50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buarada dunku menum:

sabah: eti form limonlu kurabiye 2 tane

ara: eti form limonlu 1 tane

ogle: zeytinyaglı yesil fasulye, salcalı makarna, ayran

ara: 1 yarım muz

aksam: 3 tane haslanmıs içli kofte ve yogurt

ara: cikolata ve antep fıstıgı ( beyaz ı izlerken asim yedi dayanamadım)

kocum dun sabah gebzeye gitmem gerekiyordu erkenden. yetisemem diye heyecan yapıp kahvaltı yapamadım. Bir de ben meyveyi cok sevmiyorum. bi tek muzu seviyorum o yuzden ara ogunlerim biraz fazla oluyor ama dedigin gibi yarım yedim bu sefer :)

oranje neyaptı acaba eşine nasıl söylediki haberi çok merak ettim...

canım valla akşam üstü öğrendiğim için pek bi plan yapamadım..sadece eve gidince karnıma bişiler koyup kapıda öyle kaşılarım diye düşündüm ama eve erken geldi dün benden önce...bende o arada naparım diye düşündüm..balık almıştım onları kızartıver dedim bende salata yaptım hiç konuşmuoyom ama..gerçi hala şoktaydım..yemek yedikten sonra odaya geçti bana test aldınmı hafta sonu yapardın dedi ..bende gidip karnıma yastık koyup.elimde testle geldim...kapıyı açtım önce testi uzattım sonra kendim girdim içeri şok olmuş gibiydi...nasıl yani ciddimisin dedi ve gözleri doldu ...o ağlamaya başladı sarıldı ama ben donmuş vaziyetteydim .sonra şaka yapıyon dedi demi bende yok yaa görmüyonmu dedim testi...sonra bayaaa oturduk duygusal bi gece oldu... kısacası...
ama ben hiç bişi hissedemiyom karmakarışık duygularım..benim alışmam daha zor olacak gibi..
bu sabah...
2 y.kaşığı melemen.
peynir.bal.bir kaç yaprak marul -tere-ve roka-
çay..
3 dlm buğday ekmeği..

çayı en kısa zamanda kesmem lazım ..ve daha dikkatli beslenmem şart sağlıklı ve besleyici..

oranjecimmmm çok çok çok tebrik ediyorum. allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin.
ay çok sevindim yaaa...darısı tüm isteyenlerin başına

günaydın kızlar, :92:

@oranje kuzum çay yok artık süt var, beslenmene dikkat etmeye başla:)

LAchesiscim gunaydin kuzum nasılsın? okudum biraz canın sıkkındı, umarım yoluna girmiştir artık...

günaydın bebeğim iyiyim çok sağol barıştık, eski metal gruplarından albüm yapıyoruz şuan

sen nasılsın biricik?

ay maşallah allah bozmasın :)

iyiyim canım. cumartesi miskinligi işte :) sevgilim çalışıyo bugun, ben de fırsattan istifade birikmiş işlerimi halletmeye çalışıyorum.

terziye gittim az once paça yaptırmaya, terzi bana ay ne kadar güzel fizigin var ne göbekte ne kalçada fazlalığın var dedi. tahmin edebileceğiniz gibi uçtum zevktenn hahaa:86::92:

selam kızlar...bu hafta kilom sabit...spora da başladım aslında...aradaki kaçamaklardan dolayı vermedim galiba...

ama bu hafta kararlıyım...ekmek zaten çok az yiyorum....pilav, makarna, hamur işi yemiyorum...kararlıyım...yersem oklavayla kovalayın beni...

oranje tebrik ederim...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar ben de zumba dansı indirdim ama başlamadım...geçen hafta 4 gün slim in 6 yapmıştım..

herkeze günaydın....
orenje çok güzel vermişsin süprizi canım ne kadar güzel...ama senin böyle duygular içinde olman çok normal üzülme...herşey yeni başlıyor...bencede çayı bırak ama caının çok isterse çok açık olarak içebilirsin arada
ben eşime gecenin 11 de elimde test üstümde pijamalar sokakta buraaakkkkkkkk diyeee bağırarak vermiştim haberi,yazık köpeği gezdirmeye çıkmıştı bende o arada yapmıştım sokağın başında beni öyle deli gibi sokakta görünce bağırıken telefon geldi de birine bişey oldu sanmıştı korkmuştu adamcağız...seninki ağlamış benimki gene bahçeye geçip bütün çiçekleri sulamıştı can suyu olsunmuş diye...herkezin tepkisi ayrı ayrı yani

