50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sayarim sayarim

afferinn

:81:

senin sporlarina diyecek yok zaten bitanemm
:87:

akşam 5 ten sonra yemek yemiyorum..ama gündüzleri ara öğünlerde meyve yemeye başlıycam

Kizlar neyi hasliyorsunuz?

Off moralim cok bozuk, yorgunum, isimi cok iyi yapmaya calisiyorum ama baskalari benim isimi cogaltiyor yine. yarin 15 kisilik bir toplanti var, bi odayi kiralamistim kadin üsenip not etmemis, simdi aniden onlara baska bir oda bulmam gerekti, ve tüm toplanti odalari dolu. Artik burada kücük ofiste yapilacak nasil yapilacaksa. Toplanti icin kahve vs veriliyor ya, bardak, su bu hazirlik yapayim dedim, kadina dedim gelebilirmiyim odayi hazirlamaya, o da baskasina kiraladim dedi. sinir. Yarin dogum günüm, ben sadece sözümde durup, onlara bir ufak ziyafet cekeyim diye hasta hasta calisiyorum onlarin bana yaptigina bakin Spor olarak gidip dövsem mi ne

cnm bence 4 gunde 1 kilo fazla ama 2 ayda 6 normal. haftada 1kg dan fazla vermek zararlı diye biliyorum ve gidenin cogu da dedigin gibi su oluyor ama ben zamanında 8 haftada 8 kilo verdim ve geri almamıstım. haftada 1 iyi oluyor :)

ağır bir okul temposundan sonra burdayım

hemde regl dönemindeyim..dun spor yapamadım
ama yediklerime dikkat ettim..haşlamalar yedim sürekli
ya korkuyorum kilo verememekten takıntı oldu,deli oldum...

ben regl dönemindeyim...ama slim in 6 e devam ediyorum..
her yapışımda bidaha bunu yapmıcam diyorum yere yapışıyorum
ama yine dayanamadım..beni tek korkutan çok fazla bacaklarımı şişirmesi..
umarım öyle bişey olmaz..tebrik ederim seni de canım nasıl vermişsin vay bee..
tam gaz devam et

Ya bende regl dönemindeyim tatlı istio bazen canım ama yemiyorum.arkadaşlarım falan bırakırsın diyor ama pazartesi başladım salı bırakmadığıma göre bidaha bırakmam.......bu ara da bende bi ara spor yapıyordum yağlarım kas olur öyle kalır diye korkuyordum ama öyle olmadı hem sıkılaştı hem inceldi işte 32 bedenden 27 ye düştüm.çok kilo fark etmemesine karşın inceldiğini giydiklerinden hissediyosun.ama dedim ya kilo az olunca vermesi zor oluyor.
kilo vereceğimi düşündükçe iştah falan kalmıyo bende.

Peppercim,pazartesi menümü beğenmişsin tşk.ederim:13:

Bugün ; (malesef evde değildim sabahın köründen itibaren)

Sabah : 1 mini pizza 1 bardak çay..

ara ; 1 fincan kahve,1 mini sakallı poğaça..

öğlen : 5 köfte,az pilav,2 çatal domates..

ara ; 1 bardak çay..

akşam 2 kaşık ıspanak,1 bardak meyve suyu..

az önce 1 avuç taze fındık

Evde olmadığn için biraz cozuttum özellikle öğlene kdar..
spor yapmak istiyorum ama bugün masa başına oturunca uzun zmn sonra boynum yine azdı kudurdu..
sanırım birazdan devrilicem yatağa..

bende şu an 29-28 giyiyorum...slim in 6 e devam etcem ben yaaa.gerçekten her kasın çalışıyo.bu arada kas yapmak istediğin bi bolgen varsa kalçanı ve ust bacak kaslarını öneririm.vücutta kapladıgı alan diğer kaslardan daha fazla oldugu için,bu bölgede kas yaptıgında çok fazla enerji harcamış oluyorsun.hem azcık kasın varsa,oturdugun yerde enerji yakıyorsun..

sabah
klasik kahvaltı sahanda yumurtalı ama
öğlen
az bezelye yemeği ve pilav
akşam
öğlenin aynısı extra gene eşimin kanıma girmesiyle ortaya kokoreç ee tabi yanında ekmek ve acı biber turşusu
tv izlerken bir dilim pasta,evde kendim yaptım çok güzel çok kolay bir pasat şipşak misali,halleyli... isteyene tarif veririm ama kimsenin kanınada girmek istemem

canım slim in 6 ne ilk defa duydum pek bi cahil kaldım bu konuda

cook gecmis olsun....
insallah tekrar yasamazsiniz...

saglikli günler..

çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
saolun canlar daha tam kendime gelemedim,devam antibitiyotiğe

o slim in 6 ile ben yediklerime dikkat etmeyerek 8kilo verdim(şu anda 2 kilosunu aldım ama)herkeste şahit buna ,çok ii video o.şiddetle tavsiye edilir

@elacım bebeğim sağol ama sen benden zayıfsın kuşum

@yaekhiyna tatlım biz yazın buluşmuştuk, resimler anchusanın albümünde

günaydınlar herkese.......kimsecikler yokken hemen dünkü menümü yazayım.....

sahurda
1 yufka ile peynir domates salatalık süzme yoğurt kahvaltılık sostan oluşuna bir kahvaltı yaptım yanındada 1 kutu düt

iftarda
1 kase patates çorbası
1 elma

45 dk sonra akşam yemeği yedik

yarım kase çorba
balık ( fırına pişmiş hiç yağ yok)
1 dilim tam buğday ekmeği
2-3 dilim turp
ve bol hoşaf

spor olarakta sadece 30 dk yürüyüş yapabildim....

kahvalti ve ilk ara da sagliksiz yemissin cnm ama sonrasi gayet iyi..

yalniz meyve yiyebilirdin biraz.

yine de begendim.:81:

umarim spor yapmissindir

cnm dune gore daha yi menun, hic olmazsa boyoz moyoz yok...
ama aksam kokorece ne gerek vardi yemegin ustune. bir de pasta

bu sefer kafana vurmicam-- eger odevini yaptiysan
yaptin mi??

dut ne canim?? cis mi yani

menunu gayet begendim canim afferinn
:81:

spor da yapmissin daha ne olsun.

kizlar menuler cok az geiyor hayirdir ? erkenden bayram tatiline mi ciktiniz hepiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…