oranje neyaptı acaba eşine nasıl söylediki haberi çok merak ettim...
LAchesiscim gunaydin kuzum nasılsın? okudum biraz canın sıkkındı, umarım yoluna girmiştir artık...
günaydın bebeğim iyiyim çok sağol barıştık, eski metal gruplarından albüm yapıyoruz şuan
sen nasılsın biricik?
ay maşallah allah bozmasın :)
iyiyim canım. cumartesi miskinligi işte :) sevgilim çalışıyo bugun, ben de fırsattan istifade birikmiş işlerimi halletmeye çalışıyorum.
terziye gittim az once paça yaptırmaya, terzi bana ay ne kadar güzel fizigin var ne göbekte ne kalçada fazlalığın var dedi. tahmin edebileceğiniz gibi uçtum zevktenn hahaa:86::92:
lachesis canım küstüm çiçekleri barışmış tekrar açmış sevindim...:)
canım valla akşam üstü öğrendiğim için pek bi plan yapamadım..sadece eve gidince karnıma bişiler koyup kapıda öyle kaşılarım diye düşündüm ama eve erken geldi dün benden önce...bende o arada naparım diye düşündüm..balık almıştım onları kızartıver dedim bende salata yaptım hiç konuşmuoyom ama..gerçi hala şoktaydım..yemek yedikten sonra odaya geçti bana test aldınmı hafta sonu yapardın dedi ..bende gidip karnıma yastık koyup.elimde testle geldim...kapıyı açtım önce testi uzattım sonra kendim girdim içeri şok olmuş gibiydi...nasıl yani ciddimisin dedi ve gözleri doldu ...o ağlamaya başladı sarıldı ama ben donmuş vaziyetteydim .sonra şaka yapıyon dedi demi bende yok yaa görmüyonmu dedim testi...sonra bayaaa oturduk duygusal bi gece oldu... kısacası...
ama ben hiç bişi hissedemiyom karmakarışık duygularım..benim alışmam daha zor olacak gibi..
bu sabah...
2 y.kaşığı melemen.
peynir.bal.bir kaç yaprak marul -tere-ve roka-
çay..
3 dlm buğday ekmeği..
çayı en kısa zamanda kesmem lazım ..ve daha dikkatli beslenmem şart sağlıklı ve besleyici..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?