50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah kötü bişi değildir.geçmiş olsun şimdiden içini rahat tut ama ihmal etme görünmekte yarar var..doktordan sonra haberver sonucu canım..

evde kahvalti niye yapmiyorsunuz kizlar yaaa??? is yerinizde kahvalti cikiyorsa anlarim ama yoksa hergun pogaca, simit olmaz yaaa. 15 dk erken kalkin ve basitte olsa evde kahvalti yapin...

çok doğru söylüyorsun canım.olmuyo hatta öhhhh geliyo artık...birkaç gün evde yaptım çok iyi oldu bugünde hatta eşim 6,30 da gitti benimde uykkum yoktu bi yandan kalkıp kahvaltı yapsam mı die düşündüm sonra yatayım dedim bari ama akıll işte kalk yap demi..dışarda yiyecek ne varsa sanki.bundan sonra ya akşamdan hazırlıcam yanıma almak için yada sabah erken kalkıp yiyicem..başka türlü olmuyo..

evet canım tutuyoruz spor listesiniiii......

ameliyattan kurtulmuşunuz çok sevindim sizin adınıza... Allah gelmiş geçmiş etsin...beterinden saklasın...

hii olmazsa bayramdan sonraya kalir...ben bayrami unuttum tabi. biz onumuzdeki hafta amsterdamdayiz.

evet yaaaa... bak cok faydasini goreceksin evden yemek goturmenin ya da evde kahvalti etmenin..

geçmiş olsun tatlım

benim eşimde sürekli olur o bezelerden kendi kendine de geçiyor
ama sen gene de dr a git bence

tesekkürler..

dr.a gittim. lenf bezesi ile alakali dedi, antibiyotik verdi. eger gecmesse endise etmem gerekebilir

internetten arastirinca bazi kanser türlerinin de sebep olabilecegini okudum. dün gece odada yalniz farkedince cok korkmustum ama simdi biraz daha rahatim. insallah cabucak atlatirim..
Rabbim daha büyük rahatsizliklardan esirger insallah hepimizi de...

gzmnc geçmiş olsun,umarım kötü bişe deildir..
pepper sizin adınza çok sevindim,okumşdm ama yazamamışdım o an.ameliyat işi zor iş..Rabbim bi daha göstermesin umarım tedaviler işe yarar..
anchusa ; şekeri bugünden itibaren atmıyorm bakalım nası olucak.
Bugün ki menüm,
kahvaltı malesef evde yapamadm boynumdaki ağrıyla uyandm köşedeki börekcide yedik,yarım porsiyon kürt böreği yedim bi bardak çay ile..
Ara 1 mandalina ve yarım muz yedim..
Öğlen çorba içicem bi kase 1 dilim ekmek ile..salata inş.yapmak istiyorum :)
Ara bi kurabiye yesem ?? yeşil çay ile,,ne dersin anchusa
akşama mantar sote yapıcam tavuk ile,pilav ve salata ile yerim..
çay ile azck çekirdek yesemmm ??
öylede böylede böcek olduk bugün sanırım

bugünki menüm:

sabah--> 1 bardaktan az nesquikli süt ve kucuk 1 dilim ispanakli börek

ara--> mandalina+muz

oglen--> salata+makarna (makarnam bitti bidaha uzun sürede pisirmem kocum söz)

ara--> elma

aksam-->balik

yarin dis cekimim var.. 3 tane birden.. coook korkuyorum. okula gelemem, bu yuzden nete de giremem ama tüm gün ancak corba icebilirim sanirim...

zamsız 6 yılll burda insan kurur be yawwww

canım tekrar geçmiş olsun yumarım korktuğun şeyler çıkmaz allah korusun

hemen kötüye yorma çokda kafaya takma..benim bi arkadaşımın bütün kafasında fındık büyüklüğünde bezeler oluşmutu doktor ilaç verdi ve geçti..ilaçlarını bi kullan geçmezse tekrar görün eğer olduda doktor içine sinmezse başka doktorada git..ama ilaç kullandığın sürece şumu bumu diye bakınıp durursan olmaz...geçmiş olsun...

aferin sana. zamanla sekersiz caya alisacak ve eskiden nasil iciyormusun o cayi sekerrli sekerli diyeceksin.. ben 11 yasindan beri herseyi sekersiz iciyorum
bu arada sabah borek yemissin, o yuzden ogleden sonra kurabiye yeme meyve ye yogurt ye. ya da yarim avuc dut kurusu ye sekersiz cayla..cekirdek yeme bence cok yagli ve kendini durdurmak zor oluyor.
canin illa tatli isterse de ya evde yap tatliyi az sekerle ya da etinin su 55 kalorilik eti stick ini ye.. hadi bakalim.kurabiye yersen sabahta borek yedigin icin seni bocek yapmak zorunda kalacagim
gayet guzel balik izgara ise ciceksin.

cok gecmis olsun. kotu dusunme hemen..ilaclar buyuk ihtimalle cevap verecektir.

tesekkurler.. insallah...

balik, su fingerfishlerden ama firinda yapacagim :)

bugunki menum
sabah
1 dilim kepek ekmegi
bir k.k beyaz peynir
ceyrek salatalik, ceyrek domates
1 kucuk bal

bergamutlu yesil cay

ara
1 ad. yovita yogurt

ogle
2 kasik kremali tavuk
2 kasik pilav
1 bardak ayran

ara
1 elma

aksam
?

oglen biraz cok kacti ama bu aksam pilates yapicam muhakkakk

kremali tavuk iyi olmamis cok yagli oluyor o..
aksama hafif birseyler ye dengelemek icin. onun disinda yine mukemmel bir menu.. tebrikler...

hey ben geldim, sabah işlerim vardı banka, alışveriş ve kuaför, saçlarımı boyattım bu sefer rengi tutturamadılar kaydettikleri halde değişik bir kahve oldu. sevmedim. alışırım umarım.
ya kuaförlere gıcık oluyorum ya, millet kuaförde stres atar ben stres oluyorum.
1-2 saat sonra da eşimle biryerlere gezmeye gidicez, o da yolda geliyor.

sizde ne var ne yok, geçmişi okuyamadım.

selam kızlar.

gzmc geçmiş olsun canım.ilaçlar geçirir merak etme.

peppercim eşinin ameliyat olmasına gereke kalamamış.çok sevindim.

ben birazdan ablamla buluşup caddeye gideceğim. bir türlü kaban bulamadım.tavsiye edebileceğiniz yerler var mı kızlar? çok spor olmayan kaşmir türü bir kaban istiyorum. polo ya bakacağım.başka nereye bakayım?

bugünkü menüm:

sabah: 2 tane etsiz çiğ köfte azcık lavaşla beraber. arkadaş getrimiş.

ara: 1ayran

öğle: 1 tabak barbunya, 4-5 kaşık yoğurt

akşam: bamya yemeğim var.

eminim kotu olmamistir.. biz kadinlar hayalimizdeki sey olmayinca hemen husrana ugruyoruz ve sac rengi kotu olmasa bile kabullenemiyoruz..

ya sabahki cig kofte de neyin nesi oluyor..kahvaltin disinda hersey mukemmel...
ipekyola ve networke ve fabrikaya baksana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…