cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar...
bu hafta beni de ekler misiniz listeye..bu hafta 56.6 yım...haftaya 600 den kurtulmak istiyorum artık yaa
fünaydın arkadaşlar benide arınıza alırmısınız zayıuflamak istiyorum ama 1grambıle veremıyorum ama bende pko var malesef onun için veremiyorumlütfen yardım
Ahh,bi bilsen tamda o saatlerde ben nası 3.5 atıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Minik bi kurbağam var,kahvaltıdan sonra uyuyo o sıra anne ev toplama derdinde,
öncesini zaten hiç sorma tam bi telaşe kaydirigubbakcemile3
Genelde öğleden sonra yemek sonrası uyuyunca yapyorum ama keşke en iyi verimi alabiliceğim saatlerde yapabilse ohaoldumsmile Böyle olunca çok yorgun giriyorum yatağa,gece kalkmakda işkence oluyo...
Sanada iyi geceler tekrar..opuyorumnanaktan
canım hamur yağlı yağlı olmaması lazım, ununu mu az koydun acaba, normal hamur oluyor, öyle yağlı kurabiye hamuru gibi olmuyor.
rica ederim bebekim. ülkerkim de yapmış. ay çok mutlu oldum afiyet olsun ikinize de.
ay bende gece gece 1.5 tabak makarna yedim kızlar40 dakika bisiklet çevirdim ardından ama çok yavaş sürdüm filme dalıp unutuyordum çevirmeyi
ay yarın da tartı günü, reglimde kesin 58-59 çıkarım
fünaydın arkadaşlar benide arınıza alırmısınız zayıuflamak istiyorum ama 1grambıle veremıyorum ama bende pko var malesef onun için veremiyorumlütfen yardım
Merhaba kızlar
Ben bu hafta aynıyım... 53.8 -tatlicadiarzu-
Senin yerinde olsaysım spora ayrı vakit ayırmazdım sırnaşık şey
Hamur halini bilmiyom pek, anneme yaptırdımLezzet olarak azcuk yağlı gibi geldi ama benden kaynaklıdır o canım. Az yağlı severim genelde herşeyi...
Kız nutella gece bunu yazıp, bugün niye fazla çıktım yazmışsın. Sence de yanıt açık değil mi... kaydirigubbakcemile3 Tabi reglin de etkisi vardır. Bugün beslenmene dikkat edersen, yarın otomatikman daha az çıkarsın. bayanssulusmile
400gr vermisimhemen cetvelimi degistirim!!' cok heyecanlııı :lepi:
tebrikler bebek :lepi:
tesekkur tatlım:dance:
basının agrısı gecti mi?
oturunca iyiyim, ayağa kalkınca yürüyünce falan ağrıyor:S bir de ağrı kesici içtim çok azcık da olsa işe yaradı.
canmcım geçmiş oolsun.dikkat e kendine...lmaz:a.s.
Merhaba kızlar
Ben bu hafta aynıyım... 53.8 -tatlicadiarzu-
Senin yerinde olsaysım spora ayrı vakit ayırmazdım sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?