ay kuşum hoşgeldin nasılsın, çok az kaldı dimi doğuma, verirsin sen ya hiç takma kafana, doğumla emzirmeyle gidiyor zaten çoğu
özledik vallahi ya, nasıl heyecanlı mısın? nasıl doğum yapıcaksın?
selamlarrr
gripin,maşşallahhh valla özendim sana.allah kolaylıkla doğuırmayı ve sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşmayı nasip etsin.
sen bu topikteyken hamile kalmıştın dimi?
bende bu topikteyken hamile kalmıştım ama maalesef düşükle sonuçlandı.şimdi tekrar hamileyim.
ama bunda da 5,5 haftalık hamile olmama rağmen kese görünmedi.nolur dua edin bana.1-2 hafta bekleyip tekrar gidicem.bu seferki yaşasın bari..
canım stres yapma olur mu? seni ve bebeğin gelişimini etkiler...ya bu arad kese nasıl görünmedi????yani vaginal ultrasonla bakmadılarmı
herkeze iyi bayramlar diliyorum......,
ben yarın yolcuyum kocaeline gidiyorum
bayramdan sonra görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum.....
MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ben geldım canlar ama pek cok calısıyorum hıc fırsatım olmuyor kusura bakmayın emı:)) yoksa hıc unuturmuyum sızlerı eee bırılerı ozet gecsın bakalım ne oluyor ne bıtıyor:))
selamlarrr
gripin,maşşallahhh valla özendim sana.allah kolaylıkla doğuırmayı ve sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşmayı nasip etsin.
sen bu topikteyken hamile kalmıştın dimi?
bende bu topikteyken hamile kalmıştım ama maalesef düşükle sonuçlandı.şimdi tekrar hamileyim.
ama bunda da 5,5 haftalık hamile olmama rağmen kese görünmedi.nolur dua edin bana.1-2 hafta bekleyip tekrar gidicem.bu seferki yaşasın bari..
hu huuuuu ben geldiiim naber kıslaar hiç uğrayamıyorum bu ara bebiş iyice çıldırdı acayip yaramaz oldu onunla uğraş vele uğraş gez toz hiç vakit kalmıoo valla nasıl gidiyo özledim sizi yaa ben 53 kilodan 54.5 çıktım yani o üç kiloyu vereyim derken bir buçuk kilo üzerine ekledim aferim dimi kış geldi ev gezmeleri başladı bööle börek çörek aldık yine valla fren yapmalıyım acilen yoksa bu ilerler gidser birileri bana kızabilirmi acebaa napıosuun diyee bi kendime gelmem gerekteebu arada şimdiden herkesin bayramını kutlarım yarın yine vakit bulamam belki iyi tatiller bol bol gezin dinlenin ailenizle iyi vakit geçirin inş. öpüyorum hepiniziiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?