kizlar fznb nin mesaji gelmemis cicibisi nin verdigi kiloyu da yanlis hesaplamisim. duzeltip tabloyu yeniden yayinladim haksizlik olmasin bu arkadaslara diye.....son hali asagidaki gibidir.
24/09/2010 1/10/2010 8/10/2010 15/10/2010 22/10/2010 29/10/2010
tweety 60.6 60.4 59.8 58.5 1 kg 300 gr vermis
cicibisi 56.2 55.1 1100 gr vermis
yaekhiyna 56.6 56.2 400 gr vermis
oranje 53.2 52.4 52.2 52.8 52 51.7 300 gr vermis
Dulci 54.1 54.1 53.8 53.8 dulci de yerinde sayiyor
suleulku 54.4 54.5 54.9 54 53.3 53.3 suleulku verememis bu hafta.
fznb 57.3 56.1 56.1 56.7 56.4 gec de olsa fznbyi ekledik, o da kilosunu koruyanlardan
anchusa 51.7 52.6 52.5 52.4 52.4 52.4 ayni
aygirl 58.9 59 bir tencere kuru fasulye yemis gibi sis
Lachesis 57.6 57.1 56.5 56.5 regli 57.7 1 kg 200 gr almis ama ben inanamadim pek bu duruma
cokoprens 56.6 aramiza yeni katildi, hosgeldi sefa geldi
Benim bi kere rapid de öyle olmuştu. "connecting..." şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ama kendiliğinden düzeldi. Benden kaynaklı olmadığını düşünmüştüm. Şu an sen hangi mirrorden indirmeye çalışıyon? Orda sharing bilmem ne li mirror vardı, o mesela toptan problemli olabiliyo.
Belki de işte komşu falan da bişiler indiriyosa, o yüzden öyle kalmış olabilir. Program açık kalsın bi süre, bakalım nolcak.
Merhaba kızlar
ŞULECİM 20 dk zumba flat abs yaptım.
WATERCIM napcan tartıyı, şu anki halini sevmiştin ya, gerisini boşver :13:
CİCİBİSİ kurabiyeyi boş geçtiğin arada yeseymişsin daha iyi olurmuşFarene öpücükler...
gayet guzel.yine cicek oldun.gun icinde menun guzel oldugu icin gece yedigin kurabiyelere laf soylemiyorum , ama bir tane yesen belki daha iyi olurdu.bir de ne yap ne et sekersiz caya alis.her caya azicik da olsa seker atarsan gun icinde bayagi bir seker tuketmis oluyorsun.....salata yapamiyorsan bir cesit sebze yemegi dahil edebilirsin gunluk menune. cocukla zor tabii haklisin.
1 seneden az kalmış çok da değil, çeyiz yapmaya başla sen :)
Canım senın dedıgın gıbı linkgrabber dan continue with all dedım sonra arada beklıyr sonra bır ıkı ılerlıyr ust komsunun birsey ındırdıgını dusunmyrm temızlık yapacaktı:)
Oooo ikinci mazeretçimiz de kendini belli ettievet tatlım,ee fare uyuyunca anca kısmet oldu
Bağlantı gidip durduğu dönem bende de o hatayı vermişti. Bağlantı ayarlarını kurlacamıştım ama onla alakası olmadığını sonradan anladım.dulci reconnection settingslerine baksana neler var bende bısey yok orda secmemız gereken bısey varmı cunku sureklı reconnectıon failed diyr
Almıyom da, bol bol araştırıyom, çok eğlenceliEvlenmeye yakın zamanda alcaz herşeyi, bi anda o kadar eşya beni alışveriş manyağı yapar herhal
Ay şimdi aklıma geldi. Burnun nasıl??????? Tekrar spora da başladın, iyidir umarım.
Bir iki ilerliyorsa bağlantı kopup duruyo anlamına gelir canım. Bağlantı kopunca zaten olayı algılayıp tekrar bağlanması baya bi vakit alıyo. Bazen bana da öyle oluyor. Sen biraz böyle bekle, baktın olmuyo, kendin indirmeyi dene. Sorunun kaynağının program olmadığından da emin olmuş oluruz hem. Ama rapid i deneme boşa bağlantı kopuyosa.
Oooo ikinci mazeretçimiz de kendini belli ettiSalata yapma bebişe laf et, kurabiye geç ye, bebişe laf et
Bir iki ilerliyorsa bağlantı kopup duruyo anlamına gelir canım. Bağlantı kopunca zaten olayı algılayıp tekrar bağlanması baya bi vakit alıyo. Bazen bana da öyle oluyor. Sen biraz böyle bekle, baktın olmuyo, kendin indirmeyi dene. Sorunun kaynağının program olmadığından da emin olmuş oluruz hem. Ama rapid i deneme boşa bağlantı kopuyosa.
Oooo ikinci mazeretçimiz de kendini belli ettiSalata yapma bebişe laf et, kurabiye geç ye, bebişe laf et
sağol canım iyi şimdilik. yalnız sınavda üşüttüm ya ondan mıdır nedir, biraz boğazım ağrıyor, umarım grip olmam, grip olunca burnumun içi şişebiliyor, doktor grip aşısı ol dedi de hiç sevmediğimden olmadım.
canım araştır tabi bol bol, her bir eşyayı tek tek öğren araştırmadan alınca genelde pişman oluyor insan.
Diğeri kim
Leylamı
Ne canavar ah ne canavar bi görsennnn
ben yatıyım kızlar yarın erken kalkıcam, iyi geceler herkese öpüldünüz
Yok canım ora benim de boş, belki premium üyeliklerde o kısımlar dolduruluyodur. Hani rapidde paralı üye oluyon ya, onun için... Sen bence bugün bu konuyu böylece bırak. Yarın bi daha dene indirmeyi. Baktın hata veriyo, normal indirmeye çalış. Onda da takılırsa bil ki netten kaynaklı.canım leaveheader curl kısmında bıseyler olması gerekyrmus heralde bence sadece ip var user password bos kendım mı bır user ve password yazacagım anlamadım uykumda geldı
Tatlı rüyalarben yatıyım kızlar yarın erken kalkıcam, iyi geceler herkese öpüldünüz
Hemen tanıştırıvereyim size minik faremii
Sizcede spora ihtiyacım yok dimi
Aaaaaaaaaaaa evet, senin grip olmaman çok ama çok önemli. Hiç aklıma gelmemişti bu durum. Çok dikkat et canım kendine. Bol bol meyve ye, limon ye. İçeceklerin ısısına dikkat et. Ve bizim gruptaki arkadaşların en çok dikkat etmesi gereken şey, spordan sonra yaptıklarımız!! Terleyince napcağımızı şaşırıyoruz valla.
Doğru diyorsun canım :13:
Leylayı bilmiyorum da, lachesis bugün kendini ispatladıHazır börek yemiş, başta üşendim dedi, sonra kendim yapsam çok oluyo, kalıyo dedi... :))
hayir canim spora ihtiyaci yok o gayet aktif, belli
Allah bagislasin canim cok shugarmish
Yok canım ora benim de boş, belki premium üyeliklerde o kısımlar dolduruluyodur. Hani rapidde paralı üye oluyon ya, onun için... Sen bence bugün bu konuyu böylece bırak. Yarın bi daha dene indirmeyi. Baktın hata veriyo, normal indirmeye çalış. Onda da takılırsa bil ki netten kaynaklı.
Tatlı rüyalar
Tam afancan gözüküyo, dediğin kadar varmışBakışlarıyla bile gereken yaramazlık mesajlarını vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?