50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

peppermint cnm sen nerde oturup işe nereye gidiyordun her gun 3 saat? ben avrupa'da oturuyorum ve gebze'de cok buyuk bir sirketle teklif asamasındayım ama nasıl olur bilemedim var mı boyle ornekler avrupa'dan oralara giden her gun??

avrupadan gebzeye...

Kizlar diyet topiginde briaz sacma olabilir ama yumusak pogacanin icine neler konulabilir ?
Yakinda dogum günüm var, ve pogaca yapacagimi söyledim. peynirli maydonozlu tamam ama baska hangi iclerle doldurabilirim ? kiyma haric, daha basit seyler olsun...yardimci olur musunuz ?

selam kızlar.

eve geldim nete girdim.temizlik yapmam lazım evim çok kirlerndi.ama öyle uykum var ki.bir an önce kalkıp başlamam lazım.

bugün şimdiye kadar yediklerirmi yazayım. ama pek iç açıcı değil. bir türlü toparlayamadım bir haftadır.

sabah: biraz beyaz ekmekle peynirli sandaviç,çay

ara: 1 küçük dilim su böreği, 1 dilim baklava

öğle: 1 kase çorba, 1,5 dilim çavdar ekmeği,söğüş, 3-4 kaşık yoğurt

ara: yeşil çay içerim

akşam: ??? hafif yiyeceğim ama.

patates olabilir ve doğranmış zeytin olabilir canım.

oranje resimlerde hiç okdar kısa durmuyon ama...

koca bir kase bol limonlu tavuksuyu tel şehriyeli çorba içildi....ohhhh:))
genelde burdada öyle derler o kadar kısa değilsindir diye ama hain mesura beni öyle gösteriyo...olsun artık napalım 3 eksik 3 fazla biş değiştirmiyo nasıl olsa..
Valla ben de 1.59 - 1.60 cm falanım.Ama ne demişler bodur tavuk her daim piliçtir

valla 1,60 falan normal gene gerçi kişiden kişiye değişiyo kimi daha uzun kimi dahah kısa görünebiliyo vücut yapısına göre...artık atasözlerine sığınalım napalım..

peppermint cnm sen nerde oturup işe nereye gidiyordun her gun 3 saat? ben avrupa'da oturuyorum ve gebze'de cok buyuk bir sirketle teklif asamasındayım ama nasıl olur bilemedim var mı boyle ornekler avrupa'dan oralara giden her gun??

cnm ben anadolu yakasindan avr.yakasina geciyorum,

senin servisin olacaksa ve avr.yakasinin kopruye yakin olan bir semtindeysen deneyebilirsin; sonucta ters trafik olucak hem daha rahat olur

benim sabah trafiginde 2 saat aksam donuste de 1 saat suruyor yolum :-(

kizlar bugunku menum

sabah
yarim simit,
1 dilim kasar
ceyrek salatalik
1 kucuk nutella

ara
1 ad. yovita yogurt

ogle
kepekli yesillikli soguk sandwich

ara
1 armut

ara2
kalan yarim simidimi yiyebilirim her an

aksam
?
doktorda olucaz, yemek yemeye firsatimiz olamayabilir

ayyyy dondum yaaa parmak uçlarım gene buz gibi oldu...... dışarısı güneş olunca iyi ama evler buz gibi..... bende küçük odaya geçtim ısıtıcıyıda açtım oturuyorum.....reglide oluyorum karnımda ağrıyo...(((

sabah

küçük bir kase cevizli kuru üzümlü dut kurulu pekmezli nesfit

ara
bir elma
bir dilim börek

öğle
bir tabak yoğurtlu karnıbahar
bir tabak zeytin yağlı pırasa
1 dilim kızarmış ekmek

ara

2 badem
3-4 fındık

akşamada fırında karnı bahar yapacam....

Ya İstanbul'da yaşayanlara Allah sabır versin o ne öyle!!! Benim yol 2 saat sürse valla billa akıl hastası olurum.

