50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin lachesisss,
ben de senin gibiyim, kuaforlerden biktim da en sonunda sacimi kendim boyamaya basladim, her seferinde stres yasiyordum yoksa

anchusa olur tatlim, bayram donusu de olur, ama simdiden bi tarih belirleyelim, boylece fazla erteleyemeyiz

melahatt, arkadasim mangodan almis, 235 tlye cok da guzel
ben cotonda da gordum bikac guzel model,

bu cmr. esim iyi olursa ben de kaban bakicam cnmm cotona bakmayi dusunuyorum

ben geçen gün stradivariusdan aldım. çok klasik değil benimki biraz farklı ama orada klasiğe yakın modeller de vardı.

eminim kotu olmamistir.. biz kadinlar hayalimizdeki sey olmayinca hemen husrana ugruyoruz ve sac rengi kotu olmasa bile kabullenemiyoruz..

çok kötü değil ama çok sıradan:S

hosgeldin lachesisss,
ben de senin gibiyim, kuaforlerden biktim da en sonunda sacimi kendim boyamaya basladim, her seferinde stres yasiyordum yoksa

ben kendim boyamaya üşendim işte, salak kafam:S

ipekyola ve networke ve fabrikaya baksana...

boynerde ipekyolunkininkilere baktım.çok kadınsı modeller vardı.
networke de baktım bri tane güzel model vardı.çok beğendim aslında ama 1500 ün üzerindeydi fiyarı. fabrikaya da bakayım ,çok sağol canım.

melahatt, arkadasim mangodan almis, 235 tlye cok da guzel
ben cotonda da gordum bikac guzel model,

bu cmr. esim iyi olursa ben de kaban bakicam cnmm cotona bakmayi dusunuyorum

mangoya baktım aslında burdaki mangoda pek bir şey yoktu.optimumda baktım.coton da aynı şekilde.caddede bakayım bir de.

kızlar ben kaçtım, eşim geldi dışarı çıkıcaz galiba
gule gule
kizlar alabilecek en yüksek puani aldim
aferin sana...

ya network harika ama fiyatlar biraz abarti gercekten de....fabrika daha mantikli fiyatlar yaziyor etiket uzerlerine. ben de gecen sene fabrikadan indirimden almistim.neyse bu sene ihtiyacim yok

sagolun cok mutluyum :) gerci bu bi kerelik ödeme, maasim artsa daha iyi ama buda güzel
12 puan alinabiliyor ve 12 aldim oh oh

kotondan boyner den neler aliyonuz ?

alışveriş telaşı var bakıyorum...benim okadar fazlaki kabanım montum dolabın kapağı kapanmıyo artık,almışımda almışım...şimdi şu altın işine sardım kendimi tek parça bişey almam daha ama işe başlıcak olursam bayram ertesi işte ozaman yandım...
aygırl tebrikler canım,
lachesis hava çok güzel tadını çıkarın

menümü yazayım şimdiden yemediğim ama yemeyi planladıklarımıda yazayım da bana belki duurrr derseniz
sabah
nesfit 0 yağlı süt ile
ara
yarın yeşil elma...tam yarısına gelmiştimki kızım kaptı elimden diğer yarısınıda o kemirmeye çalıştı ekşi ekşi..:))
öğlen
1 kase kıymalı tarhana çorbası ve biraz acı biber turşusu
ara
3 çaykaşığı sarelle
şimdiiii gelelim akşama yemeyi planladıklarıma
fırında az yağlı çupra
börülce salatası
zero
ve her balıktan sonra klasik eşimin başımın ettini yediği irmik helvası yapmayı planlıyorum,yemedende duramam

ben gecen sene kabanlarimla montlarimi vakumlu posete koyup kaldirmistim,
gecenlerde bi cikardim ki kiris burus olmuslar;
neyse zaten bikac senedir giydiklerim vardi hep, sıkilmistim; yenilemem lazim

altin isine ben de sardim da arada kacamak da olur diy mi ))

hem irmik helvasi hem saralle olmadi... maalesef bu menuyle snei bocek yapmak zorundayim. onun disinda hersey guzeldi aslinda.

ya sorma ayni sey benim d ebasima geldi. vakumlu posetlerden cikardim kisliklari. aman tanrim hersey nasil burusuk...ve nasil naftalin kokuyor... kimisini yikadim acilsin burusklugu diye am a bir dag utu birikti...

olur tabi pepmermint olmazmı...:))
benimde aynı öyle vakımlulardan kırış kırış çıktılar ama ütüye verdim ben...bide ben 2 tanesini de yeni almıştım biri beyaz biri kırmızı ama hamile kalınca giyememiştim geçen yılda doğum kiloları gidemedi hemen ondan giyemedim şimdi bu kış sıfır gibi oldular yani modelleride öyle eskicek türden değil
onun dışında bitane trençkot var bitane pufidik spor var bi tene kot var gene hiç gyemediğim taba rengi deri ceket var daha vakumlulardan çıkarmadığım bi tane siyah bitane taba rengi uzun kabanlarım var oyyyyy günah yaaa,yazdıkça farkındalığım arttı ne müsriflik böyle...üstümde paralanan kadar giymem lazım bunları

koçum azcık yesemmmm genede çiçek olmuyom muu...şaka şaka doğru diyosun tarçınlı süt yapmaya üşenince tatlı krizime son veremdim işte
vakumlu poşetlerin içne naftalin koymana gerek yok canım ya...ben hiç koymuyorum

ya ben bugün kendimi çok şişkoo hissdiyomm ne zaman incelcem şöyle kasıla kasıla yaaa...adetimde yarın bugün olur ondan da olabilir ama şiş mi şişim bugün..

bende de durum ayni...
bu sene kaban falan yok bana....olanlar onumuzdeki uc yil yeter de artar bile
ay ben saf gibi naftalin koymusum icine bir kokmus ki sorma....
dedim sana bastan irmik helvasi yersen boceksin...

ben de butun kazaklari, kislik esofmanlari, atkilarimi sallarimi yikadim, utuledim gecen hafta degil onceki hafta
ama montlar elimde patladi, onlari napsam bilemedim bi turlu, esim diyor kuru temizlemeye verske onlar duzeltir falan..

birdaha kiyafetleri koymicam vakumluya, yorgan yastik icin iyi oluyor ama kiyafete olmadi :-(

ehh bu kadar montun varken yeniden para verilmez canim monta. hem simdi sen yeni ise baslayacagin icin; ordakiler senin hicbi kiyafetini gormedigi icin su an tum kiyafetlerin yeni gibi olacak ;-)
bunun avantajini kullan, en az 1 yil hicbisey alma bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…