ben erken saatte yiyemiyorum en erken 8 bucuk dokuzda yapabilirim o saatte de coktaaan iste oluyorum
evet peppermint ve nesmekayanin menulerini herkesin ornek almasi gerek. gercekten cok saglikli besleniyorlar..
peppermint gecmis olsun. esin de sen de bu belden iyi cektiniz valla...
tamam canim haftaya yapabildigin kadar yaparsin artik kocluk..tesekkur ederiz..
anliyorum seni..benim de canim istemez sabahlari cok ama bir parca ekmek ve bir parca peyniri zorla yerim...surekli disarida yeyince cok sagliksiz seyler tuketiyoruz.
canimm cok tesekkur ederim
hani dunku menumu de begenmistin ya cnm, aksam doktorda olucaz demistim; yiyemem belki demistim;
hastanenin kantinide soguk sandwich varmis; 200 kalorilik ton balikli cavdarli yedim;
yarim dilimde kek yedim cayla.
sagol cnm gecmis olsun dilegin icin.
valla biz de goz mu nazar mi var anlamadim ki. aman Allah daha buyuk hastalik vermesin de, bunlara sukur yine napalim.
dun gitmisken bana da bakti doktor, belin iyi dedi, yalniz pilatesi birakma dedi.
ok o zaman cmr.den itibaren baslarim
h.sonu menulerini toplu olarak pzt. sabah yorumlarim.
ben erken saatte yiyemiyorum en erken 8 bucuk dokuzda yapabilirim o saatte de coktaaan iste oluyorum
canim benim esim de ben de kahvalti yapmadan cikiyoruz evden,
benim isyerinde kahvalti yapma sansim var
esimin yok, o eskiden simit, catal , pogaca vs. yiyormus,
ben oyle sagliksiz seyleri yemesin diye ona ufak sand. hazirliyorum hersabah
iki dilim uno ekmegin arasina beyaz peynir, roka, maydonoz, gobek slata, ya da kasar, labne, yesillik, dana jambon, evde ne varsa iste yesillik ve peynir mutlaka olmak kaydiyla koyuyorum, bir de minik kutu sut.
bazen serviste bazen ise gidince yiyormus, cok iyi oluyor diyorr
siz de boyle biseyler hazirlayip alabilirsiniz yaniniza belki
peppermintcim dun yazamadım, eşine çok geçmiş olsun canım. çok sevindim ameliyatsız hallolmasına.
sağlıklı sıhhatli olalım da gerisinin onemi yok.
canim benim esim de ben de kahvalti yapmadan cikiyoruz evden,
benim isyerinde kahvalti yapma sansim var
esimin yok, o eskiden simit, catal , pogaca vs. yiyormus,
ben oyle sagliksiz seyleri yemesin diye ona ufak sand. hazirliyorum hersabah
iki dilim uno ekmegin arasina beyaz peynir, roka, maydonoz, gobek slata, ya da kasar, labne, yesillik, dana jambon, evde ne varsa iste yesillik ve peynir mutlaka olmak kaydiyla koyuyorum, bir de minik kutu sut.
bazen serviste bazen ise gidince yiyormus, cok iyi oluyor diyorr
siz de boyle biseyler hazirlayip alabilirsiniz yaniniza belki
aaaa sPatz gelmis.. naber?? nerelerdesin sen??
canim cok sagoll
valla hayatta en onemli sey saglik, birkez daha anladim
kac gundur o kadar moralsizdik ki esimle, dun biraz rahatladik, yuzumuz guldu
Allah saglik sihhat versin, gerisi hallolur bi sekilde
sen nasilsin gorusmeyeli ???
dün bir ara yazdım ama siz yoktunuz sanırım. girip okumaya çalışıyorum ama gerçekten çok koptum bu aralar. işler çok yogun kızlar, nefes alamaz haldeyim. yılbaşı once biliyorsunuz ithalat ihracatta artış oluyor, ellerindeki stoğu tüketmeye çalışıyo firmalar, ve yılbaşı alışverişi için yeni ürünlerin ithalatı söz konusu oluyor. o nedenle biz inanılmaz yogunlaşıyoruz.
ama yaramaz bir durum yok çok şükür.
]
kizlar ne zaman gorusuyoruz?
aa görüsmeleriniz oldu mu ?
Kizlar bu arada birazdan patronla yillik görüsmem var, puan veriliyor. Dua edin benim icin
aygirl bol sanss
yeni yil maas zamlari da bu puanlamaya gore mi yapiliyor cnm,
bizde de bu aralar maas gorusmelerine baslarlar patronlar, bizim mudurlerin talepleri 10 defa gider holdinge 10 defa geri doner, en sonunda enflasyon zammi aliriz)))
spatz tatlim kolay gelsinn
anchusa canm isterseniz haftaya carsamba bulusabiliriz. (sali esimin kontrolune gidicez cunku, pzt. de daha yogun geciyor benim)
ne dersiniz?
hayir canim bunlar cimri maasim 6 yildir hic degismedi, zam mam yok.
ama iki yildir iyi calisanlari mükafatlandirmak adina bir sistem cikardilar, puanliyorlar ve iyi puan alanlar yil sonu ek ödeme aliyor, bütce ve kisilerin sayisina göre. gecen yil 300 euro aldim. yilda bir de olsa 300 euro iyi para, gelirse, tatil parasi olacak insallah.
canim salidan itibaren bir hafta yokum ben :S
ondan sonraki hafta mi yapsak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?