canım çok sevindim hadi gözün aydın ameliyatsız atlatıyosunuz..selam kizlarrr
sulecigim hala spor listesi tutuyor mu?
ben bu aksamdan itibaren basliyorum spora,
dun doktor haftada en az 4 gun istisnasiz pilatesini yapacaksin dedi...
hatta hamile kaldiginda da hamile pilatesi yapacaksin dei (belim icin)
bu arada esim de ameliyat olmayaak, cok sevindikk, baska birtakim tedaviler gorecekkk
günayyddiiiiiiiinnnnnnnnnnn...
benim moralim coook bozuk.. dün erken yatmistim sonra kardesim aradi konustuk tekrar uyumaya calisirken sag kulagimin arkasinda yanma hissettim. elimi bi attim 2 tane sislik. bole hava kabarcigi gibi ama yarim santim capinda sert. öyle korktum ki, aynaya giderken boynumu oynattim, teki bole basimin arkasina ilerledi ve eski yerinde 1 tane daha cikti. suan tam kulagimin arkasinda, kemik uzerinde altina dogru ve sacimin icine dogru 3 yerde sislik var.
dun gece aglaya aglaya bi kaldim. sabah ilk isim dr.a gitmek oldu ama adam yerinde degilmis. 10:30 dan sonra gggelecekmis ben de o zaman tekrar gidecegim..
hic bilginiz var mi? netten okudum, lenf bezleriyle alakali olabilir, kulak iltihabi olabilir ya da kist olabilir diyor.
ama kulagimda agri sizi yok, ya da atesim de yok. of ya insallah kötü birsey degildir...
canim benim kardesim bebekken kulaginin arkasinda bi sislik olmustu, cok cok korkmustuk,günayyddiiiiiiiinnnnnnnnnnn...
benim moralim coook bozuk.. dün erken yatmistim sonra kardesim aradi konustuk tekrar uyumaya calisirken sag kulagimin arkasinda yanma hissettim. elimi bi attim 2 tane sislik. bole hava kabarcigi gibi ama yarim santim capinda sert. öyle korktum ki, aynaya giderken boynumu oynattim, teki bole basimin arkasina ilerledi ve eski yerinde 1 tane daha cikti. suan tam kulagimin arkasinda, kemik uzerinde altina dogru ve sacimin icine dogru 3 yerde sislik var.
dun gece aglaya aglaya bi kaldim. sabah ilk isim dr.a gitmek oldu ama adam yerinde degilmis. 10:30 dan sonra gggelecekmis ben de o zaman tekrar gidecegim..
hic bilginiz var mi? netten okudum, lenf bezleriyle alakali olabilir, kulak iltihabi olabilir ya da kist olabilir diyor.
ama kulagimda agri sizi yok, ya da atesim de yok. of ya insallah kötü birsey degildir...
yok bu da olmamis.sen de boceksin. sabahki kahvaltin cok kotu ne peynir var ne domates.... oglenin facia....
ay bu ne boyleee.... evet boceksin...günaydın kızlar
dünkü menümü yazayıom önce
sabah.... kalsik kahvaltı+yarım gevrek+boyoz
öğlen....tavuksuyu çorba kocaman kase
ara....elmalı pasta
akşam...kokoreç çeyrekten fazla ekmek
ara....1 kase çiğdem+büyük boy ekler
acayip cozutmuşum demiiii bössssböceğimmmmm bennnnn(((
gayet guzel aferin sana. cicek oldun.dün yediklerimi yazim
akşam pc açamadım da
SABAH benim klasik kahvaltım ama bu sefer yumurta da vardı 3 dilim tam tahıllı az bal salatalık peynir zeytin
ARA 2 mandalina
ÖĞLE 2 HAŞLANMIŞ PATates salata 2 kaşık da haşlanmış nohut ve yoğurt
ara çok çok ince bi dilim kek
AKŞAM makarna ve 1 -2 kaşık karnıbahar yemeği ( anneciğim yapmış biraz yağlıydı o yüzden az yedim) ve salata
yatmadan az önce de yarım bardak süt içtim
bukadaaaar bayağı yemişim yaaa
ŞULECİM DÜN annemde 40 dk daha bisiklet sürdüm
günayyddiiiiiiiinnnnnnnnnnn...
anchusa ben hep cok guzel kahvalti ediyorum diy mi, aferin bannnaaa
tweety sagoll tatlim
anchusa canim ben olurum haftaya koc, gecen sefer tamamlayamamistim cunku
evde kahvalti niye yapmiyorsunuz kizlar yaaa??? is yerinizde kahvalti cikiyorsa anlarim ama yoksa hergun pogaca, simit olmaz yaaa. 15 dk erken kalkin ve basitte olsa evde kahvalti yapin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?