50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)) Gözünüz aydin....

Insallah saglikla kucaginiza aldiginiz günleri de bize müjdelersiniz....

yaaaaaaaaa (

ben cok sevip de bu bayram yiyemeyenlerdenim

ayy cnm afedersin yaa,
en kisa zamanda tr.ye geldiginde yersin cnm sen de umarim..

cnm buyuk degil di 1 tane yedim.
bu aksam karbibahar+brokoli haslicm cnm zaten

aa tabi cnm hic et yemeden de olmaz
ben de eti fazla sevmem, yari vejeteryanim derim hatta;
balik falan yemem, kirmizi eti hic yemesem aklima gelmez, tavugum beyaz etini severim sadece, onun da kanadini falan sevmem, gogus olursa;
oyle sakatat falan hayatta yiyemem.
kofte yerim ama severim de.

bir de su arnavut cigerini cok seviyorum ne hikmetse, benim gibi etle arasi olmayan biri icin sasirtici, onu da yaninda ki maydonozlu patatesli salatasi ugruna seviyorum sanirim )

bize de annem yapti. yillardir yemezdim cok hosuma gitti.
afiyet olsun cnm sana da

benimde etle aram pek yok.... sirf ot yiyerek mutlu mesut yasarim inan ki....

ben de iste, 40 yil yemesem aklima gelmez,

benim abimde3 gun et yemese vucudum et istiyor der.... eksikligini hissediyorum der. ilgincc

klikcim ay çok sevindim darısı benim pepprcimin lachesin anchusanın başınaa.

yaa kızlar eski düzende istatistiklerden son mesajımdan okuya okuya geliyordum. onu şimdi nerden yapcaz yaa offinir oldum.

ahh cnm benim,
masallah masallahhh.. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm.
su anda nokta kadar bisey ve kalbi atiyor ne ilginc diy mi (Allah'in hikmeti )

yaa kızlar eski düzende istatistiklerden son mesajımdan okuya okuya geliyordum. onu şimdi nerden yapcaz yaa offinir oldum.

cnm hosgeldin, nerelerdesin sennn..

once konuya abone ol cnm.
sonra yukarda forum takipten aboneliklerimi goster de,
topik basliginin solunda kucuk bir ikon cikiyor (birinci ounmamis mesaja git diye ) ona tikla, son kaldigin yerden okursun cnm ;-)

sağolasın nilüfertcim..
amin amin....allahım bütün çocuk isteyenlere versin inşallahh..

ahh cnm benim,
masallah masallahhh.. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm.
su anda nokta kadar bisey ve kalbi atiyor ne ilginc diy mi (Allah'in hikmeti )

çok sağol peppermintcim..
dimi yaa..daha 9 mm cik bişey ama kalpciği var ve o kalpcik de atıyor..
darısı sana inşallah..hayırlısıyla...

ayy sorma canım bize lojman çıktı tadialt işleri var bayramdan önce biraz koşturma oldu ama bitmedi çünkü bütün ustalar bayramdan sonraya gün verdi. du bi deneyeim söylediğin şeyi. önceden istatistiklerden son yazdığım mesaja tıklıyordum . forumu kapatmışsam son yazdığım mesajdan sonrasını okuyordum.
ya düzene hemen hiç alışama ben önce bi sinir olurum.

aminnn canim,
insallah biz de istedigimiz zaman hemen olur cnm.. artik cok yakinda biz de dusunmeye baslicaz ...

eskiden daha sicakti (renklerden dolayi) bir de simdi aksilikler oluyor, mesaji yollaya basiyorum ama gelismis cevap secenegi cikip hata veriyor. diger mesaj icin 30 saniye beklemelisiniz diye. oysaki ben 1 mesaj yollamaya calisiyorum.... ve sanirim biraz daha yavas...

pepepercim hallettim canım .şu yazdıkalrını gördüm de hayranım sana maşallah vaal söylemekde istemiyorum nazar değmesin diye baklava bile yememişsin bayramda.
bende lisedeyken okul gezisiyle gitmşiştim bende hayran kalmıştım yalovaya . hatta tayin terciherime bile yazmıştım.

canim cok tesekkur ederim.. valla dikkat etmek zorundayim yoksa olmuyor, bak bayramda bir kuzenim kilo almissin dedi bana hatta :-(( gerci en son dugunumde gormustu beni, ben de "evet 2 kilo aldim hemen de herkes farketti 2 kiloyu dedim".. o zamanlar 52 falandim, simdi de 54 civarindayim.

cnm yalova da termalin icini gezdik yemyesil cok guzeldi,
bir se su dusen selalesibe gittik, boyle daglarin ortasinda akan bi selale, el degmemis bir doga, cok hostu
kaldigimiz pansiyonda aksam kaloriferler yandi, zaten termal suyu akiyor dusta, sicacik banyo yaptik boyle hamama gitmis gibi cok cok iyi geldi gercekten tavsiye ederim herkese (termal havuzlar da vardi ama ben onlara gitmek istemedim hijyen bakimindan )

hayırlı olsun kuzum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

.

amin tatlım :) siz başladınız mı çalışmalara, ay bizim bu ayda yalan oldu galiba, bayram, tatil falan girdi araya:S

hayırlı olsun kuzum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:

amin tatlım :) siz başladınız mı çalışmalara, ay bizim bu ayda yalan oldu galiba, bayram, tatil falan girdi araya:S

amin sağolasın..
bizim asıl bayramda tatilde oluyor yaaa :)))

Son düzenleme:
cok sevindim, umarim saglikla alirsin kucagina bebegini..darisi tum isteyenlerin basina.

kolay gelsin zor isler. hele ki ustalarla ugrasmak. esin geldimi canim??
nilufert, forumun bu yeni halini ben de hic mi hic sevmedim cnm :-((

ay ben de alisamadim.. debelenip duruyorum..

