50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler tatlım

ÇOK geçmiş olsun canım

ALLAH acil şifa versin

ayyyy çok kötü ya
seni anlıyorum
ehliyet sınavına girince benim de başıma aynısı gelmişti wc olayı yani
konsantrasyonum bozulmuştu bi soruyu üç kere okuyup oyle cevaplıyordum nerdeyse zaten türkçem de yarım yamalak:26:

Nesmecim hoşgeldin. Bayadır aklımdaydın, engellendiğini bilmiyodum.

Gün içi az yemişsin, ama menün süper her zamanki gibi. Maşallah sana :)
hoşbuldumm canımm,çok özlemişimmm sizleriiii,mmaaleseff girememdimm uzun bir süre....,menümüü beğenmene sevindimm...

ooo nesme hoşgeldin...özlettin kendini nerelerdeydin....
herkese ayrıca günaydın kızlar.ve hafta sonu menümü yazayım da koçum beni parçalasın.....
[
hoşbuldumm canımmmm artıkkkk girebiliyommmm site yönetimii beni saygısız bulmuş ta.....hafta içii düzeltirisnn menünü..haftasonu normall yani....
aramiza hos geldin. her zamanki guzel menulerini yazmissin...tabiiki ciceksin

.
yaşaşsınn koçumm tarafından beğenildim....çiçek olmuşumm,teeşkkürler koçummm....

nesmekaya cnm cizelgene baktım da,ne kadar kilo vermissin!! yani boyun uzun, BKI de dusuk olunca daha bir zor olmustur kilo vermek. nasıl verdin ne kadar zamanda verdin kilolarını? anlat hikayeni de ornek olsun bize de:)

mrbb,yeni katıldınn snaırımm hoşgeldinn aramıza...ben nisan sonund afalan spor+dnegeli düzenli beslenmee çalışmalarına başaldımm..ben çok fazla abur cubuyr tüeten biriyidimm onlarrı tamammen hayatımdan çıkardımm+spor yapmaya başaldımm..ama ilk 1,5 ay hiiiiç (gram bile)veremdimm.sonra verdimm.50 de kilo vermekten vazgeçip korumaya geçtimm ama 2 kilo daha veridmm,arda kaçamaklarr yaptığım halde.....

aynı şeyi yılllar önce DMS sınavına girdiğimde yaşamıştımm ve sadece 8 soru yapıp çıkmak zorunda kalmıştımm ve beni bir daha sınıfa almamaışlarıdd...ey ne fecii bşişeydiiii..lACHESİSS gözün aydın kurtuldun sınavdan...

PEEPRMİNT çok geçmiş olsun canımm,bence başka doktorlara da gidinn,bazıları hmen amleiyat diyooo en a z3 doktordan fikir alıp öyle kaarr evrinn,çünkü zor ve riskli bir ameliyatt ALlah san da eine de şifa evrsin canım..

menümü ayzayımm:
sabah:1 yeşil çay+1 haşlamş yumurta+peynir+zeytin+1/2 dlim kepek ekmekle kahvaltı
ara:1 yeşil elma
öğle:etli bamya yemeği+yoğurt+maydonozz
ara:1 türk kahvesi+1 parça bitter
ara:1 mandalina
akşma:yufka ekmekle bol yeşilliklii dürüm yedimm..
ara:sanırımm ayva yiyceemmmm
hareket:sadcec tibet yaptımm+belkii ilereleyn saatelrde halim olursaa leslii yad ameikkkk yaparımm.okul olunca günboyu ayakta olduğumdan eve gelince halsizleşiyorum.....

ya beni hep başıma geliyor, sınavdan 5 dk önce giriyorum bir de düşünün Aleste de olmuştu o zaman yarım bırakmıştım, çok uzundu, gerçi o puan yetmişti Allahtan :)
bunu bırakamadım tabi.

heryerim ağrıdı kendimi kasmaktan

nesmem kuzum sen nerlerde kaldın bu arada ya, engellenmişsin demek, ben de merak etmiştim, hoşgeldin canım

mrbb canımm iyii dayanmışınn vallaaa....hoşbuldumm,grei döndümmm .. son 10gündür faaln girebildim ama yazamdımmm ,yorum yapaamdım ay ne kötüü bişey.......
bu arada az önce 15dklık lesli ile yürüüdm+20 dk karışık akrın ahreeti yaptımmm...ayyyy sıırlsıklam oldumm,odamda soba yandığı için+sıcaktıı düşünün artık halii.......

bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim ekmek, biri yagli biri pekmezli

öglen: bir "derin" tabak ispanak corbasi, az bulgurlu

aksam. cok az ayni corbadan, bu sefer üzerine yogurt döktüm, sonrasinda bir icli köfte

bir nar veya elma yemeyi düsünüyorum

gurbet zordur mutlaka..
canım şuan çeyrek altın 104tl ama şehrine görede değişiyo ben buay nakit 99tl den 4 tane aldım

evet canım aslında haklısın altınıo saklamak zor...benim evimde alarm var ama o yüzden rahatım,bankada kasada tuttum daha önceden yıllık ödüyosun her bankanın fiyatı da farklı oluyor...

bugun yine biraz kacırdım gibi geliyor kocum

sabah: çikolatalı nesfit light sutle

ara: 1 muz

ogle: 3 tane mercimek koftesi, 1 dilim ekmek, zero

ara: peynir 1 dilim ekmek

aksam: yayla corbası, cok ince ekmege kucuk lahmacunlardan 3 tane, zero

ara: mandalina suyu sıktım onu içtim

daha da bisey yemem davul gibi oldum zaten :S

selam kızlar.

yaşasın nesmekaya dönmüşş hoşgeldin canım.özledik seni.

son bir haftadır diyet falan yapamadım.bugün tekrar başladım.bakın bakalım olmuş mu?

evden çıkmadan bir bardak süt

kahhvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğine yağsız peynirli tost

ara yeşil elma

öğle 3 tane tavuk şiş,ayran,salata,1 dilim kepek ekmeği,

akşam 1 kase çorba, 2 kaşık pilav, yine tavuk but, cacık

ara: 1 tane elmalı kurabiye,çay

Son düzenleme:

mrb melahatcimmm,dyanamadımmmm napimmm özledimmm siziii....akşam aşam hem pilav hem urabiye lmamışşş,hemen silkelen örtmenim.....

istersen yaparsın aygırl...ben koydum kafaya yapıcam hele birde şu iş meselem kesinleşirde işe başlarsam maaşa hiç dokunmıcam bugüne kadar eşimin maaşı nasıl yetiyoduysa gene aynı usul devam dicem hatta eşim karlı bile çünkü benim isteğe bağlı ssk mı ödüyo yazık iki yıldır ondan yırtıcak..ama ben gene no 250tl yi bana vercen ben altın yapıcam dedim ona akşam yemekte..yazık oda bana yokkk yaaa dedii:))
neyse menüme geçeyim
sabah
....nesfit
....öğlen tavuksuyu çorba hastayım yaaaa
....akşam tavuksuyu çorba ,lazanya,zero bir bardak
ve süreli minik kekikli kurabiyelerden yedim gün boyu
ara falan yok kurabiyeler araya gereksinim duyurtmadı
bide lahana suyuna başladım bu sabah,geçen yıl çok faydasını görmüştüm gene denicem...

hoşbuldummmm leylale
,valla çok sağolunn kendimii iyii hissettiridniz.......burasıı çok sıcakk bir yer gerçekten.....

aslinda öyle. yani para iyi kötü bi yerlere harcaniyor. simdi kafama koydum. o "gün" parasini bankadan otomatikman cektircem, o tatil icin, ama kalici bir birikimim olsun diye de, ayda 1 altin hedefliycem, yarin kumbara aliyorum, sayaclilardan mi alsam diye düsünüyorum.. olmazsa basit bisey alirim..

esinin maasiyla geciniyordunuz tabiki o halde hic dokunma cidden, yengem asiri tutumludur, hatta cimridir, bu maasi kenarda birakma konusunda takdir ederim kendisini.esin tabiki karli cikiyor. sonradan toplu bir sekilde iyi seyler icin harcamak en güzeli. ay heyecanlandim ben hosuma gitti bu fikir, bide ayin 1i bugün, zamanlama da iyi. hadi bakalim hayirlisi

ay sonu sorarım ama hesabını ona göreee cezasını büyük veririm yapamazsan o 1 çeyreği...artık mekik mi çekersin kfleks kızlarıyla dans mı edersin tibet mi yaparsın bilmem...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…