50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

simdiden hayirli dogumlar....

Bebeginize ve size saglikli günler dilerim...

tesekkür ederim sen nasilsin ? Türkiyede tatil basladi sanirim ? Kimsecikler yok neredeyse...

ben de iyiyim.. dis problemlerim hala devam etsede büyük oranda atlattim...

evet cuma son is günüydü onlar icin.. 9 günlük tatillerinin tadini cikariyorlar :)) E bir de bugün arefe herkes son hazirliklar icin kosturuyordur eminim :)

kızlarr
vardık kocaeline büyüklerin yanındayız pc yanımdaydı şans net varmış bağlandım ben bi bakayım neler yapıyonuz diye...

gecmis olsun, dis problemleri zor oluyor.
mutlaka öyledir. biz sarmalari dün sardik, bugün aksam hamur isi var..
9 gün tatil ha , vaybee.. Türkiyeye yerlesmek istiyorum :)

gecmis olsun, dis problemleri zor oluyor.
mutlaka öyledir. biz sarmalari dün sardik, bugün aksam hamur isi var..
9 gün tatil ha , vaybee.. Türkiyeye yerlesmek istiyorum :)

bayramlerda tatil yapma konusunda türkiyenin üzerine tanimiyorum :))

oh ohhh ellerinize saglik.... aman dikkat cok kacirmayin :)

sevgiler..

iyiler ya
kızıma çok değişik oldu burası
köy evi gibi burdaki ev bahçeli tavuklar civcivler hehheheee
eğleniyo....
ninemiz yani eşimin anneannesi sanırım 90 yaşında var ama hala kendi işini kendi görüyo şuan bize zorla kızsakta börek açıyo boşnak kadını eski toprak bi mutlu bi seviçli ki görmeye değer dau edip duruyo iyiki geldiniz iyiki burdasınız diye
yanlızlık zor tabi...

bayramlerda tatil yapma konusunda türkiyenin üzerine tanimiyorum :))

oh ohhh ellerinize saglik.... aman dikkat cok kacirmayin :)

sevgiler..

Tatilden ziyade yerlesmeyi bile düsünüyorum bazen. Ama tabi tahsil is su bu derken ayagim takiliyor burada :) Ben hic Bayramda Türkiyede olamadim, Ramazan ayinda da, cok sey kacirdigima eminim.

Fazla yemicem zaten, yememem lazim daha dogrusu :) Netten bir tarifi uyguliyacagiz, katmer pogaca bakalim nasil olacak...

havasi da mis gibidir oranin.. kiziniz da bolca kosup eglensin tüm enerjisini harcasin orada...

Siz de cok kacirmayin böregi :)

sevgiler..

iyi bayramlar....

iyi derecede almanca bilginizin yainda biraz da ing biliyorsaniz hiiic korkmayin is bulma konusunda... almanyayla kiyaslayinca az gelebilir (kur farkindan dolayi) ama türkiye sartlarina göre yetecek miktarlar kazanabilirsiniz...

ama elbette insanin birden bire herseyi geride birakip yeni birhayata baslamasi cok zor olur...

hayirlisi...

Ayy bir de niyetliyim, canim cekti :))
Ellerinize saglik, aileniz ve sevdiklerinizle güzel, huzurlu, saglik bayram sofralariniz daim olur insallah...

evet değişik bir bayram bizim için,,,,
ama 2.gün tekrardan izmire dönücez
nedemişler evim evim güzel evimmmm...

oo egleniyordur tabiki. resim cekinmeyi ihmal etmeyin :)
havalar nasil TRde ? Burasi boz bulanik, haftasonu tamamen yagmurla firtinaydi :S

Almancama güveniyorum da, ingilizcem eh iste :) nasip kismet, belki bir gün.. isterdim acikcasi.

Allah kabul etsin, cok sevap Kurban Bayrami arefesinde oruc tutmak,cok iyi yapmissiniz.
Amin, cümlemiz icin insallah !

Bayanlarrrrrrr..............

Herkese iyi bayramlar...

Aileniz ve sevdiklerinizle saglikli, huzurlu, mutlu, güzel bayramlar ve günler gecirmenizi;
Küslüklerin, kirginliklarin kalkmasini, icinizin huzurla dolmasini;
Seker tadinda anlarinizin olmasini dilerim....

Sevgiler..........

herkese merhaba
tatilden yeni geldim..
yarin da bayram icin ailemin yanina gidiyorum
yeni bir haber var mi? bir ozet gecsenize....
herkesin bayramini kutluyorum.
bayramda insallah cok kacirmayiz yemekleri tatlilari..
ama bayram donusu tam gaz baslayalim yine kizlar..

vaginal ultrasuon olmadığı için görünmeyebilir...karın ağrın olabilir takma ve canını sıkma..önemli olan ilk 3 ay ağır kaldırmaktan fiziksel yorgunluktan kaçın...3 aydan sonra 1 saat yürümen fiziksel aktivite için yeterli...

hosgeldin sefalar getirdin nasil gecti tatilin ? Haberlerden bihaberim arada girdim son ara simdi de ben varim millet yok :)
Ben de herkese iyi Bayramlar diliyorum, Bayramdan sonra tam gaz kilo vermeye devam

Hoşgeldin minnoşum..valla bende sık giremiyorum...ara sıra girip oluyorum bazende cvp yada yazı yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…