50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ELACIM tebrikler canım

etiformlar fazla olmus cnm..
ama menunun geri kalani iyi. sporunu da yapmissinnn :81:

her iki menunu de begendim.
:81:

dünkü menüm....

sabah: 2 bardak portakal suyu
öğlen: etli turlu,iki dilim kepek ekmeği
ara:bir elma
akşam:haşlama ıspanak ve brokoli,bir dilim kepek ekmeği
ara:bir portakal

egsersiz: 10x3 göbek egsersizi

ooo bugun menuler super valla.. seni menunu de begendim cnmm:81:

lachesise gore guzel bir menu bence ;-)
begendim cnm

:81:

kızlar sizinlede paylaşmak istedim işte idrar test sonucum..
:79:

canim super superrrr
esine nasil soyledigini de okusum cok duygulandim
saglikla tamamina erdirsn Allah

canim olmamisss
amaa dogumgunune gitmissin, hem de haftasonu,
o yuzden yine de bisey demiyorum

yine 1 er kasikla gecistirmisin, bu da biseyyy

ayni dertten muzdaribim

yaa bu insanlar ne yapşyorlar bilmiyorum kiii
biz niye oyle olamiyoruzzzzz:84:

cok uzel canimm:81:

aksam yine de sebze yemegi yiyebilirdin cnm
menun guzel cnm begendimm:81:

canim sanirim hala az yiyorsun
sebze yemeklerine kuru baklagillere ve et yemeye ozen gostermelisin biraz

canim ben 55,4 um
gecen hafata54,5 tim 900 gr almisim :-(((

ilk gunku menun daha iyi
dun krep , bazlama , cikolata ve kunefeee ... ne diyim bilmiyorumm

cnm bravo.. tum menulerini yazdin afferinnn
su abur cuburdan bi vazgecebilsen ahhh
halley eti stciks ve pizzalar olmadi cnm yaa

cnm fazla farketmez ama cumaa + 30 dk yuruyusum vardi
130 dk yani :-(((

cnm yine gec kaldim bildirimde,,
soz bu haftadan itibaren her cuma sabahi yazicam

simdi 55,4 um 900 gr aldim

cnm iyi idare ediyorsun yine de.

iyilesince daha iyi duzene girersinn

lazhesis cnm cmr. gecesi seni gordum ruyamda

ayni apartmanda oturuyormusuz ve sen benim alt katimdaymissin,
esinle kavga etmissin, ben yanina geliyorum bana sarilip agliyorsun :-( ben de cok uzuluyorum, seni teselli ediyorum

saclarin cok uzun ve gur bir de karamel rengine boyamissin ck harika duruyordu

cnm esinle cok iyi olacaksiniz galiba, benim ruyalarim tersinedir )

ay canım benim duygulandırdın beni
rüyan çıktı, eşimle çok iyiyiz maşşallah, benim beğenmediğim saç rengine de o bayıldı

ay komşu olsak ne güzel olurdu

fazla çıkmana gelince bence o ovülasyondandır. ben de 1 kilo fazla çıktım bugün o yüzden:S

bitki çayı falan içmemiz lazım.

şu üst bacak olayına ne yapsam bilemedim. bazı yağlar varmış onlarla masaj yapın diyorlar ama , öyle yağla falan uğraşmayı da hiç sevmem:S
emin olsam yapıcam aslında.
okaliptus, susam ve biberiye yağıyla limonu karıştırın diyorlar ama ne yapsam bilemedim

ya bolgesel incelme cidden zor bir is. truf ve benim kuzenim lahana yagini kullaniyordu, gercekten ise yaradigini soyledi ikisi de, ama ben de hic sevmem ki oyle masaj yap, ugras, yagla, gunde iki defa tekrarla....ufffff.....
kizlar komsu dediniz de.. benim apartmandada bir tek yasli teyzeler var... kimseyi tanimiyorum....hos zaten soguk bir insanim boyle iliskileri kolay kuramam ama sizinle komsu olsak ne guzel olurdu.

Son düzenleme:
peppermint baska bildiirmler de gelirse bugun seni de ilave edip tekrar yayinlarim... lachesisin dedigi gibi ovulayon donemindir, haftaya birinci sen olursun bak...

