ya bir de turkiye alisveris cenneti...tekstil cok kaliteli ve fiyat olarak cazip...Avrupada yasayim kendine hakim olmak daha kolay.
zaten cnm pek bisey yemek istemedi dun cnm.
bugun de oyleyim, istahim yok pek :-(
cnm benim sparislerim de gelmis dun.
bu sabah masamda bulsum cok sevindim) makyaj paletleri harika , zaten bir kendime bir de gorumceme hediye almistim ikisi de super
ck ruja bayildim rengi cok tatli
yalniz ilk musteri hediyesi olarak gonderdikleri scott barnes allik minicik bisey) numune gibi, olsun o da tatli yine de
bu arada is arkadasim clicique seyahat seti almisti sakin almayin seyahat testlerinden akliniz da olsun 50 tl civari para veriyorsunuz gelen urunler hepsi numune boyu. minicikler
kizlar ben eve birsey alinca bitirene kadar rahat etmiyorum. illa yiyecegim... iki gundur de badem ezmesine takmis durumdayim...Aklim hep onda. ama gunde ikiden fazla yememeye calisiyorum
keinlikle..
burada suana kadar hosuma giden hicbirsey görmedim :)
e birde fiyati 2 ile carpma psikolojisi :) amman türkiye de yari fiyatina cok daha güzelini bulurum
ama laptop a büyük bir meblag vermem gerekecek sanirim kacisim yok :)
ya benim 26 yaşında dudak üstümde çizgiler oldu ya, bildiğiniz dudak çevresi kremi var mı genç ciltler için.
strawberryde chanel gördüm bir tane ama olgun ciltler içinse bir sürü para vermiş olucam ona geçen de öyle yanlış bir krem almıştım zaten
varsa bildiğiniz paylaşınız lütfen:S
ben bu aralar normal nemlendirici bile kullanmiyorum yaaa. toparlanmam gerek. kahvekokusu nuxe demisti bir kere . bir bak istersen netten nuxe nin urunlerine. ben buradalarda bulsam eczanede alacagim...
lachesis cnm sen de gule gule kullan cicilerini.., ben makyaj paletinden birtane de ablama almaya karar verdim simdi)
anchusa cnm haklisin, soyle bir gezmeye bile ciksam alisveris merkezine para harciyosun bisuru, buna bi son vermek lazim..
zaten esimle kemer sikma politikasina gecmeye karar verdik bikac ay ;-))
gzmnc cnm diledigin laptopu yakin zamanda alirsin umarimm
bu arada kizlar benim de nemlendiricim ve goz cevrem bitti bitecek, hep nivea kullaniyorum da ben artik +30 yas biseye mi gecsem diyorum, ne alsam ki acaba?? strawberry de var midir lachesiss? gerci ordaki markalar cok pahali.
öğle yemeğimi yedim geldim şimdi... okulda yemek vardı yemek atölyesinde. öğretmenler günü münasebetiyle..... pek sağlıklı bir menü olmadı(((
sabah
sıcak ballı limonlu su
kaşarlı poğacanın içinde domates salatalık ve yeşillik
ara
1 küçük elma
kalan yeşillikler
5 adet erik kurusu
öğle
1 tabak çorba
kuşbası et,3-4 kaşık pilav,2 kaşık patates püresi
yarım kase fırın sütlaç
mor lhana havuç salatası
125 gr light yoğurt
( malesef çok karbonhidratlı bir menü oldu....pilavı yemeseydim keşke yada onu yedim tatlıyı neden yedim diye çok sordum kendime....(()
ben nuxe nin nemlendiricisini ariyorum. burada bir kac eczaneye sordum yoktu...strawberryde de yok...Lachesis La roche yi mi alsam acaba?????
Bu arada onca mantikli alisveris muhabbetinden sonra disari ciktim ve kendime bir canta aldim. bir de sac icin novocrin in losyonunu aldim......
ben nuxe nin nemlendiricisini ariyorum. burada bir kac eczaneye sordum yoktu...strawberryde de yok...Lachesis La roche yi mi alsam acaba?????
Bu arada onca mantikli alisveris muhabbetinden sonra disari ciktim ve kendime bir canta aldim. bir de sac icin novocrin in losyonunu aldim......
yok kullanirim saclarimin kendine gelmesi lazim azicik..uzuyor ama hep kirilip uzuyor ben de gidip kestiriyorum. ee ne anladim ben boyle uzamadan???ehehe alemsin yahu :)
o serumu düzenli kullanmazsan birişe yaramıyor bende de var yatıyor köşededüzenli kullan bari sana fayda etsin:)
valla ben la roche toleriane fluide nemlendirici kullanıyorum cildime çok iyi geliyor. temizleme ve toniktede babe kullanıyorum. babe daha iyi bir marka, ama nemlendirici de la roche'dan memnun kaldığım için değiştirmedim, bitince yenisini aldığım tek nemlendirici. süt gibi sıvı tarzı birşey. ikisi de eczanelerde satılıyor. dermokozmetik.
:)) süper...
ben de sac koparma takintisi var. yani birseyle ugrasirken, ya da dururken sacimla oynar sonra da elimde kalan teli kopartirim..
genellikle kafamin tam ustundeki saclar.. oralarda acilma oldukca vishy kirmizi energising shampoo yu kullaniyorum. iyi geliyor. ama daha ne kadar kandirabilirim saclarimi bilmiyorum
amanin biz sacimiz ciksin diye ugrasiyoruz, sen yoluyorsun...yapma yapma, tararken saclarim tel tel dokulunce bile uzuluyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?