50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

linki ekleyebilir misin ?

ay çok geçmiş olsun canım ya,topicle ilgilenemememnin önmei yok zaten canım önemli olan sağlık,moralinizi bozmayın canım allah acil şifalar versin

selam kızlar

@tweety canım tebrik ederim birinci olmuşsun süpersin
@leylaelacım yeni işin hayırlı olsun çok sevindim, darısı başıma :) şu altın olayını ben de merak ettim bakıyım.
@peppercım hayatım çok geçmiş olsun, sen korkarken eşin de çıktı demek, ama çok üzmeyin kendinizi mikro cerrahi ile çok başarılı ve kolay geçiyor artık fıtık ameliyatları. Geçen sene hem kayınvalidem hem kayınpederim ameliyat oldular 2-3 gün hastanede yattuılar bir ayda normal hayatlarına döndüler, hiçbir şey olmamış gibi.

@şulecim 90 dakika spor yaptım bugün.

büyük gecmis olsun canim

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifasını versin...... tek dr güvenmemekle iyi yapmışınız bazılarının işi hemen kesip biçmek.... inş iyi haberler alırısınız....

hergün biraz biriktirip parayi ay sonu sayiyor muyuz ? sistemi tam anlamadim ..
evet hergün yada ne zmana varsa elinde ozaman:) kumbarana atıyosun listede karalahana bunları ekliyo ordan takip ediyosun biriktikçe başkalarının altınlarını birikimlerini gördükçe gaza geliyosun vallaha ben yararını görüyorum hedefim var buay kesin bi çeyrek yapıcam...buraya takılmasam mesela böyle bir hedefim olmazdı yapmazdım...ama sohbet muhabbet derken ay sonu gelmiş paran birikmiş bi çeyreğin olmuş olbalir demi...:)
canım nickim eşimle benim isimlerimizin karışımı :)
muhteşem bir eser çıkmış ama canım ortaya...:))
57 kiloyum 48 olmak istiyorum dün simit diyetine başladım

simit diyetimi oda ne kiiii:26:

simit diyetini bende merak ettim

hmm ben bi süre takip edeyim orayi ama fikiri cok sevdim. ben güne katiliyordum maddi olarak, gitmeden, oturma odamimizi yeniledik o parayla. gün bu ay bitiyor, gelecek aydan itibaren onlara katilmadan bankayla anlasip her ay ayni miktari kenara atmak istiyorum cünkü 3 yildir Türkiyeye gidemedim, gecen yil is icabi gittim geldim ama sadece is seyahatiydi 3-4 günlük.. bu altin olayi süper olur aslinda.yanisira yapmaya calisirim, o birikimin disinda, kalici birikim olarak. su an bir altinin fiyati nedir ?

bu hafta kocumuz var mi??

bugun yediklerim

sabah
yarim kepekli mini panini sandwich
yesil cay

ara
200 ml sut
1 muz

ogle
1 kase sebze corbasi
2 kasik salata

ara
sabahtan artan yarim sandwichim

aksam
yayla corbasi, bezelye, tursu ve pilav var evde, bir de ispanakli-peynirli lahmacun,
eve gidince karar veririm hangisinden yiyecegime sanirim.

Merhaba kızlar

Maşallah herkes altın işine girmiş :)) Altın sayfası için verilen linke bi girdim, bizim kızların hepsi oraya akın etmiş Yatırım olarak altın iyi hoşta, evde tutmak sakat değil mi? Banka kasaları ne kadara kiralanıyo acep?

Peppercim çok geçmiş olsun. Siz çift olarak evde çok eşya yeri falan mı değiştiriyorsunuz? Dikkat edin ikiniz de... İkinci bi doktora danışmakla en iyisini yapıyorsunuz.

Şulecim ev uygun değildi o yüzden spor yapamadım bugün

LACHESISCİM gözün aydın, sınavdan kurtuldun sonunda. Nasıl geçti sınavın? Bu yıl çok enterasan önlemler getirmişler, çok kızdırdılar mı seni

LACHESISCİM gözün aydın, sınavdan kurtuldun sonunda. Nasıl geçti sınavın? Bu yıl çok enterasan önlemler getirmişler, çok kızdırdılar mı seni

sağol bebekim ya sınav kolay geldi de sınıf çok soğuktu sıkıştım ben de taa başında hem de o sebeple soruları çok hızlı çözdüm ve konsantre olamadım. ama cevaplara baktım geçen seferki gibi, 3 fazla yanlışım varmış ona da şükür napıyım
ya sınava girerken alyansımı ve selpağımı bile aldılar düşün nasıl kızdırdılar

koçumuz anchusa canım.

ay kuzu sen de altın diyince dizi dizi bilezik mi sandın, taş çatlasa 10 altın olur, o da 1.000 tl zaten. :) keşke bilezikler biriktirebilsek ama zor. o kadar çoğalsa bankaya yatar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…