ben de bir sey soyliyeyim. her gun bir incir kurusu 5 tane badem de ye... ve sutu ekstra kalsiyumlu tuketirsen daha faydali bebise de sana da..teşekürler lachesisciğim..eksiğimi söylediğin iyi oldu..evde bal da yok pekmezde..hemen akşam bal alayımda kahvaltı menüme balıda ekleyim..
insan böyle durumlarda bilgiye çok ihtiyaç duyuyor..ben sebze meyve dışında,birde doktorumun söylemesiyle süt,peynir ve yoğurdu bol yemem gerektiği dışında daha ne gibi şeylerle bebişime ve kendime faydalı olabilirim bilmiyorum..benimle böyle ek bilgileri paylaşırsanız çok mutlu olurum...
ben de bir sey soyliyeyim. her gun bir incir kurusu 5 tane badem de ye... ve sutu ekstra kalsiyumlu tuketirsen daha faydali bebise de sana da..
dun menum su sekildeydi
Sabah:
1 dilim tam tahilli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalik
Ara:Yarim mandalina
Oglen:1 kase tarhana corbasi
Ara: Badem ezmesi (iki tane)
Aksam: Yagsiz , tuzsuz, sossuz makarna ve yogurt.
Günaydin sekerler oh be girince söyle bi kafam karissin, herkes burada olsunnasilsiniz ?
Dünki yediklerimi yazayim, yoksa akillanacagim yok
sabah: bir kruvasan
öglen: hazir kup corba, kremali mantar
aksam: lahmacun, salata, 2 tane ispanakli gözleme, bir portakal
günayyyddiiinnnn.............
Nasilsiniz???
Dün yine discideydim, dolgu yapildi, ve artik disciden korkmuyorum :))
Yani makinenin viril viril sesi disinda hicbirsey hissetmedim.. Insallah diger dolgularim da bu kadar rahat gecer....
Bir de kuruyemis (kuru incir, kayisi, badem..) ve meyveleri BIO ürünler secebilirseniz cok daha güzel olur sanirim.. En azindan minimum derecede kimyasala maruz kalmis olunur...
günayyyddiiinnnn.............
Nasilsiniz???
Dün yine discideydim, dolgu yapildi, ve artik disciden korkmuyorum :))
Yani makinenin viril viril sesi disinda hicbirsey hissetmedim.. Insallah diger dolgularim da bu kadar rahat gecer....
Bir de kuruyemis (kuru incir, kayisi, badem..) ve meyveleri BIO ürünler secebilirseniz cok daha güzel olur sanirim.. En azindan minimum derecede kimyasala maruz kalmis olunur...
tskler sen nasilin ?
gecmis olsun, disciden korkmaz hale geldiysen bayagi bi gittin demek bu aralar, ay umarim uzun süre gitmek zorunda kalmazsin.
sabah bende bi dis agirsi tuttu, aksam bide islak sacla yattim, kulak dis uyandirdi beni. tekrar bi temizledim dislerimi ve gargara falan yaptim agri kesici aldim, tam uyumusken tekrar uyanmak zoruna kaldim...
BIO ürünleri tercih ediyorum bende..
ohh ohhh ohhhh.... lahmacun tamam da gözleme :))
aslinda aksam yediklerinizi öglen, öglenkileri de aksama yeseniz belki ama... Canim simdi moralini bozmak gibi olmasin amaaaaa o yediklerinin hepsi sana yag olarak geri donup vücudunun en hassas bölgelerine yerlesti :)
tipki benim saat 20:00 da yedigim top cikolata gibi :) göbek bölgemde hissediyorum bana kis kis gülerek sislik yapi calismalarina basladiklarini
benim bugünki menüm:
sabah--> 3 parca minik ekmek + kk peynir + süt
ara--> 1 muz + yarim hurma
ögle--> sebzeli bulgur pilavi + domates
aksam--> pilav+yogurt
pilavlar yemek kasigi ile 1 kasik...
günaydın kızlar
Süper yaaa
bana gerekli bütün şeyleri söyledin valla..
allahtan saydığın şeylerin çoğunu da severek yiyorum zaten..
doktor sadece folik asit verdi.
birde düşük riskim olduğu için progesteron kullanıyorum.
dun menum su sekildeydi
Sabah:
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalik
Ara:Yarim mandalina
Oglen:1 kase tarhana corbasi
Ara: Badem ezmesi (iki tane)
Aksam: Yagsiz , tuzsuz, sossuz makarna ve yogurt.
Günaydin sekerler oh be girince söyle bi kafam karissin, herkes burada olsunnasilsiniz ?
Dünki yediklerimi yazayim, yoksa akillanacagim yok
sabah: bir kruvasan
öglen: hazir kup corba, kremali mantar
aksam: lahmacun, salata, 2 tane ispanakli gözleme, bir portakal
ohh ohhh ohhhh.... lahmacun tamam da gözleme :))
aslinda aksam yediklerinizi öglen, öglenkileri de aksama yeseniz belki ama... Canim simdi moralini bozmak gibi olmasin amaaaaa o yediklerinin hepsi sana yag olarak geri donup vücudunun en hassas bölgelerine yerlesti :)
tipki benim saat 20:00 da yedigim top cikolata gibi :) göbek bölgemde hissediyorum bana kis kis gülerek sislik yapi calismalarina basladiklarini
benim bugünki menüm:
sabah--> 3 parca minik ekmek + kk peynir + süt
ara--> 1 muz + yarim hurma
ögle--> sebzeli bulgur pilavi + domates
aksam--> pilav+yogurt
pilavlar yemek kasigi ile 1 kasik...
1 yemek kasgi doyurur mu ki ?
günaydın canım.
seviyorsan ne güzel zorlanmazsın canım :) hem bunlar enerji de verir, hamilelik halsiziğini atarsın bir nebze olsun
menün güzel de mandalinayı neden yarıda bıraktın yahu:)
günaydın canım.
menün çok kötü, sabah kruvasan olmamış
öğlen kremalı mantar da olmamış, krema çok kalorili.
akşam lahmacun ve 2 gözleme de olmamış, 1 yeseydin yine neyse. 2 taneyi nasıl yedin
bugün daha hafif geçiştir ve, 1 saat spor yap canım, yürüyüş falan artık ne istersen. sana ceza:)
bak bak çikolatalar yemiş, menüsüne de eklememiş, seni gidi seni
öğlen pilav akşam pilav olmamış, az yemişsin ama o 1 kaşıkla nasıl doydun onu da anlamadım. doymadın tabi sonradan çikolata yedin.
sana da 1 saat spor cezası, kolay gelsin :)
merhaba arkadaslar,
dun rahatsizdim, yedigim bisey dokunmus midem cok fena oldu :-( sabaha karsi 4 sefer istigfar ettim.. :-((
bugun iyiyim ama sukur
dun yediklerim:
sabah
nane-limon
2 ilim kepek ekmegi
cok az kasar peynir
ara
1 muz
ogle
1 kase tahrana corbasi, 1 dilim kepek ekmegi
aksam
1 tabak eriste
nane-limon
ara
elma-mandalina
cok gecmis olsun....
bol su tüketmeye calisin bugün özellikle ki kaybettiginiz siviyi vücut geri kazansin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?