50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler hanımlar
bugünkü menüm;
geç kalktım direkt öğle ile başladım güne 4 dilim kıymalı börek bir bardak ayran
ara 1 bardak kayısı suyu
akşam tavuk salatası (yoğurtlu mayonezli )çok yedim koçumm kaşık hsabı yapmadım ama rahat 15 kaşık vardır.
ara patlamış mısır,yarım eti borowni(eşim kanıma girdi)
ara bi kupa kahve

günaydınlar..........

hemen dünkü menümü yazayım.....

sabah kahvaltıdan önce 1 elma yarım diş ceviz yedim

saat 11,30-12.00 arasında kahvaltımı yptım 3 dilim kızarmış ekmek peynir zeytin pastırmalı yumurta derken tam haftasonu kahvaltısı oldu (((

ara

1 elma

öğle yemeği yemedim kahvaltı zaten geç olduğu için akşma yemeğini erken yedim....

akşama

az kıymalı ıspanak,

yoğurt

hoşaf

1 kase şehriye çorbası

1 fırında ızgara patlıcandan yapılmış karnıyarık üstünde beşamel soslu köz patlıcan karşımı ( tavsiye ederim çok güzel bir lezzet oluyor köz kokuları içinde)

ara

3-4 fincan yeşil çay

badem, fındık ,ay çekirdeği ,leblebi türevleri antep fıstığı hepsi karışım yaptım 3-4 tane yedim hepsinden....

ara

2 mandalina
1 elma
çeyrek nar..

yatadan öncede 1 dilim börek çok canım çektide (((

spor olarak 1 saat pump it yaptım....

Son düzenleme:
Tatlm,liste çok güzel ellerine sağlık
Yalnız benim kg.hesabımda bi anormallik yokmu sencede?:26:
:S yaaa kafam karismis.... cicibirsey 100 gram degil 1100gram verip ikinci oldu arkadaslar. bu aksam arkadaslarim gidin ce tabloyu yenileyip tekrar postalayacgim. ozur dilerum, gercekten cok yorgunum bu hafta.

olley 2.olmusum :) cicibisi nin tablodaki kilosu 56.1 mi olmalıydı yoksa 1.100gr mı verdi?

buarada tablo icin tesekkurler bu yogunlukta :)
bu durumda sen de 3. oldun
hayirli olsun, gonlune gore olur umarim..
merhaba kızlar bu haftaki kilo bildirim listesinde yine ben yokum.özelden mesaj atıyorum,bildiriyrum kilomu 2 haftadır ama ismimi göremiyorum.bi terslik var sankiii
bana senden hic mesaj gelmedi. gelenleri hemen listeye dahil ediyorum..bu iste bir tuhaflik var, baska anchusayami atiyorsun acaba??
evet anchusa ya attım.
yok iki haftadir gercekten mesajlarin ulasmadi..forumu takip edemesem de ozel mesajla kilo bildiirmi yapanl;atri hemen listeye dahil ediyorum. bir daha dener misin? aksam listeyi tekrar yayinlayacagim.
tamam canim ben bir aksilik oldugunu anlamistim zaten. cok gecmis olsun.
guzel bir menu. cicek oldun
aaaa sen sinava mi girdin. gecmis olsuun...
yine guzel bir menu ciceksin.
sabah kahvaltin bomba gibi... hic ara da yapmamissin. maalesef bocek oldun.

guzel sende cicek oldun
cok guzel sen de ciceksin.
gecmis olsun hasta menusu oldugu icin degerelendirmiyorum..

ogun atlamissin sen de gec kalktigin icin... hem sabah bortek var hem de mayonezli salata.. bir de brownie. olmadi hic olmadi boceksin....

GÜNAYDIN KIZLAR ...
önce dünkü menümü yazayım..

sabah:domates , salatalık,2-3 çatal peynir,1 zeytin.,1 bar.çay,1 dlm ekmek.
....ara yok papatya çayı.
öğle: 1 tb.etli nohut,yarım servis kaş.pirinç pilavı.1 kep.ekmek.
....ara.;yoğurt.ıhlamur çayıç
akşam: 8-9 tane tekir balığı(hamsiden az büyük.)salata.1 br.meyvesuyu. ekmek yok..
....ara..;çay,2,3 cips.

dün akşam misafirlerim vardı spor ypamadım ama sürekli hareket halindeydim..

ben dün sabahla öğleni birleştirdim yine sabah canım bişey istemiyor.

