50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar kilo bildirim listesi yayınlandı mı bilmiyorum.3 gündür internetimiz yok evde bildirim yapamadım 300 gram vermişim.misafirliğe geldik bi arkadaşa oradan yazıyorum.görüşmek üzere

hiçç bozma moralini ayrıca çok yedim diye de diyetini bozma sakın çok acıktığında aklına vereceğin kilolar ve ne kadar inceldiğin gelsin yemezsin.ayrıca yemek yedikten sonra pişman olmak çok kötü.tabi hiç yememekte olmaz sadece çok ağır yemeklerden ve abartmalardan bahsediyorum.

ben zaten yurt dışında olsam açlıktan ölürüm galiba yemem domuz yağı domuz eti vardır falan diyee acaba diyet yapmak için bir gidip gelsem mi

ben zaten yurt dışında olsam açlıktan ölürüm galiba yemem domuz yağı domuz eti vardır falan diyee acaba diyet yapmak için bir gidip gelsem mi

aynen bende o zorluğu yaşıyorum canım..zaten iki kilo verdim geldim geleli...ama artık gitmiyor..kahroldum..ben turkiyeye donunce erkek arkadaşıma sürpriz yapacaktım

aynen bende o zorluğu yaşıyorum canım..zaten iki kilo verdim geldim geleli...ama artık gitmiyor..kahroldum..ben turkiyeye donunce erkek arkadaşıma sürpriz yapacaktım

benimde 2 ay sonra gelecek erkek arkadaşım kilo vermemi istiyordu bende süpriz yapıcam inşallah hala umudum var hafta da 1 kilo versem 6 hafta da 6 kilo veririm belki Allah tan umut kesilmezsen ne zaman döneceksin ne kadar vaktin kaldı

tam 44 günüm kaldı ümitsiz olmıcam, hemde egsersiz de yapıyorum vercem işte banane yaa senin de iki ay var çok rahat bence...haftada bi kilo versek...

bir onceki hafta kilon neydi??

Son düzenleme:
tam 44 günüm kaldı ümitsiz olmıcam, hemde egsersiz de yapıyorum vercem işte banane yaa senin de iki ay var çok rahat bence...haftada bi kilo versek...

kaç kilosun ya boyun kaç?ya bu arada ben özel mesaj atamıyorum .ben 158 falanım 54 kiloyum hedef 48

canım bende ihlas aura cleanmax var.çok ama çok memnunum. süper çekiyor. bir çok özelliği var.çeyizime annemler almıştı.

ihlas sevmiyorum ben canım ya, sen memnunmuşsun ama o kadar çok şikayet okudum ki, düşünmüyorum açıkçası, gözüm korktu:)

canım bnimkide şeyyyy şeyyyyy ıııııııııııı neydi yaaaaa
aaaaa hatırlıyamıyom off 3. katta şimdi çıkıp bakamıcam

ama benimkinde tek sorun arada devrilir gibi olduğunda su sıçratmaya başlıuo bu suda pis su olduğu için acayip sorun oluyor...eğerki farketmezsen su attırdığını vay haline hryer çamur...

menümü yazıyım. koçum menüler birikti. cuma cumartesi de yazdım, hiç kaytarmadım, menüler pek iyi değildi ama olsun yine de aferin bana

sabah 2 dilim ekmek, peynir zeytin.
ara 1 mandalina bir avuç kadar madem, yarım armut.
öğlen yarım tabak makarna, yarım tabak yoğurtlu kabak kızartması.
1 tane minik halley, 1 tane stick çikolata
akşam 3 dilim pizza, ayran
ara 1 tane minik stick çikolata, 1-2 avuç fıstık.

spor yapamadım, boynumla omzum arası tutuldu galiba ağrıyor ne oldu anlamadım:S

ama benimkinde tek sorun arada devrilir gibi olduğunda su sıçratmaya başlıuo bu suda pis su olduğu için acayip sorun oluyor...eğerki farketmezsen su attırdığını vay haline hryer çamur...

hadi ya :96:
sulu makinalarda oluyormuş o sorun evet çok okudum. ay çok zor işmiş süpürge seçmek, susuz mu alsam acaba, o zaman da tozdan rahatsız oluyorum alerjim oluyor, offf :96:

Son düzenleme:
peppercım sen arama diye bak topladım menüleri :78:

cuma menüsü

cumartesi menüsü

pazar menüsü

menülerim de çok kötüymüş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…