Sevgili koçum,dünki menümü yazmştım..meyve yesem çiçek olcakmşım
Bugün telafi ettimmm
Sabah,kahvaltm yine dünki gibi,fixdir genelde ekstra bişi yapmam..
Ara ; 1 nar,1 ayva
öğlen : 1 kase yayla çorbası,1 dilim ekmek.
ara : boş geçdim,yiğit saolsun.
Akşam bi kase çorba,nohut ve çok az pilav
salatamı ihmal ediyorum,ama inan koçum hazırlamaya fırsat olmuyo,bacaklarımın altında gezen faremleYemekden sonra az şekerli çay ile 2 tane elmalı kurabiye yedim..
şuan sadece su istiyorum..
Merhaba kızlar
ŞULECİM 20 dk zumba flat abs yaptım.
WATERCIM napcan tartıyı, şu anki halini sevmiştin ya, gerisini boşver :13:
CİCİBİSİ kurabiyeyi boş geçtiğin arada yeseymişsin daha iyi olurmuşFarene öpücükler...
Watercım bağlantı problemi internetle kaynaklıdır. Programın kendisi sorun çıkartmıyo o konuda hiç. Orda 3 mirror var ya, fileserve linklerini kopyalamanı tavsiye ederim. Bağlantı kopsa bile kaldığı yerden devam ediyo çünkü. Programı kullanmada sorun yaşamadın ama di mi, yani bi şekilde indirmeye başlıyo?
sağol bebekim ya sınav kolay geldi de sınıf çok soğuktu sıkıştım ben de taa başında hem deo sebeple soruları çok hızlı çözdüm ve konsantre olamadım. ama cevaplara baktım geçen seferki gibi, 3 fazla yanlışım varmış ona da şükür napıyım
ya sınava girerken alyansımı ve selpağımı bile aldılar düşün nasıl kızdırdılar
ay kuzu sen de altın diyince dizi dizi bilezik mi sandın, taş çatlasa 10 altın olur, o da 1.000 tl zaten. :) keşke bilezikler biriktirebilsek ama zor. o kadar çoğalsa bankaya yatar zaten
daha birsey ındırmeyı beceremedım bırde normal ındırme gıbı bayagı bekletyr 28 dakıka falan dıyr ılk bolum ıcın zumda party ındırmeye calısyrm da
Ay çok kötü olmuş canım ya... Özellikle bu aylarda yapılan sınavlarda bu problem çok oluyo. Daha kalofiferleri yakmaya başlamıyolar ya. Bu şartlara rağmen o kadar fark, yine iyiymiş cidden, tebrikler. Geçmiş olsun, kurtuldun sınavdan
Bu kuralları koyanlara ne desek az valla.
Ne bilem yaw, biriktirdikçe birikir diye şey ettim
Selam NUTELLA, maşallah börekleri götürmüşsün
sağol canım evet atlattım yeniden iptal olmazsa :)
öyle oldu biraz üşendim yemek yapmaya, superfreshin hazır böreklerinden yaptım.
Fileserve de maks 10 dk bekleme. Ama siz ortak net kullanıyonuz. Mesela onlar rapid indirse sen indiremezsin o sırada Yapman gereken şu. Jdownloader ı kur. Linkleri kopyala. Sen kopyalınca program otomatik algılıyo zaten, linkgrabber da çıkıyo. Sonra continue with all diyon, o gerisi hallediyo. Ayar falan yapmana gerek yok.
Sen ki tarifleriyle şahaneler yaratan nutella, hazır börek nerden çıktı yahu, cık cık cık(patatesli hazır börek yemiştim bi kez, cidden süperdi :)))
tamam yapıyrm sonra connecting 1/1 dıyr oyle kalıyr
kendim yapsam çok oluyor ya, eşim de sevmeyip az yediğinden bunlarla idare ediyorum. eşime yemek vardı kendim de onla idare ediyorum işte :)
sen napıyorsun kuzu, ne zaman evleniyorsunuz?:)
Oh oh, mazaret de gırla
Ben aynı tas, aynı hamam canım... Temelden ev aldı ailesi, o dedikleri tarihte biterse, seneye ekim dedik şimdilik. Beklemeye devam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?