50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar,
tum hamileleri tebrik ediyorum :)
bugunku menum:

sabah: nesfit cikolata +light sut
ara yapmadım kahvaltıyı gec yapmıstım
ogle: haslama tavuk patates, pirinc pilavı (4 kasık)
ara: browni intense (biraz fazla oldugunu biliyorum ama çikolata krizim geldi ( )
aksam: haslanmıs içli kofte ya da kucuk lahmacunlardan yemegi dusunuyorum, direk buzluktan cıkarabilecegim biseyler yapcam.yanında yogurt yerim
ara: tv izlerken yagsız patlamıs mısır :)

sağol canım, tahinli çörek de tatlı ya cevizli falan, ondan üşendim eheh, eşim erken gelirse vanilya aldırırm yaparım tatlıyı, tiramisuyu ben pek sevmiyorum ya:S

Aaaa evet yaa tahinli çörek var ay o zaman gerisini salla yeter o kadar, hem sonra misafirler gidecek,sabah kalktığında kalan börek çörek masanın üstünden melül melül sana bakacaklar, işte o cazibeye dur diyebilecek misin :97:

Yaaa amannn buluşma resimlerinizi gördüm depresyona girdim yav, fıstık gibisin sen dur demesen de olur.

menun fena degil cnm,

ancak browniyi ve aksam yiyecegim lahmacunlari dusununce sana biraz odev vermem geriyor sanirim.

5 dk isinma,
20 mekik (ya da 2 ad. hundred)
+10 dk esneme gerinme (stretch )

yapmani istiyorum cnmm

calis caliss

aa haşlama tavuk güzel fikir, akşama yapim ben de.tabi işten insan gibi erken çıkarsam offfffffffffffffff

aa haşlama tavuk güzel fikir, akşama yapim ben de.tabi işten insan gibi erken çıkarsam offfffffffffffffff

o zaman hemen tarif verelim;

patates,
havuc,

soyulup iri iri dogranir
tencereye atilir,
tavuk parcalari atilir
1 butun sogan atilir
cok azicik ya
karabiber, tuz

uzerini ortecek kadar su ve mumkunse duduklude haslanir harika bir diyet yemegi cok lezzetli oluyor

ben henüz yeni başladığım için diyet listemdeki yiyecekler az diyete yeni başlamanın heyecanı ile

sabah:domates,salatalık,kibrit kutusununda yarısı kadar beyaz peynir 4 tane de zeytin,ekmek hiç yemiyorum
öğlen:sınava gittiğim için okulda yemek zorunda kaldım ekmek arası yedim çok pişmanım:18:
akşam:öğlen yemeği fazla kaçırdığım için kendime ceza verdim sadece eti form yicem

diyete başlayalı bugün 4. günüm 1 kilo fark etti tartıda ama bunun yağlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum.bir de kilo veren arkadaşlara bi sorum olacak 2 ayda 6 kilo vermem mümkün mü?

"hoca verir talkimi kendi yutar salkimi" hesabi menum

sabah
salatalik
1 dilim kepek ekmegi
1 kk kasar peynir
1 kk beyaz peynir
1 minik bal

bergamutlu yesil cay

ara
1 yovita yogurt-kuru erikli

ara2
1 armut

ogle
kepekli panini sandwich (hindi+sebzeli)

ara
3 ad. kurabiye

aksam
doktorda olacagimizdan yiyemicem, kepekli sandiwich yaptirdim beyaz peynir+domatesli yanima aldim..

30 dk yuruyus

kurabilyeler elaa_79 yuzundenn benim yerime cezayi o ceksin )

cnm cok az yersen simdi kilo verirsin ama diyeti biraktiginda 2 katini alirsin

o yuzden bu kadar az yeme ki metobolizman durmasin

sik sik aralarda biseyler ye

aksam sadece etiform olmaz, bi corba ic, bi z.yagli ye

ustune de meyve ye

ok tatlim??

ooo süperrrrrrr hem de düdüklüde çarçabuk olur.20 dakika pişirsem yeter mi ki?çokkkk teşekkürler canım

bir de ben k.bahar, brokoli ve patatesi duduklude haslayip uzerine yogurt dokuyorum o da cok nefis oluyor kizlar. kisin sebze secenekleri daha cok yaa

heheheheh Valla ben anlamam o fotolardan sonra girdim depresyona o ne öle yaaa hepiniz bi çeşit :84:
Koçum lütfenn kandırıktan şişko arkidişlerimize 100 mekik cezası veriri misinizz?? Yaşasın kıskançlıkk

en fazla çorba içerim herhalde.benim burda pek ara öğün şansım yok yemekte ne çıkarsa ondan yiyorum.ara öğünde var mı kalorisi az olan yiyecekler?diyetim boşa gidecek die ağzıma bir şey sürmüyorum.hani derler ya SU İÇSEM YARIYOR:95:

bir de ben k.bahar, brokoli ve patatesi duduklude haslayip uzerine yogurt dokuyorum o da cok nefis oluyor kizlar. kisin sebze secenekleri daha cok yaa

Hakikaten yaa, düdüklüyü koydum mutfağın geri köşesine,ööle duruyo hiç kullanmıyorum.Aslında nimet valla sebzeleri koyup koyup haşlamak lazım..Tamamdır yeni stilim düdüklüde sebze :82: Malum rakiplerim çok dişliii

kızlarrrr
geçmişe pek bakamadım,evde temizlik var..offf kadın var ama ben çok yoruldum perdeler falan amannnn ev kalk gidelim diyodu allahtan toplandı temizlendi az bişey daha kaldı onlarda bitsin ohhh misss dicem menü falan gece yazarım artık,koçum ödevden sayarmısın bilmem ama dün gce 45 tane mekik çektim okadar....

Canım hızlı verirsen hızlı alırsın o kadar aç bırakma kendini..
Yemekte çıkan makarna pilavı yeme ama diğer yemeklerin suyunubırakarak tanelerini yiyebilirsin ve yemelisin bence.Ben yapamıyorum ama sen yapabiliyosan akşam 8 den sonra yemek yeme.hatta 7 hatta 6..bence

he hee, alemsinn

meyve ye bari

ben duduklu cok kullaniyorum,

hemen her yemegi duduklude yiyorum,
bir de buharda pistiginden daha lezzetli oluyor..

evet kizlar sebzeleri haslayip haslayip yiyelimm

selam kızlar

haşlama mı yiceksiniz

ben hep öyle yeri rejim yaparken
haftada da 2 kilo veriyordum bu şekilde yiyerek

ama artık tiroid den dolayı büyük bi ihtimal çok çok zor kilo veriyorum
he bide 1 saat stepper yapardım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…