ŞULECİM 100 gram ne ki yahu, haftaya atak bekliyorum ama senden tekrardan. Bi de ben az spor yapıyorum bu sıralar. O yüzden listeden çıkarabilirsin beni, boşuna zahmet etme canım.
kızlar dayanamayıp gidip test aldım yaptım ve sonuçççççççç..
2.çizgi silik ama bayaaaa belirgin genedee...sonuç + demii.....
birtek ogleden sonraki aradaki simit cok olmus butun hepsini yediysen. onun disinda guzel bir menu..oranje yazmak istedin galiba üzerime alınarak teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun inşallah beklyiom..
koçum ben bebek derdine düştüm kilo olayını unuttum gibi ama yememe dikkat ediyorum gene..
dün yediklerim.
sabah:
1 az yağlı omlet.
az peynir
2 dlm buğday ekmeği
ara:1 tane k fleks şeftalili bar.
öğle:
1 tane kadınbudu
2-3 kaşık tarhana çorba.
1 çatal irmik helva.
ara...simit çay. 1 mandalina.
akşam
3 tane tavuk kelebek ızgara
bir tabak kadar domates soslu makarna.(yağsız)
1 bardak m.suyu.
ara..meyve.
harika.. su ana kadar ciceksin....menum
sabah
1 dilim kepek ekmegi
yarim salatalik
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
bergamutlu yesil cay
ara
1 yovita yogurt
ogle
tavuklu sebzeli tahilli ekmege sandwich
bergamutlu yesil cay
ara
rezene cayi
harika bir mneu. cicek oldun...Kızla günaydınnnn
Sabah tartıldım 55,7 çıktım(57,0 idim).Sanırım vücudumdaki su gitti.Koçumuza bildirimi nasıl yapıyoruz, buradan mı? Yoksa özel msaj mı atıyoruz?
Bu arada dünkü menümü yazayım
Sabah-------------> 1 kase Cornfaleks + süt(müslim bitmişti, bu hafta hiç normal kahvaltı yapamadım işler yoğundu)
Öğlen--------------> 1 kase sütlü unlu mantar çorbası + 1 tabak zeytinyağlı ıspanak
Ara-----------------> 1 tane haşhaşlı balıkçıoğlunun galetası ve yarım paket(5 adet) etiform kepekli bisküvi
Ara-----------------> 2 tane mandalina
Akşam------------> ızgara tavuk salata (yağsız nar ekşili - limonlu)
Ara-----------------> 1 tane mandalina, yetmedi 1 tane de elma
Ara-----------------> 1 dilim kepek ekmeğini yoğurda batırıp yedim(gece 12'de azmış açlık sendromları..yok vallahi zaptedemiyorumm ancak bunu yapabildim )
İşte böyleee.. valla su gitmesi de olsa tartıyı 55,7 görünce mutlu olduminşallah gerçekten kilo verceğim günleri de görürüm
fazlada ciksan bildirim yap bence....bir sonraki haftaya hazirlik olur.Ayy Saolun valla kızlar,moralim biraz yerine geldi,
Çok bozulmuşdum,regl hemen olsam baride bitse bi an önce,bu dönem uzadıkça ben gerilicem yoksa.
diyete devam ama pes etmek yok :)
bakalm regli sonrası kilom ne çıkıcak..merakla bekliyorum.
Bu hafta anchusa beni listeye yazmasanda olur
bende severim....ayyyy canım çekti ben lakrisi çok severim yaa afiyet olsun
ben turkiyede hic gormedimmmaa türkcesi lakris´mi ? kolaymis :)
tesekkür ederim, buyur diycem ama uzatmam zor..
makbule ne ki??? bilmedigimden menunu degerlendiremedim. menemen az yagliydi insallah... makbule hafif birseyse bocek yapmicam seni.iyi geceler hanımlar;
koçum beni tekrardan böcek ilan etmesin diye dünkü menümü yazmadım.ben paşa paşa ilan ediyorum böcüklüğümüü...
bugün yediklerime gelirsek
kahvaltı 2 dilim ekmek,menemen, bir fincan cay
ara mandalina
ara çikolatalı ekmek(eşim bugün evdeydi öğlen yemeği bana ait olsun dedi,bekleki yemek olsun.akşama ancak yetişti.bende arada cozuttum)
akşam 2 kaşık yoğurt,salata ve maklube
ara yapmadım maklubeyi çok yedim diye
iyi hadi... helvayi dengelenmissin...aksam corba icmistim ama sadece.
gece de meyve yedim yatmadan.
