50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçem haftada 500 dk spor yapmıştım
ama sadece 400g vermiştim

ödem attım herhalde bu hafta
ama ona da şükür tabi

BAKALIM BU HAFTA NASIL GEÇİCEK
GERÇİ 3 GÜN SONRA REGL OLCAM AMA ..

supersin cnm 2 haftada neredeyse 2 kilo vermissin hem de adet oncesi!!! bir de spor yapınca sıkılasmıssındır da :) saygılar... örnek insan

kızlar ben geldimmmm
güzel bi tatil geçti ama hasta döndüm yaaa
sabah kalktım boğazlarım ağrıyor buzlu rakıların sonucu büyük ihtimal..
sonra akşam yemekte fenalaştım yutamaz hale geldim bianda yaıkıldım yaa hertarafım ağrıyama başladı ilaca başladım hemen eşim tepti ağzıma zorla hepsini
karışımlarda kaynatıp içtim şimdi
şömineyide yaktık iliklerime kadar ısınmaya çalışıyom
ama asıl sorun hastalığa vermiş durumdayım kendimi naz kapris pik durumda
canım herşeyleri yemek istiyoooo

iiiyi geceler herkese,,
uuzn süredir engellenmiştim ve giremiyodum,aslında şimdi de siteye dahi girmek istemiyodum,ama bu topiği seviyorum ve özledim..umarım herkesler iiyidirr,kilolar giidyodur,,güzel ebslenilip,sporlar yapılıyodurr,,ben aynıyımmm spora devamm,yemem okul dolayısıyla arttı,ama kilom aynı....artık ben de varım..........

bugünkü menümü yazayımm:
sabah:2 bardak yeşil çay ardından geç kahvaltı:1 dilim kepek ekmeke+peynir+zeytin+bol ot+tereyğalı yumurta+bal
ara:1elma
ara:4 ceviz
ara:1 mandalina
aşam:fıırnda sebzeli tavuk+yeşil salaat+yoğurt+azcık erişte
ara:1 türk ahvesi+soda
hareet:tibet+lesli 3 mil+az sonra 30 mekik çekip yatcammmm

Nesmecim hoşgeldin. Bayadır aklımdaydın, engellendiğini bilmiyodum.

Gün içi az yemişsin, ama menün süper her zamanki gibi. Maşallah sana :)

ŞULECİM liste için çoook teşekkürler... Bu hafta daha fazla spor yapcam umarım :)

TWEETY tebrikler canım. Sen varken, kime birinci olamaz herhal Sen genelde bu tempoda spor yapıyor musun? Aman dikkat, vücudu bu tempoya alıştırıp, devamını getirmemek de cıvımaya sebep olabilir.

YAEKHIYNA hoşgeldin. Kola ve ŞEKERLİ latte hiç olmamış

bugün yediklerim:
sabah ve öglen: hic birsey, yarim dilim ekmek, istigfar ettim cok kötüydüm
aksama dogru kahvaltidan kalan melemen ve 2 dilim ekmek
aksam dügündeydim: 1 tabagin icinde az patates graten, pilav, biraz karisik salata, bi dilim domates, bi dilim sari biber, biraz haslanmis sebze, bir mandalina

ooo nesme hoşgeldin...özlettin kendini nerelerdeydin....
herkese ayrıca günaydın kızlar.ve hafta sonu menümü yazayım da koçum beni parçalasın.....
cumartesi:
[COLOR="Blue"]sabah : 1 yumurta haşlama..peynir..2 zeytin..yoğurt,2 dilim ekmek...2 bardak çay.
ara:mandalina.
öğle-akşam...(saat 4 gibi): 1 duble tavuk burger.2 köfteli.(aradada ayrı bir kat ekmeği vardı),2 parça tavuk..patates meyve suyu... (dayanamadım yedim ama yedikten hemen sonra bin pişman oldum...ama çok lezzetli geldi valla......
sonrasında bişi yemedim..arkadaşlara gittik orda çay içtim kek falanda vardı ama karnım o kadar şişti ki bişi yemedim...birde gece 3 de 1 tane sütlü kadayıf...[/COLOR]

pazar:
sabah 2 y.k.yumurtalı sucuklu melemen..az peynir..salatalık.. çay.3 dilim kadar ekmek...
öğle yok..saat 3 gibi üzüm,kivi.mandalina..azar azar yedim...
(1 saat ev temizliği yaptım..)
akşam müsli..

teşekkürler tatlım

evet canım ben hep böyle spor yapıyorum
bi de plates ekledim sıkılaşmak için
ama hedef kiloma gelince gün aşırı yaparım diye düşünüyorum

