50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benım cızelge yoktu kendı kendını yenılemıs bırde 50.7 kılo yapmıs su anda ımkansız o kadar degılımdır ama bu cızelgeyı gorunce cok gaza geldım o gunlerımı ozledım

Sevgili koçum,dünki menümü yazmştım..meyve yesem çiçek olcakmşım
Bugün telafi ettimmm
Sabah,kahvaltm yine dünki gibi,fixdir genelde ekstra bişi yapmam..
Ara ; 1 nar,1 ayva
öğlen : 1 kase yayla çorbası,1 dilim ekmek.
ara : boş geçdim,yiğit saolsun.
Akşam bi kase çorba,nohut ve çok az pilav
salatamı ihmal ediyorum,ama inan koçum hazırlamaya fırsat olmuyo,bacaklarımın altında gezen faremle Yemekden sonra az şekerli çay ile 2 tane elmalı kurabiye yedim..
şuan sadece su istiyorum..

Merhaba kızlar

ŞULECİM 20 dk zumba flat abs yaptım.

WATERCIM napcan tartıyı, şu anki halini sevmiştin ya, gerisini boşver :13:

CİCİBİSİ kurabiyeyi boş geçtiğin arada yeseymişsin daha iyi olurmuş Farene öpücükler...

Son düzenleme:

gayet guzel.yine cicek oldun.gun icinde menun guzel oldugu icin gece yedigin kurabiyelere laf soylemiyorum , ama bir tane yesen belki daha iyi olurdu.bir de ne yap ne et sekersiz caya alis.her caya azicik da olsa seker atarsan gun icinde bayagi bir seker tuketmis oluyorsun.....salata yapamiyorsan bir cesit sebze yemegi dahil edebilirsin gunluk menune. cocukla zor tabii haklisin.

Son düzenleme:

öylede çizelge hoş gozukuyordu yaa su dowloader ı beceremedım sureklı baglantı gıdıyr tek tek uzun sure ugrasyr onun bır ıncelıgımı var

Watercım bağlantı problemi internetle kaynaklıdır. Programın kendisi sorun çıkartmıyo o konuda hiç. Orda 3 mirror var ya, fileserve linklerini kopyalamanı tavsiye ederim. Bağlantı kopsa bile kaldığı yerden devam ediyo çünkü. Programı kullanmada sorun yaşamadın ama di mi, yani bi şekilde indirmeye başlıyo?

daha birsey ındırmeyı beceremedım bırde normal ındırme gıbı bayagı bekletyr 28 dakıka falan dıyr ılk bolum ıcın zumda party ındırmeye calısyrm da

ben menümü yazıyım

sabah bir adet 1 muz bir adet ceviz

ara 1 eti stick

öğle 3 dilim börek bir bardak light süt

ara 1 eti stick

akşam 3 dilim börek
1 kase yoğurt
4 zeytin
1 biber

ara 1 eti stick

spor olarak da 45 plates 25 bisiklet toplamda 70 dakika spor yaptım şulecim:)

Ay çok kötü olmuş canım ya... Özellikle bu aylarda yapılan sınavlarda bu problem çok oluyo. Daha kalofiferleri yakmaya başlamıyolar ya. Bu şartlara rağmen o kadar fark, yine iyiymiş cidden, tebrikler. Geçmiş olsun, kurtuldun sınavdan

Bu kuralları koyanlara ne desek az valla.

ay kuzu sen de altın diyince dizi dizi bilezik mi sandın, taş çatlasa 10 altın olur, o da 1.000 tl zaten. :) keşke bilezikler biriktirebilsek ama zor. o kadar çoğalsa bankaya yatar zaten

Ne bilem yaw, biriktirdikçe birikir diye şey ettim

daha birsey ındırmeyı beceremedım bırde normal ındırme gıbı bayagı bekletyr 28 dakıka falan dıyr ılk bolum ıcın zumda party ındırmeye calısyrm da

Fileserve de maks 10 dk bekleme. Ama siz ortak net kullanıyonuz. Mesela onlar rapid indirse sen indiremezsin o sırada Yapman gereken şu. Jdownloader ı kur. Linkleri kopyala. Sen kopyalınca program otomatik algılıyo zaten, linkgrabber da çıkıyo. Sonra continue with all diyon, o gerisi hallediyo. Ayar falan yapmana gerek yok.

sağol canım evet atlattım yeniden iptal olmazsa :)

Selam NUTELLA, maşallah börekleri götürmüşsün

öyle oldu biraz üşendim yemek yapmaya, superfreshin hazır böreklerinden yaptım.

sağol canım evet atlattım yeniden iptal olmazsa :)

öyle oldu biraz üşendim yemek yapmaya, superfreshin hazır böreklerinden yaptım.

Sen ki tarifleriyle şahaneler yaratan nutella, hazır börek nerden çıktı yahu, cık cık cık (patatesli hazır börek yemiştim bi kez, cidden süperdi :)))

bugün yediklerim:

sabah: 1 kurabiye
ara: yogurt (probiyotik)
öglen: waffel ve kakao
aksam: biraz kisir köfteli corba, pizza

meyve yemeyi düsünüyorum

bu arada dün 15 dakika zumba yapiverdim

Son düzenleme:

tamam yapıyrm sonra connecting 1/1 dıyr oyle kalıyr

Sen ki tarifleriyle şahaneler yaratan nutella, hazır börek nerden çıktı yahu, cık cık cık (patatesli hazır börek yemiştim bi kez, cidden süperdi :)))

kendim yapsam çok oluyor ya, eşim de sevmeyip az yediğinden bunlarla idare ediyorum. eşime yemek vardı kendim de onla idare ediyorum işte :)

sen napıyorsun kuzu, ne zaman evleniyorsunuz?:)

tamam yapıyrm sonra connecting 1/1 dıyr oyle kalıyr

Benim bi kere rapid de öyle olmuştu. "connecting..." şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ama kendiliğinden düzeldi. Benden kaynaklı olmadığını düşünmüştüm. Şu an sen hangi mirrorden indirmeye çalışıyon? Orda sharing bilmem ne li mirror vardı, o mesela toptan problemli olabiliyo.

Belki de işte komşu falan da bişiler indiriyosa, o yüzden öyle kalmış olabilir. Program açık kalsın bi süre, bakalım nolcak.

kendim yapsam çok oluyor ya, eşim de sevmeyip az yediğinden bunlarla idare ediyorum. eşime yemek vardı kendim de onla idare ediyorum işte :)

sen napıyorsun kuzu, ne zaman evleniyorsunuz?:)

Oh oh, mazaret de gırla

Ben aynı tas, aynı hamam canım... Temelden ev aldı ailesi, o dedikleri tarihte biterse, seneye ekim dedik şimdilik. Beklemeye devam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…