ORANGE hayırlı olsun.
Kızlar hamile kalma oranı bu hızla giderse, kilo alma topiğine dönecek burası
bozocuğumun kızı oldu
gripin de bu ay doğurcak, onun da kızı olcak inşallah
zaman ne çabuk geçiyor, bu tatlı hatunlar hamile kaldığından beri versem versem 1-2 kilo verdim büyük başarı dimi ehehe
kızlar benım aksamları sureklı canım bırsey yemek ıstyr tatlı ıhtıyacımı gıdermek ıcın bal bıle yedım. gozum evdekı obur cuburlarda ama yemıyecegım onları:)))) yaa ne yapmalıyız aksam yemegını 6 yada 7 gıbı yıyrm sonra karnım acıkyr
merhaba kızlar..bende dıyet lıstesınde aranıza katılıcam inş.boyum 1.60 kilom ise 55 ben 50 veya 51 kilo olmak istiyorum öncelikle ne yapmam gerektiği hakkında bana yardımcı olurmusunuz:))ayrıca göbişim var ve yanlarım bıraz kötü bunları engellemek için ne yapmalıyım,hepinizin destegi ve tavsiyelerini bekliyorum:)
Bozo yu tanımıyorum da, onun buraya takılmaya başlama zamanı yakındır bence :89:
Sen zaten boy kilo oranı olarak fıstık gibisin, ölçülerin de düzgün, daha ne istiyon yahu2 kilo çok fazla bi kilo değil hem, onun için kasmaya değmez :80:
Water bu sen misin :76: Tarçınlı süt içebilirsin bu saatte, başka bişi yok sana :80: Dün akşam 7 de yedim, saat 5 de yattım. Ortalama olarak 6-7 gibi yerim ve 4 gibi yatarım, hesabı sen yap :89:
Bana da dönem dönem öyle oluyo watercım, özellikle aklıma düşen bi gıda varsa... Ben fazla direnmiyom ama, çünkü direnince ben zararlı çıkıyomOnu yiyene kadar hem başka şeyler yemiş oluyom, hem de sırf aklımda olduğu için onu yiyorum. En iyisi en başta yemek :97:
Zumbayı sevdin mi???
sevdım gercekten cok eğlenceli dun hem zumba party hemde zumba flat abs yaptım fakat party biraz zor ayaklar falan ama flat abs hem kısa sureklı yapılabılecek zevklı bır spor. asıl benım orda takıldıgım oradakı kızların bel ve gobek bolgesındekı ıncelık bızde oyle olacaksak yaparım sureklı:)
Çok sevindim :dance: Dönüşümlü olarak yapınca hepsinden de ayrı zevk alıyorum zumba da... Ayakları zorlayacak hareket çok fazla yok zaten, olanları da ben hafifleştirip yapıyorum :) Konuşan kız tanya var ya, onun beli biraz düz iniyo ama diğerleri cidden hoş... E kızlar sporcu, hayatları dans, yap diye bişi yok, olcak o kadar fark :84:Ben zumba da latin dışındaki kısımları pek sevmiyorum bi tek. Bugün ben de zumba party yaptım, ilk 30 dksını.
Flat abs bence yanlardan inceltmeye yarıyo, sende bugün o bölgelerde az da olsa hamlama oldu mu?
evet yanlarda oldu karında da hafıften var zumbanın kalça ve basen için ayrı bir videosu varmı. birde bugun yuz ıcın nemlendırıcım bıtmıstı nemlendırıcı ve goz cevresı ıcın krem aldım. birde gunes lekelerı ıcın nesmenın kkremınden aldım bakalım ne olacak
Ay demek ki cidden o bölgeye yönelik. Süper yaw, ayakta yanlardan oyarsak vücudu bizden iyisi yok :82:
Watercım göz için ne aldın? Güneş lekesi için aldığın krem? Umarım işe yarar. Bi de şey, ben göz kreminin ayrı olması gerektiğini bilmiyodum, son bi hafta gözüme de sürdüm, yok denecek kadar hafif yağ bezesi gibi bi çıkıntı belirdi, ama dediğim gibi iyice bakınca belli oluyo o kabartı. Acep krem yüzünden mi, yoksa alerji yüzünden mi sence?
Amma çok soru soruyorum bugün :78:
nemlendırıcı ve goz kremı ıkısı de olay den aldım.gunes lekelerı ıcın nesme ex pigment diye bir krem soylemıstı onu aldım. canım o beze bence kremden olusmustur goz cevresı cok hassastır ve yenılenmezmıs dıye duymustum. surdugun krem cok yaglı gelmıs olabılır bende pek bılmem ama alerji yağ bezesi yapmaz bence. sen o kremı surmeyı bırak cunku yuz ıcın olan her urunde goz cevresıne temas ettırmeyın yazar yuz yıkama jellerınde bıle.
Güle güle kullanAlerji derken çok kaşıdım ya canım, o yüzden. Belki o yüzden kabardı diye düşündüydüm. Ben bu yaşlarda yenileniyordur ama muhtemenlen daha ince olduğundan öyle. Benim krem de olay di... dikkatli okumadım demek ki ben :) Yıkama jelini de paldır kültür kullanıyodum, bundan sonra dikkat edem
oranje neyaptı acaba eşine nasıl söylediki haberi çok merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?