sağol canım, tahinli çörek de tatlı ya cevizli falan, ondan üşendim eheh, eşim erken gelirse vanilya aldırırm yaparım tatlıyı, tiramisuyu ben pek sevmiyorum ya:S
selam kızlar,
tum hamileleri tebrik ediyorum :)
bugunku menum:
sabah: nesfit cikolata +light sut
ara yapmadım kahvaltıyı gec yapmıstım
ogle: haslama tavuk patates, pirinc pilavı (4 kasık)
ara: browni intense (biraz fazla oldugunu biliyorum ama çikolata krizim geldi( )
aksam: haslanmıs içli kofte ya da kucuk lahmacunlardan yemegi dusunuyorum, direk buzluktan cıkarabilecegim biseyler yapcam.yanında yogurt yerim
ara: tv izlerken yagsız patlamıs mısır :)
selam kızlar,
tum hamileleri tebrik ediyorum :)
bugunku menum:
sabah: nesfit cikolata +light sut
ara yapmadım kahvaltıyı gec yapmıstım
ogle: haslama tavuk patates, pirinc pilavı (4 kasık)
ara: browni intense (biraz fazla oldugunu biliyorum ama çikolata krizim geldi( )
aksam: haslanmıs içli kofte ya da kucuk lahmacunlardan yemegi dusunuyorum, direk buzluktan cıkarabilecegim biseyler yapcam.yanında yogurt yerim
ara: tv izlerken yagsız patlamıs mısır :)
aa haşlama tavuk güzel fikir, akşama yapim ben de.tabi işten insan gibi erken çıkarsam offfffffffffffffff
ben henüz yeni başladığım için diyet listemdeki yiyecekler az diyete yeni başlamanın heyecanı ile
sabah:domates,salatalık,kibrit kutusununda yarısı kadar beyaz peynir4 tane de zeytin,ekmek hiç yemiyorum
öğlen:sınava gittiğim için okulda yemek zorunda kaldım ekmek arası yedim çok pişmanım:18:
akşam:öğlen yemeği fazla kaçırdığım için kendime ceza verdim sadece eti form yicem
diyete başlayalı bugün 4. günüm 1 kilo fark etti tartıda ama bunun yağlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum.bir de kilo veren arkadaşlara bi sorum olacak 2 ayda 6 kilo vermem mümkün mü?
o zaman hemen tarif verelim;
patates,
havuc,
soyulup iri iri dogranir
tencereye atilir,
tavuk parcalari atilir
1 butun sogan atilir
cok azicik ya
karabiber, tuz
uzerini ortecek kadar su ve mumkunse duduklude haslanir harika bir diyet yemegi cok lezzetli oluyor
ooo süperrrrrrr hem de düdüklüde çarçabuk olur.20 dakika pişirsem yeter mi ki?çokkkk teşekkürler canım
"hoca verir talkimi kendi yutar salkimi" hesabi menum
sabah
salatalik
1 dilim kepek ekmegi
1 kk kasar peynir
1 kk beyaz peynir
1 minik bal
bergamutlu yesil cay
ara
1 yovita yogurt-kuru erikli
ara2
1 armut
ogle
kepekli panini sandwich (hindi+sebzeli)
ara
3 ad. kurabiye
aksam
doktorda olacagimizdan yiyemicem, kepekli sandiwich yaptirdim beyaz peynir+domatesli yanima aldim..
30 dk yuruyus
kurabilyeler elaa_79 yuzundenn benim yerime cezayi o ceksin)
cnm cok az yersen simdi kilo verirsin ama diyeti biraktiginda 2 katini alirsin
o yuzden bu kadar az yeme ki metobolizman durmasin
sik sik aralarda biseyler ye
aksam sadece etiform olmaz, bi corba ic, bi z.yagli ye
ustune de meyve ye
ok tatlim??
bir de ben k.bahar, brokoli ve patatesi duduklude haslayip uzerine yogurt dokuyorum o da cok nefis oluyor kizlar. kisin sebze secenekleri daha cok yaa
en fazla çorba içerim herhalde.benim burda pek ara öğün şansım yok yemekte ne çıkarsa ondan yiyorum.ara öğünde var mı kalorisi az olan yiyecekler?diyetim boşa gidecek die ağzıma bir şey sürmüyorum.hani derler ya SU İÇSEM YARIYOR:95:
heheheheh Valla ben anlamam o fotolardan sonra girdim depresyona o ne öle yaaa hepiniz bi çeşit :84:
Koçum lütfenn kandırıktan şişko arkidişlerimize 100 mekik cezası veriri misinizz??Yaşasın kıskançlıkk
en fazla çorba içerim herhalde.benim burda pek ara öğün şansım yok yemekte ne çıkarsa ondan yiyorum.ara öğünde var mı kalorisi az olan yiyecekler?diyetim boşa gidecek die ağzıma bir şey sürmüyorum.hani derler ya SU İÇSEM YARIYOR:95:
Hakikaten yaa, düdüklüyü koydum mutfağın geri köşesine,ööle duruyo hiç kullanmıyorum.Aslında nimet valla sebzeleri koyup koyup haşlamak lazım..Tamamdır yeni stilim düdüklüde sebze :82: Malum rakiplerim çok dişliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?