50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bir de turkiye alisveris cenneti...tekstil cok kaliteli ve fiyat olarak cazip...Avrupada yasayim kendine hakim olmak daha kolay.

keinlikle..

burada suana kadar hosuma giden hicbirsey görmedim :)

e birde fiyati 2 ile carpma psikolojisi :) amman türkiye de yari fiyatina cok daha güzelini bulurum

ama laptop a büyük bir meblag vermem gerekecek sanirim kacisim yok :)

ben de çok beğendim gelenleri:)
ablama aldığım hediyeye de bayıldım :)
seyahat setleri öyle oluyor canım grları yazıyor aslında dikkat etmek lazım.

kizlar ben eve birsey alinca bitirene kadar rahat etmiyorum. illa yiyecegim... iki gundur de badem ezmesine takmis durumdayim...Aklim hep onda. ama gunde ikiden fazla yememeye calisiyorum

aynen ben.

ya benim 26 yaşında dudak üstümde çizgiler oldu ya, bildiğiniz dudak çevresi kremi var mı genç ciltler için.
strawberryde chanel gördüm bir tane ama olgun ciltler içinse bir sürü para vermiş olucam ona geçen de öyle yanlış bir krem almıştım zaten

varsa bildiğiniz paylaşınız lütfen:S

evet ben de oradayken asla alisveris yapmazdim mecbur kalmadikca.. orada magazalarda buldugun seyleri turkiyede pazarlarda 1/3 fiyatina buluyorsun. o derece yani...Turkiye tekstilde cok cok iyi.... Ama ev dekorasyon urunleri daha pahali Turkiye de.

öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar

öğretmenlere her gün bayram ya neyse :) kadro açılsa da geçsem ben de:)

ben bu aralar normal nemlendirici bile kullanmiyorum yaaa. toparlanmam gerek. kahvekokusu nuxe demisti bir kere . bir bak istersen netten nuxe nin urunlerine. ben buradalarda bulsam eczanede alacagim...

ben bu aralar normal nemlendirici bile kullanmiyorum yaaa. toparlanmam gerek. kahvekokusu nuxe demisti bir kere . bir bak istersen netten nuxe nin urunlerine. ben buradalarda bulsam eczanede alacagim...

yok canım nuxeda, dudak çevresi kremi her markada olmuyor
eczaneye gidip bilmediğim bir ürün de almak istemiyorum

lachesis cnm sen de gule gule kullan cicilerini.., ben makyaj paletinden birtane de ablama almaya karar verdim simdi )

anchusa cnm haklisin, soyle bir gezmeye bile ciksam alisveris merkezine para harciyosun bisuru, buna bi son vermek lazim..
zaten esimle kemer sikma politikasina gecmeye karar verdik bikac ay ;-))

gzmnc cnm diledigin laptopu yakin zamanda alirsin umarimm

bu arada kizlar benim de nemlendiricim ve goz cevrem bitti bitecek, hep nivea kullaniyorum da ben artik +30 yas biseye mi gecsem diyorum, ne alsam ki acaba?? strawberry de var midir lachesiss? gerci ordaki markalar cok pahali.

canım strawberryde ucuzu da var pahalısı da var. mesela ben la roche kullanıyorum, eczaneden aldığım fiyatlardan daha ucuz ama her marka yok tabi, babe kullanıyorum bir de o yok mesela, yani önce hangi ürünü kullanmak istediğine karar verip sonra en uygun nerdeyse ordan alırsın.
babe ve la roche ürünleri güzel. kahvekokusu da avene ve nuxe'u beğenmişti. bu markalara bakabilirsin..
ben şimdi babe'nin göz altı kremini almayı düşünüyorum elimdeki bitince.

öğle yemeğimi yedim geldim şimdi... okulda yemek vardı yemek atölyesinde. öğretmenler günü münasebetiyle..... pek sağlıklı bir menü olmadı (((

sabah
sıcak ballı limonlu su
kaşarlı poğacanın içinde domates salatalık ve yeşillik

ara

1 küçük elma
kalan yeşillikler
5 adet erik kurusu

öğle
1 tabak çorba
kuşbası et,3-4 kaşık pilav,2 kaşık patates püresi
yarım kase fırın sütlaç
mor lhana havuç salatası
125 gr light yoğurt

( malesef çok karbonhidratlı bir menü oldu....pilavı yemeseydim keşke yada onu yedim tatlıyı neden yedim diye çok sordum kendime....(()

Son düzenleme:
öff ya bu sitenin haline ne böyleeee.... berbat oldu. beb eskisini isterim:84::84:

canım öğlen çok olmuş evet ama akşama hafif bir sebze yemeği ile telafi edebilirsin

ben nuxe nin nemlendiricisini ariyorum. burada bir kac eczaneye sordum yoktu...strawberryde de yok...Lachesis La roche yi mi alsam acaba?????
Bu arada onca mantikli alisveris muhabbetinden sonra disari ciktim ve kendime bir canta aldim. bir de sac icin novocrin in losyonunu aldim......

Son düzenleme:

ehehe alemsin yahu :)
o serumu düzenli kullanmazsan birişe yaramıyor bende de var yatıyor köşede düzenli kullan bari sana fayda etsin:)

valla ben la roche toleriane fluide nemlendirici kullanıyorum cildime çok iyi geliyor. temizleme ve toniktede babe kullanıyorum. babe daha iyi bir marka, ama nemlendirici de la roche'dan memnun kaldığım için değiştirmedim, bitince yenisini aldığım tek nemlendirici. süt gibi sıvı tarzı birşey. ikisi de eczanelerde satılıyor. dermokozmetik.

:)) süper...

ben de sac koparma takintisi var. yani birseyle ugrasirken, ya da dururken sacimla oynar sonra da elimde kalan teli kopartirim..
genellikle kafamin tam ustundeki saclar.. oralarda acilma oldukca vishy kirmizi energising shampoo yu kullaniyorum. iyi geliyor. ama daha ne kadar kandirabilirim saclarimi bilmiyorum

yok kullanirim saclarimin kendine gelmesi lazim azicik..uzuyor ama hep kirilip uzuyor ben de gidip kestiriyorum. ee ne anladim ben boyle uzamadan???

amanin biz sacimiz ciksin diye ugrasiyoruz, sen yoluyorsun...yapma yapma, tararken saclarim tel tel dokulunce bile uzuluyorum ben...

amanin biz sacimiz ciksin diye ugrasiyoruz, sen yoluyorsun...yapma yapma, tararken saclarim tel tel dokulunce bile uzuluyorum ben...

elimde degil

tirnak yeme rahatsizligi gibi dusunun.. hic farkinda olmuyorum bazen.. bazen cok stresli oldugumda da sanki o is yarim kalmis gibi cilginca koparacak tel ariyorum...

anchusa gule gule kullan cicilerini.
cnm ben de senden duydum mecitefendi sac yagini aldim ama hep unutuyorum kullanmayi, daha 1 kez surdum sacima, haftada2-3 yapmak lazimmis oysa ki

gzmnc benim bi arkadasimda dudaklarini yiyor kanatana kadar. nasil onune gecilir ki bu aliskanliklarin acaba???
yolma yolma saclarii, birakmaya calis bu huyu

kizlarrr;
ben hic oyle pahali nemlendiriciler kullanmadim simdiye kadar, nivea yetti bana, arada da garnier ve loreal aldigim oluyor ama eczane urunu hic almadim. cildimde de bi problemim yok gerci, sizce gecmeli miyim bu tip urunlere, -genc kalmak icin-- kirisiklik kremi kullanma yasi kac acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…