50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tekrardan merhaba
MENÜM
sabah
1 dlm kızarmış ekmek
5 yeşil zeytin
kk dil peyniri

ara
mandalina

öğlen
1 prs. fırında köfte patates

ara
1 pk etiform çörekotlu
1 mandalina

akşam
1 prs. tazefasulye
3-4 yk erişte
1 kase yoğurt

ara
elma veya muz düşünüyorum

senin bebek gibi bir cildin var.....
ama bence niveadan daha iyi birseye terfi etmelisin.. su an nivea yetebilir ama ilerisi icin yatirim gibi dusun pahali kremleri...benim de kanima girdiniz strawberryde geziniyorum simdi. shisedo ya bakiyorum. o kadar cok sey var ki ne alacagini sasiriyor insan...

bende de var ondan. trikotilomani, illet bişey.

canım 30 yaş üstü kullanılması gerekiyor, cilt artık kendini yenilemediği için. iyi bişeyler araştır bence, nivea sadece nemlendirir. her kadının genlerinden gelen bir kırışıklık durumu vardır bazıları çok kırışır bazıları az ama yine de önlem almak lazım. ben çok kırışacaklardanım mesela

merhaba hayatım. 1 paket etiform çok olmuş, onun dışında gayet güzel canım

selam kızlar sabahtan yoktum şimdide bi yere gidip gelicem hemen

selam tatlım.

canım strawberryde görüp markası da iyi diyip alma hemen, önce bir araştır, cildin neye ihtiyacın varsa ona göre al.
cildin kuru muydu yağlı mıydı nasıldı bu arada?

canim cok tesekkur ederim,
evet ben de oyle dusunuyorum artik +30 yas kaliteli biseyler alayim diyorum. ama bilemedim ne alsam

benim annem cok gec kiristi ama halalrim var onlar erken kirismislar hep; kime cekecegim belli olmaz; gerci goz cevremde falan simdilik bisey yok, ama biranda kirisirsa da cok uzulurum
iyi biryuz ve iyi bir goz cevresi kremi alayim ben yaa

strawberry de yaslanma karsiti cilt urunleri indirime girmis bu ay ama hicbirinin aciklamasinda kac yas icin oldugu yok :-(( nasil bilip alicaz ki

canım strawberryde görüp markası da iyi diyip alma hemen, önce bir araştır, cildin neye ihtiyacın varsa ona göre al.
cildin kuru muydu yağlı mıydı nasıldı bu arada?
Lachesis ben cildimin ne oldugunu bir bilsem. Aslinda karma cilt. Ama kisin inanilmaz kuruyor...Her turlu oneriye acigim ama eczaneye gidip de sormam, hangi urunu satiyorlarsa onu methediyorlar. Kinerase . clinique ve shisedo kullandim su ana kadar. Kinerase muthisti ama cok cok pahali, o kadar para verm ek istemiyorum. Clinique ten de cok memnun kalmadim..O yuzden shisedo ve nuxe ye bakayim diye dusundum. Clarins kullanan var mi bu arada?? Onun makyaj malzemeleri cok guzel ama nemlendiricisini bilmiyorum

bu arada menum

sabah
1 yuvarlak kepek ekmegi
1 cay kasigi bal
1 kk beyaz beynir, 1 kk kasar peynir
yarimn salatalik

ara
1 minik yogurt

ogle
1 kase corba

ara
1 dilim kepek ekmegi
1 kk beyaz peynir
1 cay kasigi bal

aksam
ne yapsam bilmiyorum cnm hic bisey istemiyor , tahrana corbam var ondan icebilirim

evet ben de baktim strawberry ye..ama anti aging deyince sanki 40-45 yas ustu geliyor aklima. anti aging den ziyade nemlendirici kullanmamiz lazim.
aynen ben de bir nemlendirici bir goz cevresi kremi almak istiyorum bu ay acilen...

