50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kötü olmuş, ye o zaman üzülme

menün güzel canım, hasta halinle bile dikkat etmişsin

çok geçmiş olsun canım, biz de seni merak ettik, dün benim strawberryler geldi, sen daha önce söylemiştin seninkiler de geldi mi?

sizler de ne var ne yok??

çok geçmiş olsun peppercimm...
ya gerçekten bu mide bulantısı ne berbat bir olay böyle...ben o kıbrıs çıkarmasını 3 sabahtır yapıyorum...(benden başka 2 kardeşim daha hamile,biri 7 aylık,diğeri 8 aylık,onlar bu istiğfar olayına kıbrıs çıkarması diyorlar da..)

anladım canım, tamam o zaman pardon
yalnız her yemek 3-4 gün yenmez ona dikkat et, zehirlenme sonra :) 3 günü geçirmemeye bak, hele e tavuk falansa o gün tüket mutlaka.

ayy büyük gecmis olsun, cok zor. ben de disciden korkanlardanim, bi ara düzeltmeye calistim "disimi SIKTIM" gittim ama biliyorsun yavas yavas ilerliyorlar. sonra birkac disimi birden cekmek isteyince kactim ve dogrusu hala kaciyorum, yanlis oldugunu bile bile.

en dogrusunu yapiyorsun, sakin ihmal etme..

ayy kulagin da gecmemis aman dikkat

disciden deli gibi korkan biri olarak rahatlikla söyleyebilirim ki hicbirsey hissetmiyorsun. igne yaparlarken bole bi ciz oluyor ama o kadar...

o agrilari, agiz kokusunu, ve en sonunda kaybedilen dislerin olmasindan sa azicik dayan..

tabi ben inanilmaz kasiyorum kendimi, hatta cekilirken, mecbur anlima islak havlu koydular, ben o kadar kasmisim ki aglamaya ve titremeye basladimm. aslinda simdi dusununce benim abartmammis. cunku gercekten birsey hissetmiyorsun...

biliyorum canim, sabah ne yiyebilirim sizce ? hazir seylere kaciyorum, onlar da ya mayali hamurdan bisey oluyor yada kruvasan tarzi...
canim corbanin icinde krema yok, yani o o kadar da kalorili degil
aksam valla 6 tane yeseydim yine doymazdim, o kadar actim ama suda var, bi gözleme yarim gözleme kadardi, icinin dolgusu boldu ama kücüktü yani.

bugün umarim yaparim sporu aksam..

yalnız her yemek 3-4 gün yenmez ona dikkat et, zehirlenme sonra :) 3 günü geçirmemeye bak, hele e tavuk falansa o gün tüket mutlaka.

yok et ve tavuk yemeklerini 2 gün bekletiyorum :)
yani okuldan yorgun argin gidiyorum, saat 7-8, ortak mutfak oldugu icin aman biyere degmesin tencerem tavam, aman hemen yikayip kaldirayim, aman guzel olsun, bir de pisti mi pismedi mi stresi beni cok yoruyor..
bir de en önemli neden, tek kisiyim, tek kisilik pisirmede cok basarili degilim. mutlaka kalan oluyor. aslinda yeni bir duzenleme yapip az ama 2 cesit pisirmeliyim. hem saglik acisindan hem de ogrenmek icin..
ilerde anasinin evinden cikip gelmis erkek'i kandiramam demi 3 günlük yemekle

bende diyorum bi yemek kasigi zor

pastaya cidden üzüldüm ve yemezsem sinirim yatismaz, ama kücük bir parca yemeliyim, zaten ancak öyle bi parca düser, birimde cok kisi var :) cpk sükür.

oo öyle bir mekanizma harika olurdu tesekkür ederim umarim eglenebilirim

pastayi yicem tabiki yetisirse, yoksa rezil oldum demektir, pasta nerde hani - yok :s kötü olur öyle..

tavuk dedinde yillar önce tatildeydik amcamin esi ve kuzenim cok komikti tikinmislar buzdolabindan gücü gecmis tavugu, sonra zehirlendiler. aslinda komik degil ama o zaman alakasiz bir zamanda yemislerdi ve herkesi güldürmüslerdi..

aman eski yemeklere dikkat derim

onu biliyorum ama 6 disimi birden cekmek istediler ondan korktum ben asil

onu biliyorum ama 6 disimi birden cekmek istediler ondan korktum ben asil

oh ohhh... ne yapmislar onlar... Ama disci icin en kolayi cekmek, o yuzden baska1-2 disciye daha sor derim. yani dolguydu, köprüydü zor onlar icin...
ama ihmal etme canim yaaa... hem saglik hem de estetik acisindan..

sonrasinda kalp rahatsizliklarina bile sebep olabiliyormus cürük disler...

