50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bencede bugun bırakayım ama netle alakası yoktur ben sorun yasamyrm olmazsa tek tek ındırecegız birde internet dowload manager varmıs yarın onunla da ugrasırm
Aslında zor bişi değil canım. Orda sorun çıkarak linkin aynısını normal yolla indirmeye çalışsana şimdi. Ben de merak ettim. Onu sanki yıllar önce kullanmıştım. Nasıl hatırlamıyom hiç.

En iyi halimizi gösterdim utancımdan valla tatlım

En iyi halinde çekmeceye giren, diğer zamanlar ne yapar yahu Bedava spor merkezi valla. Arkasını toplamak göbişe birebir

neyse kızlar ben yatıyrm herkese benden ıyı geceler bugun yazılı hazrlayacaktım ama jdownloader benı cıldırttı :))) azmettım ama beceremedım uyuyayım barı yarın nobeycıyım opuldunuz hepınız

neyse kızlar ben yatıyrm herkese benden ıyı geceler bugun yazılı hazrlayacaktım ama jdownloader benı cıldırttı :))) azmettım ama beceremedım uyuyayım barı yarın nobeycıyım opuldunuz hepınız

Yaw %99 netten ama Tatlı rüyalar canım

İyi nöbetler...

Son düzenleme:

Diğeri kim
Leylamı
Ne canavar ah ne canavar bi görsennnn
neoliiiii bakim burdaaaa,kim günahımı aliiiii...:)
ben yatıyım kızlar yarın erken kalkıcam, iyi geceler herkese öpüldünüz
iyi gecelerrr canım...

Hemen tanıştırıvereyim size minik faremii
Sizcede spora ihtiyacım yok dimi
gerçekmi buuuuuu..
iyi gecelerrrr

Geçen gün mutfakta yerde duran mini fırının üzerinde yakaladım
kıyafet döker,buzdolabı,çamaşr makinesi boşaltır,mutfağı salona,salonu kendi odasına taşır
Daha ne sayımmm

süper yaaaa yirim ben onu

Ye yeee

gerçekmi buuuuuu..

Fazlasıyla

neoliiiii bakim burdaaaa,kim günahımı aliiiii...:)

aklıma sen geldinde

selam dulcimmm
bi bakayım dedim bizim çıtırlar ne ediyorlar diyee

Hoşgeldin canım Bildiğin gibi valla... cicibisi ortamı şenledirdi baya işte :))
Sende durumlar nasıl?

Geçen gün mutfakta yerde duran mini fırının üzerinde yakaladım
kıyafet döker,buzdolabı,çamaşr makinesi boşaltır,mutfağı salona,salonu kendi odasına taşır
Daha ne sayımmm

Ay cidden mi... ben bilerek mübala yapıyon sandıydın. Kolay gelsin canım.

Ama bu taşıma olayını işlevsel yapmalı.. en kötü ihtimalle bi taşıdığını bi daha taşıtmalı

kızlarrr iyi geceler....kızım uyandırmadaz azcık uyayım...süte kalkıcak nede olsa gecenin bir vakti...

günaydın..
dün:
sabah.1 tost çay
öğle: azcık tavuk dmner 2 yk kadar.bir lokmacık ekmek.
akşam:küçük bi tavada domatesli omlet yaptım yarısını ben yarısını eşim yedi.3 dlm kadar ekmek.2 bardak çay.
ara...1 salkım kırmızı üzüm.yarım mandalina.1 elma.

canım yaaa kaçıncayıdır kilo bildirimi yapıyom burdan ama görmüyon sanırım,gerçi hata bende özelden atmıyom ama bikez daha söyliyim58.5 hala aynıyım
guzelim ozelden atman gerek...herseyi takip etmem mumkun degil forumda..bazen takip etmeye calissam da yogun oldugum donemlerde benim icin oturup tum forumu okumak zor oluyor.
cok insan sekersiz caya burada alisti. kendini zorla. bir sure sonra sekerli icemeyeceksin.

olmamis olmamis... borege yuklenmissin...bari yanina salata yapsaydin.....
sağol canım evet atlattım yeniden iptal olmazsa :)

öyle oldu biraz üşendim yemek yapmaya, superfreshin hazır böreklerinden yaptım.
guzel oluyor mu o borekler??
bugün yediklerim:

sabah: 1 kurabiye
ara: yogurt (probiyotik)
öglen: waffel ve kakao
aksam: biraz kisir köfteli corba, pizza

meyve yemeyi düsünüyorum

bu arada dün 15 dakika zumba yapiverdim
yok bu da olmamis.sen de boceksin. sabahki kahvaltin cok kotu ne peynir var ne domates.... oglenin facia....

koçum daha kahvaltı yapmadım yanımda 1 elma var onumu yesem sadece yemeğe kadar yoksa tost yiyebilirmiyim..ya kilo almak istemyiorum sabah ta evde kahvaltı yapamıyorum ve çok sıkkınım o yüzden..ne dersin ne yiyim çıkıp simit falan da alma imkanım yok anca sipariş verebileceğim bişi olur yiyeceğim bişi.

ara ogunlerin nerede??? baska bir kusur bulamadim.bir arada sut ya da yogurt tuketsen tam super olacakti.ama bunu bugun gormezlikten gelip cicek yapabilirim seni.

simit yeme. cok kalorili susamlar yuzunden. bence tost daha masum... tostun bir sakincasi yok...ama yagsiz yaptir.gunde 4-5 dilim kepekli ekmek yeme sansimiz var. elmani ara ogun olarak tuketebilirsin.

Son düzenleme:
ara ogunlerin nerede??? baska bir kusur bulamadim.bir arada sut ya da yogurt tuketsen tam super olacakti.ama bunu bugun gormezlikten gelip cicek yapabilirim seni.

ara öğün mümkün olmadı gelen gidien çok yoğundu dün işler ...o yüzden yiyemedim..ev yoğurdu yapamadım bu hafta hazır yoğurt var ama onuda öyle yiyemiyorum..teşekkür ederim çiçek oldumyaaa.....

simit yeme. cok kalorili susamlar yuzunden. bence tost daha masum... tostun bir sakincasi yok...ama yagsiz yaptir.gunde 4-5 dilim kepekli ekmek yeme sansimiz var. elmani ara ogun olarak tuketebilirsin.

hmmm...yaaa ne çok zoor çalışmak bu konuda istediğin hiç bişiyi yiyemiyorsun..tosta talim...:26:

günaydın herkese...... nasılsınız görüşmeyeli.....bende nöbetçiyim okuldayım.....

dün yediklerimi yazim
akşam pc açamadım da

SABAH benim klasik kahvaltım ama bu sefer yumurta da vardı 3 dilim tam tahıllı az bal salatalık peynir zeytin

ARA 2 mandalina

ÖĞLE 2 HAŞLANMIŞ PATates salata 2 kaşık da haşlanmış nohut ve yoğurt

ara çok çok ince bi dilim kek

AKŞAM makarna ve 1 -2 kaşık karnıbahar yemeği ( anneciğim yapmış biraz yağlıydı o yüzden az yedim) ve salata

yatmadan az önce de yarım bardak süt içtim

bukadaaaar bayağı yemişim yaaa

ŞULECİM DÜN annemde 40 dk daha bisiklet sürdüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…