Ekstra aktiff
Saol canım,Allah olmayanlara versin..
maşaallah cok tatlı sanada kolay gelsin canım işin zorne zor iş bu evlilik cocuk
Tam afancan gözüküyo, dediğin kadar varmış Bakışlarıyla bile gereken yaramazlık mesajlarını vermiş
Aslında zor bişi değil canım. Orda sorun çıkarak linkin aynısını normal yolla indirmeye çalışsana şimdi. Ben de merak ettim. Onu sanki yıllar önce kullanmıştım. Nasıl hatırlamıyom hiç.bencede bugun bırakayım ama netle alakası yoktur ben sorun yasamyrm olmazsa tek tek ındırecegız birde internet dowload manager varmıs yarın onunla da ugrasırm
En iyi halimizi gösterdim utancımdan valla tatlım
neyse kızlar ben yatıyrm herkese benden ıyı geceler bugun yazılı hazrlayacaktım ama jdownloader benı cıldırttı :))) azmettım ama beceremedım uyuyayım barı yarın nobeycıyım opuldunuz hepınız
süper yaaaa
neoliiiii bakim burdaaaa,kim günahımı aliiiii...:)
Diğeri kim
Leylamı
Ne canavar ah ne canavar bi görsennnn
iyi gecelerrr canım...ben yatıyım kızlar yarın erken kalkıcam, iyi geceler herkese öpüldünüz
gerçekmi buuuuuu..
iyi gecelerrrrneyse kızlar ben yatıyrm herkese benden ıyı geceler bugun yazılı hazrlayacaktım ama jdownloader benı cıldırttı :))) azmettım ama beceremedım uyuyayım barı yarın nobeycıyım opuldunuz hepınız
Aslında zor bişi değil canım. Orda sorun çıkarak linkin aynısını normal yolla indirmeye çalışsana şimdi. Ben de merak ettim. Onu sanki yıllar önce kullanmıştım. Nasıl hatırlamıyom hiç.
En iyi halinde çekmeceye giren, diğer zamanlar ne yapar yahuBedava spor merkezi valla. Arkasını toplamak göbişe birebir
süper yaaaa yirim ben onu
gerçekmi buuuuuu..
neoliiiii bakim burdaaaa,kim günahımı aliiiii...:)
selam dulcimmm
bi bakayım dedim bizim çıtırlar ne ediyorlar diyee
Geçen gün mutfakta yerde duran mini fırının üzerinde yakaladım
kıyafet döker,buzdolabı,çamaşr makinesi boşaltır,mutfağı salona,salonu kendi odasına taşır
Daha ne sayımmm
guzelim ozelden atman gerek...herseyi takip etmem mumkun degil forumda..bazen takip etmeye calissam da yogun oldugum donemlerde benim icin oturup tum forumu okumak zor oluyor.canım yaaa kaçıncayıdır kilo bildirimi yapıyom burdan ama görmüyon sanırım,gerçi hata bende özelden atmıyom ama bikez daha söyliyim58.5 hala aynıyım
cok insan sekersiz caya burada alisti. kendini zorla. bir sure sonra sekerli icemeyeceksin.evet tatlım,ee fare uyuyunca anca kısmet oldu
Ahh hemde naslll
kurabiye gündüz o kdr canm istediki zar zorda olsa yapdm ufak ufak 2 tane idi öle iri iri deil en azındanÇay işi hiç içmek istemiyorum şekersizde,e hava soğuk suda içemeyince süt namına gram dahi bişe olmuyo sebzede yarın pazara çıkmak farz oldu zaten
Çiçek oldum yupppyyy
olmamis olmamis... borege yuklenmissin...bari yanina salata yapsaydin.....ben menümü yazıyım
sabah bir adet 1 muz bir adet ceviz
ara 1 eti stick
öğle 3 dilim börek bir bardak light süt
ara 1 eti stick
akşam 3 dilim börek
1 kase yoğurt
4 zeytin
1 biber
ara 1 eti stick
spor olarak da 45 plates 25 bisiklet toplamda 70 dakika spor yaptım şulecim:)
guzel oluyor mu o borekler??sağol canım evet atlattım yeniden iptal olmazsa :)
öyle oldu biraz üşendim yemek yapmaya, superfreshin hazır böreklerinden yaptım.
yok bu da olmamis.sen de boceksin. sabahki kahvaltin cok kotu ne peynir var ne domates.... oglenin facia....bugün yediklerim:
sabah: 1 kurabiye
ara: yogurt (probiyotik)
öglen: waffel ve kakao
aksam: biraz kisir köfteli corba, pizza
meyve yemeyi düsünüyorum
bu arada dün 15 dakika zumba yapiverdim
günaydın..
dün:
sabah.1 tost çay
öğle: azcık tavuk dmner 2 yk kadar.bir lokmacık ekmek.
akşam:küçük bi tavada domatesli omlet yaptım yarısını ben yarısını eşim yedi.3 dlm kadar ekmek.2 bardak çay.
ara...1 salkım kırmızı üzüm.yarım mandalina.1 elma.
koçum daha kahvaltı yapmadım yanımda 1 elma var onumu yesem sadece yemeğe kadar yoksa tost yiyebilirmiyim..ya kilo almak istemyiorum sabah ta evde kahvaltı yapamıyorum ve çok sıkkınım o yüzden..ne dersin ne yiyim çıkıp simit falan da alma imkanım yok anca sipariş verebileceğim bişi olur yiyeceğim bişi.
ara ogunlerin nerede??? baska bir kusur bulamadim.bir arada sut ya da yogurt tuketsen tam super olacakti.ama bunu bugun gormezlikten gelip cicek yapabilirim seni.
simit yeme. cok kalorili susamlar yuzunden. bence tost daha masum... tostun bir sakincasi yok...ama yagsiz yaptir.gunde 4-5 dilim kepekli ekmek yeme sansimiz var. elmani ara ogun olarak tuketebilirsin.
günaydın herkese...... nasılsınız görüşmeyeli.....bende nöbetçiyim okuldayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?