50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de bugün
sabah ılık limonlu su
1 tane yumurtayla sucuklu yumurta :kedi: biraz beyaz peynir 5 zeytin 2 tane etimek
ara da yoğurt 1 galeta
öğlen eriştli yeşil mercimek çorbası 1 galeta ile
biraz öncede 1 elma yedim
bi ara çok az fındık yedim
akşamda bol marul salatası
fırında yağsız patates yapıcam belki çok az ondan yerim
2 litrede su içtim

Süpersin koç, çok güzel dağıtmışsın öğünleri ben araları kaçırdım hep
bugün Metabolizmam tembel olmuştur kesin Bu arada yoğurtta çok kalori var mıdır ya, ben çok yiyorum da nedense hafif geldiğinden hiç saymıyorum bile yoğurdu

diyet olanları al
ben yoğurdu kendim yapıyorum yarım yağlı süt ile yapıyorum kaymağını hayatta yiyemem

diyet olanları al
ben yoğurdu kendim yapıyorum yarım yağlı süt ile yapıyorum kaymağını hayatta yiyemem

Aaa ne güzel:) Ben de kaymaksız yoğurt alıyorum ama, diyetleri çok tatsız geliyor onları sevmiyorum. süt gibi sanki:S Diet sütte çok kötü oluyor, sulandırılmış gibi.
Ben gerçi diyet sütü puding için alıyorum, puding yiyip sütten kar ediyorum

Haftaya da aşure haftası napıcaz Ben aşure delisiyimdir.

aşure yersen ağır yemiycen
ben de sevmiyorum diyet sütleri su gibi oluyor
yarım yağlı alıyorum o yüzden

yesa yakaladım seni hadi su iç

canim yine sen dedin diye gittim de ictim suyumu ama bu sefer daha normal bir bardak buldum onunla ictim sanirim 2 bardak opuyorumnanaktan

bu arada paylasmak istedim cok komik birlikte kaldigim aile bana hediye almis atlama ipi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

bu arada birazdan yemek yiyecegiz neyseki saat erken cunku bayaa bi sey var yemekte cogunluk sebze hadi ondan bi sey olmaz desem de yemek sonrasi christmas puding var malesef geleneksel oldugu icin yemesem ayip olur :))((

bu arada birazdan yemek yiyecegiz neyseki saat erken cunku bayaa bi sey var yemekte cogunluk sebze hadi ondan bi sey olmaz desem de yemek sonrasi christmas puding var malesef geleneksel oldugu icin yemesem ayip olur :))((

Bugün özel bir gün yemen normal tabi, ama bakalım bozo sana o iple kaç kere atlama verecek

selam kızlarrrr.....

büyük bir yorgunluğun ardndan şimdi oturdum sabahtan beri koşturuyorum.temizliğimi bitirdim. birazdanda sporumu yapacam.

şimdi gelelim ne yediğime.

öğlen eve gelince 1 dlim pizza yedim.sonra temizliğime devam ettim.1 bardak bitki çayı içtim.

akşam yemeği için fasulye,garnitür soğan,maydanoz,roka,mısırdan dan oluşan bol limonlu yağsız bir salata yaptım.
birde fırnda karnıbahar hazırladım.(haşlanmış karnıbaharları yoğur un yumartadan oluşan karışıma bulayıp fırna veriyorsunuz)kızartma gibi görünsün diye üzerine yoğurt ve yağ ile süsledim (yumurtalı kızartmaya göre daha hafif oluyor hiç yağ kullanmıyorsunuz.)

şimdilik bu kadar.........

scyllaa cım yogurt yemen guzel ama ogun aralarında tuket yağ yakımına faydası var dıye bılıyorum.ama pılav makarna gıbı yemeklerın yanında tuketmıyosun ogun aralarında tercıh et oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…