50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzellll canımm çok duygulandım valla ayy darısı benim başıma

Önce dünki menümü yazayım

Sabah : klasik kahvaltım-salam hariç bu sefer,şekersiz çay ile 1 dilimde ekmek..

Ara:yarım muz 1 mandalina.

öğlen : 1 kase yeşil mercimek 1 dilim ekmek ile..

ara : 1 fincan kahve 2 adet mavi-yeşil limonlu bisküvi

akşam : taze yeşil fasülye ile 3 kaşık pilav-salata yapmadım karnıbahar yedim yoğurtu..

yatmadan 1 kivi yedim..

Bugün

Sabah : klasik kahvaltım,2 sefer patates kızartmasına uzandım

Ara : 1 fincan cappuccino 2 adet limonlu bisküvi

öğlen :yumurttalı ıspanak yapıyorum salata ile yerim

ara : meyve yerim..

akşam : frında kızartttığım patlıcan ve patatesten kymalı oturtma yapıcam.salata ile yerim..

yatmadan süt içsem iyi olucak ama tatlı istior canım,malum adet öncesiii
ne önerirsiniz ?

ay canım bnm sağol..ama kilo durdugu gibi durmuyo maalesef ya :18: spor yapmıyorum hiç bu aralar, bu aralar dedigim 3-4 aydır yapmıyorum valla bi iki ay sonra yine spor salonuna yazılmayı düşünüyorum.çünkü disiplinli degilim sizin gibi,işten gelince yayılıp yatıyorum valla spor mpor yapamıyorum.

canım senin kalçan da büyümemiştir saçmalama şekillenmiştir degişik geliyodur sana şimdi.

spatz güne iyi başlamışsın bakıyorum

evet canım öyle oldu:82:

kızlar , slim in 6 serisini deneyen var mı?turkiye ye dönmeme tam 6 hafta var....aileme ve arkadaşlarıma sürpriz yapmak istiyorum...biri yardımcı olabilir mi

canım slim in 6 yı çoğumuz yaptık ben yarım bıraktım dizlerimi çok ağrıttığı için zor bir program ama baya kalori yaktırıyor.

eti formlar olmamış hiç, öğlen 5 eti form yerine 2 dilim ekmek yesen daha çok doyardın. form diye kalorisiz değil ne yazık ki

ay ben de senin gibi çok iştahlıyım ne yapıcaz bilmem

çalışırken spor yapmak çok zor ya, siz yine iyi yapıyorsunuz vallahi. ben işten eve gelince ayağa kalkamazdım :)

dünkü menüm....

sabah: 2 bardak portakal suyu
öğlen: etli turlu,iki dilim kepek ekmeği
ara:bir elma
akşam:haşlama ıspanak ve brokoli,bir dilim kepek ekmeği
ara:bir portakal

egsersiz: 10x3 göbek egsersizi

eti formlar olmamış hiç, öğlen 5 eti form yerine 2 dilim ekmek yesen daha çok doyardın. form diye kalorisiz değil ne yazık ki

ay ben de senin gibi çok iştahlıyım ne yapıcaz bilmem

Evett olmadı haklısın.ama durduramıyorum kendimi oy oy bilmiyorum napıcazzz

dünkü menümü yazıyım ben de,

sabah 1 dilim ezmeli peynirli tam tahıllı ekmek.
ara bir avuç karışık kuruyemiş.
öğlen bir adet muz.
ara bir adet stick çikolata
akşam 1.5 tabak mantı
ara mandalina
yatmadan 1 adet daha stick yedim midem kazındı adeta

kızlar benim 1 buçuk ay içinde 6 kilo vermem gerekiyor çok moralim bozuk yardım edin bana bugün birisi şişko dedi çok hırs yaptım vericem bu kiloları ama hep açım halsizim canım hiç bir şey yapmak istemiyor

ahh birileri varya birileri hep o birileri yüzünden olan olur ..canım ilk önce takma ve sistemli olursan hem sağlıklı olur hemde istediğin kiloya ulaşırsın..aç kalarak değil yavaş yavaş ver bu topiğin ben çok faydasını gördüm her nekadar zayıflayamasam da fazla.düzene soktum eskiye göre beslenmemi.... bu arada boy kilo kaççç:86:

nımnımnımmmm mantı adamı dinden imandan çıkarır ı
Bu menü biraz dengesiz olmuş yahu.Sabah zaten bir dilim ekmek yemişsin öğlen bi tane muzla nasıl durdun!!
Yok yok sen obur diilsin senden umutluyum

boyum 158 kilomda 54 ama benim yüzüm toplu olduğundan kilolu görünüyorum 48 kilo olmak istiyorumsevgilim de kilo ver diyo moralim bozuluyor

çok sağol canım, barıştık

sen nasılsın, kredi kartını buldun mu?
iyiyim canım sağol evet buldum ceketlerimden birinin cebinde bırakmışım....
tebrikler ederimm
bende bugün akşam test yapıcam.
büyük ihtimal hamileyim..
klik bizede haber ver....
boyum 158 kilomda 54 ama benim yüzüm toplu olduğundan kilolu görünüyorum 48 kilo olmak istiyorumsevgilim de kilo ver diyo moralim bozuluyor

çok bilmiş o sevgilin:95:

ben geldim arkadaşımın doğumgünü vardı riskli bir gün geçirdim kötü bir menü ama yine de yazıcam,

sabah
börek yedik eşim alıp gelmişti. 1 porsiyon falandır sanırım.

öğlen
3 kaşık makarna
2 kaşık mantar sote

akşam doğumgününde
2-3 kaşık kısır
1 kaşık yoğurtlu havuç
1 kaşık patates salatası
çeyrek dilim börek
yarım poğaça
2-3 çatal pasta
1 şarap kadehi kadar kola
(hepsinin tadına baktım anlayacağınız çok az az yedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…