çok sağolasın suleulkucuğum..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi olmaya çalışıyoruz işte..
sen nasılsın?
kizlar tum ogretmenlerin ogretmenler gununu kutlarim. Anne de ogretmen. orkide yollamistim, simdi almis cok sevinmisss.
suleulkucum ozellikle snein.. Senin disinda var miydi ogretmen???
Tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlarim.
Suleulku, sizin de ögretmenler gününüz kutlu olsun...
Zihnen ve bedenen saglikli, basarili nesiller yetistirmeniz dilegiyle...
canım benim çok teşekkür ederim.... bende anneninkini kutluyor ellerinde öpüyorum.....
benim dışımda waterspider, nesmekaya, zukseddin yada ulkerk tma hatırlayamadım başkada aklıma gelen yok.....
melahatt de ogretmendi galiba..
lcw da öğretmenler gününe %20 indirim varmış.... sağolsunlar bizi düşünmüşler bizde onları mahcup etmedik dün 120 tl lik alış veriş yaptık.... sanki onları almasak çıplak geziyordukama indirim var diye dayanamadıl :84:
lcw da öğretmenler gününe %20 indirim varmış.... sağolsunlar bizi düşünmüşler bizde onları mahcup etmedik dün 120 tl lik alış veriş yaptık.... sanki onları almasak çıplak geziyordukama indirim var diye dayanamadıl :84:
kadin milletinin huyu kurusun.... doymayiz ki alisverise..
ben duymadim hic..yaa dun tvde izledim bayrampasada bi alisveris merkezinde bi magaza acilisi varmis dun, unlu bi fransiz modacinin urunleri satilacakmis,
kadinlar sabah 5 te kuyruga girmisler , hande ateizi bile kuyruktaydi.. iceriye 20ser kisi alip, 15 dk sure veriyorlardi alisveris icin. millet denemeden kucak dolusu giysiyi aliyordu. hayret yaaa. ucuz da degil, bi ceket 550 tl elbiseler 300 tl civari
hangi modaciymis bu merak ettim, tvde soylemediler, bileniniz var mi??
gule gule giy sulecigimmm
ben de mangodan bi kaban aldim yeni, deve tuyu rengi..
ama kollarini kisalttirmam lazim h.sonu terziye vericem, giyemedim diye icim icimi yiyor)) kadin milleti boyle gercekten,
strawbrry deseniz kanima zehir gibi girdi, hergun ne alsam diye bakiyorum
yandik valla
yok yok ama almicam bi muddet bisey, ev kredimiz var, tutumlu olmamiz sartt
benim de laptop almam lazim, bu yüzden bu aralar disarida alisveris merkezlerine bile gidip gezmiyorum :))
para harcamamam lazim istedigim laplop icin, yoksa ac kalirim :)
evet bakimaya bile cikinca hic ihtiyacin olmayan seyleri aliyorsun....ben alsiveriskoliktim eskiden. sonra bunun farkina vardim. simdi alisveris yaparken su soruyu soruyorum kendime "buna gercekten ihtiyacim var mi?'
almak isteyince öyle güzel ihtiyaclar bulabiliyor ki insan :)
en guzeli yanima azcik para alip dolanmak... böylece istesem de alamiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?