selam bebelerim .
kzılar yaa bi kıza tanıştım. ya kızın cildine bayıldım bitanedemi siyah nokta leke tüy olmaz insanın yüzünde çokda güzeldi.
şu siyah noktalarımdan yüzümdeki renk değişiklikerinden nefret ediyorum yaaaa
siyah noktalar için dermokilin maskelerinden alıcam beğenirsem sana da tavsiye ederim canım
sizde tam cilt ürünlerinden bahsediyormuşsunuz.
ya bazı ürünler evet iyi geliyorda biraz da genetik sanırım dünyanın en pahalı ürünlerini kullansam bugün gördüğüm kız gibi asla olmaz heralde
marka olarakda ben lancome kullanmıştım. ama çoğu kişi dermoliciga yı öneriyor
ya yeni ciktiginda bir kampanyayla almistim o serumu. tek keli9meyle mukemmel. surdukten sonra kendi kendinin yanaklarini oksamak istiyorsun hep.. bu kadar mi guzel yapar bir cildi.. ama bitince fiyati cok arttigi icin almadim tekrar..
ya arkadaşlar 50-59 kilo olanlar neden zayıflamak istiyosunuz. ne güzel işte çok normal bi kız için. amaç vücudunuzu şekle sokmaksa yani göbek basen eritmekse ya mekik çekin yada plates yapın.
bir ara cilt bakimina gidiyordum. istanbula tasininca benim duzen hepten sapti... cilt bakimi iyi geliyordu siyah noktalara...her ne akdar düzenli yapmasamda çok maske yaptım maskenin halledebileği bişey değil bu siyah noktalar en azından benimkiler öle. daha değişik bişey lazım bunlara vakum falan mı desem içerden mi bi şey almak gerekiyor(( bilemedim
her ne akdar düzenli yapmasamda çok maske yaptım maskenin halledebileği bişey değil bu siyah noktalar en azından benimkiler öle. daha değişik bişey lazım bunlara vakum falan mı desem içerden mi bi şey almak gerekiyor(( bilemedim
mekik ve plates mi? hiç aklımıza gelmemişti gerçekten, iyi ki söyledin
evet genetik çok önemli, aynen benim de genler pek sağlam değil
strawberryde 150 ama yine de çok ya.
evet genetik çok önemli, aynen benim de genler pek sağlam değil
strawberryde 150 ama yine de çok ya.
canım ben zayıflatıcı ürünlerin satışını yapan bir dermokozmetik firmada çalışıyorum. zayıflatıcı ilaçların içlerinde neler var biliyorum. size kar amacı ile herhangi bi hapda önerebilirdim. ama bu tip ürünlerden ziyada düzenli spora dikkatinizi bi kez daha çekmek istedim.
ya sen bizim zayıflatıcı ilaç içtimizi nerden biliyorsun şekerim.
şaşırdın galiba
Bugünkü menüm
sabah : kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim ama geri çıktı maalesefbir daha aç karnına içmem
kahvaltı : 1 domates-1 salatalık-1 haşl. yumurta-1 k.k peynir-4 s.zeytin-1 dilim köy ekmeği-1 bardak tek şekerli çay
ara : 1 armut
öğlen : 1 tabak nohut-4 kaşık pilav-3 tane küçük turşu salatalığı
ara : 2 mandalina
akşam : eşim yumurtalı et kavurma yapacak-yanınada çay
bu arada eşim bu hafta evde,işleri pek yoğun değildi,pazartesi güzel bir temizlik yapmış sağolsun,ütülenecek kıyafetlerim vardı,onları ütülemiş,balkonu yıkamış,evi süpürüp silmiş,tozları almış,birde menemen yapacaktı akşama,balık buğulamayı tarif ettim,br güzel balık buğulama yapmış..
ya evde işleri yapan biri olunca çalışmak güzel oluyor valla..
ama allah razı olsun,kendisi çalışırkende akşamları benden önce evde olduğu için yemekleri ısıtır,sofrayı hazırlar..
canım kociş yaa..
duygusallığım tuttuuuuu
baktım topik kozmetiğe kaymış
konu değiştireyim dedim :)
neyse cnm salla niye girdiysem bu topiğe
Bugünkü menüm
sabah : kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim ama geri çıktı maalesefbir daha aç karnına içmem
kahvaltı : 1 domates-1 salatalık-1 haşl. yumurta-1 k.k peynir-4 s.zeytin-1 dilim köy ekmeği-1 bardak tek şekerli çay
ara : 1 armut
öğlen : 1 tabak nohut-4 kaşık pilav-3 tane küçük turşu salatalığı
ara : 2 mandalina
akşam : eşim yumurtalı et kavurma yapacak-yanınada çay
bu arada eşim bu hafta evde,işleri pek yoğun değildi,pazartesi güzel bir temizlik yapmış sağolsun,ütülenecek kıyafetlerim vardı,onları ütülemiş,balkonu yıkamış,evi süpürüp silmiş,tozları almış,birde menemen yapacaktı akşama,balık buğulamayı tarif ettim,br güzel balık buğulama yapmış..
ya evde işleri yapan biri olunca çalışmak güzel oluyor valla..
ama allah razı olsun,kendisi çalışırkende akşamları benden önce evde olduğu için yemekleri ısıtır,sofrayı hazırlar..
canım kociş yaa..
duygusallığım tuttuuuuu
baktım topik kozmetiğe kaymış
konu değiştireyim dedim :)
hosgeldin pause.
biz bu topikte saglikli beslenerek formda kalmayi hedefliyoruz.
yani ne ilac kullanan var zayiflamak icin ne de diyet yapan...
hemen hemen herkes duzenli spor yapiyor. her gun menulerimizi yaziyoruz ve birbirilerimize onerilerde bulunuyoruz daha saglikli beslenebilmek icin. Arkadaslrin cogu kilo koruma programinda. kilo vermek isteyenlerinde cok bir fazlasi yok bunun farkindayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?