kızlarrrr
geçmişe pek bakamadım,evde temizlik var..offf kadın var ama ben çok yoruldum perdeler falan amannnn ev kalk gidelim diyodu allahtan toplandı temizlendi az bişey daha kaldı onlarda bitsin ohhh misss dicem menü falan gece yazarım artık,koçum ödevden sayarmısın bilmem ama dün gce 45 tane mekik çektim okadar....
senin sporlarina diyecek yok zaten bitanemmselam kızlar
haşlama mı yiceksiniz
ben hep öyle yeri rejim yaparken
haftada da 2 kilo veriyordum bu şekilde yiyerek
ama artık tiroid den dolayı büyük bi ihtimal çok çok zor kilo veriyorum
he bide bu tam 1 saat steppera yapardım
sayarim sayarim
afferinn
:81:
Senin sporlarina diyecek yok zaten bitanemm
:87:
ben henüz yeni başladığım için diyet listemdeki yiyecekler az diyete yeni başlamanın heyecanı ile
sabah:domates,salatalık,kibrit kutusununda yarısı kadar beyaz peynir4 tane de zeytin,ekmek hiç yemiyorum
öğlen:sınava gittiğim için okulda yemek zorunda kaldım ekmek arası yedim çok pişmanım:18:
akşam:öğlen yemeği fazla kaçırdığım için kendime ceza verdim sadece eti form yicem
diyete başlayalı bugün 4. günüm 1 kilo fark etti tartıda ama bunun yağlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum.bir de kilo veren arkadaşlara bi sorum olacak 2 ayda 6 kilo vermem mümkün mü?
menun fena degil cnm,
ancak browniyi ve aksam yiyecegim lahmacunlari dusununce sana biraz odev vermem geriyor sanirim.
5 dk isinma,
20 mekik (ya da 2 ad. hundred)
+10 dk esneme gerinme (stretch )
yapmani istiyorum cnmm
calis caliss
ben henüz yeni başladığım için diyet listemdeki yiyecekler az diyete yeni başlamanın heyecanı ile
sabah:domates,salatalık,kibrit kutusununda yarısı kadar beyaz peynir4 tane de zeytin,ekmek hiç yemiyorum
öğlen:sınava gittiğim için okulda yemek zorunda kaldım ekmek arası yedim çok pişmanım:18:
akşam:öğlen yemeği fazla kaçırdığım için kendime ceza verdim sadece eti form yicem
diyete başlayalı bugün 4. günüm 1 kilo fark etti tartıda ama bunun yağlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum.bir de kilo veren arkadaşlara bi sorum olacak 2 ayda 6 kilo vermem mümkün mü?
ben regl dönemindeyim...ama slim in 6 e devam ediyorum..
her yapışımda bidaha bunu yapmıcam diyorum yere yapışıyorum
ama yine dayanamadım..beni tek korkutan çok fazla bacaklarımı şişirmesi..
umarım öyle bişey olmaz..tebrik ederim seni de canım nasıl vermişsin vay bee..
tam gaz devam et
kızlar bulusma oldu mu?? fotolarınız nerdeeeee??
Ya bende regl dönemindeyim tatlı istio bazen canım ama yemiyorum.arkadaşlarım falan bırakırsın diyor ama pazartesi başladım salı bırakmadığıma göre bidaha bırakmam.......bu ara da bende bi ara spor yapıyordum yağlarım kas olur öyle kalır diye korkuyordum ama öyle olmadı hem sıkılaştı hem inceldi işte 32 bedenden 27 ye düştüm.çok kilo fark etmemesine karşın inceldiğini giydiklerinden hissediyosun.ama dedim ya kilo az olunca vermesi zor oluyor.
kilo vereceğimi düşündükçe iştah falan kalmıyo bende.
şekerim pek hoşsun...
bende şu an 29-28 giyiyorum...slim in 6 e devam etcem ben yaaa.gerçekten her kasın çalışıyo.bu arada kas yapmak istediğin bi bolgen varsa kalçanı ve ust bacak kaslarını öneririm.vücutta kapladıgı alan diğer kaslardan daha fazla oldugu için,bu bölgede kas yaptıgında çok fazla enerji harcamış oluyorsun.hem azcık kasın varsa,oturdugun yerde enerji yakıyorsun..
cook gecmis olsun....
insallah tekrar yasamazsiniz...
saglikli günler..
saolun canlar daha tam kendime gelemedim,devam antibitiyotiğeçok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
bende şu an 29-28 giyiyorum...slim in 6 e devam etcem ben yaaa.gerçekten her kasın çalışıyo.bu arada kas yapmak istediğin bi bolgen varsa kalçanı ve ust bacak kaslarını öneririm.vücutta kapladıgı alan diğer kaslardan daha fazla oldugu için,bu bölgede kas yaptıgında çok fazla enerji harcamış oluyorsun.hem azcık kasın varsa,oturdugun yerde enerji yakıyorsun..
Peppercim,pazartesi menümü beğenmişsin tşk.ederim:13:
Bugün ; (malesef evde değildim sabahın köründen itibaren)
Sabah : 1 mini pizza 1 bardak çay..
ara ; 1 fincan kahve,1 mini sakallı poğaça..
öğlen : 5 köfte,az pilav,2 çatal domates..
ara ; 1 bardak çay..
akşam 2 kaşık ıspanak,1 bardak meyve suyu..
az önce 1 avuç taze fındık
Evde olmadığn için biraz cozuttum özellikle öğlene kdar..
spor yapmak istiyorum ama bugün masa başına oturunca uzun zmn sonra boynum yine azdı kudurdu..
sanırım birazdan devrilicem yatağa..
sabah
klasik kahvaltı sahanda yumurtalı ama
öğlen
az bezelye yemeği ve pilav
akşam
öğlenin aynısı extra gene eşimin kanıma girmesiyle ortaya kokoreç ee tabi yanında ekmek ve acı biber turşusu
tv izlerken bir dilim pasta,evde kendim yaptım çok güzel çok kolay bir pasat şipşak misali,halleyli... isteyene tarif veririm ama kimsenin kanınada girmek istemem
günaydınlar herkese.......kimsecikler yokken hemen dünkü menümü yazayım.....
sahurda
1 yufka ile peynir domates salatalık süzme yoğurt kahvaltılık sostan oluşuna bir kahvaltı yaptım yanındada 1 kutu düt
iftarda
1 kase patates çorbası
1 elma
45 dk sonra akşam yemeği yedik
yarım kase çorba
balık ( fırına pişmiş hiç yağ yok)
1 dilim tam buğday ekmeği
2-3 dilim turp
ve bol hoşaf
spor olarakta sadece 30 dk yürüyüş yapabildim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?