50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ŞULECİM 100 gram ne ki yahu, haftaya atak bekliyorum ama senden tekrardan. Bi de ben az spor yapıyorum bu sıralar. O yüzden listeden çıkarabilirsin beni, boşuna zahmet etme canım.

inş bakalım haftaya ne olacak......

aaa niye çıkarayım ayol.... sen az da yapsan yapıyorsun yaa önemli olan bu..... hiç zahmet değil hem.... sen yeterki söyle gün aşırıda olsa az sürede olsa yap sporunu bildir... hiç yapmamaktan iyidir hem....

Kizlar evde temizligim var bugun ancak oturabiliyorum basina bilgisayarin...

birtek ogleden sonraki aradaki simit cok olmus butun hepsini yediysen. onun disinda guzel bir menu..
menum

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yarim salatalik
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir

bergamutlu yesil cay

ara
1 yovita yogurt

ogle
tavuklu sebzeli tahilli ekmege sandwich
bergamutlu yesil cay

ara
rezene cayi
harika.. su ana kadar ciceksin....
harika bir mneu. cicek oldun...
fazlada ciksan bildirim yap bence....bir sonraki haftaya hazirlik olur.
ayyyy canım çekti ben lakrisi çok severim yaa afiyet olsun
bende severim....
aa türkcesi lakris´mi ? kolaymis :)
tesekkür ederim, buyur diycem ama uzatmam zor..
ben turkiyede hic gormedimmm
makbule ne ki??? bilmedigimden menunu degerlendiremedim. menemen az yagliydi insallah... makbule hafif birseyse bocek yapmicam seni.
aksam corba icmistim ama sadece.

gece de meyve yedim yatmadan.
iyi hadi... helvayi dengelenmissin...
3 lakritz biraz cok olmamis mi????? 1 tane yetmedi mi????? bunun diisnda hersey cok guzel ama lakritzden oturu cicek olamadin..1 tane yesen olacaktin..
gecmis olsun....

benimki de yatili askeri okulda buyumus ama cok cok tepkili duzene tertibe..... benim cocuklugum muntazam bir sekild eyatak toplamakla gecti. yatak toplatip ustunde para sektirtirlerdi asla yatak toplamam der mesela..... en sevdigim gun pazardi sabah 7.30 a kadar uyurduk der. ve simdi 11 dan once kalkmaz hafta sonu... benim esime ters tepmis bak....acaip daginik...:)

amanin boceksin... sucuk yetti bocek olmana....
bir sorun yok ki ortada. böylesi daha kötü. ikimiz de depresif ve tahammülsüzüz. benim üzerimde zaten karabulutlar geziyor üfff evlilik çok yorucu bir şey ya.
ben eşimin dağınıklığına alıştım da evde oturmaya alışamadım. kafama göre bir iş bulsam da evden biraz uzaklaşsam iyi olucak bizim için.
sağolun kızlar beni dinlediğiniz için.
napıyım işim gücüm yok ki başka, eşimle de yine bozuştuk, kitaba falan da kafamı veremiyorum

bu aralar sürekli tartışıyoruz, aramızda bir gerginlik var, dün çok iyiydik bugün yine saçma bir sebepten kavga ettik
bilmiyorum sonumuz ne olacak
canim bazen bizde geriliyoruz. her evde oluyor bir takim problemler... sakin ol tepkisel davranma ve yapici ol, problemi cozmeye odaklan onun hatlarini gormek yerine...
iste forumumuzun daimi cicegi.. yine mukemmel bir menu...

kurabiye cokoprens hepsi birden biraz gereksiz olmus degil mi??? bir de sabahki salam gozume batti... ama yine de idare eder...

aaaaa demiştim saaannaaaaaaaa
varsa silikte olsa çıkar diyeee
tebriklerrrrrrrrrrr canım benimmmmmmm
evet ccanım...çok sağolun hepiniz...
bende acayip bi heyecan içindeyim...yaptıracağım akşam bi eşime müjdeyi verreyim...onla beraber gideriz artık kan testi için...

orenje uçtuuuuu
o artık başka bi alemdee...:))
uçtum ama kopmadım sizden kızlar...

evettt, simdi bizi birakip hamilelik topiklerine takilacak

olsun, helal olsunnnn

hamilelik topiklerine takılsamda beslenme düzenim için sürekli burda olacağım kızlar ...kulaklarımı çekersiniz abarttım mı...

gözün aydın canıııım

sağlıklı ve hayırlı olur İNŞALLAH
amin...allah isteyen herkesin gönlüne göre nasip eder inşallah...
aaaa orange hamile misin???oyleyse tebrik ederim....darisi butun isteyenlerin basina.....

evet canım sanırım galiba hamileyim...çift çizgiyi gördüm gerisini görmek umuduyla...ben bu topikten çok fayda gördüm..her nekadar alacak olsamda kiloları sağlıklı beslenmek için burda olacağım hep tavsiyelerinize ihtiyacım var...sizleri çok seviyorum...

oranje kuzum çok öbür başlıkta yazdım ama burda da yazıyım, orası çok kalabalık yahu :)

çooook mutlu oldum hayatım, Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. çok sevindim :92:

teşekkür ederim canım orayı takip etmek mümkün değil sayfalar akıyo resmen...eee ayrı bi telaş var tabi...allah sanada nasip eder inşallah canım...hep beraber büyütürüz .bi defasında demiştikya bebişlerimz olunca hep beraber onları paylaşırız diee...bu topikte de hamiş kalmayı düşünen ler vardı..allah herkesin gönlüne göre versin inş.

oranjecik çok sevindim senin adınaaaa....... inş çok güzel bir hamilelik geçirirsin......Darısı tüm isteyenlerin başına......

Lachesis ve suleulku... kilolariniz kaydedildi. tesekkurler...pazar pazartesi gorecegiz listeyi forumda...ya da cogunluk yarin yollarsa yarin da yayinlayabilirim..

arkadaşlar bu guruba nasıl dahil olabilirim ben...59.7 kiloyum boyum 169

hosgeldin
her cuma tartilip kilonu bana yaziyorsun bend ehaftalik liste hazirliyorum. her hafta bir koc seciyoruz ve gunluk ne yedigini o koca yaziyorsun. o da seni saglikli bir sekilde yonlendiriyor. ayrica hep beraber yaptigimiz sporlar var. bu hafta koc bendim yarindan itibaren peppermint olacak.. deuzenli bir sekild ebizi takip edersen cok kolay kilo verirsin. kolay gelsin

kizlar yarindan itibaren bir hafta boyunca kocunuz peppermint.. sozunu dinleyin, ne derse yapin....zaten artik koclarin sozunu dinlemeyenleri kilo alma topigine postalayacagiz haberiniz olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…