50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya ben şu üst bacaklarımı inceltemiyorum ya, benim leğen kemiklerim çok geniş ondan mı bilmiyorum ama üst bacaklarım aşırı kalın geliyor bana, basenin falan yok tamam ama çok kalın ya, acaip sinir oluyorum. nasıl incelteceğimi bilen varsa yardım etsin lütfen.

ya kızlar bugün bayadır görmediğim bir arkadaş da gelmişti. hatun normalde balık etliydi evlenmeden önce, 70 kilo falandı. şimdi yeni doğurdu 3 ay önce 50 kilo falan yahu.
şuan yeni doğurdu halde bekarki halinden daha zayıf yani.
şok oldum resmen hayran kaldım vallahi. o yapabiliyorsa ben de yapabilirim diye düşündüm. bakalım inşallah.

oyyy,sakla saklaa bende hala saklıyorummm,
hemde benimki daha silikdiiiii,kan testi yaptırdınmı canm ?
kan testini yarın yaptıracağım inş..değerlerimi görmek için. ona görede doktora gidicem...
tebrikler ederimm
bende bugün akşam test yapıcam.
büyük ihtimal hamileyim..
aaayyyy:81: inşallah allah gönlüne göre verir inşallah..sonucu haber ver olur mu..

Yesinler seni güzel anne Umarım sigara fln içmiyosundur
yok canım sigaram falan yok hayatımda hiç içmedim...

Oyy kardeşimden bile küçüksün 24 yaşındasın dahaaa Ne güzel çıtır anne olacaksın,çocuğun boyuna geldiğinde hala genç olcaksın
inşallah....evet 25 yaşımda anne olacağım allahın izniyle..zor bir yandan ama ileriyi düşününcede çok güzel ..

tabiki yaparsın..hamilelikten sonra daha çabuk kilo veriliyo. 20 dak. emzirme bile 500 kal.harcatıyomuş.ee bide sürekli koşuşturma oluyo haliyle...ben geçenlerde eşime diyom bilsem bu kiloya geleceğimi daha önce yapardım bebişi şimdi en azından bir çocuklu bu kiloda olurdum boşu boşuna 10 kilo aldım evlendiğimden beri..önemli olan sağlık..şimdide abartı bi yanım yok orantılıyım ama bende artı doğum sonrasına bıraktım zzayıflama hayalimi...:92:

bu sabah yediklerim..
2 ceviz.
1 domates- 1 salatalık- 1 yumurta-
az peynir- 1 bardak süt..
2 şer dal marul-tere-roka..
(ekmek yok)
öğlen işyerinden arkadaşlara gidicem..orda yediklerimi yazarım...
ben gebelik beslenme örneklerine baktımda bizim burda günlük beslenme önerilerimizle hemen hemen aynı...o yüzden burada yazmaya devam edeceğim.. tavsiyelerinizi bekliyorum..

dünkü menüm ve aktivitelerim :)

sabah:1 domates,1 salatalık,3 zeytin, 2 dilim mozarella,bir dilim ekmek,150 ml portakalsuyu
ara bir elma
öğlen:etli türlü ve iki dilim ekmek
ara:2 top dondurma (ama dayanamadım napıyım)
akşam:meyveli yoğurt ve kepekli grissini (dondurmayı telafi ediyim diye yemek bile yemedim)

aktivitem
:slim in 6 ve
10 km yürüyüş(bilerek yapmadım bunu italyanın arasokaklarında kayboldum)

kızlar süpürgemi değiştiricem. torbasız suya çeken modellerden istiyorum.
var mı aranızda kullanan, tavsiye edebileceğiniz bir marka?

Kızlar hepinize iyi günlerr İnternette olan bir sorun nedeniyle uzun süredir giremiyordum buraya .. umarım iyisinizdir.. ay bu yeni ifadeler felan çok hoşuma gitti ya..
Öncelikle hepinize mutlu,sağlıklı ve iradeli günler diliyorum,burda bizi mutlu edicek hedeflerimizle,sohbet edebilmek gerçekten çok güzel.. hepinizi çok seviyorum ve burada zaman geçirmek bana gerçekten iyi geliyor..
hastalığım hakkında bilgi vermek istiyorum,ara ara yine istifra nöbetlerim gelsede yavaş yavaş bu kilon takıntımdan kurtulmaya başladığımın farkına vardım :13: artık canımın istediği şeyi,canımın istediği zaman,canımın istediği kadar yiyorum ve kilomda gerçekten bir değişme yok ara ara yediklerimi yazıp tabiiki yorumlar alacağım sizlerden,yoğğuunnn bilgilerimle sizin de mönülerinize, elimden geldiği kadar yardımcı olacağım yorum yapacağım daha çok..şaka bi yana bunların hepsi bahane sadece sizler muhabbet etmek maksadım
Sabah ( sabah dediğime bakmayın saat 11 )
1 dilim kepek ekmeği
1 adet kuru kayısı
1 adet zeytin
domates
bir parça peynir ( light )
saat 12 :
90 adet tam mekik
yarım saat plates
saat 1 :
form karışık bitki çayı kayısılı ( 1 bardak )
saat 1 buçuk :
birkaç parça bitter çikolata
ilerleyen saatlerde form bisküvi,kuru kayısı,yoğurt,meyve,sebze yemeği&kepek ekmeği ikilisi :) bu şekilde devam edeceğim.. gözyaşı geceleri diye dini bir program var akşama ablamla oraya gideceğiz.. benden bu kadar muck muck

