Merhabalar herkese
çok mutluyum arkadaşlar ve bu mutluluğumu paylaşmak istedim sizlerle
dün doktora gittim ve bebişim de kesesi de ultrasonda göründü..
minik kalpciğide atıyor çok şükür..
bugün 7 haftalık oldu..
darısı tüm bebek isteyenlerin başına..
yaaaaaaaaa(
ben cok sevip de bu bayram yiyemeyenlerdenim
al canım akşam hafif yersin, çok aç oturursan akşam sofraya kaçırırsın bu sefer de. ama 1 taneden fazla olmasın. büyükse yarım olsun.
ben et normalde de fazla yemem canım köfte yerim sadece, kıymalı yemek yapmam. et yemeklerimin tadına bile bakmam. o size verdiğim tariflerin tadına eşim bakıyor ben hiç bakmadım şimdiye kadar.
köfteyi de borç harçlı yapmaya çalışıp yerim.
eskiden onu da yemezdim de, ben de kansızlık dizboyu olduğundan zorunluluk naparsın bebek de düşünüyoruz kana dikkat etmek lazım.
kurban etine gelince ben kurban bayramlarını pek tasvip etmiyorum canım, kurban etini de yemekten de kaçınıyorum.
afiyet olsun cnm sana dabize de annem yapti. yillardir yemezdim cok hosuma gitti.
benimde etle aram pek yok.... sirf ot yiyerek mutlu mesut yasarim inan ki....
Merhabalar herkese
bugün 7 haftalık oldu..
:)) Gözünüz aydin....
Insallah saglikla kucaginiza aldiginiz günleri de bize müjdelersiniz....
klikcim ay çok sevindim darısı benim pepprcimin lachesin anchusanın başınaa.
yaa kızlar eski düzende istatistiklerden son mesajımdan okuya okuya geliyordum. onu şimdi nerden yapcaz yaa offinir oldum.
yaa kızlar eski düzende istatistiklerden son mesajımdan okuya okuya geliyordum. onu şimdi nerden yapcaz yaa offinir oldum.
ahh cnm benim,
masallah masallahhh.. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm.
su anda nokta kadar bisey ve kalbi atiyor ne ilginc diy mi (Allah'in hikmeti )
sağolasın nilüfertcim..
amin amin....allahım bütün çocuk isteyenlere versin inşallahh..
çok sağol peppermintcim..
dimi yaa..daha 9 mm cik bişey ama kalpciği var ve o kalpcik de atıyor..
darısı sana inşallah..hayırlısıyla...
selam kizlarrr;
uzun bir aradan sonra nasilsiniz bakalim?
gecmisi soyle bir hizla okudum da bakiyorum herkes tatilde birakmis sporu diyeti filan ..
gecen gazete de okudum saglik kosesinde, bu tatilde 1-1,5 kilo alani tebrik etmek lazimdiyordu, genelde 2-3 kilo aliniyormus.
kizlar ben de dun tartildim 700-800 gr fazla ciktim ama u sabah regl oldum, onun etkisi olabilir.
ben hic baklava filan yemedim bayram da, aksam yemekleri de yemedim (genelde ogleden sonra 4 gibi yedik o yuzden aksamlari acikmadim)
yapabildigim kadar pilatesimi de yaptim.
yeni bir toplu pişates videosu kesfettim, lara hudson, epey zorlayici hareketler var hosuma gitti, artik diger videolarim cok basit gelmeye ve fayda etmemeye baslamisti bana, bu iyi oldu
onun disinda ;
klasik bayram ziyaretlerinin vs yaninda 2 gun yalova termal'e gittik esimle. bayildim, yalova yemyesil ne harika yermis, hava o kadar temizdi ki, icime cekmeye doyamadim
iste benden haberle bu kadar kizlar
sizlerde ne var ne yok ????
pepepercim hallettim canım .şu yazdıkalrını gördüm de hayranım sana maşallah vaal söylemekde istemiyorum nazar değmesin diye baklava bile yememişsin bayramda.
bende lisedeyken okul gezisiyle gitmşiştim bende hayran kalmıştım yalovaya . hatta tayin terciherime bile yazmıştım.
Merhabalar herkese
bugün 7 haftalık oldu..
.
hayırlı olsun kuzum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:
amin tatlım :) siz başladınız mı çalışmalara, ay bizim bu ayda yalan oldu galiba, bayram, tatil falan girdi araya:S
cok sevindim, umarim saglikla alirsin kucagina bebegini..darisi tum isteyenlerin basina.Merhabalar herkese
bugün 7 haftalık oldu..
kolay gelsin zor isler. hele ki ustalarla ugrasmak. esin geldimi canim??ayy sorma canım bize lojman çıktı tadialt işleri var bayramdan önce biraz koşturma oldu ama bitmedi çünkü bütün ustalar bayramdan sonraya gün verdi. du bi deneyeim söylediğin şeyi. önceden istatistiklerden son yazdığım mesaja tıklıyordum . forumu kapatmışsam son yazdığım mesajdan sonrasını okuyordum.
ya düzene hemen hiç alışama ben önce bi sinir olurum.
nilufert, forumun bu yeni halini ben de hic mi hic sevmedim cnm :-((
Selam kızlar..Öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun, bebiş müjdesi alan annelerimizi de kutluyorum
Allah tamamına erdirsin:))
Bir süredir yazamadım, önce kırmızı kart gördüğüm için moralim bozuktu (bu aydan umutluydum hayret nasıl olmadı ya) sonra da bayram tatili derken zaman geçip gitti işte.ha bide bayramda antepteydim (memleketim) götürdüğüm içliköftelerin kebapların lahmacunların haddi hesabı olmadı..
Tabi sinir bozukluğu+ bayram + umarsızca yemek yemek bana kilo olarak geri döndü.
Neyse geldi geçti kendime geldim artık diyetime tam gaz başlıyorum ve hiçbir şeyi kafama takmıyorum tamamdır dimi :)
Valla dün akşam yemekten sonra tartıya çıplak çıktığımda 57,5 di..maşallahhh dedim kendime çocuk yerine nur topu gibi 500 gram daha kilon olmuş.
hemen bu günkü menümü yazayım:
sabah------------ 1 kase meyveli müsli yarım yağlı süt ile yedim
öğlen------------ 1 kase şehriyeli tavuk çorbası +1 dilim kepek ekmeği + 1 tabak brokoli haşlaması üstüne yoğurt ile yedim
ara------------- 2 dilim kepek ekmeği
akşam------------ henüz yemedim ama 1 kase tarhana çorbası + evde de brokoli haşlamıştım işyerindeki yemekle denk geldi akşam aynı olcak ama böylesi daha iyi, yoğurtla onu yerim
lachesis 7 den sonra yemek yememe kuralına nasıl uyarım bilmiyorum zira hala işyerindeyim ama elimden geldiğince az yiycem ve yemekten sonra kesinlikle tatlı yok + atıştırmak yok + hele 21:30 dan sonra su dışında hiçbir şey yemek yok anlaştık tatlım
Bu arada sitenin yeni düzeni berbat olmuşşş açıkçası hiç beğenmedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?