50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olursun hayatım. takip et bizi

pazartesi günkü sporum 80dk bu haftada pazartesi 80dkla başladım,20dk tempolu yürüyüş,48dk rump ıt up,10dk mekik hareketleri

nesmekaya cnm cizelgene baktım da,ne kadar kilo vermissin!! yani boyun uzun, BKI de dusuk olunca daha bir zor olmustur kilo vermek. nasıl verdin ne kadar zamanda verdin kilolarını? anlat hikayeni de ornek olsun bize de:)

Tatlm,liste çok güzel ellerine sağlık
Yalnız benim kg.hesabımda bi anormallik yokmu sencede?:26:

olley 2.olmusum :) cicibisi nin tablodaki kilosu 56.1 mi olmalıydı yoksa 1.100gr mı verdi?

buarada tablo icin tesekkurler bu yogunlukta :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar çookkkkk güzel bir haberle başladım güne çokkk mutluyum ilk sizinle paylaşıcam
bayramdan sonra işe başlıyorum kısmetse.......çok istediğim bir yer var dı bikere ucundan dönmüştüm şimdi olucak sanırım
hadi hayırlısı bakalım
buarada şulecim ben geçen perşembe akşamından yazmıştım kilomu ama gözden kaçtı sanırım cuma tatile gidoyoz diye yazmıştım neyse önemli değil hala 58.5 ummmm

merhaba kızlar bu haftaki kilo bildirim listesinde yine ben yokum.özelden mesaj atıyorum,bildiriyrum kilomu 2 haftadır ama ismimi göremiyorum.bi terslik var sankiii

cok sevindim senin adina

canım liste için teşekkürler

ellerine sağlık

kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum

şulecim bugünkü sporlarımı yazim

25 dk leslie
50 dk stepper
60 dk plates
yani tam 135 dk spor yapmışım ama iyi gelmiş sanki bütün bedenime masaj yapılmış gibi hisediyorum

ay çok seviyorum ben platesi herkese de tavsiye ediyorum öptüm hepinizi bye bye

yaekhıyna(canım nikinin bir anlamı varmı aaa yazana kadar kaç kere döndüm baktım..:))....) ve aygırl teşekkürler kızlar

twetycim maş. çok ii spor yapıosun,kuzum çoçuklarla spor yapacak vakti nası buluosun ay ben senin yerinde olsam herhalde totomu kaldıramasdım

kizlar merhaba,

gecen hafta tam da koc oldugum hafta sizleri yalniz biraktigim icin ozur dilerim.
foruma giremedim hic.
ama soz telafi edicem, yeniden bir hafta koc olurum, haftaya mesela

kizlar gecen hafta esimin beli agriyordu, igne falan oldu ama gecmemisti,
persembe gunu doktora gittk mr cekildi, fitik varmis, hem de bayag ilerlemis dedi doktor, acil ameliyat dedi;
daha neler dedi de yazmayayim uzun uzun, cok moralimizi bozdu :-(( nerdeyse esimi hastaneye yatiracakti o gun

sonra adeta kactik hastaneden,

bir de benim doktoruma , cihan aksoya gidicez

esim 4 gundur evde yatti, ben de ona baktim hep.

kurusa bakmayin tekrardan

optum hepinizi

-- spor falan da yapamadim hic; sadece cuma aksami 40 dk pilates yaptim, o da belim agrimisti, iyi gelsin diye,

kilomu da bilmiyorum, regli iken 55,3 cikiyordum ama simdi reglim bitti ama tartilmayi unuttum

kızlar yeni bir topic keşfettim..altın yapıyoruz..hehehee yani ayda bir altın almaya kendimizi zorluyoz nasıl burda kilo veriyoz hep bir ordada hergün kumbaraya paraya koyuyoruz ilgilenenelere duyrulur benim çok hoşuma gitti...

suleulku canim dün spor yaptim sayilir en az bir saat tepindim ciftetelli, angara, halay, pop onu spordan sayiyor muyz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…