50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim,iyiyim sağol. 9 günüm kaldı bebeğime kavuşmama İnşallah dediğin gibi olur,kolaycana veririm.
Şuan için heyecan yok henüz,sadece mutluluk ve korkuyu bir arada yaşıyorum.Korkuyorum çünkü çok deneyimsizim,bişeyleri yanlış yapmaktan ve hayatımın kaosa dönüşmesinden dolayı çok endişeleniyorum.Ama sanırım adapte olurum birkaç haftada.Sonuçta ortada dünyalar güzeli canımın canı olacak dimi Sezeryan olacak doğumum
İşte böyle,neyse çok öptüm,herkese selaaaammm

hayırlı doğumlar grıpin
menü yazayım ben
sabah
nesfit
öğlen nesfit
akşam
1 tabak tel şehriyeli tavuksuyu çorba
beşamal soslu kıymalı fırında karnabahar
ara 1...yeşil elma
ara 2...birkaç kurabiye
ara 3...form çay

Naber kizlar kim burada kim geziyor ? bu sabah normal düzgün bir kahvalti yaptim, 3 dilim ekmek yedim, zeytin peynir ohh..

selamlarrr
gripin,maşşallahhh valla özendim sana.allah kolaylıkla doğuırmayı ve sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşmayı nasip etsin.
sen bu topikteyken hamile kalmıştın dimi?
bende bu topikteyken hamile kalmıştım ama maalesef düşükle sonuçlandı.şimdi tekrar hamileyim.
ama bunda da 5,5 haftalık hamile olmama rağmen kese görünmedi.nolur dua edin bana.1-2 hafta bekleyip tekrar gidicem.bu seferki yaşasın bari..

canım stres yapma olur mu? seni ve bebeğin gelişimini etkiler...ya bu arad kese nasıl görünmedi????yani vaginal ultrasonla bakmadılarmı

canım stres yapma olur mu? seni ve bebeğin gelişimini etkiler...ya bu arad kese nasıl görünmedi????yani vaginal ultrasonla bakmadılarmı

yok ulkerk.ilkinde bir çok kere dediğin şekilde baktırmıştım..gözüm korktu,bu sefer alttan baktırmadım..ama 2 hafta sonra gittiiğimde karnımdan yine görünmezse bu sefer baktıracağım alttan. insan böyle durumlarda umut verecek örnekler istiyor etrafında..gerçekten çok sıkıntılıyım.karın ağrımda korkumu tetikliyor.

yedilerim:

öglen: hic birsey malesef cünkü midem bulaniyordu
aksam: yayla corbasi, azcik bulgur pilavi ve 3 mücver gibi patates seysi

klık bu haftada çok normal canım ben 6 haftalıkken ilk gittiğimde allatn bakıldı kese vardı ama içinde bebek yoktu düşün sonradan bebeğide gördük kalp atışınıda aldık
iyi düşün iyi olsun canım...

herkeze iyi bayramlar diliyorum......,
ben yarın yolcuyum kocaeline gidiyorum
bayramdan sonra görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum.....

herkeze iyi bayramlar diliyorum......,
ben yarın yolcuyum kocaeline gidiyorum
bayramdan sonra görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum.....

hayirli yolculuklar dilerim canim, giderken gelirken dikkat edin, Türkiyede trafik maglum, aman dikkat.. Iyi tatiller öpüyorum

bende son 2 ayda 2 kilo aldim..o kadar cabalarima ragmen verdigim kilolardan bikacini
geri almak cok fenaaa coookk.. acilen düzene koyulmam lazim..destek sart..

MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ben geldım canlar ama pek cok calısıyorum hıc fırsatım olmuyor kusura bakmayın emı:)) yoksa hıc unuturmuyum sızlerı eee bırılerı ozet gecsın bakalım ne oluyor ne bıtıyor:))

nerdesin sen yahuuuu?gel bakıyım

anlat neler neler oldu?
biz iyiyiz bildiğin gibi. ben hala aynı kilodayım hatta aldım

teşekkürler klikcim,evet bende bu topikte hamile kalmıştım,inşallah seninde yüzün güler bu kez.Bende 6 haftalıkken görmüştüm keseyi,umarım sende görürsün,kalbini ferah tut.Hayırlısı olsun

hu huuuuu ben geldiiim naber kıslaar hiç uğrayamıyorum bu ara bebiş iyice çıldırdı acayip yaramaz oldu onunla uğraş vele uğraş gez toz hiç vakit kalmıoo valla nasıl gidiyo özledim sizi yaa ben 53 kilodan 54.5 çıktım yani o üç kiloyu vereyim derken bir buçuk kilo üzerine ekledim aferim dimi kış geldi ev gezmeleri başladı bööle börek çörek aldık yine valla fren yapmalıyım acilen yoksa bu ilerler gidser birileri bana kızabilirmi acebaa napıosuun diyee bi kendime gelmem gerektee bu arada şimdiden herkesin bayramını kutlarım yarın yine vakit bulamam belki iyi tatiller bol bol gezin dinlenin ailenizle iyi vakit geçirin inş. öpüyorum hepiniziiiiii

slm demircik :) bebisin pesinden kosmak ayri bir zevk olsa gerek :)
vallahi kis geldi zorlaniyor insan, ama kendini kaptirma sakin, ikram edilenlerden az yemeye gayret et, hos bayram da kapida ama hani bayramda yok efendim diyetteyim yiyemem diyemezsin iste. ama ölcüyü kacirmayalim. bir ögünde berbat ettigimizi digerinde sebzeyle falan düzeltmeye bakalim bence, olmadi ertesi gün tamamen dikkatli olalim. bu topigin en siskosu konusuyor su an ama bende vericem kilolari kafaya koydum ! kendimize gelelim :95: Güzel bir bayram diliyorum canim tadini cikar, ama 54,7 yi gecme sakin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…