linki ekleyebilir misin ?kızlar yeni bir topic keşfettim..altın yapıyoruz..hehehee yani ayda bir altın almaya kendimizi zorluyoz nasıl burda kilo veriyoz hep bir ordada hergün kumbaraya paraya koyuyoruz ilgilenenelere duyrulur benim çok hoşuma gitti...
şulecim bugünkü sporlarımı yazim
25 dk leslie
50 dk stepper
60 dk plates
yani tam 135 dk spor yapmışımama iyi gelmiş sanki bütün bedenime masaj yapılmış gibi hisediyorum
ay çok seviyorum ben platesi herkese de tavsiye ediyorum öptüm hepinizi bye bye
ay çok geçmiş olsun canım ya,topicle ilgilenemememnin önmei yok zaten canım önemli olan sağlık,moralinizi bozmayın canım allah acil şifalar versinkizlar merhaba,
gecen hafta tam da koc oldugum hafta sizleri yalniz biraktigim icin ozur dilerim.
foruma giremedim hic.
ama soz telafi edicem, yeniden bir hafta koc olurum, haftaya mesela
kizlar gecen hafta esimin beli agriyordu, igne falan oldu ama gecmemisti,
persembe gunu doktora gittk mr cekildi, fitik varmis, hem de bayag ilerlemis dedi doktor, acil ameliyat dedi;
daha neler dedi de yazmayayim uzun uzun, cok moralimizi bozdu :-(( nerdeyse esimi hastaneye yatiracakti o gun
sonra adeta kactik hastaneden,
bir de benim doktoruma , cihan aksoya gidicez
esim 4 gundur evde yatti, ben de ona baktim hep.
kurusa bakmayin tekrardan
optum hepinizi
-- spor falan da yapamadim hic; sadece cuma aksami 40 dk pilates yaptim, o da belim agrimisti, iyi gelsin diye,
kilomu da bilmiyorum, regli iken 55,3 cikiyordum ama simdi reglim bitti ama tartilmayi unuttum
kizlar merhaba,
gecen hafta tam da koc oldugum hafta sizleri yalniz biraktigim icin ozur dilerim.
foruma giremedim hic.
persembe gunu doktora gittk mr cekildi, fitik varmis, hem de bayag ilerlemis dedi doktor, acil ameliyat dedi;
daha neler dedi de yazmayayim uzun uzun, cok moralimizi bozdu :-(( nerdeyse esimi hastaneye yatiracakti o gun
optum hepinizi
-- spor falan da yapamadim hic; sadece cuma aksami 40 dk pilates yaptim, o da belim agrimisti, iyi gelsin diye,
kilomu da bilmiyorum, regli iken 55,3 cikiyordum ama simdi reglim bitti ama tartilmayi unuttum
suleulku canim dün spor yaptim sayilir en az bir saat tepindim ciftetelli, angara, halay, pop onu spordan sayiyor muyz ?
yaekhıyna(canım nikinin bir anlamı varmı aaa yazana kadar kaç kere döndüm baktım..:))....) ve aygırl teşekkürler kızlar
kizlar merhaba,
foruma giremedim hic.
optum hepinizi
evet hergün yada ne zmana varsa elinde ozaman:) kumbarana atıyosun listede karalahana bunları ekliyo ordan takip ediyosun biriktikçe başkalarının altınlarını birikimlerini gördükçe gaza geliyosunhergün biraz biriktirip parayi ay sonu sayiyor muyuz ? sistemi tam anlamadim ..
muhteşem bir eser çıkmış ama canım ortaya...:))canım nickim eşimle benim isimlerimizin karışımı :)
57 kiloyum 48 olmak istiyorum dün simit diyetine başladım
evet hergün yada ne zmana varsa elinde ozaman:) kumbarana atıyosun listede karalahana bunları ekliyo ordan takip ediyosun biriktikçe başkalarının altınlarını birikimlerini gördükçe gaza geliyosunvallaha ben yararını görüyorum hedefim var buay kesin bi çeyrek yapıcam...buraya takılmasam mesela böyle bir hedefim olmazdı yapmazdım...ama sohbet muhabbet derken ay sonu gelmiş paran birikmiş bi çeyreğin olmuş olbalir demi...:)
muhteşem bir eser çıkmış ama canım ortaya...:))
simit diyetimi oda ne kiiii:26:
LACHESISCİM gözün aydın, sınavdan kurtuldun sonunda. Nasıl geçti sınavın? Bu yıl çok enterasan önlemler getirmişler, çok kızdırdılar mı seni
bu hafta kocumuz var mi??
bugun yediklerim
sabah
yarim kepekli mini panini sandwich
yesil cay
ara
200 ml sut
1 muz
ogle
1 kase sebze corbasi
2 kasik salata
ara
sabahtan artan yarim sandwichim
aksam
yayla corbasi, bezelye, tursu ve pilav var evde, bir de ispanakli-peynirli lahmacun,
eve gidince karar veririm hangisinden yiyecegime sanirim.
Merhaba kızlar
Maşallah herkes altın işine girmiş :)) Altın sayfası için verilen linke bi girdim, bizim kızların hepsi oraya akın etmişYatırım olarak altın iyi hoşta, evde tutmak sakat değil mi? Banka kasaları ne kadara kiralanıyo acep?
twetycim maş. çok ii spor yapıosun,kuzum çoçuklarla spor yapacak vakti nası buluosun ay ben senin yerinde olsam herhalde totomu kaldıramasdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?