peppermint cnm sen nerde oturup işe nereye gidiyordun her gun 3 saat? ben avrupa'da oturuyorum ve gebze'de cok buyuk bir sirketle teklif asamasındayım ama nasıl olur bilemedim var mı boyle ornekler avrupa'dan oralara giden her gun??
Kizlar diyet topiginde briaz sacma olabilir ama yumusak pogacanin icine neler konulabilir ?
Yakinda dogum günüm var, ve pogaca yapacagimi söyledim. peynirli maydonozlu tamam ama baska hangi iclerle doldurabilirim ? kiyma haric, daha basit seyler olsun...yardimci olur musunuz ?
genelde burdada öyle derler o kadar kısa değilsindir diye ama hain mesura beni öyle gösteriyo...olsun artık napalım 3 eksik 3 fazla biş değiştirmiyo nasıl olsa..oranje resimlerde hiç okdar kısa durmuyon ama...
koca bir kase bol limonlu tavuksuyu tel şehriyeli çorba içildi....ohhhh:))
Valla ben de 1.59 - 1.60 cm falanım.Ama ne demişler bodur tavuk her daim piliçtir
peppermint cnm sen nerde oturup işe nereye gidiyordun her gun 3 saat? ben avrupa'da oturuyorum ve gebze'de cok buyuk bir sirketle teklif asamasındayım ama nasıl olur bilemedim var mı boyle ornekler avrupa'dan oralara giden her gun??
cnm ben anadolu yakasindan avr.yakasina geciyorum,
senin servisin olacaksa ve avr.yakasinin kopruye yakin olan bir semtindeysen deneyebilirsin; sonucta ters trafik olucak hem daha rahat olur
benim sabah trafiginde 2 saat aksam donuste de 1 saat suruyor yolum :-(
avrupadan gebzeye...
cnm ben anadolu yakasindan avr.yakasina geciyorum,
senin servisin olacaksa ve avr.yakasinin kopruye yakin olan bir semtindeysen deneyebilirsin; sonucta ters trafik olucak hem daha rahat olur
peppermint eşin rahatsızmış geçmiş olsun canım.hemen iyileşir inşallah.
bence hafigf yemissin ama hic meyve yok??? yarin meyve de ye ki cicek yapabileyim seni....Sorun deil tatlım,mesele vermiş olmak :)
Hafta sonu yani sadece pazar günü,kendimi aştım.gezmeden gezmeye olunca hemde ev gezmeleri yedimde yedim..
haftaya kötü başladm,kahvaltı aynen değişmiyo,
açık çay-peynir zeytin,domates,bi kaşk reçel,haşl.yumurta,1 dilim ekmek..
ara ;1 fincan kahve 2 kurabiye
ara ; kellogs lıght süt ile
akşam;etli nohut yemeği bi tabak,3-4 kaşık bulgr pilavı,bi kase salata..
dün böyleydi
bugün ki menümü akşam yazarm..
spor çok boşladm bu ara,boynum çok fena çeviremiyorum bile..
o yüzden gözümde büyüyo.
hmm bayagi cok yiyormussun ama unutma amacimiz daha az yemek degil daha saglikli beslenmek ve bu sekilde kilo vermek.... bugun itibariyle meyve yemeyenleri de bocek yapacagim az yeselerde...bende perşembe regli olcam bu hafta tartılamam gibi...ama iyi gidiyorum en son beni göreen bi arkadaşım zayıflamışsın dedi uzun süre görmüyodu beni az da olsa anlaşılıyo hergün gören kişi anlamayabiliyo..o bile moral oldu bana..birde bugün sabah tost sipariş ettim sabah geç kalkınca evde yapamadım biziim bi arkadaşın cafesinden..geldi bana burda .....eşi çalışıyodu nerde acaba dedi bende benim dedim..aaa tanıyamadım çok zayıflamışsınız dedi..oturuyordum oysa herhalde yüzümden verdim ben farkında değilim ama..ama bi yandan da üzüldüm demekkki nekadar kilolu gürüyormuş beni insanlar..ve dahada bi hırs yaptımverce bu kiloları..
birde koçum ben eskiden bu yediklerin 2 katını yediğim için şimdi yediklerim bile diyet gibi oluyo bana..eskiden günde 1 ekmek yer üzerine kekler poğaçalar yerdim...çayımı bol bol şekere boğardım ..şimdi ekmek 3 dilim kadar oluyo..bisküvü kek.gofret tek tük oda çok nadir. bi paket cipsi bitiren ben 2-5 tane ile yetiniyorum...bu foruma girdiğimden beri 2,300 grm verdim...teşekkürler hepinize...hedefime tez zamanda ulaşır 47-48 de olsa görürüm inşallah....hep beraber çıtırcıklar olma ümüdiyle...
4-5 ayda verdim. ben biraz yavas verenlerdenim kilo.ama sporu hic birakmadim. onun faydasini cok gordum...Anchusaa sevgili koçumuz seninle başlangıç kilomuz ve hedefimiz aynıı..
Ne güzel sen 51,7 olmuşsun süperrr!!!
