:S yaaa kafam karismis.... cicibirsey 100 gram degil 1100gram verip ikinci oldu arkadaslar. bu aksam arkadaslarim gidin ce tabloyu yenileyip tekrar postalayacgim. ozur dilerum, gercekten cok yorgunum bu hafta.Tatlm,liste çok güzel ellerine sağlık
Yalnız benim kg.hesabımda bi anormallik yokmu sencede?:26:
bu durumda sen de 3. oldunolley 2.olmusum :) cicibisi nin tablodaki kilosu 56.1 mi olmalıydı yoksa 1.100gr mı verdi?
buarada tablo icin tesekkurler bu yogunlukta :)
hayirli olsun, gonlune gore olur umarim..günaydın kızlar çookkkkk güzel bir haberle başladım güne çokkk mutluyum ilk sizinle paylaşıcam
bayramdan sonra işe başlıyorum kısmetse.......çok istediğim bir yer var dı bikere ucundan dönmüştüm şimdi olucak sanırım
hadi hayırlısı bakalım
buarada şulecim ben geçen perşembe akşamından yazmıştım kilomu ama gözden kaçtı sanırım cuma tatile gidoyoz diye yazmıştım neyse önemli değil hala 58.5 ummmm
bana senden hic mesaj gelmedi. gelenleri hemen listeye dahil ediyorum..bu iste bir tuhaflik var, baska anchusayami atiyorsun acaba??merhaba kızlar bu haftaki kilo bildirim listesinde yine ben yokum.özelden mesaj atıyorum,bildiriyrum kilomu 2 haftadır ama ismimi göremiyorum.bi terslik var sankiii
yok iki haftadir gercekten mesajlarin ulasmadi..forumu takip edemesem de ozel mesajla kilo bildiirmi yapanl;atri hemen listeye dahil ediyorum. bir daha dener misin? aksam listeyi tekrar yayinlayacagim.evet anchusa ya attım.
tamam canim ben bir aksilik oldugunu anlamistim zaten. cok gecmis olsun.kizlar merhaba,
gecen hafta tam da koc oldugum hafta sizleri yalniz biraktigim icin ozur dilerim.
foruma giremedim hic.
ama soz telafi edicem, yeniden bir hafta koc olurum, haftaya mesela
kizlar gecen hafta esimin beli agriyordu, igne falan oldu ama gecmemisti,
persembe gunu doktora gittk mr cekildi, fitik varmis, hem de bayag ilerlemis dedi doktor, acil ameliyat dedi;
daha neler dedi de yazmayayim uzun uzun, cok moralimizi bozdu :-(( nerdeyse esimi hastaneye yatiracakti o gun
sonra adeta kactik hastaneden,
bir de benim doktoruma , cihan aksoya gidicez
esim 4 gundur evde yatti, ben de ona baktim hep.
kurusa bakmayin tekrardan
optum hepinizi
-- spor falan da yapamadim hic; sadece cuma aksami 40 dk pilates yaptim, o da belim agrimisti, iyi gelsin diye,
kilomu da bilmiyorum, regli iken 55,3 cikiyordum ama simdi reglim bitti ama tartilmayi unuttum
guzel bir menu. cicek oldunbu hafta kocumuz var mi??
bugun yediklerim
sabah
yarim kepekli mini panini sandwich
yesil cay
ara
200 ml sut
1 muz
ogle
1 kase sebze corbasi
2 kasik salata
ara
sabahtan artan yarim sandwichim
aksam
yayla corbasi, bezelye, tursu ve pilav var evde, bir de ispanakli-peynirli lahmacun,
eve gidince karar veririm hangisinden yiyecegime sanirim.
aaaa sen sinava mi girdin. gecmis olsuun...sağol bebekim ya sınav kolay geldi de sınıf çok soğuktu sıkıştım ben de taa başında hem deo sebeple soruları çok hızlı çözdüm ve konsantre olamadım. ama cevaplara baktım geçen seferki gibi, 3 fazla yanlışım varmış ona da şükür napıyım
ya sınava girerken alyansımı ve selpağımı bile aldılar düşün nasıl kızdırdılar
yine guzel bir menu ciceksin.menümü ayzayımm:
sabah:1 yeşil çay+1 haşlamş yumurta+peynir+zeytin+1/2 dlim kepek ekmekle kahvaltı
ara:1 yeşil elma
öğle:etli bamya yemeği+yoğurt+maydonozz
ara:1 türk kahvesi+1 parça bitter
ara:1 mandalina
akşma:yufka ekmekle bol yeşilliklii dürüm yedimm..
