canım bende sinir oldum dün o durumada.
öğrendim ama sağ üsstte ismin yaıyor ya ona tıkla solda cavaplanan mesajlara tıkla orda göebiliyorsun.
önceden bende istatistiklerden girerdim son yazdığımdan itibaren o şekilde okurdum
burasi da coook soguk... ben de dondum :) ve insanlarin ince corap+mini etek+kisa ceket giymelerini saskinlikla izliyorum :))
ayyy canım hiç sorma ben hiç öyle olamadım öylegiyinsem kesin donarım hasta olurum....bazı insnları içi yanıyor her halde üşümüyorlar.....
Günaydin kizlar nasilsiniz ?
benden de iyilik, isler biraz yogun neyi ne zaman yapacagimi sasirdim ve üsüyorum, kendimi cok bakimsiz hissediyorum bugün...
kizlar iki fotograf ekledim. esas fotograflar obur makinede kalmis, elimde olanlrdan ekledim. bakin hemen silecegim..
canim profilimden ulasabilirsin
ben yine bulamadimbir de mesaj kutunuz dolu oldugu icin özel mesaj atilamiyor size...
günaydddiiinnnnn...........
bukünki menüm
sabah 4 adet mini ekmek kk + peynir kk+ süt
ara meyve salatasi
öglen ispanak yemegi
aksam ispanak+yogurt
dün 1 saat yürüyüs yaptim bir de :)
Günaydin kizlar nasilsiniz ?
kizlar iki fotograf ekledim. esas fotograflar obur makinede kalmis, elimde olanlrdan ekledim. bakin hemen silecegim..
ben de sogukta kot altina iki tane yun kilotlu corap giyenlerdendim...Ama aslinda iyi yapmadigimi fark ettim. ne kadar korumaci olursam o kadar cok usuyorum...
Meraba kızlar beni de aranıza alır mısınız acaba? 1.65 boyundayım 59 kiloyum. 55 olmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?