Bildirdim bildirdim
Hadi bakalm bu hafta geçdi,haftayada inş.bitmiş olur regli.de bende birinci olurum
spor yapamadım bu hafta ben,boynumdaki ağrıdan dolayı..
belkide o yüzden de atamadım hiç.
dün akşam kendimi zorladım biraz 10 dk.slim in 6 yapabildim..
bugün biraz zumba yapsam süper olucak..
azimli olmak sart evet. ben simdi misafir varken spor da yapamiycam bir hafta belki daha cok, e yemekler de bol yapilacak ama kosturmaca da cok olur.
ben cok hastalandigimda günde 1 kilo veriyorum ama onun disinda, 3 gün ac kalsam yarim kilo veririm belki ..
hahacozutmak ,öylemi Hmm yani mesela 2 gün boyunca sekersiz tuzsuz sadece sebze ve meyve yersem oluyo mu ?
inş bakalım haftaya ne olacak......
aaa niye çıkarayım ayol.... sen az da yapsan yapıyorsun yaa önemli olan bu..... hiç zahmet değil hem.... sen yeterki söyle gün aşırıda olsa az sürede olsa yap sporunu bildir... hiç yapmamaktan iyidir hem....
Esas ben teşekkür ederim :81:leylaela, tweety, Dulci ve cicibisi kilo bildirimlerinizi kaydettim. tesekkurler...
Ay niye öyle diyon peppercim, ben de 6 da tartılsam ben de çok çıkarım :92:anchusa
biliyosum benim h.ici tartida cok cikma gibi salakca bi huyum var,
cmr. tartilip bildirecegim sana tatlimmm
arkadaşlar bu guruba nasıl dahil olabilirim ben...59.7 kiloyum boyum 169
Ay niye öyle diyon peppercim, ben de 6 da tartılsam ben de çok çıkarım :92:
:
canlarim,
yarindan itibaren kocunuzum,
h.sonu da cozutmayalim; topige girebilenler h.sonu menulerini de yazsinlar lutfen (iyi veya kotu)
ben h.sonu giremesem de pzt.sabahtan bakicam hepsine.
evet diy mi cnmm
zaten 12 de yatiyorum.. 6 saatlik aclikla tarti da tok karna tartilmis gibi oluyorrr
sagol cnm, moral oldun bana
ama ben yine de kilo aldim kizlar
1 kilo kadar aldim gibi hissediyorum,
bakalim yarin belli olur isin asli
:96:
Rica ederim :86:evet diy mi cnmm
zaten 12 de yatiyorum.. 6 saatlik aclikla tarti da tok karna tartilmis gibi oluyorrr
sagol cnm, moral oldun bana
ama ben yine de kilo aldim kizlar
1 kilo kadar aldim gibi hissediyorum,
bakalim yarin belli olur isin asli
:96:
ORANGE hayırlı olsun.
Kızlar hamile kalma oranı bu hızla giderse, kilo alma topiğine dönecek burası
ayy hiç sorma ben bu daban tartıldı zaten ğır çıktım napcam ben yaaa..zayıflayım diye umut ederken il anda 2 kilo fazla çıktım...valla yardım edersiniz arık bana kilo almamam için...
Sevgili koçum pepper rica etsem menü yazma olayında azat edebilir misin beni :78: Beslenmeyle ilgili sözlerini elimden geldiğince dinlicem ama, söz :80:
kizlar ben kaciyorum esimle bulusacagiz yemek yiyecegiz ordan da kayinvalideme gidecegiz...
benim bu haftalik koclugum buraya kadar....elimden geldigince yardimci olmaya calistim ama en buyuk bocek bendim...arkadaslarimla kac balik ekmek goturdum dusunmek bile istemiyorum...(tabi menu falan yazmadigim icin bilmiyorsunuz siz neler yedim neler ictim).... yarindan itibaren pepperminte emanetsiniz. optum...
Rica ederim :86:
Bi de sen çok da erken yemiyorsun diye biliyorum. İstersen birgün senin için öğreneyim ne kadar kilo farkı olduğunu iki saat arasında
Peppercim aslında artık kendini çözmen gerekiyor. Senin kilo bi yukarı bi aşağı gidiyo, bu gayet normal ki... sonuçda bi gün aldığımız şeker tuz miktarı diğer günü tutmuyo, hormonsal değişiklikler de var. Ben de mesela bi gün cozutsam veya geç yesem hemen tartıya yansıyo. Kendi vücudumuzu tanıyıp rahat olmasını öğrenmeliyiz :13:
kızlar dayanamayıp gidip test aldım yaptım ve sonuçççççççç..
2.çizgi silik ama bayaaaa belirgin genedee...sonuç + demii.....
canim simdi seni azat edersem diger arkadaslar kizmazlar mi, cifte standart var diyee :83:
o zaman soyle yapalim,
fazla kacirdigin bşsey olursa onlari soyle, su kadar kalori fazladan aldim diye, y ada bugun hic fazla kalori almadim de,
ben de sana ona gore cezaya da odul vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?