ay bebekim bunun için terzinin söylemesine ne gerek var. süper zaten senin fiziğin maşşallah :) eee o kadar uğraştın şimdi keyfini çıkarma zamanı, övgüleri toplama zamanı :82:
darısı başımıza artık :)
ay benim kalçam da küçülmüyor büyüyor ya, spordan mıdır nedir kalçam geriye doğru kavis yapmış

lachesis canım küstüm çiçekleri barışmış tekrar açmış sevindim...:)

günaydın herkese...bugun biraz geziyim,hem de yuruyuş yapmış olurum diyorum ama tembelliğim üstümde...of off :) nerdeyse bütün sayfaları okudum,doğrusu bu kadar azimli olmanızı tebrik ediyorum kızlar..bu arada akşam koçuma neler yediğimi yazacağım diye elimi korkak alıştırdım,herşeyden az az koydum:18: bu iyi bir yöntemmiş gerçekten..bu arada benim vücudum 59.7 de kaldı direnç gösteriyor..moralim bozuluyor..bazen kendimle dalga falan geçiyorum,sarkık bi hatunum diyeneyse... herkese mutlu haftasonları dilerim:)

selam kızlar..

adet oldum bu hafta kilo bildirim, yapacaktım yapamıyorum kilo almış görünüyorum çünkü. haftaya yapacağım.

oranje tebrikler canım.Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.ben de arkadaşımı aradı 4 aylık hamile.ayy çok heyecanlandım. çok güzel duygularr.

okulda nöbetim esnasında bir öğrencinin düştüğünden bahsetmiştim. çocuk ameliyat olmuş.daha taburcu olmamış. sağlıkla çıkar inşallah.

daha yeme düzenim düzelmedi.adet öncesi tatlı krizlerim vardı. artık rayına oturturum.meyve ve süt almam lazım.

kızlar , slim in 6 serisini deneyen var mı?turkiye ye dönmeme tam 6 hafta var....aileme ve arkadaşlarıma sürpriz yapmak istiyorum...biri yardımcı olabilir mi

Selam canlarım, herkes iyi miii?
Ben de idare ederim, sabahın köründe kalkıp temizlik yaptım, şimdiyse ofisteyim iğğrennççç..Yorgunumm..
Dünkü menümü yazayım hemen

Sabah---------> 1 kade cornflakes + süt (bu hafta hiç normal kahvaltı yapamadım)

Öğlen----------> 1 kase unlu sütlü tavuk çorbası + 1 tabakzeytinyağlı mantar sote + 5 tane etiform kepekli bisküvi (yarım paket yani)+ yagsız limonlu kıvırcık salata

Ara------------> etiform bisküvinin diğer yarım paketini yedim

Ara------------> yetmedi bi paket daha etiformun tarçınlı bisküvisini yedim

Ara------------>Yine yetmedi 1/4 poğaça ve 2 tane mandalina yedim, 1fincan şekersiz yeşil çay, 1 fincan şekersiz ekinezyalı bitki çayı içtim.

Akşam--------> Tavuk şiş + salata (dışarda yediğim için ortaya gelen salatada yağ vardı)

Ara------------>Arkadaşımın doğumgünüydü, önüme kocaman bi dilim pasta geldi ama 2 çatal alıp bıraktım korkumdan (nasıl da zorduuu bırakmakkk :))

Eve gidince de 30 dakika hızlı tempo koşu bandında yürüyüş yaptım.
Şu iştahımın gözü kör olsun diyorum başka bişi demiyorum, kendimi zorlayarak ancak bu kadara indirebildim yediklerimi.Midem büyük benim ya..kelepçe taktırmak lazım

Ayy canım yaa,kendi halim geldi bi an gözümün önüne,5 sene sonra gelen mucizemin haberini ilk aldığımda benimde silik çizgiydi..eşim gece gelince vermiştim testi hediye paketinde..nası duygusal bi andr o an..Senin alşman evet zaman alıcakdr,kalp atşlarnı duydukdan sonra insan tam olarak evet hamileyim diyo,hele birde ilk hareketlerini hissettinmi varyaa eyvah eyvahh bütün güzellikler geliyor peşpeşe..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Sevgiyle ve afiyetle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…