geçen sene 65 kilodan 54 e düştüm ama hala vermem gerektiği için yeniden diyetteyim.ne kadar az kilo vermek gerekirse vücudun vermesi o kadar zorlaşıyor.bugün diyetimin 2. günü.yurtta kaldığım için etrafımdaki kızlar bol miktarda yemek yerken az yemek zoruma gitmiyor değil ama kiloları verdiğimdeki halimi hayal ettikçe açlık hissim gidiyor:)istediğim kiloya ulaşana kadar bırakmıycam.yurtta belli bir diyet listesine uyamıyorum ama her yemeğin tadına bakarak çok az yiyorum.ve akşam geç vakitte kesinlikle bir şey yemiyorum.pes etmek yokkkkkkkk!!:)kurtulduğum kiloları burda paylaşıcam.herkese bol sabır ve az kalorili yiyecekler..(ve lütfen birbirimize destek olalım neler yaptığımızı anlatıp güç verelim birbirimize)

benim de aynen oyle, ustte hicbir sey yok ama basen ve ust bacak fenaaaa.. hic de sevmiyorum orayı calıstıran sporları.

yurtta diyet yapmak zordur bilirim....herkes elinde dürümle dönerle bi anda odaya dalar sen o kokuyu içine çekmek zorunda kalırsın:2: bende aynen senin gibiyim şu sıralar.vücudum bu kiloya direnç sağlası gitmiyor bi türlü. sakın başlayıp bırakma pişman olursun,biraz fazla kaçırdım bırakayım artık deme...güzel günler dilerim

merhaba lanchesis..ablam fakirin modelini aldı,bi sorun yaşamadı...su hazneli.

sağol canım, herkes fakiri tavsiye ediyorum bir inceliyim ben de.

benimki torbasız ama sulu degil. memnunum markası philips. sessiz olanlardan ama sessiz degil gayet gurultulu

toza alerjim olduğundan tozu suya hapseden arıyorum canım. philipsler de güzel oluyor suluları varsa onlara da bakıyım gidince.

öncelikle ben yeniyim burda herkese selamlar..yok ben inat ettim vericem 6 kilo.yapıştı bu kilolar gitmiyo benden amaaa yıkıcam vücudumun inadını.oda arkadaşlarım aynen seninde dediğin gibi kola dürüm gofret abur cuburla az önce geldiler alışveriş yapmışlar ahhhhhhhhh ahhhhhhh ama inadımı yenemezlerrr.acıktıkça bu sayfayı açıp diyette olduğumu hatırlatıyorum kendime her gün yazıp sizi bıktırıcammmm :))))şimdi akşam yemeğine gidiyorum hepsinden çok az yicem.tutucam boğazımı

bende iki gundur burdayım hergun menu göndermek zorunlu oldugu için kendimi kasıyorum:90: bi de slim in six yapıyorum..bugun ikinci gunumgu,bacaklarımı çok zorladı hakikaten..bi de psikopat gibi her gun aynaya bakıyorum inceldim mi diye

kizlar selam kilo bildirim listesini yayinlamak icin tam bilgisayar basina oturmustum ki birsey farkettim... ben kilolarinizi bir excell dosyasinda kaydediyor ve gelen mesajlari siliyorum. ama bu hafta bazilarinizin kilosu kaydolmamis dosyaya. ve mesajlarinizi sildigim icin de tam hatirlayamadim.
fznb. leylaela, ela79, peppermint, cokoprens, aygirl, oranje.... bir kisminiz bildiirm yapmadi ama bazialriniz yapmisti..... tekrar soyleyebilirmisiniz kilonuzu?
kusura bakmayin....

didilyos haber ver neler yaptığını merak ederim.ama sakın bırakmak yokk pazartesi diyete başlayıp salı bırakanlardan olmayalım bu arada akşamları acıktığında yoğurt falan yemek faydalı diye okudum metabolizbayı hızlandırıyormuş

evet yoğurdu duymuştum.ayran da aynı şekilde..yok yok bırakmıcaz istediğim kiloya düşsem de bu kez kilo kontrolu için diyete devam edeceğim.takii vucudum yeni kiloya alışana kadar.yurtta egsersiz zor oluyosa,yürüyüş yapmayı denemelisin bence..hareketsizlik en büyük problem..

evet yürüyüş yapıyorum asansör kullanmıyorum merdivenden falan çıkıyorum.az önce markete gittim adama yağsız yoğurt var mı diyorum yok diyor light var mı diyorum var diyor türkiye de türkçe anlatamıyorum ingilizceden anlıyor amca ağız tadıyla bi diyet yaptırmıyorlar aaaaa

anchusa cuma günü 55.7 çıkmıştım sabah...

ctesi günü yediklerim:

sabah----- peynir,zeytin, domates ve bir porsiyon kahvaltılık krep

ara---------bir şekersiz bitki çayı

öğlen-------bir kase tavuk çorbası bir tabak zeytinyağlı mantar sote

ara--------- 1 peket etiform bisküvi

ara--------- 1 mandalina

akşam-----2 mandalina 1 elma

aktivite----3 saat temizlikkk

bugünkü menüm berbat, malum pazar sendromu

sabah(yani öğlen 12)---------- zeytin peynir reçel bir adet krep ile

ara-------------bir mandalina bir elma, 1 dilim kepek ekmeği

akşam------- 1kase yoğurt çorbası, 1 tabak etli patetes yemeği, yarım tabak bulgun pilavı, yağsız yeşil salata( yemeklerin hepsini bir tatlı kaşığı yağ ile yaptım) çeyrek bazlama

biraz önce-----5 parça eti sütlü çukulata

şimdi ----------- 4 çatal künefe

berbatttttt gitti bu gün yazınca da ne kötü hissediyo insan kendini..evet taşlayınn beniii hak ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…