50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler canım

ay çok sağol tatlım

selam herkese... nasılsınız görüşmeyeli..... bende okuldayım ve çok soğuk parmaklarım dondu. 1 saatim kaldı sonra eve gidecem...

burasi da coook soguk... ben de dondum :) ve insanlarin ince corap+mini etek+kisa ceket giymelerini saskinlikla izliyorum :))

burasi da coook soguk... ben de dondum :) ve insanlarin ince corap+mini etek+kisa ceket giymelerini saskinlikla izliyorum :))

ayyy canım hiç sorma ben hiç öyle olamadım öylegiyinsem kesin donarım hasta olurum....bazı insnları içi yanıyor her halde üşümüyorlar.....

ayyy canım hiç sorma ben hiç öyle olamadım öylegiyinsem kesin donarım hasta olurum....bazı insnları içi yanıyor her halde üşümüyorlar.....

evet cok ilginc... bogazli kazak, kadife pantalon, bot, kase mont, atki, bere, eldiven...... poffff.... onlari gördükce benim icim üsüyor

Günaydin kizlar nasilsiniz ?

Günaydinnn... Iyi simdilik :) sen???

benden de iyilik, isler biraz yogun neyi ne zaman yapacagimi sasirdim ve üsüyorum, kendimi cok bakimsiz hissediyorum bugün...

benden de iyilik, isler biraz yogun neyi ne zaman yapacagimi sasirdim ve üsüyorum, kendimi cok bakimsiz hissediyorum bugün...

ayni kader ve duygulari paylasiyoruz sanirim :)) ellerim buz gibi klavyeyi kullanmakta zorlaniyorum.. onun disinda hoca birsürü is verdi

üstelik daha kendi isimi bitiremedim pöfff...........

ben de sogukta kot altina iki tane yun kilotlu corap giyenlerdendim...Ama aslinda iyi yapmadigimi fark ettim. ne kadar korumaci olursam o kadar cok usuyorum...

yuppi yuppi :) gec oldu ama oldu, hic gormemisim.. fotografcilik klubu reimlerine takilmisim :)

bazen sasiriyorum bilg müh diplomama ama koddan baska bisi görmüyor ki gözüm :))

cok hossunuz... umarim herzaman gülersiniz :)

Meraba kızlar beni de aranıza alır mısınız acaba? 1.65 boyundayım 59 kiloyum. 55 olmak istiyorum...

günaydddiiinnnnn...........

bukünki menüm

sabah 4 adet mini ekmek kk + peynir kk+ süt

ara meyve salatasi

öglen ispanak yemegi

aksam ispanak+yogurt

menün güzel ıspanağın yanına tok tukmak için 1 dilim ekmek yiyebilirsin.

dün 1 saat yürüyüs yaptim bir de :)

süper

Günaydin kizlar nasilsiniz ?

selam canım.

kizlar iki fotograf ekledim. esas fotograflar obur makinede kalmis, elimde olanlrdan ekledim. bakin hemen silecegim..

süper çıkmışsın kuzum, ben de tonla resim çektim, üşenmeden ekliyim bir ara:S

ben de sogukta kot altina iki tane yun kilotlu corap giyenlerdendim...Ama aslinda iyi yapmadigimi fark ettim. ne kadar korumaci olursam o kadar cok usuyorum...

ben de üşümeyenlerdenim galiba, şimdi daha çok dikkat ediyorum ama daha gençken kaşeymiş yünmüş giyemezdim ateş basardı. annemlerin evi çok soğuktu orda alıştım herhalde üşümemeye. eşim kombiyi yükseltiyor ben düşürüyorum :)

Meraba kızlar beni de aranıza alır mısınız acaba? 1.65 boyundayım 59 kiloyum. 55 olmak istiyorum...

hoşgeldin canım aramıza, az bir kilon varmış hemen verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…