Buna ulaşmak ne kadar zamanını aldı??Geçmişten okuyayım dedim ama acayip hizlı ilerliyo okumak için baya zaman lazım
oglen ve aksam ayni seyi yemesen daha iyiydi ama insanin habire degisik yemek hazirlamaya vakti olmuyor. yarin protein tuketmeye calis et yumurta falan. aferin cicek oldun.benim de cooook acikiyor ama zor da olsa istegimi engelliyebiliyorum :)
bugun:
sabah--> 1 kare dilim ispanakli börek
ara--> mandalina
oglen--> firinda sebzeli makarna
ara--> mandalina+yogurt (150gr)
aksam--> firinda sebzeli makrna
amanin guzel menu buldum. aferin sen de cicek oldun...Doyabiliyısan süper valla...Aralara bol sıvı koy bitki çayı serpiştir kendini daha iyi hissedersin hem de diyetine yardımcı olur, nacizane tavsiyem(Çok biliorum ya o yüzden formumdayım)
Benim de :
Sabah---> bir kase nesfit- sütle birlikte
Öğlen --->yoğurt çorbası, zeytinyağlı taze yeşil fasulye(çatalla yedim suyunu bıraktım) ve yağsız yeşil salata
Ara--->(Şimdi) nescafe içiyorum kafamı çalıştırıyo.Saat 5 gibi mandalina yerim
Akşama da brokoli haşlıyım üstüne yoğurt döküp yiyim bari.Allahtan sebzeyi çok severim.Kocişim sebze sevmezzz ona buzluktaki bir porsiyonluk mantıyı yapmayı düşünüyorum, umarım didiklemem
Ya mandalinayı günde 6-7 tane yesem olmaz mııı?? :26:
ben de gebzede ozel bir universiteye basvuracagim ama yol nasil gozumde buyuyor...Omur torpusu gibime geliyor o yol valla...peppermint cnm sen nerde oturup işe nereye gidiyordun her gun 3 saat? ben avrupa'da oturuyorum ve gebze'de cok buyuk bir sirketle teklif asamasındayım ama nasıl olur bilemedim var mı boyle ornekler avrupa'dan oralara giden her gun??
bocek oldun bile o su boregi ve baklava sayesinde...selam kızlar.
eve geldim nete girdim.temizlik yapmam lazım evim çok kirlerndi.ama öyle uykum var ki.bir an önce kalkıp başlamam lazım.
bugün şimdiye kadar yediklerirmi yazayım. ama pek iç açıcı değil. bir türlü toparlayamadım bir haftadır.
sabah: biraz beyaz ekmekle peynirli sandaviç,çay
ara: 1 küçük dilim su böreği, 1 dilim baklava
öğle: 1 kase çorba, 1,5 dilim çavdar ekmeği,söğüş, 3-4 kaşık yoğurt
ara: yeşil çay içerim
akşam: ??? hafif yiyeceğim ama.
zor senin isin guzelim...cnm ben anadolu yakasindan avr.yakasina geciyorum,
hmm gayet guzel bir menu. ama aksama salata da olsa birsey yemeye calis. aksam da guzel beslenirsen ciceksin..kizlar bugunku menum
sabah
yarim simit,
1 dilim kasar
ceyrek salatalik
1 kucuk nutella
ara
1 ad. yovita yogurt
ogle
kepekli yesillikli soguk sandwich
ara
1 armut
ara2
kalan yarim simidimi yiyebilirim her an
aksam
?
doktorda olucaz, yemek yemeye firsatimiz olamayabilir
ayyyy dondum yaaa parmak uçlarım gene buz gibi oldu...... dışarısı güneş olunca iyi ama evler buz gibi..... bende küçük odaya geçtim ısıtıcıyıda açtım oturuyorum.....reglide oluyorum karnımda ağrıyo...(((
sabah
küçük bir kase cevizli kuru üzümlü dut kurulu pekmezli nesfit
ara
bir elma
bir dilim börek
öğle
bir tabak yoğurtlu karnıbahar
bir tabak zeytin yağlı pırasa
1 dilim kızarmış ekmek
ara
2 badem
3-4 fındık
akşamada fırında karnı bahar yapacam....
cicek oldum, güldüm, yüzümde güller actiii
ya aslinda öglen aksam farkli yemek lazim da, ben haftasonlari pisirip 2-3 gün idare etmeye calisanlardanim :)) yani yarin oglen de o makarnayi yerim de aksama baska bisiler bulayim o zaman :))
ben en iyisi balik alayim, fingerfish'lerden. firinda pisireyim...
bugünde böcek olmamak kaçınılmaz koçum.
sabah bi mandalina,200 kalorilik çikolata( saat 11 de yedim ve hemen yollara düştüm.katılmam gereken bi seminer vardı)
saat 14 de 5-6 tane çubuk kraker
saat 17 de döner, ve ayran
dışarda olunca böle bozuluyo yeme içmeler
evime yeni geldim yemek yemeyeceğim bu saatten sonra. 2 ara yaparım
ara bi mandalina
ara 3 tane ceviz
gittiğim yerlere toplamda 30 dakika yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?