50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar tekrar soruyorum Lachesis ten sonra kim olmak ister koc???????Yeni gelen arkadaslar sizleri koc yapsak nasil olur? gzmnc, ay girl???? ne dersiniz???? Alsitiniz mi menulere?? biz de yardimci oluruz size.
klik bizimle devam etmek istersen ayaginin tozuyla seni de koc yapabiliriz bak....Ama sana hersey serbest, bizi hizaya sokmaya calisirsin..

herkese merhabalar.
sabah:2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 zeytin
1yumurtanın sarısı
2 bardak şekersiz çay
ara:1 tane sütlü kahve
öğle:1 simit(simiti çok sevdiğim için günün bir öğününe mutlaka koyuyorum)
1 dilim peynir
domates
ara:1 elma
akşamda taze fasulye yemeği düşünüyorum 5 yemek kaşığı.yanındada 1 kase yoğurt
gecede biraz meyve yerim

bu arada diyete alıştım bugün 3.günüm.açlık hissetmiyorum.braz başım ağrıyor ama oda geçer heralde.bide lachess arkadaşım spor yap demissin yürüyüş yapsam yeterli olurmu?sporla pek aram yokda:)

lachesis cnm sen cilt ve kremler konusunda epey bilgilisin,
sagol bizi de bilgilendirdigin icin,

anchusacigim ilk mesajini yanlis anlamisim, biothemden memnun kalmamissin..
o gosterdigin clarins krem de fena durmuyor

bu arada lachesis uzaktan anlar misin cildimi tarif etsem,
benim cildim hic yaglanmaz, bir de oyle kuruyup pul pul olmaz; acaba normal ciltli miyim?

ben laptop umu alinca olsam.. aksamlari nete giremiyorum ve kacirdigim menuler olur.. Insallah bir aksilik cikmazsa ay basinda alacagim...

Lachesis cilt analizini nerede yaptiriyorsun?
ben eczanelere pek guvenmiyorum yaaaa.

bizim eczaneye gelen bir cilt bakım uzmanına yapıyorum, eczacısını sevmem ama gelen kadın iyi. bazı şeylere gerek yok alma falan diyor. ama güzellik merkezlerinde falan da yapılıyor.
gerçi kendinde anlayabilirsin, sabah kalktığında cildin parıl parlamıyorsa cildin kurudur, burnun iki yan tarafında delikli bir görünüm oluyorsa bu da yağlı cilt özelliği gözeneklerin açılmıştır.
bu dediklerim sadece t bölgesi içinse karma.
cildin kışın pul pul dökülüyorsa kurudur.

en kötüsü karma ve hassas cilt.
benimkisi öyle,
hem sivilce olur hem siyah nokta, hem de nemlenmezse sarkar kırışıklık esnekliğini yitirme olur.

klikcim ben de lachesis e katiliyorum.
ablam hamileyken cayi tamamen kesmisti..bir tek hafta sonu kahvaltida bir tane acik cay iciyordu.. cay icindeki madde demiri bagliyor ve vucutta demir eksikligi goruluyor. hamilelikte oldukca onemli. onun yerine bol bol su ic. ve gunde bir tane rezene cayi.

kizlar gecen gun kac aydir gormedigim teyzemi gordum,
teyzem 2 cocuk annesi 37-38 yasinda

bir de mutaasiptir hic makyaj falan yapmaz, oyle krem falan da kullanmazmis;
cildine hayran kaldim, yuzu piril piril bebek gibi, hic bir leke kirisiklik sivilce yok;
gunde 1 kilo elma yermis, bir de bol salatalik yermis, ona bagliyor bu durumu

tam benim cildimi tarif ettin hem karma hem de hassas...
burnum ve alnim yaglidir... yanaklar ve cene normal.. yanaklarimda gözcukurunun altinda beyaz bezeler olusur bazen minik minik beni sinir ederler...

inanilmaz hassastir, banyodan ciktiktan sonra kizamik hastaligina yakalanmis cocuklar gibiyimdir tüm vücudum benek benek kizarir :))

elma salatalik ve carliston biber i ben de duymustum.. E vitamini ihtiva ettiklerinden sanirim...

ben yaptirmistim ya simdi aklima geldi.. karma dediler bana da..