Son düzenleme:
kizlar ben yarin sabah tatile cikiyorum ve bir hafta yokum. haftaya pazartesi gelecegim...
kilo bildirimlerini yine yapabilirsiniz ama listeyi salidan once yayinlamam cok zor. eger gec diyorsaniz, bu haftalik gorevi baskasina teslim edeyim. sali gunu bize uyar derseniz eski sistem devam edelim

yaa cok sevindim esinle iyi olmana.
canim masallah diyelim

burdan da hersyei anlatiyoruz esimle sunu yaptik, burayi gezdik cs. sonra birbirimize nazar mi degidiriyoruz ne

ben bundan sonra heepp masallahh diycem sizlere

ovulasyondan mi bilemedim cnm, esim de pilatesden diyor, kas yapiyosun agir basiyor tartida diyor
h.sonu ablam geldi cok zayiflamssin dedi bana, olur mu ben 1 kilo aldim dedimm..
valla kafam karistii

cnm ben dugunumden once ugrasmistim o yaglarla, 3 hafta kadar hergun selulit yagi+strech filmle sarmistim
selulitlerim kaybolmustu, bir sure sonra aynen geri geldiler , omur boyu da yaglanamayiz ya :-((

yaa komsu olsak cok harika olurdu, birlikte bitki caylari icer, filmler izler, alisverislere cikardik.. neler neler yapardikkk

benim de hicc komsum yok cnm, isten gelirken falan selam verdigim bikac kisi var sadece, kapida falan karsilasip, bir de yoneticinin hanimini taniyorum o kadar :-((

komsu olmasak bile, ayni semtte olsak yine yeterdi, cok eglenceli olurdu ...

evet kızlar yağ işi uğraştırıcı gerçekten, ben kavitasyon sormuştum ama o da çok kilolulara oluyor sana olmaz dediler, sorduğumuz merkezde.

komşu olayına gelince benimde hiç komşum yok, insan arıyor tabi bazen zilini çalıp bişeyler paylaşacağı birinin olmasını.
gerçi benim çok arkadaşım var semtte, haftada 3 gün birileyile görüşüyorum genelde. teyzemlerle, kuzenlerle falan da aynı cadde üzerindeyiz, o yüzden taşınmaktan vazgeçtim karşıya:)
mesela bu akşam 4 arkadaş gelcek, onlar gelmezse kuzenle alışverişe çıkıcaz falan. istedikten sonra hep bir uğraş çıkıyor ben üşeniyorum
mesela ben hala trafiğe çıkamadığım için trafik için özel bir kursa yazılıyım dedim, daha sormadan 4 kişi daha benimle kursa gelmeye karar verdi

ben de öyle kolay arkadaş olamam bir de, bu arkadaşların çoğu çocukluktan, liseden falan. bizim apartmana taşının diye başlarının etini yiyorum, komşu olmak gerçekten daha güzel oluyor bence:) birlikte plates, koşuya falan çıkmak eğlenceli olurdu :)

canim gule gule git gel, simdiden iyi yolculuklar, iyi tatiller..

canim ben yapayim listeyi diyecem ama haftaya bayram ben evde oldummu pek bilgisayarin basina gecemiyorum. kendimi biliyorum yine girmezsem nete liste de kalir.

ama herkes kesin cuma sabahi yaparsa bildirimleri ben de cuma ogleden sonra hazirlayabilirim listeyi..
bu sekilde kabul ederseniz ben yapayim..

(bir de excelden buraya tabloyu nasil kopyaliyosunuz. copy-paste la oluyor mu))

ben de yapabilirim...

kim yapiyor simdi?? ona gore excel dosyami mailinize atacagim.
bir de bayram haftasi koc olayini ne yapacagiz?????gonullu koc var mi?
bence kimse diyet miyet yapamaz. bir haftalik askiya alalim.. ne dersiniz???

ben yalnizim, bayram burda da kutlanmiyor nasil olsa...
yani ben yapabilirim listeyi, ama kocluk icin henuz erken

ben yalnizim, bayram burda da kutlanmiyor nasil olsa...
yani ben yapabilirim listeyi, ama kocluk icin henuz erken

tamam canim madem sana verelim.. sen almanyadasin, bayram tatilin yok nasil olsa.pepperminti de strese sokmamis oluruz. cunku cuma oglene kadar ancak 1 ya da 2 tane kilo bildirimi geliyor.....ozelden emailini verirsen sana excelimi yollayayim sana kolaylik olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…