Bu arada biraz önce balıkçıoğlunun 3 tane haşhaşlı galetası ve bir avuç kuru üzüm yedim ..Ara öğünün cılkını çıkarmak diye buna denir..Durduramıyorum kendimi durduramıyorumm sürekli açım.Bi tane ye dimi niye üç tane yiyosun..Yok ya benden adam olmaz

kopruye yakınım ama bakalım servis var mı burdan gecen?? neyse yarın gorusmem var orda her seyi ogrenirim. tesekkurler cnm

selam arkadaslarimi simdi yolladim havaalanina. oluyorumn yorgunluktan......

bence hafigf yemissin ama hic meyve yok??? yarin meyve de ye ki cicek yapabileyim seni....

hmm bayagi cok yiyormussun ama unutma amacimiz daha az yemek degil daha saglikli beslenmek ve bu sekilde kilo vermek.... bugun itibariyle meyve yemeyenleri de bocek yapacagim az yeselerde...

4-5 ayda verdim. ben biraz yavas verenlerdenim kilo.ama sporu hic birakmadim. onun faydasini cok gordum...
oglen ve aksam ayni seyi yemesen daha iyiydi ama insanin habire degisik yemek hazirlamaya vakti olmuyor. yarin protein tuketmeye calis et yumurta falan. aferin cicek oldun.
amanin guzel menu buldum. aferin sen de cicek oldun...

ben de gebzede ozel bir universiteye basvuracagim ama yol nasil gozumde buyuyor...Omur torpusu gibime geliyor o yol valla...
bocek oldun bile o su boregi ve baklava sayesinde...
zor senin isin guzelim...
hmm gayet guzel bir menu. ama aksama salata da olsa birsey yemeye calis. aksam da guzel beslenirsen ciceksin..

gayet guzel sana da aferin ciceksin..

cicek oldum, güldüm, yüzümde güller actiii

ya aslinda öglen aksam farkli yemek lazim da, ben haftasonlari pisirip 2-3 gün idare etmeye calisanlardanim :)) yani yarin oglen de o makarnayi yerim de aksama baska bisiler bulayim o zaman :))

ben en iyisi balik alayim, fingerfish'lerden. firinda pisireyim...

kizlar fznb nin mesaji gelmemis cicibisi nin verdigi kiloyu da yanlis hesaplamisim. duzeltip tabloyu yeniden yayinladim haksizlik olmasin bu arkadaslara diye.....son hali asagidaki gibidir.

24/09/2010 1/10/2010 8/10/2010 15/10/2010 22/10/2010 29/10/2010
tweety 60.6 60.4 59.8 58.5 1 kg 300 gr vermis
cicibisi 56.2 55.1 1100 gr vermis
yaekhiyna 56.6 56.2 400 gr vermis
oranje 53.2 52.4 52.2 52.8 52 51.7 300 gr vermis
Dulci 54.1 54.1 53.8 53.8 dulci de yerinde sayiyor
suleulku 54.4 54.5 54.9 54 53.3 53.3 suleulku verememis bu hafta.
fznb 57.3 56.1 56.1 56.7 56.4 gec de olsa fznbyi ekledik, o da kilosunu koruyanlardan
anchusa 51.7 52.6 52.5 52.4 52.4 52.4 ayni
aygirl 58.9 59 bir tencere kuru fasulye yemis gibi sis
Lachesis 57.6 57.1 56.5 56.5 regli 57.7 1 kg 200 gr almis ama ben inanamadim pek bu duruma
cokoprens 56.6 aramiza yeni katildi, hosgeldi sefa geldi

Son düzenleme:

bir gun daha ayni seyleri yersen seni de bocek yaparim az da yesen...

bugünde böcek olmamak kaçınılmaz koçum.
sabah bi mandalina,200 kalorilik çikolata( saat 11 de yedim ve hemen yollara düştüm.katılmam gereken bi seminer vardı)
saat 14 de 5-6 tane çubuk kraker
saat 17 de döner, ve ayran
dışarda olunca böle bozuluyo yeme içmeler
evime yeni geldim yemek yemeyeceğim bu saatten sonra. 2 ara yaparım
ara bi mandalina
ara 3 tane ceviz

gittiğim yerlere toplamda 30 dakika yürüdüm

oooooo
bir de kabahatlerini itiraf ediyorsun. evet boceksin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…