50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle ne kadar cok soguga maruz kalirsan o kadar cok alisiyorsun... soguk ulkelerdeki cocuklar karda kista o kadar ince kiyafetlerle geziyorlarki burunlari aka aka... o durumda bir turk anne cocugu sarar sarmalar, hatta burnu akiyor diye disari cikarmaz kesinlikle....daha bebekken soguga maruz kalmaya basliyorlar. bir de bizim evlerimiz de sicacik... orada evler de genelede soguk.... antreman yapmak lazim soguga dayanikli olmak icin

i ih ben sevmiyorum sogugu...

kücükken hep sobali evde yasadik, hatta bir ev mazot yaniyordu :) yani sicaga cok da alisik degilim ama sevmiyorum sogugu...

hele bir de azcik tansiyonum düssün, tamam ben mosmor kesilirim :)

garip bir şekilde soğuktan korkuyoruz millet olarak, ve korkmayanlara da acaip tepki gösteriyoruz.

mesela ben sürekli, montun niye ince, çorap niye giymedin, atlet niye giymedin tepkileri alıyordum sürekli ama bunalmıştım artık.
hadi annem falan dese neyse de.
o kişi bu kişi. yok atlet hiç giymiyorsun senin çocuğun olmayacak, çorap giymiyorsun böbreklerin bitecek vs laflarından o kadar bunalmıştım ki, artık sırf sussunlar diye giyiyordum. kapkalın bir kazak giyince altına atlet giyesim gelmemiş olabilir millete ne ise, üşüsem deli miyim öyle geziyim. bunalıyorum işte, ay bak yine sinirlendim

konunun özeti, anladım ki azıcık üşümekle insan ölmüyor. vakti zamanında zatürre de olmuş, ileri derecede kansız biri olarak bunu çözmüş bulunuyorum
ne kadar çok soğuk o kadar az nezle grip

bu arada pepper nerdesin, strwaberry siparişin geldi mi, herkese gitmiş bugün, bana da gelmedi ama sen daha önce söylemiştin.

bu arada pepper nerdesin, strwaberry siparişin geldi mi, herkese gitmiş bugün, bana da gelmedi ama sen daha önce söylemiştin.

aa strawbery demişken ne anlıtıcam sizi

ben rujla maskara rimeli vermiştim kızlar.
ama maskara resmen kulanılmış gibiydi. kullanılmış olmasada sanki çok kişi geri göndermiş olabilir.
içi kuru kutusu temiz ama naylondan bi koruma bandı yoktu.
mesaj attım böle böle geri vermek istiyorum diye oralı olmadılar sonra tepkili bi mesaj daha yazdım cevap olarak size daha sonra bildireceğimiz adrese geri gönderin demişler baktım kredi kartına yatırmışlar ama ürün elimde .bugün tekrar mesaj attım ürün elimde nereye gönderiyim diye daha cevap gelmedi.
ürün elimde diye sonra sorun çıksın istemiyorum.bu arada pepper neler istemiş

çok güzel çekmiş . evet dediğin gibi profosyonelelr her yere taşınmıyor. o yüzden bende normal ama profosyonele yakın çeken makinalardan istiyorum. çok hoşuma gitti sizin o resim

dogru diyorsun da ben yine de atlet giyiyorum kisin. hele su alttan citcitli badiler cok iyi oluyor. simdi kotlarin da belleri hep dusuk yaa, kazaya da kurban gitmiyorsun egilince....ama uzerime daha ince seyler giymeye basladim. eskiden iki kazak ust uste giyerdim...
i ih ben sevmiyorum sogugu...

kücükken hep sobali evde yasadik, hatta bir ev mazot yaniyordu :) yani sicaga cok da alisik degilim ama sevmiyorum sogugu...

hele bir de azcik tansiyonum düssün, tamam ben mosmor kesilirim :)
bir de zayifladikca, yag dokusu azaldikca da daha cok usuyorsun. test edildi onaylandi...

Son düzenleme:
çok güzel çekmiş . evet dediğin gibi profosyonelelr her yere taşınmıyor. o yüzden bende normal ama profosyonele yakın çeken makinalardan istiyorum. çok hoşuma gitti sizin o resim

ya nilufert simdi aklima geldi o makine profesyonel makine. bizim sanyoyla cekilmedi, ablam cekti canonla.....kusura bakma yanlis bilgilendirdim.

canım strawberry bazı ürünlerde parayı iade edip üründe sorun varsa göndermekle uğraşmayın sizde kalsın diyormuş galiba. çok şikayet geldiyse öyle yapmıştır.

evet o badiler süper, kısa bişey giyince ben de giyiyorum onlardan ama bu sene hep uzun gömlerkler falan moda olunca şimdiye kadar pek gerek duymadım :)

ben de resim ekledim kızlar bakın da fazla tutmak zorunda kalmıyım :)

ögrendim de nasil bakilacagini hemencecik baktim :)

nerede cekildiniz resimleri Yalova'ya siz mi gitmistiniz?? Agaclara özellikle bayildim...

Siz de cok sicak ve hos cikmissiniz.... Yüzünüzden gülümseme, kalbinizden sevginin sicakligi eksik olmasin.. :)

teşekkür ederim canım, yalova değil, karadeniz ormanları ve yaylaları.

yalova termale epper gitmişti.
resimlerine baktım lachess.ço güzel resimler
lachess peki sen ne ısmarladın strawdan.
dermoliganın bi kaç ürününü almak istiyorum da şimdi pahalı öle hergün indirime girsin diye bekliyorum. offf ama rahat da duramıyorummm

sağol canım.
ablama makyaj seti aldım canım yılbaşında hediye etmek için, kendime de elizabeth arden jel eyeliner aldım. hediye ck ruj ve mineral allık verdi bir de, yalnız elime ulaşmadı, apartman görevlisindeymiş daha getirmedi, akşam eşime söyliycem uğrasın ondan alsın.

ya ben makyaj malzemesi alip alip kullanmayanlardanim.. o yuzde artik hic bakmiyorum strawberry ye..

ya ben makyaj malzemesi alip alip kullanmayanlardanim.. o yuzde artik hic bakmiyorum strawberry ye..

kullanmıyorsan alma tabi canım, ben seviyorum makyajı, yüzüm sapsarı hasta gibi oluyorum makyajsız malesef fardır rujdur fazla sürmesem de kapatıcı, kalem, rimel, allık bunları mutlaka sürerim

kullanmıyorsan alma tabi canım, ben seviyorum makyajı, yüzüm sapsarı hasta gibi oluyorum makyajsız malesef fardır rujdur fazla sürmesem de kapatıcı, kalem, rimel, allık bunları mutlaka sürerim

evet alacagim zaman ben sana soruyorum zaten.. kahvekokusuna ve sana....
bu arada saclarini kirilmadan nasil bu kadar uzatabildin???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…