50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bizde once hollandadaydik. arife gunu gecesi geldik. bayramin birinci gunu kayinvalideme gittik o aksam uzeri de eskisehire annemlere....

ya ben de gormek istiyorum karadenizi cok.....insallah bu bahara beceririrz gitmeyi

ohh ne guzel canimm, umarim iyi gecmistir tum tatilinn.
karadenize gitmek lazim bence de..

ok canım süpersin, ben de 30 dakika bisiklet sürdüm. bu bisiklet kalça ve bacaklarımı henüz küçültmedi ama baya bir sertleştirdi, şu sıralar en sevdiğim spor:)

cnm ben de hep sıkılasiyorum ama kuculen bisey yok henuz :-((
bayramda kuzenimin biri kilo almissin dedi zaten cok canimi sıkti..:-((

o kadar da spor-diyet yapiyorum anlamadim ki yaa

ne guzel cnm devam et sen de bak bisiklete, ben yapamiyorum belime iyi gelmiyor
Allahtan pilatese izin varr, o da olmasa yandimm

aksam cok karnim agrimazsa yaparim yine ;-)

bu arada, carsamba ve ya prs bulusalim isterseniz??

kizlar bizde once hollandadaydik. arife gunu gecesi geldik. bayramin birinci gunu kayinvalideme gittik o aksam uzeri de eskisehire annemlere....

ya ben de gormek istiyorum karadenizi cok.....insallah bu bahara beceririrz gitmeyi

siz de güzel gezmişsiniz, ben de bu yaz avrupa turu istiyorum bebek olmazsa.
karadeniz de çok güzel ya masal gibi. resim çektim bir sürü eklerim bir ara

benim annemler geliyor eskişehirden canım, çok özledim onlardan çıkmam herhalde, o yüzden kesin bir şey diyemiyorum, düşük bir ihtimal eşlik etmem:S

kilo almışsın diyen de ayıp etmiş aaa, kıyafetinden falan ona öyle gelmiştir belki.

Son düzenleme:
lachesis anladim hayatim;
konusuruz o zaman tekrar cnm

--
cnm strawberryden siparisler kac gun de geliyor,
benim siparisler gelmedi de, gerci araya bayram girdii

selam kızlar. sonunda bayram tatili bitti de döndünüz:) yoksa yemeyi durduramayacaktım..gerçi öğlen menüm yine berbat bahsetmiyorum bile... neyse sizden mi saklayayım. 5-6 kaşık kavurma, 2 dilim ekmek, 1 şişe kola ((
lachesis ben varım bu hafta dediklerine .
ben çıkıorum kızlar ablam rahatsız biraz( eniştem doktora götürecekmiş.ben de bebişe bakacağım.
yarından itibaren düzenli girer ve menülerimi yazarım inşallah...

kabull :))

ben bayramda yalniz oldugum icin yeme düzenim ayni gitti :) kötü tarafi hala kurban eti yemedim keske azcik olsa en azindan tadimlik yiyebilseydim..

neyse insallah seneye artik...

pazartesi ve persembeleri 20:30 da isim bitiyor ama onun disinda kalan günler kabul... spor+yemek disiplini :)

bugün yediklerim:

sabah--> 2 adet mini ekmek, kibrit kutusu büyüklügünde haftasonu ben pisirdim, az yagli+peynir kk

ara--> yarim muz+yarim hurma+kivi+mandalina meyve salatasi

öglen--> kücük porsiyon firinda patatesli ispanak+4 mini ekmek. Ama yemegimin yagini biras fazla kacirmisim. Bio tereyagi sagliksiz degil ve inanilmaz lezzetli ama bidahakina daha az koycam. ilk yaptigim ana yemeklerden biri cünkü :) tutturamadim :))

ara--> yogurt

aksam--> ispanak yemegimden kucuk bir porsiyon daha :)

selam kızlar nasılsınız geçmiş bayramınız kutlu olsun.pek giremedim bayramda hep evdeydim dışarı falan da çıkmadım..bulantılarım çok vardı bi yere giderim de bişi ikram ederler yiyemem korkusuyla pek isteksizdim evde tembellik yaptım haliyle...1 gün gezdim sadece...benim tartı pek keyfe keder bigün başka bi gün başka çıkıyorum hala..ama önemli değil artık...hepinizi çok özledim...muccckkk...

