50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya arkadaşlar 50-59 kilo olanlar neden zayıflamak istiyosunuz. ne güzel işte çok normal bi kız için. amaç vücudunuzu şekle sokmaksa yani göbek basen eritmekse ya mekik çekin yada plates yapın.

siyah noktalar için dermokilin maskelerinden alıcam beğenirsem sana da tavsiye ederim canım

siyah noktalar için dermokilin maskelerinden alıcam beğenirsem sana da tavsiye ederim canım

her ne akdar düzenli yapmasamda çok maske yaptım maskenin halledebileği bişey değil bu siyah noktalar en azından benimkiler öle. daha değişik bişey lazım bunlara vakum falan mı desem içerden mi bi şey almak gerekiyor (( bilemedim

evet genetik çok önemli, aynen benim de genler pek sağlam değil

ya yeni ciktiginda bir kampanyayla almistim o serumu. tek keli9meyle mukemmel. surdukten sonra kendi kendinin yanaklarini oksamak istiyorsun hep.. bu kadar mi guzel yapar bir cildi.. ama bitince fiyati cok arttigi icin almadim tekrar..

strawberryde 150 ama yine de çok ya.

ya arkadaşlar 50-59 kilo olanlar neden zayıflamak istiyosunuz. ne güzel işte çok normal bi kız için. amaç vücudunuzu şekle sokmaksa yani göbek basen eritmekse ya mekik çekin yada plates yapın.

mekik ve plates mi? hiç aklımıza gelmemişti gerçekten, iyi ki söyledin

bir ara cilt bakimina gidiyordum. istanbula tasininca benim duzen hepten sapti... cilt bakimi iyi geliyordu siyah noktalara...
ben nereye gidecegimi bilemeyince herseyi askiya aldim...ufffffff...

canım maskelerle temizledikten sonra sıkılaştırıcı krem sür, gözenekler küçülünce azalır. maskeyle temizlenmiyor diyorsan buharda beklet baya, sonra siyah nokta temizleyici aplikatörlerle temizle. sephora da satılıor o aplikatörlerden. iyice temizlenince dediğim gibi tonikler ve gözenek sıkılaştırıcı bir krem sürersin.
başka da formülü yok malesef

canım ben zayıflatıcı ürünlerin satışını yapan bir dermokozmetik firmada çalışıyorum. zayıflatıcı ilaçların içlerinde neler var biliyorum. size kar amacı ile herhangi bi hapda önerebilirdim. ama bu tip ürünlerden ziyada düzenli spora dikkatinizi bi kez daha çekmek istedim.

ben aldigimda turk parasiyla 3 urun 80 TLye geliyordu. cok cok ucuzdu.sanirim tanitim fiyatiydi., sonra bir fiyatini gordum tanesi 100 euro.. inanamadim gozlerime..

bu arada kızlar ben farkettmedim daha doğrusu geçen ayki kredi kartı hesap dökümüm eski adresime gittiği için görmedim strawdan yaptığım alışveşin aldığım fiyatla aynı olup olmadığını . arkadaşlar aynı para olmuyor diyorlar daha fazla yansıyormuş dolara endeksli olduğu için.ama indirim olmasa bile yarı yarıya fiyatlar

ya sen bizim zayıflatıcı ilaç içtimizi nerden biliyorsun şekerim.
şaşırdın galiba

Bugünkü menüm
sabah : kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim ama geri çıktı maalesef bir daha aç karnına içmem
kahvaltı : 1 domates-1 salatalık-1 haşl. yumurta-1 k.k peynir-4 s.zeytin-1 dilim köy ekmeği-1 bardak tek şekerli çay
ara : 1 armut
öğlen : 1 tabak nohut-4 kaşık pilav-3 tane küçük turşu salatalığı
ara : 2 mandalina
akşam : eşim yumurtalı et kavurma yapacak-yanınada çay

bu arada eşim bu hafta evde,işleri pek yoğun değildi,pazartesi güzel bir temizlik yapmış sağolsun,ütülenecek kıyafetlerim vardı,onları ütülemiş,balkonu yıkamış,evi süpürüp silmiş,tozları almış,birde menemen yapacaktı akşama,balık buğulamayı tarif ettim,br güzel balık buğulama yapmış..
ya evde işleri yapan biri olunca çalışmak güzel oluyor valla..
ama allah razı olsun,kendisi çalışırkende akşamları benden önce evde olduğu için yemekleri ısıtır,sofrayı hazırlar..
canım kociş yaa..
duygusallığım tuttuuuuu
baktım topik kozmetiğe kaymış
konu değiştireyim dedim :)

canım akşam yemeğin yanında çay içme sakın. bütün demiri atacaksın olmaz öyle. çoookk açık çay içersin daha sonra.

aferin kocana ne güzel sana yardımcı olması, seni düşünmesi maşşallah canım, mutluluğunuz daim olsun

neyse cnm salla niye girdiysem bu topiğe

hosgeldin pause.
biz bu topikte saglikli beslenerek formda kalmayi hedefliyoruz.
yani ne ilac kullanan var zayiflamak icin ne de diyet yapan...
hemen hemen herkes duzenli spor yapiyor. her gun menulerimizi yaziyoruz ve birbirilerimize onerilerde bulunuyoruz daha saglikli beslenebilmek icin. Arkadaslrin cogu kilo koruma programinda. kilo vermek isteyenlerinde cok bir fazlasi yok bunun farkindayiz.

oh her eve lazim senin esinden...

:92: cnm bnm tşk ederim açıklaman için

evde yapilan maskeler topiginde patates maskesi vardi... benim cildim cok cok hassastir. herkesin cildini mermer gibi yaparken benim ki kipkirmizi olmustu ilk yarim saat ama sonradan ben de biraz farki hissetmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…