50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun Spor yaptığın zamanlar ısınma ve özellikle esneme hareketlerine çok özen göster canım. Çok hassass bölge oralar ve genelde videolar orayı es geçiyo.

Eğer illa detoks yapmak istiyorsan sana tavsiyem şu olur. Az da olsa tuz kullan ve 1 günden fazla yapma. Detoks günü kesinlikle spor yapma. Zorlandığını hissettiğin an hemen normalde dön. Çok tansiyon problemi oluyo detoks yaparken :80:

Teşekkürler şulecim :90: O zaman hemen yapam bildirim. Dün 20 dk, bugün 30 dk yaptım. Salı günü de 20 dk yapmıştım ama bunu bildirdim sanırım. :87:

leylaela, tweety, Dulci ve cicibisi kilo bildirimlerinizi kaydettim. tesekkurler...
Esas ben teşekkür ederim :81:
anchusa

biliyosum benim h.ici tartida cok cikma gibi salakca bi huyum var,

cmr. tartilip bildirecegim sana tatlimmm
Ay niye öyle diyon peppercim, ben de 6 da tartılsam ben de çok çıkarım :92:
arkadaşlar bu guruba nasıl dahil olabilirim ben...59.7 kiloyum boyum 169

Dahil oldun bile :80: Menülerini sporlarını yazıyorsun buraya, haftanın koçu kimse o yorumluyo...Önerilerde bulunuyoruz, destek oluyoruz vs vs :13:

canlarim,
yarindan itibaren kocunuzum,
h.sonu da cozutmayalim; topige girebilenler h.sonu menulerini de yazsinlar lutfen (iyi veya kotu)
ben h.sonu giremesem de pzt.sabahtan bakicam hepsine.

Ay niye öyle diyon peppercim, ben de 6 da tartılsam ben de çok çıkarım :92:

:

evet diy mi cnmm

zaten 12 de yatiyorum.. 6 saatlik aclikla tarti da tok karna tartilmis gibi oluyorrr

sagol cnm, moral oldun bana

ama ben yine de kilo aldim kizlar

1 kilo kadar aldim gibi hissediyorum,
bakalim yarin belli olur isin asli

:96:

canlarim,
yarindan itibaren kocunuzum,
h.sonu da cozutmayalim; topige girebilenler h.sonu menulerini de yazsinlar lutfen (iyi veya kotu)
ben h.sonu giremesem de pzt.sabahtan bakicam hepsine.

Sevgili koçum pepper rica etsem menü yazma olayında azat edebilir misin beni :78: Beslenmeyle ilgili sözlerini elimden geldiğince dinlicem ama, söz :80:

kizlar ben kaciyorum esimle bulusacagiz yemek yiyecegiz ordan da kayinvalideme gidecegiz...
benim bu haftalik koclugum buraya kadar....elimden geldigince yardimci olmaya calistim ama en buyuk bocek bendim...arkadaslarimla kac balik ekmek goturdum dusunmek bile istemiyorum...(tabi menu falan yazmadigim icin bilmiyorsunuz siz neler yedim neler ictim).... yarindan itibaren pepperminte emanetsiniz. optum...

benimde cizelgemdeki kilomda oldugumu sanmayin...

ben de iki kilo fazlayim, ama bayramdan sonra duzene girebilecegim.... o zamana kadar saldim gitti....neyse bayram sonrasi toparlaniriz hep beraber insallah.....

ellerine sağlık anchusacım herşey için çok teşekkür ederiz......

Rica ederim :86:
Bi de sen çok da erken yemiyorsun diye biliyorum. İstersen birgün senin için öğreneyim ne kadar kilo farkı olduğunu iki saat arasında

Peppercim aslında artık kendini çözmen gerekiyor. Senin kilo bi yukarı bi aşağı gidiyo, bu gayet normal ki... sonuçda bi gün aldığımız şeker tuz miktarı diğer günü tutmuyo, hormonsal değişiklikler de var. Ben de mesela bi gün cozutsam veya geç yesem hemen tartıya yansıyo. Kendi vücudumuzu tanıyıp rahat olmasını öğrenmeliyiz :13:

ORANGE hayırlı olsun.

