selam kızlar nasılsınız, bu akşam arkadaşlar gelecek çaya. ben de erkenden kaltım bişeyler yapmaya başladım. mutfaktan mis kokular geliyor, bugünüm diyet açısından kötü geçebilir :26:
Herkese selamm
Sabah iyi başlıyıp akşama cozutan menümü yazayım hemen
Sabah------------> 1 kase nesfit+müsli karışımı +süt
Öğlen-------------> 1 kase mercimek çorbası + 1 tabak üstüne yoğurt dökülmüş haşlanmış brokoli
Cozutma arası ----------------> İki tane mandalina+ 2 dilim kepek ekmeği+ 2 avuç kuru siyah üzüm
Akşam-------------> 1 kase yoğurt çorbası+ bir tabağın yarısına etli patates ve diğer yarısına bulgur pilavı
Cozutma zamanı------> 1 dilim (büyük bi dilim ) üzümkü kek + şekersiz bitkiçayı + iki avuç tuzlu badem
Ödevimi de unuttummm..yine böcüğüm mü evett
Ben İyiyim canım, mutfaktaki kokuları aldım burdannnneler vaaarrrrrrrrrrrr menüdeeeeeeeeeeeeeeeee ???:56
Çalışmıyo musun, ne güzel yaaaa ben de istiyorum ben deeeeee...
sen cok seviyosun cnm misafir agirlamayi, e bigun de biz gelelim de bize de yap o mis kokulu seylerdenn :78:
hamile olan herkesi tebrik ediorum,giremedim 3gündür çünkü çoooookk hastaydım ölüom sandım yaaaa,yeni yeni ayağa kalkıom bir boğaz ağrısı bir ateş aman yarabbim Allah herkese sağlık versin,herşeyin başı sağlık
hamile olan herkesi tebrik ediorum,giremedim 3gündür çünkü çoooookk hastaydım ölüom sandım yaaaa,yeni yeni ayağa kalkıom bir boğaz ağrısı bir ateş aman yarabbim Allah herkese sağlık versin,herşeyin başı sağlık
canim kendin de soyledigin gibi menun cok iyi baslamis,
eger kek ev yapimi ise hadi ona da bisey demicem, ama keske normal boyda bir dilim olsaydi ve de keske badem yemeseydin dun bunlarin ustune...
odevini de yapmamissin,
cezaliksin;
bu aksam 2 katini yapacaksin ok.
5 dk isinma,
2 ad. pilates hundred hareketi/ya da 20 mekik
+10 dk stretch veriyorum sana
kıymalı poğaça
peynirli börek
tahinli çörek
kısır
bir de irmik tatlısı yapıcaktım ama vanilya yokmuş evde :26:
eşime pasta aldırsam misafirler de gelirken pasta alır, o sebepten yeter mi yetmez mi bilemedim. yemeğe değil çaya gelecekler çünkü, özellikle arayıp 3 kere belirttiler:S
ne yapsam bişeyler daha yapsam mı, ya da eşime mi aldırsam ekler pasta falan :78:
ben çalışmıyorum şuan canım, yüksek lisans için çıkmıştım, tam istediğim gibi bir iş bulana kadar çalışmıycam:)
ay gelin çok severim ben gerçekten misafiri. yemek yapmayı da çok severim, yaptığım yemekleri yedirmeyi çok daha fazla severim. ama fazla yemek yemeyen misafiri sevmem, bana geldiğinizde diyeti unutmalısınız
benden iyi kaynana olur he, zorla gelinini yedirten cinsten
günaydınlar herkese
hepinize çok teşekür ederim arkadaşlar.
insan bir kere düşük yapınca herşeyden korkar oluyor 2.sinde
dün gece şiddetli şekilde karnım ağrıdı..beni uykumdan uyandırdı
bugün doktora gidip sebebini de öğrencem inşallah..
bu arada başka hamilelerde mi var topiğimizde??
kıymalı poğaça
peynirli börek
tahinli çörek
kısır
bir de irmik tatlısı yapıcaktım ama vanilya yokmuş evde :26:
eşime pasta aldırsam misafirler de gelirken pasta alır, o sebepten yeter mi yetmez mi bilemedim. yemeğe değil çaya gelecekler çünkü, özellikle arayıp 3 kere belirttiler:S
ne yapsam bişeyler daha yapsam mı, ya da eşime mi aldırsam ekler pasta falan :78:
ben çalışmıyorum şuan canım, yüksek lisans için çıkmıştım, tam istediğim gibi bir iş bulana kadar çalışmıycam:)
ay gelin çok severim ben gerçekten misafiri. yemek yapmayı da çok severim, yaptığım yemekleri yedirmeyi çok daha fazla severim. ama fazla yemek yemeyen misafiri sevmem, bana geldiğinizde diyeti unutmalısınız
benden iyi kaynana olur he, zorla gelinini yedirten cinsten
Anlaştık koçum ama stretch neydi nasıl bişeydi? ya bide leslie mi ne bişi diyolar, ben anlayamadım nedir :26:
umarım bu kez bebişin sıkı sıkı tutunur sana...ben hamile olduğumu söyledikten sonra unuttular beni burda yazıyom kimse tınlamıyoama ben bakıyom genede yazdıklarınıza...hala tickerimi bile değiştirmedim oysa. ..şimdi ekim ayı hamişleri topiğinede takılıyorum...senide beklerim...ben daha doktora gitmedim yarın gidicem 4hafta 4 günlük SAT göre...
günaydınlar herkese
hepinize çok teşekür ederim arkadaşlar.
insan bir kere düşük yapınca herşeyden korkar oluyor 2.sinde
dün gece şiddetli şekilde karnım ağrıdı..beni uykumdan uyandırdı
bugün doktora gidip sebebini de öğrencem inşallah..
bu arada başka hamilelerde mi var topiğimizde??
kuzu ne zaman yazdinda biz gormedik kizz :44:
ah 4 hafta 4 gunluk muuyesinler onuuu
Ahahaha benim kaynanam gibi, nerdeyse tencereyi ağzıma tıkıycak
Vallahi lachesis çokk özendim, benim de acayip dinlenmeye, accık ev hanımcılık oynamaya çok ihtiyacım var,şu bayram tatilini ondört gözle bekliyorum.sen de bu günlerinin tadını çıkarrr.
