alır mısınız çok acil kilo vermem gerekiyor.. bugünden itibaren benm de çok sıkı bi diyete girmem lazım.önümde 17 günüm war ve bu 17 günde en az 5 kilo vermem lazım lütfen bana yardım edin (
şuan yurtdışındayım 17 gün sonra türkiye'ye dönüorum ve dönerken fazlalıklarımdan kurtulmuş olmam gerekiyor..
bugün tartıldım 57.4 geldim ( sadece 1 hafta önce 54.8 idim. hedefim 50 olmak.. yardımlarınızı bekliorum...

Günaydın kızlar bugün 58. 4 çıktım, hadi birazı regl şişkinliği ama 57.7 olduğum kesin mafoldumben

kızlar bugün tartıda 55.8 kg geldim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…