ya evet cnm ayaklarimi da usutuyorum sanirim;
ise gelirken ince corap topuklu ayakkabi giyiyorum, sabah serviste ayaklarim donuyor
limonlu su da icerim ama tansiyonum dusuktur benim hep daha da dusurmesin; yine de son care onu da denerim ama
sagol tatlim tekrardann
Merhaba arkadaşlar..
Ya buraya üye olduğum günün akşamı başlayan grip soğuk algınlığı tadındaki hastalıktan yeni gözümü açtım sayılır.Tabi bu arada diyet spor falan mümkün olmadı.
Bu gün de spor yapabileceğimi sanmıyorum ama diyete başlıyım artık.Burda koçlar var sanırım tam sistemi de anlayamadım.Nasıl yapıyoruz, nasıl irtibata geçiyoruz?Bana buranın düzeniyle ilgili bilgi verebilir misiniz?
Bu arada sabah aç karnına ve çıplak tartıldım tam 57,0 kg...Ahh o tartıda 51 olmak nasıl bi duygudur aceba..Ağustosta 55,1 çıkıyodum yaaaaaaa
:S yaaa kafam karismis.... cicibirsey 100 gram degil 1100gram verip ikinci oldu arkadaslar. bu aksam arkadaslarim gidin ce tabloyu yenileyip tekrar postalayacgim. ozur dilerum, gercekten cok yorgunum bu hafta.
bu durumda sen de 3. oldun
hayirli olsun, gonlune gore olur umarim..
bana senden hic mesaj gelmedi. gelenleri hemen listeye dahil ediyorum..bu iste bir tuhaflik var, baska anchusayami atiyorsun acaba??
yok iki haftadir gercekten mesajlarin ulasmadi..forumu takip edemesem de ozel mesajla kilo bildiirmi yapanl;atri hemen listeye dahil ediyorum. bir daha dener misin? aksam listeyi tekrar yayinlayacagim.
tamam canim ben bir aksilik oldugunu anlamistim zaten. cok gecmis olsun.
guzel bir menu. cicek oldun
aaaa sen sinava mi girdin. gecmis olsuun...
yine guzel bir menu ciceksin.
sabah kahvaltin bomba gibi... hic ara da yapmamissin. maalesef bocek oldun.
guzel sende cicek oldun
cok guzel sen de ciceksin.
gecmis olsun hasta menusu oldugu icin degerelendirmiyorum..
ogun atlamissin sen de gec kalktigin icin... hem sabah bortek var hem de mayonezli salata.. bir de brownie. olmadi hic olmadi boceksin....
selaaam
sanırım kilo vermem durdu yada adet olcam ondan şişmeye başladım bugün tam 600 g fazla çıktım tartıda çok moralim bozuldu
ama adet olcan kızım dedim ondandır
spor yapasım bile kaçtı okadar moralim bozyldu yani
neyse inat ettim ve sporumu yaptım zaten adet olduğumda yapamıyorum
ŞULECİM bugün yaptığım sporlar
25 dk leslie
45 dk stepper
ve 8 dk kol hareketleri toplam 78 dk
akşam belki plates yaparım ama kısmet tabi kendimi iyi hisedersem
600 gr çok normal canım, regli sebebiyle vücudun su toplaması benim bildiğim 1- 1,5 kg ya kadar çıkıyor.Hiçççç dert etme o kilo değil
bende perşembe regli olcam bu hafta tartılamam gibi...ama iyi gidiyorum en son beni göreen bi arkadaşım zayıflamışsın dedi uzun süre görmüyodu beni az da olsa anlaşılıyo hergün gören kişi anlamayabiliyo..o bile moral oldu bana..birde bugün sabah tost sipariş ettim sabah geç kalkınca evde yapamadım biziim bi arkadaşın cafesinden..geldi bana burda .....eşi çalışıyodu nerde acaba dedi bende benim dedim..aaa tanıyamadım çok zayıflamışsınız dedi..oturuyordum oysa herhalde yüzümden verdim ben farkında değilim ama..ama bi yandan da üzüldüm demekkki nekadar kilolu gürüyormuş beni insanlar..ve dahada bi hırs yaptımverce bu kiloları..
birde koçum ben eskiden bu yediklerin 2 katını yediğim için şimdi yediklerim bile diyet gibi oluyo bana..eskiden günde 1 ekmek yer üzerine kekler poğaçalar yerdim...çayımı bol bol şekere boğardım ..şimdi ekmek 3 dilim kadar oluyo..bisküvü kek.gofret tek tük oda çok nadir. bi paket cipsi bitiren ben 2-5 tane ile yetiniyorum...bu foruma girdiğimden beri 2,300 grm verdim...teşekkürler hepinize...hedefime tez zamanda ulaşır 47-48 de olsa görürüm inşallah....hep beraber çıtırcıklar olma ümüdiyle...
merhabaaa.........
ben yediklerimlerim konusunda oldukca titiz ilerliyorum.. bu cok hosuma gidiyor. ama spor konusunda hala istedigim duzeye cikamadim. günlük 40 dakikalik yürüyüslerle idare ediyorum...
hala 55 kilodayim ama
ama bugünler de regl olacagm icin de bir huuzursuzluk sislik var...
Ben de diyete girince daha çok yemek düşünüyorum,karnım çok daha fazla ve çabuk acıkıyoSinir oluyorum kendime yaaa
Tebrikler canım ama sen zaten çıtırcık olmak üzeresin, merak ettim 47 de biraz az değil mi acepp??
benim de cooook acikiyor ama zor da olsa istegimi engelliyebiliyorum :)
bugun:
sabah--> 1 kare dilim ispanakli börek
ara--> mandalina
oglen--> firinda sebzeli makarna
ara--> mandalina+yogurt (150gr)
aksam--> firinda sebzeli makrna
ya evet cnm ayaklarimi da usutuyorum sanirim;
ise gelirken ince corap topuklu ayakkabi giyiyorum, sabah serviste ayaklarim donuyor
limonlu su da icerim ama tansiyonum dusuktur benim hep daha da dusurmesin; yine de son care onu da denerim ama
sagol tatlim tekrardann
boyum kısa ama canım.hepi topu 1,53 üm....:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?