ara:sanırımm ayva yiyceemmmm
hareket:sadcec tibet yaptımm+belkii ilereleyn saatelrde halim olursaa leslii yad ameikkkk yaparımm.okul olunca günboyu ayakta olduğumdan eve gelince halsizleşiyorum.....
sabah kahvaltin bomba gibi... hic ara da yapmamissin. maalesef bocek oldun.bugün yediklerim:
sabah: 2 dilim ekmek, biri yagli biri pekmezli
öglen: bir "derin" tabak ispanak corbasi, az bulgurlu
aksam. cok az ayni corbadan, bu sefer üzerine yogurt döktüm, sonrasinda bir icli köfte
bir nar veya elma yemeyi düsünüyorum
bugun yine biraz kacırdım gibi geliyor kocum
sabah: çikolatalı nesfit light sutle
ara: 1 muz
ogle: 3 tane mercimek koftesi, 1 dilim ekmek, zero
ara: peynir 1 dilim ekmek
aksam: yayla corbası, cok ince ekmege kucuk lahmacunlardan 3 tane, zero
ara: mandalina suyu sıktım onu içtim
daha da bisey yemem davul gibi oldum zaten :S
cok guzel sen de ciceksin.selam kızlar.
yaşasın nesmekaya dönmüşş hoşgeldin canım.özledik seni.
son bir haftadır diyet falan yapamadım.bugün tekrar başladım.bakın bakalım olmuş mu?
evden çıkmadan bir bardak süt
kahhvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğine yağsız peynirli tost
ara yeşil elma
öğle 3 tane tavuk şiş,ayran,salata,1 dilim kepek ekmeği,
akşam 1 kase çorba, 2 kaşık pilav, yine tavuk but, cacık
ara: 1 tane elmalı kurabiye,çay
gecmis olsun hasta menusu oldugu icin degerelendirmiyorum..istersen yaparsın aygırl...ben koydum kafaya yapıcam hele birde şu iş meselem kesinleşirde işe başlarsam maaşa hiç dokunmıcam bugüne kadar eşimin maaşı nasıl yetiyoduysa gene aynı usul devam dicem hatta eşim karlı bile çünkü benim isteğe bağlı ssk mı ödüyo yazık iki yıldır ondan yırtıcak..ama ben gene no 250tl yi bana vercen ben altın yapıcam dedim ona akşam yemekte..yazık oda bana yokkk yaaa dedii:))
neyse menüme geçeyim
sabah
....nesfit
....öğlen tavuksuyu çorba hastayım yaaaa
....akşam tavuksuyu çorba ,lazanya,zero bir bardak
ve süreli minik kekikli kurabiyelerden yedim gün boyu
ara falan yok kurabiyeler araya gereksinim duyurtmadı
bide lahana suyuna başladım bu sabah,geçen yıl çok faydasını görmüştüm gene denicem...
iyi geceler hanımlar
bugünkü menüm;
geç kalktım direkt öğle ile başladım güne 4 dilim kıymalı börek bir bardak ayran
ara 1 bardak kayısı suyu
akşam tavuk salatası (yoğurtlu mayonezli )çok yedim koçumm kaşık hsabı yapmadım ama rahat 15 kaşık vardır.
ara patlamış mısır,yarım eti borowni(eşim kanıma girdi)
ara bi kupa kahve
hmmmmgünaydınlar..........
hemen dünkü menümü yazayım.....
sabah kahvaltıdan önce 1 elma yarım diş ceviz yedim
saat 11,30-12.00 arasında kahvaltımı yptım 3 dilim kızarmış ekmek peynir zeytin pastırmalı yumurta derken tam haftasonu kahvaltısı oldu(((
ara
1 elma
öğle yemeği yemedim kahvaltı zaten geç olduğu için akşma yemeğini erken yedim....
