selam kızlar
@tweety canım tebrik ederim birinci olmuşsun süpersin
@leylaelacım yeni işin hayırlı olsun çok sevindim, darısı başıma :) şu altın olayını ben de merak ettim bakıyım.
@peppercım hayatım çok geçmiş olsun, sen korkarken eşin de çıktı demek, ama çok üzmeyin kendinizi mikro cerrahi ile çok başarılı ve kolay geçiyor artık fıtık ameliyatları. Geçen sene hem kayınvalidem hem kayınpederim ameliyat oldular 2-3 gün hastanede yattuılar bir ayda normal hayatlarına döndüler, hiçbir şey olmamış gibi.
@şulecim 90 dakika spor yaptım bugün.
kizlar merhaba,
gecen hafta tam da koc oldugum hafta sizleri yalniz biraktigim icin ozur dilerim.
foruma giremedim hic.
ama soz telafi edicem, yeniden bir hafta koc olurum, haftaya mesela
kizlar gecen hafta esimin beli agriyordu, igne falan oldu ama gecmemisti,
persembe gunu doktora gittk mr cekildi, fitik varmis, hem de bayag ilerlemis dedi doktor, acil ameliyat dedi;
daha neler dedi de yazmayayim uzun uzun, cok moralimizi bozdu :-(( nerdeyse esimi hastaneye yatiracakti o gun
sonra adeta kactik hastaneden,
bir de benim doktoruma , cihan aksoya gidicez
esim 4 gundur evde yatti, ben de ona baktim hep.
kurusa bakmayin tekrardan
optum hepinizi
-- spor falan da yapamadim hic; sadece cuma aksami 40 dk pilates yaptim, o da belim agrimisti, iyi gelsin diye,
kilomu da bilmiyorum, regli iken 55,3 cikiyordum ama simdi reglim bitti ama tartilmayi unuttum
sağol bebekim ya sınav kolay geldi de sınıf çok soğuktu sıkıştım ben de taa başında hem deo sebeple soruları çok hızlı çözdüm ve konsantre olamadım. ama cevaplara baktım geçen seferki gibi, 3 fazla yanlışım varmış ona da şükür napıyım
ya sınava girerken alyansımı ve selpağımı bile aldılar düşün nasıl kızdırdılar
hoşbuldumm canımm,çok özlemişimmm sizleriiii,mmaaleseff girememdimm uzun bir süre....,menümüü beğenmene sevindimm...Nesmecim hoşgeldin. Bayadır aklımdaydın, engellendiğini bilmiyodum.
Gün içi az yemişsin, ama menün süper her zamanki gibi. Maşallah sana :)
hoşbuldumm canımmmm artıkkkk girebiliyommmm site yönetimii beni saygısız bulmuş ta.....hafta içii düzeltirisnn menünü..haftasonu normall yani....ooo nesme hoşgeldin...özlettin kendini nerelerdeydin....
herkese ayrıca günaydın kızlar.ve hafta sonu menümü yazayım da koçum beni parçalasın.....
[
yaşaşsınn koçumm tarafından beğenildim....çiçek olmuşumm,teeşkkürler koçummm....aramiza hos geldin. her zamanki guzel menulerini yazmissin...tabiiki ciceksin
.
nesmekaya cnm cizelgene baktım da,ne kadar kilo vermissin!! yani boyun uzun, BKI de dusuk olunca daha bir zor olmustur kilo vermek. nasıl verdin ne kadar zamanda verdin kilolarını? anlat hikayeni de ornek olsun bize de:)
ayyyy çok kötü ya
seni anlıyorum
ehliyet sınavına girince benim de başıma aynısı gelmişti wc olayı yani
konsantrasyonum bozulmuştu bi soruyu üç kere okuyup oyle cevaplıyordum nerdeyse zaten türkçem de yarım yamalak:26:
ayyyy çok kötü ya
seni anlıyorum
ehliyet sınavına girince benim de başıma aynısı gelmişti wc olayı yani
konsantrasyonum bozulmuştu bi soruyu üç kere okuyup oyle cevaplıyordum nerdeyse zaten türkçem de yarım yamalak:26:
...
aynı şeyi yılllar önce DMS sınavına girdiğimde yaşamıştımm ve sadece 8 soru yapıp çıkmak zorunda kalmıştımm ve beni bir daha sınıfa almamaışlarıdd...ey ne fecii bşişeydiiii..lACHESİSS gözün aydın kurtuldun sınavdan...
gurbet zordur mutlaka..simit diyetini bende merak ettim
hmm ben bi süre takip edeyim orayi ama fikiri cok sevdim. ben güne katiliyordum maddi olarak, gitmeden, oturma odamimizi yeniledik o parayla. gün bu ay bitiyor, gelecek aydan itibaren onlara katilmadan bankayla anlasip her ay ayni miktari kenara atmak istiyorum cünkü 3 yildir Türkiyeye gidemedim, gecen yil is icabi gittim geldim ama sadece is seyahatiydi 3-4 günlük.. bu altin olayi süper olur aslinda.yanisira yapmaya calisirim, o birikimin disinda, kalici birikim olarak. su an bir altinin fiyati nedir ?
evet canım aslında haklısın altınıo saklamak zor...benim evimde alarm var ama o yüzden rahatım,bankada kasada tuttum daha önceden yıllık ödüyosun her bankanın fiyatı da farklı oluyor...Merhaba kızlar
Maşallah herkes altın işine girmiş :)) Altın sayfası için verilen linke bi girdim, bizim kızların hepsi oraya akın etmişYatırım olarak altın iyi hoşta, evde tutmak sakat değil mi? Banka kasaları ne kadara kiralanıyo acep?
Peppercim çok geçmiş olsun. Siz çift olarak evde çok eşya yeri falan mı değiştiriyorsunuz? Dikkat edin ikiniz de... İkinci bi doktora danışmakla en iyisini yapıyorsunuz.
Şulecim ev uygun değildi o yüzden spor yapamadım bugün
gurbet zordur mutlaka..
canım şuan çeyrek altın 104tl ama şehrine görede değişiyo ben buay nakit 99tl den 4 tane aldım
aslinda yapabilmeliyim ya, bu ay yatili misafirimiz olacak galiba. ama 12. aydan itibaren bir tane olsun yapabilmem lazim aslinda.. cok sagol ya, sayende belki biraz birikimim olur artik
istersen yaparsın aygırl...ben koydum kafaya yapıcam hele birde şu iş meselem kesinleşirde işe başlarsam maaşa hiç dokunmıcam bugüne kadar eşimin maaşı nasıl yetiyoduysa gene aynı usul devam dicem hatta eşim karlı bile çünkü benim isteğe bağlı ssk mı ödüyo yazık iki yıldır ondan yırtıcak..ama ben gene no 250tl yi bana vercen ben altın yapıcam dedim ona akşam yemekte..yazık oda bana yokkk yaaa dedii:))
ay sonu sorarım ama hesabını ona göreee cezasını büyük veririm yapamazsan o 1 çeyreği...artık mekik mi çekersin kfleks kızlarıyla dans mı edersin tibet mi yaparsın bilmem...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?