3 lakritz biraz cok olmamis mi????? 1 tane yetmedi mi????? bunun diisnda hersey cok guzel ama lakritzden oturu cicek olamadin..1 tane yesen olacaktin..Günaydin sekerler nasilsiniz bugün ?
Bizim misafirler geldi..
Dün yediklerimi yazayim:
Sabah: 2 kücüm dilim tereyagli siyah ekmek
Öglen:Cabuk Kremali Mantar corbasi
ara: Lakritz seker 3 tane ismini bilmiyorum resmi:
aksam: bir tas mercimek corbasi, 1 kücük karniyarik
biraz kuru üzüm
bugün tartilmadim, yazamam zaten sonra pc yi ortaliktan kaybettim artik sadece isteyken yazicam bi süre.. dün sabah tartildim 58,8 dim sanirim ayniyim.
gecmis olsun....günaydddiiinnnnn :))
ben bu 3-4 günlük menümü yazmiyayim kocum, cunku sadece corba icebiliyorum :))
dün, 1 saatlik operasyonla 3 disimi de cektirdim. 2 alt 20'likler ve ustteki bir disim. Suan 3'ü de yara ve dikisli, yanagimda sisti, corbayi bile bardakta icebiliyorum...
ama karnim pek doymuyor
Dün inanilmaz zordu, aslinda doktor kesinlikle cok cok iyiydi hatta mukemmel, eli hizli, narin, isini biliyor... ama ben inanilmaz kastim kendimi, kendimle ilgili birsey yapildiginda cok kasiyorum ya.. kuaforde bile düsününbundan nefret ediyorum.. cunku cok kasinca tüm sinirlerim geriliyor, sonra da titremeye basliyorum hele bir de hava soguksa, ellerim tirnaklarim morariyor
dun de öylebir kasmisim ki, bi ara dogrulunca zangir zangir titremeye, istemsiz olarak aglamaya basladim.. Allahtan doktor ve iki hemsiresi de cok iyiydiler, anlima islak havlu koyup sakinlesmemi beklediler de bitti sonrasinda...
benimki de yatili askeri okulda buyumus ama cok cok tepkili duzene tertibe..... benim cocuklugum muntazam bir sekild eyatak toplamakla gecti. yatak toplatip ustunde para sektirtirlerdi asla yatak toplamam der mesela..... en sevdigim gun pazardi sabah 7.30 a kadar uyurduk der. ve simdi 11 dan once kalkmaz hafta sonu... benim esime ters tepmis bak....acaip daginik...:)hangisi yapmıyoki ama ben çookkk şanslı olanlardanım
asla vilada yapmadan banyodan çıkmaz
bigün olsun arkasından bişeyini toplamadım
sofrayı kurarım o kaldırır
makimanı boşaltır
gece çamaşır atarım sabah bir bakarım ki asılmışlar
su tüp ne zman bitmiş nezaman yenisi gelmiş bilmem
evin çöpü nereye atılır hiç bilmem
perdelerimi çıkarır yıkarım tekrar asar
v.s....v.s...v.s...
oyüzden çıplak ayak çıkmış toz etmiş hiç takmam zaten aslada yapmaz benden titiz
yatılı olkullarda büyüdüğü için daha düzgün tertiplidir
amanin boceksin... sucuk yetti bocek olmana....bugünkü sapıtmış menümü yazayım
sabah
klasik kahvaltı ama sucuklu yumurta
öğlen
1 kase bol sebzeli çorba,vitamin deposu..kereviz,kabak,havuç,patates,ıspanak,kırmızı mercimek,soğan,biber,arpa şehriye,kıyma..böyle bakınca buda ne diyosunuz ama kış için hem çok lezzetli hemde inanılmaz yararlı bi çorba tabi bol limonlu..
akşam
annemin el açması börekleri ve ayran
1 ara dada çikolata yedim
bir sorun yok ki ortada. böylesi daha kötü. ikimiz de depresif ve tahammülsüzüz. benim üzerimde zaten karabulutlar geziyorüfff evlilik çok yorucu bir şey ya.