ben bugun az yedim kizlar,
su an karnim cok ac
ne yesem ki?

menum:

sabah: 1 kucuk panini kepekli sandwich
ara: 1 yovita yogurt
ogle: 1 kase corba
ara: 1 muz

asagida cevizli kepekli pogaca var, alsam mi bitane, lachesis ??

lachesis anladim hayatim;
konusuruz o zaman tekrar cnm

--
cnm strawberryden siparisler kac gun de geliyor,
benim siparisler gelmedi de, gerci araya bayram girdii

canım bir hafta 10 gün arasında geliyor. siparişler çoktan geldi de, ptt bekletiyor bayramda tatil yaptıkları için. kargo takibinden baktım ben. semtine gelmiştir, bugün yarın gelir.

o zaman herkese uygun bir zaman ayarlayalim lachesis. sensiz olmaz!!!

sağol tatlım haftaya size de uygun olursa bana uygun olabilir o zaman.

geçmiş olsun canım. kırmızı et yemeklerini haftada birden fazla olmamasına dikkat edin. sindirim sistemini zıvanadan çıkarmamak lazım :)

ay ne yapıcaksın kurban etini, biz de kesmek zorunda kaldık malesef, çok üzülüyorum, kayınvalide ve kayınpederin zoruyla ortak olarak ama eve 1 gr sokmadım.
onlara köfte yapmıştım ondan yedim 1-2 tane sadece ordayken.

akşam ekmek az yersen menün güzel canım yemeği erken yemeye bak, sporunu da unutma

biz de seni özledik hayatım :)

ben bugun az yedim kizlar,
su an karnim cok ac
ne yesem ki?

menum:

sabah: 1 kucuk panini kepekli sandwich
ara: 1 yovita yogurt
ogle: 1 kase corba
ara: 1 muz

asagida cevizli kepekli pogaca var, alsam mi bitane, lachesis ??

al canım akşam hafif yersin, çok aç oturursan akşam sofraya kaçırırsın bu sefer de. ama 1 taneden fazla olmasın. büyükse yarım olsun.

aaa lachesis sende kurban eti yemeyenlerden misin?

ben cigerini bi guzel arnavut cig. yaptim soylemesi ayip, afiyetle yedik )))

ben et normalde de fazla yemem canım köfte yerim sadece, kıymalı yemek yapmam. et yemeklerimin tadına bile bakmam. o size verdiğim tariflerin tadına eşim bakıyor ben hiç bakmadım şimdiye kadar.
köfteyi de borç harçlı yapmaya çalışıp yerim.
eskiden onu da yemezdim de, ben de kansızlık dizboyu olduğundan zorunluluk naparsın bebek de düşünüyoruz kana dikkat etmek lazım.

kurban etine gelince ben kurban bayramlarını pek tasvip etmiyorum canım, kurban etini de yemekten de kaçınıyorum.

Son düzenleme:

benimde etle aram pek yok.... sirf ot yiyerek mutlu mesut yasarim inan ki....

slm kızlar.ben uzun bir aradan sonra yine burdayım.rejime bugün tekrardan başladım .bayramda suyunu çıkardım iyice.ayy ara verdiktn sonra rejime başlamak ne kadar zormuş.başım dönüo vede midem kazınıyor
5 kilo vermem lazım.bende bugün yediklerimi yazıyorum:
sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 dilim yağsız peynir
1 tane siyah zeytin
salatalık,domates
2 bardak şekersiz çay

öğle:1 elma ve 1 orta ekerli türk kahvesi.
akşam da bir kase tarhana çorbası ve yoğurtlu ıspanak yemeyi planlıyorum.gecede biraz meyve yerim.inş şu 5 kilodanda bir an önce kurtulurum

öğle yemeğinde bu kadar az yersen miden kazınır tabi canım. bir ara öğün yap akşamdan önce 1-2 diet bisküvi bir salatalık falan ye.
akşam yemeğini erken yersin ekmek fazla yemezsin.
meyveyi de 9 da önce yemeye çalış.
30 dakikada spor yaptın mı süper.

Merhabalar herkese
çok mutluyum arkadaşlar ve bu mutluluğumu paylaşmak istedim sizlerle
dün doktora gittim ve bebişim de kesesi de ultrasonda göründü..
minik kalpciğide atıyor çok şükür..
bugün 7 haftalık oldu..
darısı tüm bebek isteyenlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…