merhabahosgeldin sefalar getirdin nasil gecti tatilin ? Haberlerden bihaberim arada girdim son ara simdi de ben varim millet yok :)
Ben de herkese iyi Bayramlar diliyorum, Bayramdan sonra tam gaz kilo vermeye devam
Hoşgeldin minnoşum..valla bende sık giremiyorum...ara sıra girip oluyorum bazende cvp yada yazı yazıyorum
merhaba
cilgin bir tatildi... hava cok soguktu, turkiyeye gelince sicaktan fenalik gecirdim yun kazaklarimla, kus tuyu uzun montumla..
evet ya gecmise baktim da herkes arada bir girip ne haber var diye sormus... neyse bayram sonrasi toparlanacagiz insallah tekrardan.....
anchusa hoşgeldin nerdeydin okadar soğuk....
özet geçmek için tam akıllı olmak gerek oda bende yok...
herkezler ii ama
bide hatırladığım orenje hamile....
süpermis ! burasi sabah arabada 2 derece gösteriyordu.. ipekliyi de giyindim disari cikmamam lazimaygırl canım havalar harikaaaa 23 24 derecelerde...
Günaydinnnnn..............
ben de isteyim buralari kolacan ederim slk slk ama kimsecikler yok :))
sanirim iste olan bi biziz :96: az önce annem aramis, geri aradim 1 yasindaki yegenim konusacakmis evden bi sesler geliyor, ama ben buradayim :S
himmm.. yalniz ve iste olunca biraz buruk tabi.. Ama olsun buna da sükür, calisacak bir isimiz, telefonla bile olsa bayramlasabilecegimiz bir ailemiz, arkadaslarimiz ve sanal da olsa dertlestigimiz arkadaslarimiz var :)
Rabbim kimseyi yalniz birakmasin...
Aksama kavusacaksiniz ailenize ne güzel. ben de 1-2 ay icinde gitmek görmek istiyorum..
hayirlisi....
biz de ara ara da olsa yazisir, dertlesir, topik'i ele geciririz :)
Ögle tatilinde eve gittim geldim annem babam disinda kimsecikler yoktu, maglum ziyarete cikmislar. yegenleri severim diye sevinmistim oysa.
Hamd olsun, tek derdimiz bu olsun. Allah ailesinden uzak olanlari sevdiklerine kavustursun !
O zamana kadar biz variz
Isgale devam :82:
slm kızlar birkaç gün önce bu sayfaya yazmıştım ama şimdi aboneliklerimde göremedim nedense tekrar aradım buldum bende:)daha öncede yazmıştım 60 kiloya dayandım diye.en az 9-10 kilo vermem gerekiyor.spor yapmıyordum ama dün sauna eşofman siparişi verdim bakalım gelince leslie yi eşofmanlarla yapmayı düşünüyorum.inşallah bu kez o isteği bulurum.burdaki yazılara bakarak samimi bir arkadaşlık olduğunu seziyorum lütfen benide aranıza alın belki sizin sayenizde kilolarımı verbilirim
Ben de aranıza katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?