kizlar alabilecek en yüksek puani aldim
selam kızlar.
gzmc geçmiş olsun canım.ilaçlar geçirir merak etme.
peppercim eşinin ameliyat olmasına gereke kalamamış.çok sevindim.
ben birazdan ablamla buluşup caddeye gideceğim. bir türlü kaban bulamadım.tavsiye edebileceğiniz yerler var mı kızlar? çok spor olmayan kaşmir türü bir kaban istiyorum. polo ya bakacağım.başka nereye bakayım?
bugünkü menüm:
sabah: 2 tane etsiz çiğ köfte azcık lavaşla beraber. arkadaş getrimiş.
ara: 1ayran
öğle: 1 tabak barbunya, 4-5 kaşık yoğurt
akşam: bamya yemeğim var.
eminim kotu olmamistir.. biz kadinlar hayalimizdeki sey olmayinca hemen husrana ugruyoruz ve sac rengi kotu olmasa bile kabullenemiyoruz..
hosgeldin lachesisss,
ben de senin gibiyim, kuaforlerden biktim da en sonunda sacimi kendim boyamaya basladim, her seferinde stres yasiyordum yoksa
ipekyola ve networke ve fabrikaya baksana...
melahatt, arkadasim mangodan almis, 235 tlye cok da guzel
ben cotonda da gordum bikac guzel model,
bu cmr. esim iyi olursa ben de kaban bakicam cnmm cotona bakmayi dusunuyorum
ben geçen gün stradivariusdan aldım. çok klasik değil benimki biraz farklı ama orada klasiğe yakın modeller de vardı.
:S
gule gulekızlar ben kaçtım, eşim geldi dışarı çıkıcaz galiba
aferin sana...kizlar alabilecek en yüksek puani aldim
boynerde ipekyolunkininkilere baktım.çok kadınsı modeller vardı.
networke de baktım bri tane güzel model vardı.çok beğendim aslında ama 1500 ün üzerindeydi fiyarı. fabrikaya da bakayım ,çok sağol canım.
mangoya baktım aslında burdaki mangoda pek bir şey yoktu.optimumda baktım.coton da aynı şekilde.caddede bakayım bir de.
alışveriş telaşı var bakıyorum...benim okadar fazlaki kabanım montum dolabın kapağı kapanmıyo artık,almışımda almışım...şimdi şu altın işine sardım kendimi tek parça bişey almam daha ama işe başlıcak olursam bayram ertesi işte ozaman yandım...
aygırl tebrikler canım,
lachesis hava çok güzel tadını çıkarın
hem irmik helvasi hem saralle olmadi... maalesef bu menuyle snei bocek yapmak zorundayim. onun disinda hersey guzeldi aslinda.menümü yazayım şimdiden yemediğim ama yemeyi planladıklarımıda yazayım da bana belki duurrr derseniz
sabah
nesfit 0 yağlı süt ile
ara
yarın yeşil elma...tam yarısına gelmiştimki kızım kaptı elimden diğer yarısınıda o kemirmeye çalıştı ekşi ekşi..:))
öğlen
1 kase kıymalı tarhana çorbası ve biraz acı biber turşusu
ara
3 çaykaşığı sarelle
şimdiiii gelelim akşama yemeyi planladıklarıma
fırında az yağlı çupra
börülce salatası
zero
ve her balıktan sonra klasik eşimin başımın ettini yediği irmik helvası yapmayı planlıyorum,yemedende duramam
ben gecen sene kabanlarimla montlarimi vakumlu posete koyup kaldirmistim,
gecenlerde bi cikardim ki kiris burus olmuslar;
neyse zaten bikac senedir giydiklerim vardi hep, sıkilmistim; yenilemem lazim
altin isine ben de sardim da arada kacamak da olur diy mi))
bende de durum ayni...olur tabi pepmermint olmazmı...:))
benimde aynı öyle vakımlulardan kırış kırış çıktılar ama ütüye verdim ben...bide ben 2 tanesini de yeni almıştım biri beyaz biri kırmızı ama hamile kalınca giyememiştim geçen yılda doğum kiloları gidemedi hemen ondan giyemedim şimdi bu kış sıfır gibi oldular yani modelleride öyle eskicek türden değil
onun dışında bitane trençkot var bitane pufidik spor var bi tene kot var gene hiç gyemediğim taba rengi deri ceket var daha vakumlulardan çıkarmadığım bi tane siyah bitane taba rengi uzun kabanlarım var oyyyyy günah yaaa,yazdıkça farkındalığım arttı ne müsriflik böyle...üstümde paralanan kadar giymem lazım bunları
ay ben saf gibi naftalin koymusum icine bir kokmus ki sorma....koçum azcık yesemmmm genede çiçek olmuyom muu...şaka şaka doğru diyosun tarçınlı süt yapmaya üşenince tatlı krizime son veremdim işte
vakumlu poşetlerin içne naftalin koymana gerek yok canım ya...ben hiç koymuyorum
ya ben bugün kendimi çok şişkoo hissdiyomm ne zaman incelcem şöyle kasıla kasıla yaaa...adetimde yarın bugün olur ondan da olabilir ama şiş mi şişim bugün..
hem irmik helvasi hem saralle olmadi... maalesef bu menuyle snei bocek yapmak zorundayim. onun disinda hersey guzeldi aslinda.
ya sorma ayni sey benim d ebasima geldi. vakumlu posetlerden cikardim kisliklari. aman tanrim hersey nasil burusuk...ve nasil naftalin kokuyor... kimisini yikadim acilsin burusklugu diye am a bir dag utu birikti...
olur tabi pepmermint olmazmı...:))
benimde aynı öyle vakımlulardan kırış kırış çıktılar ama ütüye verdim ben...bide ben 2 tanesini de yeni almıştım biri beyaz biri kırmızı ama hamile kalınca giyememiştim geçen yılda doğum kiloları gidemedi hemen ondan giyemedim şimdi bu kış sıfır gibi oldular yani modelleride öyle eskicek türden değil
onun dışında bitane trençkot var bitane pufidik spor var bi tene kot var gene hiç gyemediğim taba rengi deri ceket var daha vakumlulardan çıkarmadığım bi tane siyah bitane taba rengi uzun kabanlarım var oyyyyy günah yaaa,yazdıkça farkındalığım arttı ne müsriflik böyle...üstümde paralanan kadar giymem lazım bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?