50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayramdan sonraki ilk dikkat etmeye çalıştığım menüm;

sabah: bir dilim ekmek,1 üçgen peynir ve 3 zeytin
ara: 2 adet bitter madlen
öğle: bir kase çorba, 1dilim ekmek,kocişe kızarttığım patateslerden 5-6 adet, gözüm kaldı devamında
ara: 2 adet madlen
akşam: bir kepçe çorba,4 kaşık bulgur p. 2 kaşık kavurma
ara : bi soda

öğünlerin az araların çok geldi bana. sonuçta dengelemişsin kalori olarak ama, aralarda 3den fazla bisküvi yemeyip öğünleri daha sık yemek lazım sanki. öğlen yemeğinde yoğurt da yesen güzel olurmuş ama genel tablo güzel.

öğlen yememen kötü olmuş diycektim ama sabah çok yemişsin onu telafi etmiş olmuşsun :)
akşam da sarmaları 5 de durdursaymışsın iyi olurmuş. onun dışında güzel canım.

gayet güzel bir menü, spor da yaptıysan süper. en az 30 dakika spor yapmalısın.

ben de menümü yazıyım da yatıyım.

sabah
2-3 minik biber,
kk kadar kaşar peyniri 3 zeytin,
1 dilim zeytin ezmeli ekmek,
2-3 çatal helva,
şekersiz çay.

ara bir bitter madlen.

öğlen yarım ton balıklı,
yarım tavuklu çavdar ekmeğine sandviç.

ara 1 ceviz.

akşam yarım tabak makarna,
yarım tabak yoğurtlu kabak
2 tabe soğan halkası.

ara bir mandalina, bir soda.

kızlar selam geçmişe bakamadım çok önemli bişey varsa yazarsanız sevinirim yeni kurallar falan
berbat yorgunun gözlerim kapanıyor hemen yatıcam işe alındım arkadaşlar yarın girişim yapılıyor ama çok yoruldum 7 de kalk koş koşşş dünde berbat yorulmuştum duş bile alamıyacak durumdayım kızım süte uyanmadan yatmalaıyım

menüm
sabah
lıgt ekmek arası kaşar,dana jambon çok ince dilim,1 dilim domates(sağlıklı kahvaltı önerisi alabilirim ama yolda yemelik arbada giderken yencek şekilde çalışan arkadaşlar)
öğle gene tahıllı ekmek 1 dilim az peynir 2 3 zeytin çay
akşam az etli bamya...7 8 adet lahana sarma...1 kaşık yoğurt
1 dilim ev yapımı pasta kendim yaptım eşimin doğum günüydü
şimdide 4 adet mandalina

evet ya canim benim de yogurt istiyor ama evde yok daha alisverise cikamadik...biskuvilerde o kadar lezzetliydi ki durduramadim kendimi.. neyse dun bitti de rahatladim... ben bugun 53.9 kilo ciktimm...sebebini anlamis degilim.

selam canım işe başlamışsın hayırlı olsun :)
lahanalar 5 i geçmeseydi güzel olurdu, pastayı doğumgünü nedeniyle görmüyorum fakat, pastadan sonra yenilen o 4 mandalina da neyin nesi:S
meyve diye kalorisiz mi sandın:)
neyse bugün telafi edersin tatlım, işinde kolay gelsin :)

evet ya canim benim de yogurt istiyor ama evde yok daha alisverise cikamadik...biskuvilerde o kadar lezzetliydi ki durduramadim kendimi.. neyse dun bitti de rahatladim... ben bugun 53.9 kilo ciktimm...sebebini anlamis degilim.

ay yoğurtsuz sütsüz ev düşünemiyorum, üşenme hemen al bol bol yoğurt ye süt iç:)
ödem olabilir değişik sebbeplerden canım. :)
ben de bir kilo daha fazla çıktım bugün regl olacağım için sanırım. reglde de 60 olurum artık

hayırlı olsun kuzum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

amin tatlım :) siz başladınız mı çalışmalara, ay bizim bu ayda yalan oldu galiba, bayram, tatil falan girdi araya:S
ayy laches başladık da
2 aydır falan başladık bu ay yalan olddu bizimdee

selam herkese günaydın

ŞULECİM dün 45 dk stepper yaptım canım yazarsın

ay ben bugün depresyondayım çıldırcak gibiyim napsam bilmiyorum sinirlerimi sakinleştiremiyorum offf

selam herkese günaydın

ay ben bugün depresyondayım çıldırcak gibiyim napsam bilmiyorum sinirlerimi sakinleştiremiyorum offf

canım reglmi olacaksın ay benim bu ay çok zor geçti. yokmu bunun bi ilacı çözümü

yaa ben bu sitenin yeni halini hiç mi hiç sevmedim
en son mesajımı bulamıyorum suratları bulamıyorum nolmuş siteye ya

ayy laches başladık da
2 aydır falan başladık bu ay yalan olddu bizimdee

daha yeniymiş:) hadi bakalım hayırlı olsun canım, çok bekletmez bebiş umarım :)

selam herkese günaydın

dışarda hava güzel canım, yürüyüş yap istersen iyi gelir.

daha yeniymiş:) hadi bakalım hayırlı olsun canım, çok bekletmez bebiş umarım :)

dışarda hava güzel canım, yürüyüş yap istersen iyi gelir.

ahhhh ah bu cadı kızımla yürüyüşe çıkarsam kesin sinirden 5 kg verip öyle dönerim eve

bi çenesi var hiç susmaz her gördüğü şeyi ister
ben çok yoruldum beni kucağında taşı der (ocak ayında 4 ü dolacak ) onunla gezmeğe gitmek ölüm

onun yüzünden evde tıkılıp kaldım

hep ev temizliği çamaşır yemek bıktım valla

yaa ben bu sitenin yeni halini hiç mi hiç sevmedim
en son mesajımı bulamıyorum suratları bulamıyorum nolmuş siteye ya

canım bende sinir oldum dün o durumada.
öğrendim ama sağ üsstte ismin yaıyor ya ona tıkla solda cavaplanan mesajlara tıkla orda göebiliyorsun.
önceden bende istatistiklerden girerdim son yazdığımdan itibaren o şekilde okurdum

günaydddiiinnnnn...........

bukünki menüm

sabah 4 adet mini ekmek kk + peynir kk+ süt

ara meyve salatasi

öglen ispanak yemegi

aksam ispanak+yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…