Hımm menü süper, dediğin gibi tatlısı eksik..Bence irmik tatlısı güzel tercih, evinin yakınında bakkal fln varsa vanilya satılıyodur aslında çıkıp alabilirsin, hem hazır pasta ikram etmemiş olursun.Yada daha atraksiyonlu bişi olsun istersen tiramısu da süper oluyo, iki hafta önce annemin arkadaşları bana ev görmeye geldiler, onlara yaptım çok beğendiler.Tabi onun için labne ve pasta keki alman lazım.Bide şu doktor oetker'in hazır kek karışımlar yada köstebek pastası fln da süper oluyo yaa... ben dün sade kek karışımı aldım içine üzüm atınca oldu sana üzümlü kek, tadı da harika..
Aç olduğum ne kadar belli dimi
bence guzel ve teyerli bi menu cnm
daha ne olsunn
zaten anlasiliyor cnm misafiri v yemek yapmayi sevdigin..
he hee gercekten de oyle olursun)
umarım bu kez bebişin sıkı sıkı tutunur sana...ben hamile olduğumu söyledikten sonra unuttular beni burda yazıyom kimse tınlamıyoama ben bakıyom genede yazdıklarınıza...hala tickerimi bile değiştirmedim oysa. ..şimdi ekim ayı hamişleri topiğinede takılıyorum...senide beklerim...ben daha doktora gitmedim yarın gidicem 4hafta 4 günlük SAT göre...
bi kaç defa yazdım hatta menülerimide yazdım yorumlarsanız eksiğim fazlam varsa bebiş için diye..neysee canlarım ben sizleri çok seviyorum ilk girdiğim topik burasıydı ve sizler çok değerlisiniz...hem ben şakasına takıldım öyle...her yazdığıma bişey yazacaksınız diye bi beklentim yok tabi..
son adet tarihime göre öyle yarın randevu aldım doktor ne diyecek bakalım aslında 6. haftada falan doktora hgitmek daha uygun net anlaşılması için ama merk ediyorum ..bi aksilik falan varsa diyede korkuyorum aslında erkenden gidip kontorlümü olacağım...
umarım alllah isteyen herkese nasipp eder şuan tam anlaşılmamakla birlikte genede çok güzel bir duygu...
regly'im, canim sikkin, sinirliyim, depresifim.... sürekli birseyler yiyesim var...
karnim doymak bilmiyor...
suana kadar yazdigim menu disina cikmadim ama o kadar zor dayaniyorum ki anlatamam......
ayyyyyyyyy..........................
gun bitse de eve gitsem...
tek basima kücücük odamda otursam....
canım inşallah çok iyi geçer ilk doktor kontrolün :)
cnm regli isen ye bugun sana izin veriyorum, gozunu ac birakma..
o zaman depresyonunda gecer hem
:92:
kızlar yaa bişi sorcam size...
ben bu sabah..2-3 dilim domates ,2-3 dilim salatalık 1 çatal yumurta,1 çatal peynir.1 bardak çay..1 dilimden az ekmek yedim..
ara için 2 ceviz...
öğlen: yarım kase mercimek çorba..çok az patates salata(mayonezli olduğu için yiyemedim), 1 köfte ve 2 dlm kepek ekmek...yedim şu ana kadar ....
sizce nasıl... bir yandan da azmı yiyorum acaba diyorum..ama daha yeni olduğu için gebelik çok da yemeğe asılmak istemiyorum...
kızlar yaa bişi sorcam size...
ben bu sabah..2-3 dilim domates ,2-3 dilim salatalık 1 çatal yumurta,1 çatal peynir.1 bardak çay..1 dilimden az ekmek yedim..
ara için 2 ceviz...
öğlen: yarım kase mercimek çorba..çok az patates salata(mayonezli olduğu için yiyemedim), 1 köfte ve 2 dlm kepek ekmek...yedim şu ana kadar ....
sizce nasıl... bir yandan da azmı yiyorum acaba diyorum..ama daha yeni olduğu için gebelik çok da yemeğe asılmak istemiyorum...
ben hamilelik beslenmesiyle ilgili pek okumadim ama mantiken dusunce yumurta 1 catal olmaz; 1 yumurta haslayip bitirseydin cnm.
bir de bal ekleyebilirsin kahvaltina.
ara ogun icin sut ve meyveli yogurt, ayran falan bulundur cnm. hergun sut icmeye, yogurt yemeye ozen goster
hazir paketli gidalari pek tuketme, biskuvi, cips vs. canin tatli turu biseyler cekerse diye evde tatli bulundur kendi yaptigin (kek, sutlu tatli vs )
pekmez alabilirsin, iyi olur kahvaltida 1 tatli kasigi yersin
etini sebzeni meyveni de tukettin mi super olurr :92:
yumurtayı haşlamıştım ama sıvı olmuştu diye yiyemedim....doğru diyosunbişiler bulundurmalıyım yanımda olmayınca bende aç aç bekliyom açıkçası..alışkanlık...en iyisi ben bi örenek gebelik menüsü çıkarayım netten ona göre aşağı yukarı uyarım inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?