bir kaç da kendi çektiğim manzara resimlerinden ekledim, kızlar mutlaka gidin karadenize, çok güzel ya doyamadım, akçabat da köfte yemek istemiyorum, giresun yaylalarında karalahana çorbası içmek istiyorum ben
sağol canımselam canım işe başlamışsın hayırlı olsun :)
lahanalar 5 i geçmeseydi güzel olurdu, pastayı doğumgünü nedeniyle görmüyorum fakat, pastadan sonra yenilen o 4 mandalina da neyin nesi:S
meyve diye kalorisiz mi sandın:)
neyse bugün telafi edersin tatlım, işinde kolay gelsin :)
ben de resim ekledim kızlar bakın da fazla tutmak zorunda kalmıyım :)
evet alacagim zaman ben sana soruyorum zaten.. kahvekokusuna ve sana....
bu arada saclarini kirilmadan nasil bu kadar uzatabildin???
seni yari karadenizli olmussun...ne guzel... ben hic gitmedim, ama japon bir arkadasim gitti, japonyadan daha yesil diyordu cocuk...
sanırım ben kaçırmışım göremedim...
bugünkü menüm
sabah 2dilim lıgth tahıllı ekmek arası kaşar domates çok ince tavuk jambon
öğlen kaşarlı tost ayran işyeri yemek vermiyo ne yapıcam bilmiyorum....(
akşam üstü 1 kase çorba anneme geldim kızımı almaya o yapmış akşam eve gidincede hafif bişeylerle atlatıcam bugünü
bide meyve yerim mandalina ama 1 tane sözz...
öğle yemeğinde bu kadar az yersen miden kazınır tabi canım. bir ara öğün yap akşamdan önce 1-2 diet bisküvi bir salatalık falan ye.
akşam yemeğini erken yersin ekmek fazla yemezsin.
meyveyi de 9 da önce yemeye çalış.
30 dakikada spor yaptın mı süper.
saol canım .zaten ilk gün diye bu kadar sıkı ile başlıyım dedim.bugün daha rahat geçti günüm.
sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 zeytin
domates,salatalık
2 bardak şekersiz çay
bu arada sabah kalkınca direk 1 bardak ılık su içiyorum.
öğle:1 tabak ıspanak
ara:1 elma
akşam:canım kahvaltı yapmak istedi.
1 dilim peynir
1 tane simit
1 yumurta
salatalık ve şekersiz çay yedim.1 ada 2 saat sonrada mandalina yemeyi düşünüyorum
kızlar selam neler yapıonuz bakalım ya bu yeni kk yi heç beğenmedim ya giresim gelmio valla
merhaba arkadaslar sanırım benide aranıza almanız gerekecek zira 3 kotuma giremiyoırum yinede yemek yeme istegime hakim olamıyorum özellkle gece coooooooooook yiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum(
günaydınlar herkesciklereeee
uzun zamandır menü yazmıyordum..
dünkü menümü yazarak startı veriyorum inşallah..
sabah : 1 domates-1 salatalık-2 tatlı kaşığı peynir-5 s.zeytin-1 bardak yarım şekerli çay-2,5 dilim ekmek(normal)
öğlen : 1 kase mercimek çorbası-biraz patates kızartması-4 köfte-bol salata-2 dilim ekmek
ara : şekersiz çay
akşam : 1 kase tarhana çorbası-1 tabak yoğurtlu ıspanak-1 dilim ekmek
ara : 2 mandalina-1 muz-yarım portakal-yarım armut-1 nar
ara : 1 bardak süt
doktorum hamile olduğum için yeşil çay içmememi söyledi.
ayrıca kansızlık yaptığı için kepek ekmek de yemememi ekledi.
yorumları bekliyorummmm
Bu arada 3 gündür sabahları bulantıdan ölüyorum ve söylemesi ayıp çıkarma da oluyor...midem berbattt şu anda da
menün gayet güzel canım, yalnız sabahları bal ya da pekmez ye mutlaka, bir de ilk 3 ay nar yeme hurafe olabilir ama zararlı diyor kimileri erken hamileliklerde.
ayyy canım ilk 3 ay öyle olabiliyor, sabretmen gerekicek, kendini çok yorma canım. Bebişler gelirken anneyi yoruyorlar işte böyle.
Aman ikiniz de iyi olun da bulantılar geçici ve normal canım.
teşekürler lachesisciğim..eksiğimi söylediğin iyi oldu..evde bal da yok pekmezde..hemen akşam bal alayımda kahvaltı menüme balıda ekleyim..
insan böyle durumlarda bilgiye çok ihtiyaç duyuyor..ben sebze meyve dışında,birde doktorumun söylemesiyle süt,peynir ve yoğurdu bol yemem gerektiği dışında daha ne gibi şeylerle bebişime ve kendime faydalı olabilirim bilmiyorum..benimle böyle ek bilgileri paylaşırsanız çok mutlu olurum...
canım mideni hiç boş bırakmaycaksın. gün içinde az ve sık yiyeceksin.
haftada en az 4-5 gün sabahları haşlanmış yumurta da ekle kahvaltına. günde en az yarım litre süt iç.
en önemlileri bunlar. haftada 2-3 gün balık yemeye bak. ama balıklar küçük balık olsun metal içermeyenlerden. omega bebeğinin zekasını geliştirir. balık yiyemedikçe ceviz ve badem ye bol bol onlarda da var omega. ara öğünlerinde hep ceviz badem olsun. zaten doktor sana vitamin, kan hapı balık yağı falan da vermiştir. ama sen alabildiğin kadar doğaldan da al.
işte bir de kola kahve bitki çayı içme. normal kırmızı çayı da, 2 çay bardağından fazla içme onlar da çok açık olsun zeytinyağı renginde. yoksa kansızlık yapar tatlım.
bir de radyasyondan uzak dur, fazla hareket etme, ağır kaldırma.
benim bildiklerim bu kadar tatlım, sen zaten çoğunu biliyorsundur ama ben yine de hatırlatıyım dedim :)
bir de et yediğinde çok pişmiş olsun. yumurta yediğinde de öyle. çiğ yumurtayla yapılan mayonez gibi gıdalardan yeme.
sucuk, salam, sosis yeme.
muz bebeği iyi besliyormuş bu arada, bir de kaşar peynirinde baya kalsiyum varmış onu da tercih edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?