:18: hımmmm...incir,badem tamam da bu ekstra kalsiyumlu sütten hiç gözüme çarpmadı daha önce anchusa..normal aldığımız sütlerden değil yani dimi?
buyuk marketlerde var canim..anason seversen gunde 1 kupa rezene cayi icebilirsin. o cok iyi geliyor..
güzel bir menüymüs, hem sevimli yiyecekler hem saglikli ve yogun degil ay ben ne zaman böyle seyler yicem ?
seni haftaya koc yapalim. kendine bir ceki duzen vermis olursun. ne dersin?
boyle mutfak kazalari oluyor uzulme. eminim tadi guzeldir. bir dilim yersin ama aksam az yiyerek dengelersin.
gecmis olsun
salata ve corba cok iyi oluyor hem az kalorili hem de mideyi dolduruyor...

evet tek basina yasarken duzenin alt ust oluyor maalesef. ben de kendimi tikiyorum saglikli beslenecegime eger yalnizsam..
erkegine gore degisir. benim esim bir hafta ayni yemegi yese sesi cikmaz. ama babam ikinci gun ayni seyi yiyince depresyona girer.

selam şekerler..... nasılsınız görüşmeyeli......

peppercik çok geçmiş olsun..... klikcik Allah yardımcın olsun inş en hafif şekilde geçer bu ayların.....

gzmncim sen pilavı su bardağı ölçüsüyle yapıyorsun yoksa. ben 2 kşiye bile çay bardağı kullanıyorum....bence miktarları azaltarak en az 2 çeşit yapmaya çalış daha iyi olur senin için......

gelelim dünkü menüme

sahurda
1 kase tarhana çorbası
2 dilim kurutulmuş çavdar ekmeği
bir porsiyon yumurtalı ıspanak
ve yoğurt

iftarda
bit tabak karıbahar brokoli haşlaması üstüne yoğurt

1 saat sonra yemekte

2 kepçe etli kuru fasulye
2-3 kaışk pilav
salata yoğurt

ara
2 fincan elma çayı
2 fincan yeşil çay
5 adet kabak çekirdeği
yarım avuç kuru üzüm

spor olarak 30 dk yürüyüş + 40 dk plates

menün güzel canım, hasta halinle bile dikkat etmişsin

çok geçmiş olsun canım, biz de seni merak ettik, dün benim strawberryler geldi, sen daha önce söylemiştin seninkiler de geldi mi?

zaten cnm pek bisey yemek istemedi dun cnm.

bugun de oyleyim, istahim yok pek :-(

cnm benim sparislerim de gelmis dun.
bu sabah masamda bulsum cok sevindim ) makyaj paletleri harika , zaten bir kendime bir de gorumceme hediye almistim ikisi de super
ck ruja bayildim rengi cok tatli
yalniz ilk musteri hediyesi olarak gonderdikleri scott barnes allik minicik bisey ) numune gibi, olsun o da tatli yine de

bu arada is arkadasim clicique seyahat seti almisti sakin almayin seyahat testlerinden akliniz da olsun 50 tl civari para veriyorsunuz gelen urunler hepsi numune boyu. minicikler

cnm cok tesekkurler
zaten benim kusma fobim vardir, hic cikaramam, dun de midem kalkiyor kusucam ben agliyorum nasil cikaricam diye, esim basimi tutlu korkma hadi cikar rahatlarsin falan dedi zaten bisure sonra tutamadim kendiliginden geldi :-(( o an hamileligi dusundum ben napicam diyee , o kadar kotu oldum ki dun :-((

[ı]slm kızlar ben 80-89 topiğindenimm bizde biraz havalar bulutlu site değiştiğinden beri kimse uğramıyor bide size bakıyım dedim sizde güneşli ohhh ne güzelllll.....[/ı]:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…