öğlen
çok azıcık yağlı 1 tabak makarna yedim.
bir kase yoğurt

akşam
sulu köfte patates yedim 3-4 kaşık-
3-4 kaşık da pilav
2 kase yoğurt

arada 2 ceviz 3-4 muzlu gofret

arada 2 mandalina 1 ısırık muz.

90 dakika da spor yapmıştım.

hmmmm
valla besamel soslari, kuruyemisler, pastirmalar..ustelik yatmadan oncede borek goturmussun.... ciiik olmamis boceksinnn...

fena degil menun... o cipsleri yemesen ornek de olabilirdin ama dayanamamissin. neyse 2-3 taneyle kaldiysan mesele yok. ama balik kizartma miydi? kizartmaysa cicek degil bocek yapacagim seni...

hmmmm gayet guzel de kahvalti olmamasi iyi olmamis. neyse yine de ciceksin...

hmmmm gayet guzel de kahvalti olmamasi iyi olmamis. neyse yine de ciceksin...

ay ilk defa çiçek oldum pek mutluyum :) canım sabahları pek birşey istemiyor, ekmek de bitti, bak aç aç oturuyorum yine :)
neyse bir muz yiyim de sonra markete gidiyim en iyisi

kizlar arkadaslarim bu aksam gidiyor.
daha cok ilgilenebilecegim forumla.... kusura bakmayin artik...

ne kusur tatlım, bol bol gez, resim- de çek eklersin:)

hıhıhı bende böcek olmuşum bu menüyle ne olacaksam........ söz koçuk bu gün daha düzgün beslenecem......

kizlar arkadaslarim bu aksam gidiyor.
daha cok ilgilenebilecegim forumla.... kusura bakmayin artik...

aman canım ne kusuru .....bize vakit ayrıdığın için çok teşekkür ederiz sana.....

kızlar gunaydinnn :)

29 ekim tatili yaramadi bana hiç. bi yemek bi içmek sormayın gitsin...

özledim sizi. koptum iyice diyet olayından.herşeyden koptum aslında son zamanlarda. varsa yoksa iş...

gunaydin kizlarrr,

tweety, anchusa, sule, nesmekaya, ulkerk.... gecmis olsun dileyen arkadaslarim hepinize cok tesekkur ederim..
spatz cnm ben de senin gibiyim, tatil de evde olunca esim de rahatsiz olunca o yesin diye bisuru seyler yaptim, ben de diyete hic dikkat edemedim tabi;
spor da yapamadim kac gundur,

bir de bu ara ben de acayip bir gaz ve siskinlik var kizlar anlamadim gitti,
2 haftadir sut iciyordum hergun sanirim laktoz alerjim var, davul gibi sisim ve karnimin ici gaz dolu soylemesi ayip
bu oglen cikip biraz yurucem ve rezene cayi alicam iyi gelir umarim

cumaya kadar toparlanmam lazim,
kilo alma surecine girdim yeniden :-((

anchusa, cicek yapmissin beni dun icin, sagol tatlimm

bugun de cicek olurum umarimm

selam kızlar...
annemdeyim doğal olarak kuvvetli bir kahvaltı yaptımmm...(

geçmiş olsun cnaım..gaz problemi büyük bi ihtimalle sütten olabilir..rezene çayı iyi gelir..ve bendede kabızlık problemi var sürekli..bu 1 haftadır normal sıcak suya limon dilip içiyorum o şekilde üzerine sıcak su ekleyip ekleyip içiyorum gün içinde...hem gaz hemde barsak problemime iyi geldi ..ve ayrıca yağ yakımınadada etkili..o şekildede deneyebilrisin rezeneyle geçmez ise..birde havalardan da olabiliyor.dikkat etmek lazım..yerlere basmayalım çıplak ayakla..

ya evet cnm ayaklarimi da usutuyorum sanirim;
ise gelirken ince corap topuklu ayakkabi giyiyorum, sabah serviste ayaklarim donuyor

limonlu su da icerim ama tansiyonum dusuktur benim hep daha da dusurmesin; yine de son care onu da denerim ama

sagol tatlim tekrardann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…