Selam kızlar..Öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun, bebiş müjdesi alan annelerimizi de kutluyorum
Allah tamamına erdirsin:))

Bir süredir yazamadım, önce kırmızı kart gördüğüm için moralim bozuktu (bu aydan umutluydum hayret nasıl olmadı ya) sonra da bayram tatili derken zaman geçip gitti işte.ha bide bayramda antepteydim (memleketim) götürdüğüm içliköftelerin kebapların lahmacunların haddi hesabı olmadı..

Tabi sinir bozukluğu+ bayram + umarsızca yemek yemek bana kilo olarak geri döndü.
Neyse geldi geçti kendime geldim artık diyetime tam gaz başlıyorum ve hiçbir şeyi kafama takmıyorum tamamdır dimi :)
Valla dün akşam yemekten sonra tartıya çıplak çıktığımda 57,5 di..maşallahhh dedim kendime çocuk yerine nur topu gibi 500 gram daha kilon olmuş.
hemen bu günkü menümü yazayım:

sabah------------ 1 kase meyveli müsli yarım yağlı süt ile yedim

öğlen------------ 1 kase şehriyeli tavuk çorbası +1 dilim kepek ekmeği + 1 tabak brokoli haşlaması üstüne yoğurt ile yedim

ara------------- 2 dilim kepek ekmeği

akşam------------ henüz yemedim ama 1 kase tarhana çorbası + evde de brokoli haşlamıştım işyerindeki yemekle denk geldi akşam aynı olcak ama böylesi daha iyi, yoğurtla onu yerim

lachesis 7 den sonra yemek yememe kuralına nasıl uyarım bilmiyorum zira hala işyerindeyim ama elimden geldiğince az yiycem ve yemekten sonra kesinlikle tatlı yok + atıştırmak yok + hele 21:30 dan sonra su dışında hiçbir şey yemek yok anlaştık tatlım

Bu arada sitenin yeni düzeni berbat olmuşşş açıkçası hiç beğenmedim (

canım hoşgeldin, sıkma canını bizim de bu ay olmadı galiba, umudumuz 5. denemeye. genelde 6. aydan sonra oluyor dedikleri için çok üzülmüyorum artık. sizin kaç ay olmuştu?
vayy anteplisin demek, antep mutfağına can dayanmaz valla, o sofralarda oturup 500 gram almışsan yine de iyi almışsın canım ben olsam 3 kilo alırdım :)

menün güzel ama fazla hafif, zorlayıcı gibi. meyve falan yok, şekerli bişeyler yok, sonra tatlı krizlerine girmeyesin kuzum, arada kuru meyve falan yesen iyi olur. yemeği geç yiyorsan tatlı yemediğin sürece sorun yok hayatım. eve geç gitmen kötü etkiler tabi haklısın.

kocum ben de menumu yazayim esim fb nin macini izlerken:
sabah:
1 kk beyaz peynir
yarim domates
yarimdan azkepekli susamsiz simit

ara:5 tane diyet biskuvi

ara:bir buyik parca eski kasar goturdum

Oglen: 1 buyuk kase tarhana corbasi
ceyrekten fazla kepekli susamsiz simit

Ara: aciktim ve bir minik kase daha corba ictim ekmeksiz

Ara:4 tane biskuvi

Aksam: aslinda firinda hic yagsiz barbun pisirmistim. ama baligin tadinda bir tuhaflik vardi. buzluktan dun inidirip bugun pisirmistim.bir lokma alip cope attik.. esim gitti kendine cig kofte aldi. bende onun cig koftelerinin yanina konan lavasi aldim icine bol domates marul salatalik koyup durum yapip afiyetle yedim. iki yudum da light bira ictim..

Ara:
kavun ve mandalina.
sana bugun bahsettigim malum nedenden spor yapamadim.

Son düzenleme:
selam şekerler nasılsınız görüşmeyeli..........bende bugün evdeydim temizlikti market alışverişiydi derken akşam oldu.....menüm çok iyi değil ama genede yazayım.....(((

sabah
3-4 dilim ekmekle ( 1 tost 1 de kaşarlı dilim ekmekti) tahin pekmez 1-2 diş ceviz

ara
1 elma

öğle yok yemeğe fırsatım olmadı

ara

2-3 kuru üzüm

akşam
1 kase tarhana çorbası
7 adet lahan sarması
doğrama karışık turşu
3-4 kaşık yoğurt
yarım porsiyon yumurtalı ıspanak

ara
1 fincan elma çayı
2 fincan yeşil çay
3 badem 5 kabak çekirdeği
1 fındık

ara
meyve olarak 1 portakal

spor olarakta ev temiziği yaptım + 30 dk zumba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…