akşama
az kıymalı ıspanak,
yoğurt
hoşaf
1 kase şehriye çorbası
1 fırında ızgara patlıcandan yapılmış karnıyarık üstünde beşamel soslu köz patlıcan karşımı ( tavsiye ederim çok güzel bir lezzet oluyor köz kokuları içinde)
ara
3-4 fincan yeşil çay
badem, fındık ,ay çekirdeği ,leblebi türevleri antep fıstığı hepsi karışım yaptım 3-4 tane yedim hepsinden....
ara
2 mandalina
1 elma
çeyrek nar..
yatadan öncede 1 dilim börek çok canım çektide(((
spor olarak 1 saat pump it yaptım....
fena degil menun... o cipsleri yemesen ornek de olabilirdin ama dayanamamissin. neyse 2-3 taneyle kaldiysan mesele yok. ama balik kizartma miydi? kizartmaysa cicek degil bocek yapacagim seni...GÜNAYDIN KIZLAR ...
önce dünkü menümü yazayım..
sabah:domates , salatalık,2-3 çatal peynir,1 zeytin.,1 bar.çay,1 dlm ekmek.
....ara yok papatya çayı.
öğle: 1 tb.etli nohut,yarım servis kaş.pirinç pilavı.1 kep.ekmek.
....ara.;yoğurt.ıhlamur çayıç
akşam: 8-9 tane tekir balığı(hamsiden az büyük.)salata.1 br.meyvesuyu. ekmek yok..
....ara..;çay,2,3 cips.
dün akşam misafirlerim vardı spor ypamadım ama sürekli hareket halindeydim..
ben dün sabahla öğleni birleştirdim yine sabah canım bişey istemiyor.
öğlen
çok azıcık yağlı 1 tabak makarna yedim.
bir kase yoğurt
akşam
sulu köfte patates yedim 3-4 kaşık-
3-4 kaşık da pilav
2 kase yoğurt
arada 2 ceviz 3-4 muzlu gofret
arada 2 mandalina 1 ısırık muz.
90 dakika da spor yapmıştım.
Günaydın bu arada herkese :)
hmmmm gayet guzel de kahvalti olmamasi iyi olmamis. neyse yine de ciceksin...
kizlar arkadaslarim bu aksam gidiyor.
daha cok ilgilenebilecegim forumla.... kusura bakmayin artik...
kizlar arkadaslarim bu aksam gidiyor.
daha cok ilgilenebilecegim forumla.... kusura bakmayin artik...
fena degil menun... o cipsleri yemesen ornek de olabilirdin ama dayanamamissin. neyse 2-3 taneyle kaldiysan mesele yok. ama balik kizartma miydi? kizartmaysa cicek degil bocek yapacagim seni...
QUOTE]
gunaydin kizlarrr,
tweety, anchusa, sule, nesmekaya, ulkerk.... gecmis olsun dileyen arkadaslarim hepinize cok tesekkur ederim..
spatz cnm ben de senin gibiyim, tatil de evde olunca esim de rahatsiz olunca o yesin diye bisuru seyler yaptim, ben de diyete hic dikkat edemedim tabi;
spor da yapamadim kac gundur,
bir de bu ara ben de acayip bir gaz ve siskinlik var kizlar anlamadim gitti,
2 haftadir sut iciyordum hergun sanirim laktoz alerjim var, davul gibi sisim ve karnimin ici gaz dolu soylemesi ayip
bu oglen cikip biraz yurucem ve rezene cayi alicam iyi gelir umarim
cumaya kadar toparlanmam lazim,
kilo alma surecine girdim yeniden :-((
anchusa, cicek yapmissin beni dun icin, sagol tatlimm
bugun de cicek olurum umarimm
geçmiş olsun cnaım..gaz problemi büyük bi ihtimalle sütten olabilir..rezene çayı iyi gelir..ve bendede kabızlık problemi var sürekli..bu 1 haftadır normal sıcak suya limon dilip içiyorum o şekilde üzerine sıcak su ekleyip ekleyip içiyorum gün içinde...hem gaz hemde barsak problemime iyi geldi ..ve ayrıca yağ yakımınadada etkili..o şekildede deneyebilrisin rezeneyle geçmez ise..birde havalardan da olabiliyor.dikkat etmek lazım..yerlere basmayalım çıplak ayakla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?