Kızlar hamile kalma oranı bu hızla giderse, kilo alma topiğine dönecek burası

ayy hiç sorma ben bu daban tartıldı zaten ğır çıktım napcam ben yaaa..zayıflayım diye umut ederken il anda 2 kilo fazla çıktım...valla yardım edersiniz arık bana kilo almamam için...

ayy hiç sorma ben bu daban tartıldı zaten ğır çıktım napcam ben yaaa..zayıflayım diye umut ederken il anda 2 kilo fazla çıktım...valla yardım edersiniz arık bana kilo almamam için...

O şekilde kilo hesabı yapmamalısın artık bence. Eğer ki hamileyim nasıl olsa diyip sağlık açısında çok da gerek olmayan yiyeceklere saldırmazsan, olması gerektiği miktarda kilo alıp, gayet formunda bi anne olursun

Sevgili koçum pepper rica etsem menü yazma olayında azat edebilir misin beni :78: Beslenmeyle ilgili sözlerini elimden geldiğince dinlicem ama, söz :80:

canim simdi seni azat edersem diger arkadaslar kizmazlar mi, cifte standart var diyee :83:

o zaman soyle yapalim,
fazla kacirdigin bşsey olursa onlari soyle, su kadar kalori fazladan aldim diye, y ada bugun hic fazla kalori almadim de,
ben de sana ona gore ceza ya da odul vereyim

ok

:87:

afiyet olsun cnm,
iyi eglencelerrr

biz de optuk sonra gorusuruzz ay bu smileyler harika yaaa

valla ogrensene cnm muthis olurr

canim ben cozdum kendimi,
daha once yazmistim hatta,

regli iken 2 kilo
yumurtlama doneminde 1,5 kilo (su an o donemdeyim)
h.ici 1 kilo

kadar fazla cikiyorum

dedigin gibi az su ictigim gunler ya da tuvalet problemi olurssa 1 kg kadar fazla cikiyorum

o yuzden bunlar oldugunda uzulmuyorum nedenini bildigim icin.

ama bu sefer reel bi kilo artisi oldu ben de kisin gelmesiyle beraber sanki oyle hissediyorum kendi vucudumdann

anchusa koclugun icin, liste icin tum emeklerin icin tesekkurler cnm benim

didilyos agritabilirsin canim , hic cekinmeee

;-))

kizlar hepinize iyi aksamlar, ben de kactimm

kızlar dayanamayıp gidip test aldım yaptım ve sonuçççççççç..
2.çizgi silik ama bayaaaa belirgin genedee...sonuç + demii.....

Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tbriklerr tebrikler tebrikler canımmmm :))))))))))))))))))))

orenje bence sen artık bunları düşünme
sen herşeyden yiceksin birkaç şey hariç
çok düzenli beslenceksin günde enazyarım litre süt içicen en kalsiyumlu peynirleri kaşar yada keçi peyniri tüketcen bol yoğurt yeşillik sonra,sebze meyveeee
ben liste yaptım gittim doktora son 3 gün yediklerimi yazıpta yani adam beni işe almaya kalktı gel benim gebelere beslenme anlaat diye inanamadım gerçekten bunları yapıyomusun dedi...:))

Ay peppercim beni biliyon, hiç menü yazmıyom, koç otoritesi sarsılmasın diye izin alıyom :90: Anlaştık canım, tüm cozutmalarımı yazmak buraya ama cozutmamakta kararlıyım. Du bakalım, belki menü de yazarım

Annaşık, bu sıralar zımbırtı dönemine yakınım, biter bitmez en sağlıklı farkı söylerim Kendini güzel çözmüşsün valla.. Bi de sindirimi zor olan yiyecekler yediğinde de insan kendini kilo almış hissediyo tartıya yansıma da.

nerhabalar
herkese mutlu akşamlar

ŞULECİM bugünkü sporum 70 dk leslie 6dk da kol hareketleri yaptım

bugün reglim in 2. günü olmasına rağmen spor yapabildim çok mutluyuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…