Ben de menumu yazayim
Sabah
1 dilim tam tahilli ekmek
1 salatalik
1 domates
1 kk beyaz peynir
maydonoz
Ara: badem ezmesi
Ogle:
1 gozleme , 1 domates ve iki kasik yogurt
Ara:Kavun, filtre kahve
Aksam:
kuru fasulye ve pilav pisirmeyi dusunuyorum. Ama az yiyecegim

Son düzenleme:
ay hangi markayi alsak ki ya .. dermologica nasil acaba ?

ya bir suru iyi marka var. muhim olan en uygununu bulmak cildimize.mesela avene yi ovmusler arkadasima, gitmis almis ve hic memnun kalmamis. baska bir arkadsim murad almis o da ondan hic memnun kalmamis.cok pahali seyler iyi gelecek diye bir sey yok maalesef..O yuzden fiyatlari abarti olan seyler almak istemiyorum. bunun icin nuxe ye bakip duruyorum..dermologica da iyi diye duymustum ama hic kullanmadim. m..

haklisin anchusa,
deneyip bulucaz sanirim cildimize en iyi geleni, o yuzden cok pahalilardan baslamamak lazim

biotherme bi bakayim ben de

nuxe yi duymamistim cnmm

selam bebelerim .
kzılar yaa bi kıza tanıştım. ya kızın cildine bayıldım bitanedemi siyah nokta leke tüy olmaz insanın yüzünde çokda güzeldi.
şu siyah noktalarımdan yüzümdeki renk değişiklikerinden nefret ediyorum yaaaa

canım onların çoğu 40 yaş üstü bir ürünün yapısına bakmadan cilt analizi yaptırmadan ürün alma.

canım cilt analizi yaptır istersen önce. çok para vermeyin bence de, dermokozmetik ürünler risksizdir ve çoğunlukla faydalıdır.
ben babe ve la roche u öneririm testerlarını al hoşuna gidersen kullan.
ama anti agin bir ürün de kullanmak lazım göz çevresi ve gece bakımı için onda fiyatlar biraz yükseliyor tabi, ben henüz o konularda bilgisiz araştırma içerisindeyim. cildin kuru ise loccitane de güzel nemlendiriciler de var, denetiyorlar da onlara da uğrayabilirsin yakınında varsa.

menün süper canım her zamanki gibi, akşama çorbanın yanına salata falan yap tek çorbayla geçiştirme

senin menün de güzel hayatım, ben de dün kurufasulye pilav yaptım bayılırım fasulyeye:)

haklisin anchusa,
deneyip bulucaz sanirim cildimize en iyi geleni, o yuzden cok pahalilardan baslamamak lazim

biotherme bi bakayim ben de

nuxe yi duymamistim cnmm

riskli ürünler kullanmayın yalnız denerken.
çok pahalılarla başlamayın.
marketlerde satılan ürünlerden kaçının.
vichy standına yaklaşmayın.

zaten dermokometikte iyi markalar belli

anti aging konusunu araştırmak gerek,

esttee gece serumu çok güzelmiş ama biraz pahalı. 200 falan galiba.

sizde tam cilt ürünlerinden bahsediyormuşsunuz.
ya bazı ürünler evet iyi geliyorda biraz da genetik sanırım dünyanın en pahalı ürünlerini kullansam bugün gördüğüm kız gibi asla olmaz heralde
marka olarakda ben lancome kullanmıştım. ama çoğu kişi dermoliciga yı öneriyor

anchusa clarinsin maskesini kullandım güzel ama çok düzenli kullanmadım o yüzden kesin bişey söyleyemiyorum

ya yeni ciktiginda bir kampanyayla almistim o serumu. tek keli9meyle mukemmel. surdukten sonra kendi kendinin yanaklarini oksamak istiyorsun hep.. bu kadar mi guzel yapar bir cildi.. ama bitince fiyati cok arttigi icin almadim tekrar..estee nin gunduz serumunu da kullandim o da gece serumu kadar guzel..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…