Kilo bildirimimiz asagidaki gibi kizlar. Yine cok insan bildirim yapmadi. O yuzden bu sabaha kadar bekledim..
birincimiz tweety kendisini tebrik ediyoruz. en istikrarli ilerleyen arkadasimiz da orange. az veriyor ama hep veriyor. Menulerini takip etmenizi tavsiye ediyorum..Bu hafta toplam 2.700 gram verildi.
24/09/2010 1/10/2010 8/10/2010 15/10/2010 22/10/2010 29/10/2010
tweety 60.6 60.4 59.8 58.5 1 kg 300 gr vermis
yaekhiyna 56.6 56.2 400 gr vermis
oranje 53.2 52.4 52.2 52.8 52 51.7 300 gr vermis
cicibisi 56.2 55.1 100 gr vermis
Dulci 54.1 54.1 53.8 53.8 dulci bu hafta ayni suleulku 54.4 54.5 54.9 54 53.3 53.3 suleulku verememis bu hafta. anchusa 51.7 52.6 52.5 52.4 52.4 52.4 ayni
aygirl 58.9 59 100 gr almis,bir tencere kuru fasulye yemis gibi sis
Lachesis 57.6 57.1 56.5 56.5 regli 57.7 1 kg 200 gr almis ama ben inanamadim pek bu duruma
cokoprens 56.6 aramiza yeni katildi, hosgeldi sefa geldi

kizlar bu haftaki kacak kocunuz geldi. yaa naisl kocluk yapacagim hic bir fikrim yok. bugun misafirlerim gidiyor saniyordum ama meger yarin aksam gidiyorlarmis. kac gundur gunduzleri saraydi camiydi deli gibi geziyorum. aksam eve gelip yemek hazirliyorum. bir de alisveris yapmak istiyorlar giye aralarda alis veris merkezi geziyorum. bugun bogaz turuna goturecegim...oluyorum valla yorgunluktan...

ay bende tam senin methini yapmistim, oranje cok istikrarli kilo veriyor menulerini takip edin diye.. sozumu geri aldim. ne yapmisin sen tavuk burgerler patatesler.... kadayiflar... boceksin.. cok kotu cock.. ikinci gunde hic duzenli beslenmemissin
gecmis olsun canim. iyi olmussundur umarim.seninde beslenmen kotu olmus ama hasta oldugun icin seni bocek yapamiyorum.

aramiza hos geldin. her zamanki guzel menulerini yazmissin...tabiiki ciceksin
yok olmamis sende boceksin. sekerli latte nutella, tereyagli yumurta.... kilo verdim diye kacamak yapman cok normal ama sen biraz ipin ucunu kacirmissin. aksam az yesende saglikli olmamis pek..
laktoz intoleransi..hmm olabilir. laktozsuz sut tuket ve ttalilari da laktozsuz sutle yap
ilk gunku menun kotu, ikinci gun guzel ama yine cok saglikli degil. kahvalti etmemissin..ogun atlamissin.. o yuzden seni cicek yapamiyorum maalesef.

yaa fena degil aslinda aksamda hafif yediysen bu N**** (Siyahi) ve eti burcagi gormemezlikten gelebilirim...aferim.

Son düzenleme:
haftasonu menulerini okudum. tek cicek nesmekaya oldu...ben kendi menulerimi yazmiyorum bile..arkadaslarima turkiyeyi tanitacagim diye ipin ucunu az kacirdim bende... ama dun iskender yemeye goturdum onlari ve ben kendime ismarlamadim. bu da bir basari di mi? Fakat oglen balik ekmege hayir diyemedim ve yarim ekmegi goturdum...Sabahlari da gayet zengin kahvalti yapiyorum onlarla... ufff ben de bocegim anlayacaginiz...

canım kasma kendini .gördüğün menüleri yorumlarsın.sen yokken bende yorumlarım ok?

canım kasma kendini .gördüğün menüleri yorumlarsın.sen yokken bende yorumlarım ok?

tesekkur ederim.arkadaslarim henuz uyanmadi ay nasil iyi geldi ona kadar oturmak......inan oluyorum yorgunluktan.
bu arada peppermin nerede? kilo bildirimi de yapmadi. o pek aksatmazdi merak ettim.

merhaba arkadaşlar
normalde çok dikkat ederdim kiloma ama son aylarda fazla kaçırdım bir anda 4 kilo aldım. boyum 1.57 kilom 53 oldu. kemiklerim ince oldugundan mıdır nedir hemen balık eti kıvamında görünüyorum. diyete başlıcam diyorum ama başarılı olamıyorum inş. burada motive olurum da 49 kiloma dönerim yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…