50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yaaa kaçıncayıdır kilo bildirimi yapıyom burdan ama görmüyon sanırım,gerçi hata bende özelden atmıyom ama bikez daha söyliyim58.5 hala aynıyım

Son düzenleme:

Canım senın dedıgın gıbı linkgrabber dan continue with all dedım sonra arada beklıyr sonra bır ıkı ılerlıyr ust komsunun birsey ındırdıgını dusunmyrm temızlık yapacaktı:)

evet tatlım,ee fare uyuyunca anca kısmet oldu

Ahh hemde naslll
kurabiye gündüz o kdr canm istediki zar zorda olsa yapdm ufak ufak 2 tane idi öle iri iri deil en azından Çay işi hiç içmek istemiyorum şekersizde,e hava soğuk suda içemeyince süt namına gram dahi bişe olmuyo sebzede yarın pazara çıkmak farz oldu zaten
Çiçek oldum yupppyyy

1 seneden az kalmış çok da değil, çeyiz yapmaya başla sen :)

Almıyom da, bol bol araştırıyom, çok eğlenceli Evlenmeye yakın zamanda alcaz herşeyi, bi anda o kadar eşya beni alışveriş manyağı yapar herhal

Ay şimdi aklıma geldi. Burnun nasıl??????? Tekrar spora da başladın, iyidir umarım.

dulci reconnection settingslerine baksana neler var bende bısey yok orda secmemız gereken bısey varmı cunku sureklı reconnectıon failed diyr

Canım senın dedıgın gıbı linkgrabber dan continue with all dedım sonra arada beklıyr sonra bır ıkı ılerlıyr ust komsunun birsey ındırdıgını dusunmyrm temızlık yapacaktı:)

Bir iki ilerliyorsa bağlantı kopup duruyo anlamına gelir canım. Bağlantı kopunca zaten olayı algılayıp tekrar bağlanması baya bi vakit alıyo. Bazen bana da öyle oluyor. Sen biraz böyle bekle, baktın olmuyo, kendin indirmeyi dene. Sorunun kaynağının program olmadığından da emin olmuş oluruz hem. Ama rapid i deneme boşa bağlantı kopuyosa.

evet tatlım,ee fare uyuyunca anca kısmet oldu
Oooo ikinci mazeretçimiz de kendini belli etti Salata yapma bebişe laf et, kurabiye geç ye, bebişe laf et

dulci reconnection settingslerine baksana neler var bende bısey yok orda secmemız gereken bısey varmı cunku sureklı reconnectıon failed diyr
Bağlantı gidip durduğu dönem bende de o hatayı vermişti. Bağlantı ayarlarını kurlacamıştım ama onla alakası olmadığını sonradan anladım.
Bende ayar olarak bi tek bu gözüküyo. Advanced kısımda var sadece yani, diğer kısım bende de boş.
http://img502.imageshack.us/img502/9478/92976919.jpg

sağol canım iyi şimdilik. yalnız sınavda üşüttüm ya ondan mıdır nedir, biraz boğazım ağrıyor, umarım grip olmam, grip olunca burnumun içi şişebiliyor, doktor grip aşısı ol dedi de hiç sevmediğimden olmadım.

canım araştır tabi bol bol, her bir eşyayı tek tek öğren araştırmadan alınca genelde pişman oluyor insan.

Diğeri kim
Leylamı
Ne canavar ah ne canavar bi görsennnn

canım leaveheader curl kısmında bıseyler olması gerekyrmus heralde bence sadece ip var user password bos kendım mı bır user ve password yazacagım anlamadım uykumda geldı

Aaaaaaaaaaaa evet, senin grip olmaman çok ama çok önemli. Hiç aklıma gelmemişti bu durum. Çok dikkat et canım kendine. Bol bol meyve ye, limon ye. İçeceklerin ısısına dikkat et. Ve bizim gruptaki arkadaşların en çok dikkat etmesi gereken şey, spordan sonra yaptıklarımız!! Terleyince napcağımızı şaşırıyoruz valla.

Doğru diyorsun canım :13:

Diğeri kim
Leylamı
Ne canavar ah ne canavar bi görsennnn

Leylayı bilmiyorum da, lachesis bugün kendini ispatladı Hazır börek yemiş, başta üşendim dedi, sonra kendim yapsam çok oluyo, kalıyo dedi... :))

canım leaveheader curl kısmında bıseyler olması gerekyrmus heralde bence sadece ip var user password bos kendım mı bır user ve password yazacagım anlamadım uykumda geldı
Yok canım ora benim de boş, belki premium üyeliklerde o kısımlar dolduruluyodur. Hani rapidde paralı üye oluyon ya, onun için... Sen bence bugün bu konuyu böylece bırak. Yarın bi daha dene indirmeyi. Baktın hata veriyo, normal indirmeye çalış. Onda da takılırsa bil ki netten kaynaklı.

ben yatıyım kızlar yarın erken kalkıcam, iyi geceler herkese öpüldünüz
Tatlı rüyalar
Hemen tanıştırıvereyim size minik faremii
Sizcede spora ihtiyacım yok dimi

Tam afancan gözüküyo, dediğin kadar varmış Bakışlarıyla bile gereken yaramazlık mesajlarını vermiş

Aaa bak buda güzelmiş,hiç aklıma gelmemiştii

bencede bugun bırakayım ama netle alakası yoktur ben sorun yasamyrm olmazsa tek tek ındırecegız birde internet dowload manager varmıs yarın onunla da ugrasırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…