50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin sefalar getirdin nasil gecti tatilin ? Haberlerden bihaberim arada girdim son ara simdi de ben varim millet yok :)
Ben de herkese iyi Bayramlar diliyorum, Bayramdan sonra tam gaz kilo vermeye devam
merhaba
cilgin bir tatildi... hava cok soguktu, turkiyeye gelince sicaktan fenalik gecirdim yun kazaklarimla, kus tuyu uzun montumla..
evet ya gecmise baktim da herkes arada bir girip ne haber var diye sormus... neyse bayram sonrasi toparlanacagiz insallah tekrardan.....
Hoşgeldin minnoşum..valla bende sık giremiyorum...ara sıra girip oluyorum bazende cvp yada yazı yazıyorum

hosbulduk ulkerkcim...ay dunya kadar isim var valiz bosaltip valiz hazirlamam lazim..ama oturdum kaldim valla koltuga....birazda midemi bozdum sanirim yagli yemeklerden.... mide bulantisindan duramadim yerimde bu aksam..

anchusa hoşgeldin nerdeydin okadar soğuk....
özet geçmek için tam akıllı olmak gerek oda bende yok...
herkezler ii ama
bide hatırladığım orenje hamile....

Son düzenleme:

neredeydin ki ? cilgin iyidir

anchusa hoşgeldin nerdeydin okadar soğuk....
özet geçmek için tam akıllı olmak gerek oda bende yok...
herkezler ii ama
bide hatırladığım orenje hamile....

aaa oranje hamile miiiii??!! Wow :)

aygırl canım havalar harikaaaa 23 24 derecelerde...
süpermis ! burasi sabah arabada 2 derece gösteriyordu.. ipekliyi de giyindim disari cikmamam lazim

sanirim iste olan bi biziz :96: az önce annem aramis, geri aradim 1 yasindaki yegenim konusacakmis evden bi sesler geliyor, ama ben buradayim :S

himmm.. yalniz ve iste olunca biraz buruk tabi.. Ama olsun buna da sükür, calisacak bir isimiz, telefonla bile olsa bayramlasabilecegimiz bir ailemiz, arkadaslarimiz ve sanal da olsa dertlestigimiz arkadaslarimiz var :)

Rabbim kimseyi yalniz birakmasin...

Aksama kavusacaksiniz ailenize ne güzel. ben de 1-2 ay icinde gitmek görmek istiyorum..

hayirlisi....

biz de ara ara da olsa yazisir, dertlesir, topik'i ele geciririz :)

Ögle tatilinde eve gittim geldim annem babam disinda kimsecikler yoktu, maglum ziyarete cikmislar. yegenleri severim diye sevinmistim oysa.

Hamd olsun, tek derdimiz bu olsun. Allah ailesinden uzak olanlari sevdiklerine kavustursun !
O zamana kadar biz variz

Isgale devam :82:

yigenleriniz kucuk mu? Bayramlarda cocuklarin sevincini yasayabilmek ne güzel olur...

Hicbirseyi umursamadan, seker ve harclik icin kosusturmak

bayram harcliklarini biriktirip onunla planlar yapmak

heyyyy...........

bitirin tatili de gelin artik.. Ösledim sizleri :))

:130::130::131::131::131::122::122::122::122::118::118::118::116::116::116::119::119::119::120::120::120::124::124::124:

slm kızlar birkaç gün önce bu sayfaya yazmıştım ama şimdi aboneliklerimde göremedim nedense tekrar aradım buldum bende:)daha öncede yazmıştım 60 kiloya dayandım diye.en az 9-10 kilo vermem gerekiyor.spor yapmıyordum ama dün sauna eşofman siparişi verdim bakalım gelince leslie yi eşofmanlarla yapmayı düşünüyorum.inşallah bu kez o isteği bulurum.burdaki yazılara bakarak samimi bir arkadaşlık olduğunu seziyorum lütfen benide aranıza alın belki sizin sayenizde kilolarımı verbilirim

ayyy başka bir ülkede gibiyim yaban ellerde kalmış gibiyim
buraya ne olmuş böyle yaaa

birkac gündür yazilanlar hepten silinmis. bu tüm topiclerde böyle. seni biz aramiza aldik bileeeee

hepimizde ayni etkiyi verdi...

Yediklerim: sabah: bir minik pogaca
öglen: yogurtlanmis kabak ve patlican kizartmasi
aksam: bir pralin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…