günaydın kızlar aranıza katılmak istediğimi söylemiştim ama sanırım siz yoktunuz sadece aygirlden cevap gelmişti:)şimdi baktımda sizde benden 1-2 kilo daha azsınız.onun için çok dengesizlik olmayacaktır diyetlerimizde.ben bu sabah başladım.1 dilim ekmek ,1 dilim peynir,1 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli,domates salatalık,2 tanede yeşil zeytin yedim.yanında da şekersiz siyah çay içtim.spora henüz başlamadım sauna eşofmanımı bekliyorum o gelince inşallah ona da başlıcam.şuan 60 kiloyum bakalım hafta sonu kaç olucam .ideal kilo 52 ymiş ama ben 50 olmak istiyorum
ya koc lachesis degilmi?
kilo bildirimlerini ne yapiyoruz??? sistem nasil olsun?
selaaaammmmmmmm
nbr kızlar
bayram bitti diyete devam :))
baklavaları çikolataları götürdük
spor da yapamadık
bugün başlıyorum ben yine spora İNŞALLAH
ama eskisi kadar çok yapmayı düşünmüyorum en azından bu aralar
çünkü tiroidler TSH sini 1.5 ve 2.5 arası tutmayı başarırlarsa ancak kilo verebilirlermiş diye duydum e bende daha ilaç dozunu ayarlamadım
boşuna uğraşıyormuşum gibi geliyor
bazen stepper bazı zaman leslie bazen de plates bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum
hepşini bir günde yapmicam artık yani
20 gün sonra tekrar doktora gidicem bakalım TSH kaç çıkacak
aslında buradan ayrılmayı düşünüyordum ama sonra vazgeçtim sizleri bırakamam çok yazmasam da size çok alıştım ( mucux mucux )
kilo veremesemde kilomu korumaya çalışıcam bakmışım bir gün kilo vermere başlamışım :)
şimdilik kaçim ben ev temizliği birazdan da kız kardeşlerim gelcek
bu arada herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
he bide bugün tartıldım 59.4 kg ödem haaallllaaa duruyor yani
hadi kızlar herkes bi bayram sonrası kilo bildirimi yapsın burdan bakalım durumlar nasıl
hadi baaaaaaay :)
selam canım ben de 58.4 mü ne çıktım ya
bayramlar beni bozuyor hep, allahtan uzun süre bayram yok :)
sen niye gitmeyi düşündün sitenin yeni halinden dolayı mı boşver alışırız gitme biryere :)
selam kizlarrr;
uzun bir aradan sonra nasilsiniz bakalim?
gecmisi soyle bir hizla okudum da bakiyorum herkes tatilde birakmis sporu diyeti filan ..
gecen gazete de okudum saglik kosesinde, bu tatilde 1-1,5 kilo alani tebrik etmek lazimdiyordu, genelde 2-3 kilo aliniyormus.
kizlar ben de dun tartildim 700-800 gr fazla ciktim ama u sabah regl oldum, onun etkisi olabilir.
ben hic baklava filan yemedim bayram da, aksam yemekleri de yemedim (genelde ogleden sonra 4 gibi yedik o yuzden aksamlari acikmadim)
yapabildigim kadar pilatesimi de yaptim.
yeni bir toplu pişates videosu kesfettim, lara hudson, epey zorlayici hareketler var hosuma gitti, artik diger videolarim cok basit gelmeye ve fayda etmemeye baslamisti bana, bu iyi oldu
onun disinda ;
klasik bayram ziyaretlerinin vs yaninda 2 gun yalova termal'e gittik esimle. bayildim, yalova yemyesil ne harika yermis, hava o kadar temizdi ki, icime cekmeye doyamadim
iste benden haberle bu kadar kizlar
sizlerde ne var ne yok ????
yok canım ya sitenin yeni halinden değil
ama beğenmedim ben bu yeni halini aramızda kalsın şşşş:96:
ne yapsam kilo veremiyorum
bu durum iyice canımı sıkmaya başladı kafayı yicem yani okadar
o yüzden ayrılcaktım ama sonra vazgeçtim :)
evet lachesis bizi hizaya sok....Kızlar bu hafta herkes günde en az 20 dakika spor yapacak. hangi sporu yapacağınız size kalmış.
akşam 7 den sonra bir adet madlen çikolata dahi atılmayacak ağıza. bir mandalin, bir elma, ya da 2 kaşık yoğurt seçeneklerinden sadece birini yiyebilirseniz. o da 9'a kadar. 9'dan sonra sindirim tamamen durduğundan su dışında herşey yasak.
evet lachesis bizi hizaya sok....
selam canım, iyi kurtarmışsın bayramı. biz tatilde giresuna gittik, giresunu, orduyu, trabzonu gezdik. küçük bir karadeniz turu oldu. eşimin ailesi bizi iyice şımarttı. haliyle çok yedik çok içtik
ama iyi geldi tatil, baya temiz hava aldım ben de:) havada çok güzeldi, çok güzel oldu yani:)
ay canım ben de öyleyim ama burayı bırakınca da daha çok kilo alınıyor. en azından koruyoruz buna da şükür :)
Kızlar bu hafta herkes günde en az 20 dakika spor yapacak. hangi sporu yapacağınız size kalmış.
akşam 7 den sonra bir adet madlen çikolata dahi atılmayacak ağıza. bir mandalin, bir elma, ya da 2 kaşık yoğurt seçeneklerinden sadece birini yiyebilirseniz. o da 9'a kadar. 9'dan sonra sindirim tamamen durduğundan su dışında herşey yasak.
evet lachesis bizi hizaya sok....
ben bugun 30dk bayag tempolu yuruyus yaptim kizlarrr
sulecim dikkatine cnm,
lachesis senin de dikkatinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?