ben eşimin dağınıklığına alıştım da evde oturmaya alışamadım. kafama göre bir iş bulsam da evden biraz uzaklaşsam iyi olucak bizim için.
sağolun kızlar beni dinlediğiniz için.
napıyım işim gücüm yok ki başka, eşimle de yine bozuştuk, kitaba falan da kafamı veremiyorum
canim bazen bizde geriliyoruz. her evde oluyor bir takim problemler... sakin ol tepkisel davranma ve yapici ol, problemi cozmeye odaklan onun hatlarini gormek yerine...bu aralar sürekli tartışıyoruz, aramızda bir gerginlik var, dün çok iyiydik bugün yine saçma bir sebepten kavga ettik
bilmiyorum sonumuz ne olacak
iste forumumuzun daimi cicegi.. yine mukemmel bir menu...MRBBB
herkesler nasıl bakalım?hepiniz iyi olun.
memnğ yaxzayımm bugün güzel beslenedimmmm
sabah::1 yeşil çay +1 yeşil elma yedimm tibetimi yapıp oula gititim.
okulda lkasik kahvaltı yaptım+aralarda yeşil çay+ada çayı
ara:1 mandalina
öğle:tavuk sote+yoğurt+salta
ara:1 nar
akşam:mercimek çorbası+salata
ara:türk ahvem+soda
hareket:lesli 3 mil+50d yürüüdmmm
Bu akşam spora geri dönmek istiyorum kısmetse artık,kremler işe yaradı boynum için sanırım daha iyice..
Bugünki menümü yazayım;
Sabah:
Küçük bi tabak menemen,
peynir
zeytin
salatalk yarım
1 dilim salam
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 bardak ŞEKERSİZ çay..
ara :
2 minik çokoprens
ara:
2 bardak şekersiz çay ile 2 kurabiye
Öğlen,biraz geç yedim 4.30 gibi
küçük bi tabak mantar ve yanında 3 kaşık pilav
ayran.
Ara ; yarım muz
Akşam ;
Karnıbahar fırında pişirdim
yoğurt ile birazdan yicem,,
çay ile hala aklımda olan mısır yemek istiyorum..
Spor inş.yiğit uyuynca anca yapabilicem malesef
yeni smileyler eklenmis
cok tatlilar
:92: :94::78::84:
evet ccanım...çok sağolun hepiniz...aaaaa demiştim saaannaaaaaaaa
varsa silikte olsa çıkar diyeee
tebriklerrrrrrrrrrr canım benimmmmmmm
bende acayip bi heyecan içindeyim...yaptıracağım akşam bi eşime müjdeyi verreyim...onla beraber gideriz artık kan testi için...aaa sana innnaannmiyorummm
canim cok heyecanlandim, ayy cok da duygulandim, gozlerim doldu inan
cok cok sevindimmmm... kendim olmus gibi sevindim cnm
hemen doktordan rand. al kan testi yaptir cnm
bu kacinci ayindi cnm denemelerde....?
uçtum ama kopmadım sizden kızlar...orenje uçtuuuuu
o artık başka bi alemdee...:))
evettt, simdi bizi birakip hamilelik topiklerine takilacak
olsun, helal olsunnnn
amin...allah isteyen herkesin gönlüne göre nasip eder inşallah...gözün aydın canıııım
sağlıklı ve hayırlı olur İNŞALLAH
aaaa orange hamile misin???oyleyse tebrik ederim....darisi butun isteyenlerin basina.....
evet çok tatlılar...
darısı başına artık pepmermint
kızlar dayanamayıp gidip test aldım yaptım ve sonuçççççççç..
2.çizgi silik ama bayaaaa belirgin genedee...sonuç + demii.....
anchusa
biliyosum benim h.ici tartida cok cikma gibi salakca bi huyum var,
cmr. tartilip bildirecegim sana tatlimmm
oranje kuzum çok öbür başlıkta yazdım ama burda da yazıyım, orası çok kalabalık yahu :)
çooook mutlu oldum hayatım, Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. çok sevindim:92:
Lachesis ve suleulku... kilolariniz kaydedildi. tesekkurler...pazar pazartesi gorecegiz listeyi forumda...ya da cogunluk yarin yollarsa yarin da yayinlayabilirim..
arkadaşlar bu guruba nasıl dahil olabilirim ben...59.7 kiloyum boyum 169
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?