kizlar bizde once hollandadaydik. arife gunu gecesi geldik. bayramin birinci gunu kayinvalideme gittik o aksam uzeri de eskisehire annemlere....
ya ben de gormek istiyorum karadenizi cok.....insallah bu bahara beceririrz gitmeyi
ok canım süpersin, ben de 30 dakika bisiklet sürdüm. bu bisiklet kalça ve bacaklarımı henüz küçültmedi ama baya bir sertleştirdi, şu sıralar en sevdiğim spor:)
kizlar bizde once hollandadaydik. arife gunu gecesi geldik. bayramin birinci gunu kayinvalideme gittik o aksam uzeri de eskisehire annemlere....
ya ben de gormek istiyorum karadenizi cok.....insallah bu bahara beceririrz gitmeyi
ohh ne guzel canimm, umarim iyi gecmistir tum tatilinn.
karadenize gitmek lazim bence de..
cnm ben de hep sıkılasiyorum ama kuculen bisey yok henuz :-((
bayramda kuzenimin biri kilo almissin dedi zaten cok canimi sıkti..:-((
o kadar da spor-diyet yapiyorum anlamadim ki yaa
ne guzel cnm devam et sen de bak bisiklete, ben yapamiyorum belime iyi gelmiyor
Allahtan pilatese izin varr, o da olmasa yandimm
aksam cok karnim agrimazsa yaparim yine ;-)
bu arada, carsamba ve ya prs bulusalim isterseniz??
Kızlar bu hafta herkes günde en az 20 dakika spor yapacak. hangi sporu yapacağınız size kalmış.
akşam 7 den sonra bir adet madlen çikolata dahi atılmayacak ağıza. bir mandalin, bir elma, ya da 2 kaşık yoğurt seçeneklerinden sadece birini yiyebilirseniz. o da 9'a kadar. 9'dan sonra sindirim tamamen durduğundan su dışında herşey yasak.
lachesis anladim hayatim;
konusuruz o zaman tekrar cnm
--
cnm strawberryden siparisler kac gun de geliyor,
benim siparisler gelmedi de, gerci araya bayram girdii
o zaman herkese uygun bir zaman ayarlayalim lachesis. sensiz olmaz!!!
selam kızlar. sonunda bayram tatili bitti de döndünüz:) yoksa yemeyi durduramayacaktım..gerçi öğlen menüm yine berbat bahsetmiyorum bile... neyse sizden mi saklayayım. 5-6 kaşık kavurma, 2 dilim ekmek, 1 şişe kola((
lachesis ben varım bu hafta dediklerine .
ben çıkıorum kızlar ablam rahatsız biraz( eniştem doktora götürecekmiş.ben de bebişe bakacağım.
yarından itibaren düzenli girer ve menülerimi yazarım inşallah...
kabull :))
ben bayramda yalniz oldugum icin yeme düzenim ayni gitti :) kötü tarafi hala kurban eti yemedimkeske azcik olsa en azindan tadimlik yiyebilseydim..
neyse insallah seneye artik...
pazartesi ve persembeleri 20:30 da isim bitiyor ama onun disinda kalan günler kabul... spor+yemek disiplini :)
aaa lachesis sende kurban eti yemeyenlerden misin?
ben cigerini bi guzel arnavut cig. yaptim soylemesi ayip, afiyetle yedik)))
bugün yediklerim:
sabah--> 2 adet mini ekmek, kibrit kutusu büyüklügünde haftasonu ben pisirdim, az yagli+peynir kk
ara--> yarim muz+yarim hurma+kivi+mandalina meyve salatasi
öglen--> kücük porsiyon firinda patatesli ispanak+4 mini ekmek. Ama yemegimin yagini biras fazla kacirmisim. Bio tereyagi sagliksiz degil ve inanilmaz lezzetli ama bidahakina daha az koycam. ilk yaptigim ana yemeklerden biri cünkü :) tutturamadim :))
ara--> yogurt
aksam--> ispanak yemegimden kucuk bir porsiyon daha :)
selam kızlar nasılsınız geçmiş bayramınız kutlu olsun.pek giremedim bayramda hep evdeydim dışarı falan da çıkmadım..bulantılarım çok vardı bi yere giderim de bişi ikram ederler yiyemem korkusuyla pek isteksizdim evde tembellik yaptım haliyle...1 gün gezdim sadece...benim tartı pek keyfe keder bigün başka bi gün başka çıkıyorum hala..ama önemli değil artık...hepinizi çok özledim...muccckkk...
ben bugun az yedim kizlar,
su an karnim cok ac
ne yesem ki?
menum:
sabah: 1 kucuk panini kepekli sandwich
ara: 1 yovita yogurt
ogle: 1 kase corba
ara: 1 muz
asagida cevizli kepekli pogaca var, alsam mi bitane, lachesis ??
aaa lachesis sende kurban eti yemeyenlerden misin?
bize de annem yapti. yillardir yemezdim cok hosuma gitti.aaa lachesis sende kurban eti yemeyenlerden misin?
akşam ekmek az yersen menün güzel canım yemeği erken yemeye bak, sporunu da unutma
al canım akşam hafif yersin, çok aç oturursan akşam sofraya kaçırırsın bu sefer de. ama 1 taneden fazla olmasın. büyükse yarım olsun.
ben et normalde de fazla yemem canım köfte yerim sadece, kıymalı yemek yapmam. et yemeklerimin tadına bile bakmam. o size verdiğim tariflerin tadına eşim bakıyor ben hiç bakmadım şimdiye kadar.
köfteyi de borç harçlı yapmaya çalışıp yerim.
eskiden onu da yemezdim de, ben de kansızlık dizboyu olduğundan zorunluluk naparsın bebek de düşünüyoruz kana dikkat etmek lazım.
kurban etine gelince ben kurban bayramlarını pek tasvip etmiyorum canım, kurban etini de yemekten de kaçınıyorum.
slm kızlar.ben uzun bir aradan sonra yine burdayım.rejime bugün tekrardan başladım .bayramda suyunu çıkardım iyice.ayy ara verdiktn sonra rejime başlamak ne kadar zormuş.başım dönüo vede midem kazınıyor
5 kilo vermem lazım.bende bugün yediklerimi yazıyorum:
sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 dilim yağsız peynir
1 tane siyah zeytin
salatalık,domates
2 bardak şekersiz çay
öğle:1 elma ve 1 orta ekerli türk kahvesi.
akşam da bir kase tarhana çorbası ve yoğurtlu ıspanak yemeyi planlıyorum.gecede biraz meyve yerim.inş şu 5 kilodanda bir an önce kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?