biz genlerimizin kurbaniyiz iste...

ehehe ben de tam bu konudan bahsediyordum senin cildin mükemmel ciltmiş canım :)maşşallah diyim

evet canım senin cildin normal cilt. iyi bir temizleme, gece, gündüz, ve göz nemlendiricisi alman senin için yeterli olacaktır, maskedir vsdr ihtiyaç duymazsın.
öyle çok uçuk fiyatlara da kaçma bence. kozmetik değil de, dermokozmetik kullan ileride problem yaşamamak için, düzenli kullan yeterli olur sana.
ama nemlendirmeyi asla ihmal etme, ki bu uçuk kremlere ihtiyacın olmasın
la roche bence sana uyar, bir ara eczaneye git, testerlarından falan dene bence, fiyatları da uygun tavsiye ederim.
bir de mutlaka iyi bir güneş kremi kullan, onu sürmeden çıkma. la roche yine bu konuda iyi ben onu kullanıyorum.

belli bir yaşdan sonra ciltte oluşan lekeler ve kırışıklıklar için mutlaka güneş kremi kullanmalıyız.

cnm benim ya cok sagol,
vallahi kanima girdin, dedigin gibi gece gunduz + goz kremi bir de guzel temizleyici alayim ben,
gunes kremini yaz kis kullanmali miyiz cnm?

sagol cnm bir gideyim ben eczaneye bu yakinlarda.

hih ona krem buldun hemen.. ya ben ne kullanacagim. kafam karisti iyiceee....

ya benim size özel birseyi anlatip fikir almam gerekiyor.. sonrasinda da mesaji silmek istiyorum.. epeydir ikilemdeydim ama coook kafam karisti ve fazlasiyla rahatsiz ediyor iyice strese sokuyor beni...

konuu söyle ki;

babam cok calismayi seven biri degildir. bizi cok sever, düskündür, kiyamaz falan ama bunlar yeterli olmuyor ki... bi akraba ile ortak is yapiyordu, sonra anlasmazliklar oldu, ben kredi cekip isin vergi borclarini kapatip uzerimize almayi sagladim, belki bundan sonra rahat ederiz die düsünürken babam hic bize sormadan bankadan 90 binlik kredi cekip (faiziyle geri odemesi 120bin) is degistirdi. tabi guvendigi ben misim bunu sonradan ogrendim, iyi maasli ise girince odermisim. 3 yil kadar yurutmeye calisti ki o sürecte evin tüm masraflarini ve kardesimin masraflarini benle dedem karsiladi. ama 2 yil once de dedem vefat edince hepsi bana kaldi. 6 ay önce babam islerini yürütemedi, banka ise el koydu. tabi o sürecte tek suclu biz olduk :) neyse zorla babama isi banka tamamen el koymadan devrettirdik. banka borcu kapandi. ama vergi borcu ve elden alinan borclar kaldi. sonra da benim yurtdisi doktora kabulum oldu. hatta amerikaya sirf verecekleri burs az die gidemedim.. tamam burdaki konumdan da memnunum ama aradan 6 ay gecmesine ragmen babam hala ise girmedi. üstelik yazin 5bin tl'lik kredi karti borcu yapmis. ben heray annemlere ev kirasi, faturalar, ve kardesiin okl parasini yolluyorum. hatta anneme azcik fazla yolluyorum ki arttirsin die, ama babam onu da alip kendi kartina yatirip sonra karttan nakit cekiyormus falan.. aklinca bankayi kandiriyor... gecen gün telf.da konustum isleri begenmiyormus, az para veriyorlarmis falanmis filanmis... simdi uzerine gidip agir konusmak da istemiyorum cunku konular acildiginda o agresiflesince ben de hircinlasabiliyorum. hatta 1 yil once epey yogun bi tartismamiz olmustu. sonrasinda o benden daha cok üzülüyor ama bazen bu duruma ben cok icerliyorum...
off burasini da dert topigi yaptim sanirim :) ama burada bizbize takildigimiz icin yazmak istedim..
bu sekilde devam etsin mi ne yapayim.. 50 yasindan sonraki adami da degistiremem ki...

ama 2-3 yila ben de kendi hayatimi kurmak istiyorum. o zaman ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…