tatlım gunde ortalama 100dk spor yapmıssın karsılıgını bole guzel bir sekilde almıssın iste, tebrikler kilolar icin de
Geçem haftada 500 dk spor yapmıştım
ama sadece 400g vermiştim
ödem attım herhalde bu hafta
ama ona da şükür tabi
BAKALIM BU HAFTA NASIL GEÇİCEK
GERÇİ 3 GÜN SONRA REGL OLCAM AMA ..
supersin cnm 2 haftada neredeyse 2 kilo vermissin hem de adet oncesi!!! bir de spor yapınca sıkılasmıssındır da :) saygılar...örnek insan
bugünkü menümü yazayımm:
sabah:2 bardak yeşil çay ardından geç kahvaltı:1 dilim kepek ekmeke+peynir+zeytin+bol ot+tereyğalı yumurta+bal
ara:1elma
ara:4 ceviz
ara:1 mandalina
aşam:fıırnda sebzeli tavuk+yeşil salaat+yoğurt+azcık erişte
ara:1 türk ahvesi+soda
hareet:tibet+lesli 3 mil+az sonra 30 mekik çekip yatcammmm
ŞULECİM liste için çoook teşekkürler... Bu hafta daha fazla spor yapcam umarım :)
TWEETY tebrikler canım. Sen varken, kime birinci olamaz herhalSen genelde bu tempoda spor yapıyor musun? Aman dikkat, vücudu bu tempoya alıştırıp, devamını getirmemek de cıvımaya sebep olabilir.
YAEKHIYNA hoşgeldin. Kola ve ŞEKERLİ latte hiç olmamış
ay bende tam senin methini yapmistim, oranje cok istikrarli kilo veriyor menulerini takip edin diye.. sozumu geri aldim. ne yapmisin sen tavuk burgerler patatesler.... kadayiflar... boceksin.. cok kotu cock.. ikinci gunde hic duzenli beslenmemissinooo nesme hoşgeldin...özlettin kendini nerelerdeydin....
herkese ayrıca günaydın kızlar.ve hafta sonu menümü yazayım da koçum beni parçalasın.....
cumartesi:
[COLOR="Blue"]sabah : 1 yumurta haşlama..peynir..2 zeytin..yoğurt,2 dilim ekmek...2 bardak çay.
ara:mandalina.
öğle-akşam...(saat 4 gibi): 1 duble tavuk burger.2 köfteli.(aradada ayrı bir kat ekmeği vardı),2 parça tavuk..patates meyve suyu...(dayanamadım yedim ama yedikten hemen sonra bin pişman oldum...ama çok lezzetli geldi valla... ...
sonrasında bişi yemedim..arkadaşlara gittik orda çay içtim kek falanda vardı ama karnım o kadar şişti ki bişi yemedim...birde gece 3 de 1 tane sütlü kadayıf...[/COLOR]
pazar:
sabah 2 y.k.yumurtalı sucuklu melemen..az peynir..salatalık.. çay.3 dilim kadar ekmek...
öğle yok..saat 3 gibi üzüm,kivi.mandalina..azar azar yedim...
(1 saat ev temizliği yaptım..)
akşam müsli..
gecmis olsun canim. iyi olmussundur umarim.seninde beslenmen kotu olmus ama hasta oldugun icin seni bocek yapamiyorum.bugün yediklerim:
sabah ve öglen: hic birsey, yarim dilim ekmek, istigfar ettim cok kötüydüm
aksama dogru kahvaltidan kalan melemen ve 2 dilim ekmek
aksam dügündeydim: 1 tabagin icinde az patates graten, pilav, biraz karisik salata, bi dilim domates, bi dilim sari biber, biraz haslanmis sebze, bir mandalina
aramiza hos geldin. her zamanki guzel menulerini yazmissin...tabiiki ciceksinbugünkü menümü yazayımm:
sabah:2 bardak yeşil çay ardından geç kahvaltı:1 dilim kepek ekmeke+peynir+zeytin+bol ot+tereyğalı yumurta+bal
ara:1elma
ara:4 ceviz
ara:1 mandalina
aşam:fıırnda sebzeli tavuk+yeşil salaat+yoğurt+azcık erişte
ara:1 türk ahvesi+soda
hareet:tibet+lesli 3 mil+az sonra 30 mekik çekip yatcammmm
yok olmamis sende boceksin. sekerli latte nutella, tereyagli yumurta.... kilo verdim diye kacamak yapman cok normal ama sen biraz ipin ucunu kacirmissin. aksam az yesende saglikli olmamis pek..tebrikler tweety
bugun yediklerim:
sabah: 2dilim ekmek, tereyaglı yumurta, dil peyniri,domates salatalık
ara: 1dilim ekmek uzeri nutella(dayanamadım valla kacamak yaptım 55.9u gorunce :))
ogle: 3tane mercimek koftesi, bol salata ,1 dilim ekmek, kola zero
ara: 2sekerli latte içtim
aksam: 1tane haslanmış içli kofte, yogurt
ara: meyve yerim
annemler geldiler o yuzden biraz fazla kacırdım galiba kocum annişimin yemeklerini gorunce :)
laktoz intoleransi..hmm olabilir. laktozsuz sut tuket ve ttalilari da laktozsuz sutle yaparkadaslar merhaba gelemedim dünaksam ve bugün.
dün yediklerim:
sabah 1 dilim labneli siyah ekmek
1 mandalina
öglen 2 dilim tereyagli balli ekmek
aksam 1 veg burger
bugün:
sabah cok özel bir seyle ilgili davetliydim, kahvalti yapamadim , orada yarim dilim pasta yedim, hafif birseydi
ögle/aksam arasi yedim: 1 tas brokoli corbasi, 2 peynirli tost
aksam meyve (elma, mandalina)
kizlar yarin dügün var, dün alisverise ciktim bisey bulamadim güzel ve uygun, bugüne evdekilere bakiyordum ne giysem olmadi, karnim cok sis. oysa yediklerimde bir asiri durum yok, persembe hazir sütlac yedim, bana bazen süt ürünleri dokunuyor laktoz biseysi, türkcesini bilmiyorum tam, ondan bu yana bir siskinlik var karnim agriyor resmen.
ya bu karni ne yapacagimi sasirdim ve de giyecegimi
bugün kimsecikler görünmüyo ama ben genede yediklerimi yazayım..
sabah...1 tost uno dilim ekmeğine. 2 fincan çay..
ara.......mandalina.
öğle, akşam karışımı......2 tavuk budu fırın torbasında soslu...2 bardak ayran,1 dilim ekmek:
ara....2 N**** (Siyahi),4 adet burçak bisküvü..2 bardak çay..
kizlar bu haftaki kacak kocunuz geldi. yaa naisl kocluk yapacagim hic bir fikrim yok. bugun misafirlerim gidiyor saniyordum ama meger yarin aksam gidiyorlarmis. kac gundur gunduzleri saraydi camiydi deli gibi geziyorum. aksam eve gelip yemek hazirliyorum. bir de alisveris yapmak istiyorlar giye aralarda alis veris merkezi geziyorum. bugun bogaz turuna goturecegim...oluyorum valla yorgunluktan...
canım kasma kendini .gördüğün menüleri yorumlarsın.sen yokken bende yorumlarım ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?