50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pepernit sabah çok geç kalkıyorum ara yapmaya gerek kalmıyor.haklısın kötü dün hazırlamam gereken ödevlerim vardı onlarla uğraştım yemek yapamadım makarnayla geçiştirdim

benim dunku menum,

sabah
1 dilim kepek ekmegi
salatalik
1 tutam maydonoz
1 kk beyaz peynir

bergamutlu yesil cay

ara
1 yovita yogurt-musli

ogle
1 ad. izgara tavuk sis
2 ad. izgara kofte
3 kasik pilav
1 buyuk ayran

ara
1 lokma islak kek

aksam
1 kase yayla corbasi
yarim tabak haslama (patates, havuc,tavuk)

ara
1 dilim yalanci tavuk gogsu

40 dk. pilates (flatten your belly)
ara2
1 bardak sut

pepernit sabah çok geç kalkıyorum ara yapmaya gerek kalmıyor.haklısın kötü dün hazırlamam gereken ödevlerim vardı onlarla uğraştım yemek yapamadım makarnayla geçiştirdim

gunaydin cnm,

sabah gec de kalksan ufak bi kahvalti yap cnm, en azindan bi sut ic, az peynir ye; tek galeteyle olmaz

aksam icin de, olur oyle arada insan herzaman yemek yapma firsati bulamiyor, arada makarna da yenir, pilav da yenir manti da ;- )) biz surekli olmasin diye uyariyoruz sadece koc olarak. ok cnm??

bugun daha iyi bir menu bekliyoruz senden hadi bakalimm:81:

ayy hayırlı olsun canım.inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

ayyy canım çok sevindim,hayırlısı olsun...

bu gidişle bide burda gebelerin listesini tutucaz sanırım...

ay canım çok sevindim maşşallah
inşallah bu iyi geçer hamileliğin, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.

can,m cok sevindim insallah Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin.
menunu de iyi cnm :81:

günaydınlar herkese
hepinize çok teşekür ederim arkadaşlar.
insan bir kere düşük yapınca herşeyden korkar oluyor 2.sinde
dün gece şiddetli şekilde karnım ağrıdı..beni uykumdan uyandırdı
bugün doktora gidip sebebini de öğrencem inşallah..
bu arada başka hamilelerde mi var topiğimizde??

Günaydin sekerler,

misafirlerimiz vardi giremedim,ama simdi geldim yine. Simdi yoldalar sanirim, sabah ise cikarken vedalastim. Az kaldilar, yorucu ama güzeldi ailemden birileriyle vakit gecirmek, alisveris merkezi, carsi pazar, davet, sinema, sohbet derken hemen geciverdi günler. Bu arada davetlerden dolayi cok fena kilo almisimdir eminim. maglum misafirle yememek tuhaf kaciyor. Spor da yok ama yinede hareket boldu.
Ne var ne yok ? Hamilelik falan haberi var mi ?

günaydın günaydın şekercikler nabr.........

klikcik hayırlı uğurlu olsun hamileliğin inş çok sağlıklı bir şekilde geçiririsin.......

koçum ben dün ev ödevimi yaptım....hundred yanında 30 ar tane 2-3 göbek egzerside yaptım duyrulur.....

menüme gelince.......

sabah

bir yufka ( biz şepit deriz) teflon tavada gevrettim (arasına az bir yağ ve peynir koyup bohça gibi katladım)
içine yumurta yeşillik domates peynir koyup yedim.1 dilimde tost ekmeğiyle ceviz ve tahim pekmez yedim

ara
1 elma keten tohumlu 125 gr yoğurt

akşam
bir kase mercimek çorbası 1 dilim kızartılmış çavdar ekmeği
yarım porsiyon pırasa ve bol hoşaf

ara

3-4 fincan karışık bitki çayı
3 adet susamlı çubuk süzme yoğurt ve peynirle
2 ısırık ülker çikolatalı gofret

öğle yemeği yemedim sabah geç kahvaltı yaptığımız için. akşam yemeğinide zaten 5 te yemiştik.....

spor olarak 1 saat zumba + yürüyüş
bide ev ödevi....

günaydinnn,

tebrikler.... insallah saglikli, rahat bir hamilelik gecirirsiniz ve bebisinize kavusursunuz...

günaydın günaydın şekercikler nabr.........

klikcik hayırlı uğurlu olsun hamileliğin inş çok sağlıklı bir şekilde geçiririsin.......
..

Çok sağolasın sulecim..allah olmayanlara da nasip etsin inş.

günaydinnn,

tebrikler.... insallah saglikli, rahat bir hamilelik gecirirsiniz ve bebisinize kavusursunuz...

günaydın
çok teşekür ederim..amin inşallahhh

aaaa ben ödevi unuttum

ama bugün söz yapacagim. hundret olayini yapamiyorum boynum agriyor ama mekik cekerim :)

bugünkü menum:

sabah--> 1bardak süt+1dilim kek

ara--> yarim elma+muz+kivi

oglen--> firinda balik 4 parca

ara--> yogurt

aksam--> firinda patates püreli kofte (tarifi burdan buldum cok lezzetli ve cok kolay)

odevini ve diger sporlarini yaptigin icin tebrikler canim..

menun fena degil cnm; hosafi az sekerli yaptigini varsayarsak tabi..:81:

ahh seni ahhh, nasil odevini unutursunn

bu aksam unutmak yok tmm..

menun cok guzel. :81:

odevini ve diger sporlarini yaptigin icin tebrikler canim..

menun fena degil cnm; hosafi az sekerli yaptigini varsayarsak tabi..:81:

hoşafa şeker koymuyorum ben... kuru üzüm attım birazda pekmez......

selam kızlar nasılsınız, bu akşam arkadaşlar gelecek çaya. ben de erkenden kaltım bişeyler yapmaya başladım. mutfaktan mis kokular geliyor, bugünüm diyet açısından kötü geçebilir :26:

hamile olan herkesi tebrik ediorum,giremedim 3gündür çünkü çoooookk hastaydım ölüom sandım yaaaa,yeni yeni ayağa kalkıom bir boğaz ağrısı bir ateş aman yarabbim Allah herkese sağlık versin,herşeyin başı sağlık

Herkese selamm
Sabah iyi başlıyıp akşama cozutan menümü yazayım hemen

Sabah------------> 1 kase nesfit+müsli karışımı +süt

Öğlen-------------> 1 kase mercimek çorbası + 1 tabak üstüne yoğurt dökülmüş haşlanmış brokoli

Cozutma arası ----------------> İki tane mandalina+ 2 dilim kepek ekmeği+ 2 avuç kuru siyah üzüm

Akşam-------------> 1 kase yoğurt çorbası+ bir tabağın yarısına etli patates ve diğer yarısına bulgur pilavı

Cozutma zamanı------> 1 dilim (büyük bi dilim ) üzümkü kek + şekersiz bitkiçayı + iki avuç tuzlu badem

Ödevimi de unuttummm..yine böcüğüm mü evett

selam kızlar nasılsınız, bu akşam arkadaşlar gelecek çaya. ben de erkenden kaltım bişeyler yapmaya başladım. mutfaktan mis kokular geliyor, bugünüm diyet açısından kötü geçebilir :26:

Ben İyiyim canım, mutfaktaki kokuları aldım burdannn neler vaaarrrrrrrrrrrr menüdeeeeeeeeeeeeeeeee ???:56
Çalışmıyo musun, ne güzel yaaaa ben de istiyorum ben deeeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…