50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet evet ayaklar önemli canım sıcak tut
yanlız izmirde bahar havası var muhteşem şimdi atıcam kendimi sokaklara

peppermint gecmis olsun canim.. herkese selam ben bugün kahvalti yapamiyorum ekmegim yok.. bisküvi yedim simdi

Merhaba arkadaşlar..
Ya buraya üye olduğum günün akşamı başlayan grip soğuk algınlığı tadındaki hastalıktan yeni gözümü açtım sayılır.Tabi bu arada diyet spor falan mümkün olmadı.
Bu gün de spor yapabileceğimi sanmıyorum ama diyete başlıyım artık.Burda koçlar var sanırım tam sistemi de anlayamadım.Nasıl yapıyoruz, nasıl irtibata geçiyoruz?Bana buranın düzeniyle ilgili bilgi verebilir misiniz?
Bu arada sabah aç karnına ve çıplak tartıldım tam 57,0 kg...Ahh o tartıda 51 olmak nasıl bi duygudur aceba..Ağustosta 55,1 çıkıyodum yaaaaaaa

selaaam

sanırım kilo vermem durdu yada adet olcam ondan şişmeye başladım bugün tam 600 g fazla çıktım tartıda çok moralim bozuldu
ama adet olcan kızım dedim ondandır

spor yapasım bile kaçtı okadar moralim bozyldu yani

neyse inat ettim ve sporumu yaptım zaten adet olduğumda yapamıyorum

ŞULECİM bugün yaptığım sporlar

25 dk leslie
45 dk stepper
ve 8 dk kol hareketleri toplam 78 dk

akşam belki plates yaparım ama kısmet tabi kendimi iyi hisedersem

tamamen ayaklardan canım, bir gün çorap giymiyim aynı şeyleri yaşıyorum. yazdan çıktık ya vücut hala alışmadı sıcak tut ayaklarını

çok geçmiş olsun canım.
canım her hafta aramızdan biri koç oluyor. bu hafta anchusa, biz de her gün yediklerimizi yazıyoruz o yorumluyor. yaptığımız sporları yazıyoruz, onu da şulecim liste yapıyorum. sonra her cuma anchusaya özel mesaj yoluyla kilolarımızı bildiriyoruz listeleniyor

Sorun deil tatlım,mesele vermiş olmak :)
Hafta sonu yani sadece pazar günü,kendimi aştım.gezmeden gezmeye olunca hemde ev gezmeleri yedimde yedim..
haftaya kötü başladm,kahvaltı aynen değişmiyo,
açık çay-peynir zeytin,domates,bi kaşk reçel,haşl.yumurta,1 dilim ekmek..
ara ;1 fincan kahve 2 kurabiye
ara ; kellogs lıght süt ile
akşam;etli nohut yemeği bi tabak,3-4 kaşık bulgr pilavı,bi kase salata..
dün böyleydi
bugün ki menümü akşam yazarm..
spor çok boşladm bu ara,boynum çok fena çeviremiyorum bile..
o yüzden gözümde büyüyo.

600 gr çok normal canım, regli sebebiyle vücudun su toplaması benim bildiğim 1- 1,5 kg ya kadar çıkıyor.Hiçççç dert etme o kilo değil

bende perşembe regli olcam bu hafta tartılamam gibi...ama iyi gidiyorum en son beni göreen bi arkadaşım zayıflamışsın dedi uzun süre görmüyodu beni az da olsa anlaşılıyo hergün gören kişi anlamayabiliyo..o bile moral oldu bana..birde bugün sabah tost sipariş ettim sabah geç kalkınca evde yapamadım biziim bi arkadaşın cafesinden..geldi bana burda .....eşi çalışıyodu nerde acaba dedi bende benim dedim..aaa tanıyamadım çok zayıflamışsınız dedi..oturuyordum oysa herhalde yüzümden verdim ben farkında değilim ama..ama bi yandan da üzüldüm demekkki nekadar kilolu gürüyormuş beni insanlar..ve dahada bi hırs yaptımverce bu kiloları..
birde koçum ben eskiden bu yediklerin 2 katını yediğim için şimdi yediklerim bile diyet gibi oluyo bana..eskiden günde 1 ekmek yer üzerine kekler poğaçalar yerdim...çayımı bol bol şekere boğardım ..şimdi ekmek 3 dilim kadar oluyo..bisküvü kek.gofret tek tük oda çok nadir. bi paket cipsi bitiren ben 2-5 tane ile yetiniyorum...bu foruma girdiğimden beri 2,300 grm verdim...teşekkürler hepinize...hedefime tez zamanda ulaşır 47-48 de olsa görürüm inşallah....hep beraber çıtırcıklar olma ümüdiyle...

Anchusaa sevgili koçumuz seninle başlangıç kilomuz ve hedefimiz aynıı..
Ne güzel sen 51,7 olmuşsun süperrr!!!
Buna ulaşmak ne kadar zamanını aldı??Geçmişten okuyayım dedim ama acayip hizlı ilerliyo okumak için baya zaman lazım

merhabaaa.........

ben yediklerimlerim konusunda oldukca titiz ilerliyorum.. bu cok hosuma gidiyor. ama spor konusunda hala istedigim duzeye cikamadim. günlük 40 dakikalik yürüyüslerle idare ediyorum...

hala 55 kilodayim ama

ama bugünler de regl olacagm icin de bir huuzursuzluk sislik var...

Tebrikler canım ama sen zaten çıtırcık olmak üzeresin, merak ettim 47 de biraz az değil mi acepp??

Ben de diyete girince daha çok yemek düşünüyorum,karnım çok daha fazla ve çabuk acıkıyo Sinir oluyorum kendime yaaa

Ben de diyete girince daha çok yemek düşünüyorum,karnım çok daha fazla ve çabuk acıkıyo Sinir oluyorum kendime yaaa

benim de cooook acikiyor ama zor da olsa istegimi engelliyebiliyorum :)

bugun:

sabah--> 1 kare dilim ispanakli börek

ara--> mandalina

oglen--> firinda sebzeli makarna

ara--> mandalina+yogurt (150gr)

aksam--> firinda sebzeli makrna

oranje resimlerde hiç okdar kısa durmuyon ama...

koca bir kase bol limonlu tavuksuyu tel şehriyeli çorba içildi....ohhhh:))

Doyabiliyısan süper valla...Aralara bol sıvı koy bitki çayı serpiştir kendini daha iyi hissedersin hem de diyetine yardımcı olur, nacizane tavsiyem(Çok biliorum ya o yüzden formumdayım )

Benim de :
Sabah---> bir kase nesfit- sütle birlikte
Öğlen --->yoğurt çorbası, zeytinyağlı taze yeşil fasulye(çatalla yedim suyunu bıraktım) ve yağsız yeşil salata
Ara--->(Şimdi) nescafe içiyorum kafamı çalıştırıyo.Saat 5 gibi mandalina yerim

Akşama da brokoli haşlıyım üstüne yoğurt döküp yiyim bari.Allahtan sebzeyi çok severim.Kocişim sebze sevmezzz ona buzluktaki bir porsiyonluk mantıyı yapmayı düşünüyorum, umarım didiklemem

Ya mandalinayı günde 6-7 tane yesem olmaz mııı?? :26:

peppermint cnm sen nerde oturup işe nereye gidiyordun her gun 3 saat? ben avrupa'da oturuyorum ve gebze'de cok buyuk bir sirketle teklif asamasındayım ama nasıl olur bilemedim var mı boyle ornekler avrupa'dan oralara giden her gun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…