:92: cnm bnm tşk ederim açıklaman için
rica ederim. Cogu arkadas pilates, callanetics, fitness vesaire zaten yapiyor. hos bayram nedeniyle epey bir sapitsakta toparlanmaya calisiyoruz.
Kizlar tekrar soruyorum Lachesis ten sonra kim olmak ister koc???????Yeni gelen arkadaslar sizleri koc yapsak nasil olur? gzmnc, ay girl???? ne dersiniz???? Alsitiniz mi menulere?? biz de yardimci oluruz size.
klik bizimle devam etmek istersen ayaginin tozuyla seni de koc yapabiliriz bak....Ama sana hersey serbest, bizi hizaya sokmaya calisirsin..
Lachesis cilt analizini nerede yaptiriyorsun?
ben eczanelere pek guvenmiyorum yaaaa.
klikcim ben de lachesis e katiliyorum.canım akşam yemeğin yanında çay içme sakın. bütün demiri atacaksın olmaz öyle. çoookk açık çay içersin daha sonra.
aferin kocana ne güzel sana yardımcı olması, seni düşünmesi maşşallah canım, mutluluğunuz daim olsun
bizim eczaneye gelen bir cilt bakım uzmanına yapıyorum, eczacısını sevmem ama gelen kadın iyi. bazı şeylere gerek yok alma falan diyor. ama güzellik merkezlerinde falan da yapılıyor.
gerçi kendinde anlayabilirsin, sabah kalktığında cildin parıl parlamıyorsa cildin kurudur, burnun iki yan tarafında delikli bir görünüm oluyorsa bu da yağlı cilt özelliği gözeneklerin açılmıştır.
bu dediklerim sadece t bölgesi içinse karma.
cildin kışın pul pul dökülüyorsa kurudur.
en kötüsü karma ve hassas cilt.
benimkisi öyle,
hem sivilce olur hem siyah nokta, hem de nemlenmezse sarkar kırışıklık esnekliğini yitirme olur.
kizlar gecen gun kac aydir gormedigim teyzemi gordum,
teyzem 2 cocuk annesi 37-38 yasinda
bir de mutaasiptir hic makyaj falan yapmaz, oyle krem falan da kullanmazmis;
cildine hayran kaldim, yuzu piril piril bebek gibi, hic bir leke kirisiklik sivilce yok;
gunde 1 kilo elma yermis, bir de bol salatalik yermis, ona bagliyor bu durumu
bizim eczaneye gelen bir cilt bakım uzmanına yapıyorum, eczacısını sevmem ama gelen kadın iyi. bazı şeylere gerek yok alma falan diyor. ama güzellik merkezlerinde falan da yapılıyor.
gerçi kendinde anlayabilirsin, sabah kalktığında cildin parıl parlamıyorsa cildin kurudur, burnun iki yan tarafında delikli bir görünüm oluyorsa bu da yağlı cilt özelliği gözeneklerin açılmıştır.
benimkisi öyle,
hem sivilce olur hem siyah nokta, hem de nemlenmezse sarkar kırışıklık esnekliğini yitirme olur.
benimkisi öyle,
tam benim cildimi tarif ettin hem karma hem de hassas...
burnum ve alnim yaglidir... yanaklar ve cene normal.. yanaklarimda gözcukurunun altinda beyaz bezeler olusur bazen minik minik beni sinir ederler...
inanilmaz hassastir, banyodan ciktiktan sonra kizamik hastaligina yakalanmis cocuklar gibiyimdir tüm vücudum benek benek kizarir :))
kizlar gecen gun kac aydir gormedigim teyzemi gordum,
teyzem 2 cocuk annesi 37-38 yasinda
bir de mutaasiptir hic makyaj falan yapmaz, oyle krem falan da kullanmazmis;
cildine hayran kaldim, yuzu piril piril bebek gibi, hic bir leke kirisiklik sivilce yok;
gunde 1 kilo elma yermis, bir de bol salatalik yermis, ona bagliyor bu durumu
lachesis cnm sen cilt ve kremler konusunda epey bilgilisin,
sagol bizi de bilgilendirdigin icin,
anchusacigim ilk mesajini yanlis anlamisim, biothemden memnun kalmamissin..
o gosterdigin clarins krem de fena durmuyor
bu arada lachesis uzaktan anlar misin cildimi tarif etsem,
benim cildim hic yaglanmaz, bir de oyle kuruyup pul pul olmaz; acaba normal ciltli miyim?
ben yaptirmistim ya simdi aklima geldi.. karma dediler bana da..
ehehe ben de tam bu konudan bahsediyordum senin cildin mükemmel ciltmiş canım :)maşşallah diyim
evet canım senin cildin normal cilt. iyi bir temizleme, gece, gündüz, ve göz nemlendiricisi alman senin için yeterli olacaktır, maskedir vsdr ihtiyaç duymazsın.
öyle çok uçuk fiyatlara da kaçma bence. kozmetik değil de, dermokozmetik kullan ileride problem yaşamamak için, düzenli kullan yeterli olur sana.
ama nemlendirmeyi asla ihmal etme, ki bu uçuk kremlere ihtiyacın olmasın
la roche bence sana uyar, bir ara eczaneye git, testerlarından falan dene bence, fiyatları da uygun tavsiye ederim.
bir de mutlaka iyi bir güneş kremi kullan, onu sürmeden çıkma. la roche yine bu konuda iyi ben onu kullanıyorum.
belli bir yaşdan sonra ciltte oluşan lekeler ve kırışıklıklar için mutlaka güneş kremi kullanmalıyız.
ehehe ben de tam bu konudan bahsediyordum senin cildin mükemmel ciltmiş canım :)maşşallah diyim
evet canım senin cildin normal cilt. iyi bir temizleme, gece, gündüz, ve göz nemlendiricisi alman senin için yeterli olacaktır, maskedir vsdr ihtiyaç duymazsın.
öyle çok uçuk fiyatlara da kaçma bence. kozmetik değil de, dermokozmetik kullan ileride problem yaşamamak için, düzenli kullan yeterli olur sana.
ama nemlendirmeyi asla ihmal etme, ki bu uçuk kremlere ihtiyacın olmasın
la roche bence sana uyar, bir ara eczaneye git, testerlarından falan dene bence, fiyatları da uygun tavsiye ederim.
bir de mutlaka iyi bir güneş kremi kullan, onu sürmeden çıkma. la roche yine bu konuda iyi ben onu kullanıyorum.
belli bir yaşdan sonra ciltte oluşan lekeler ve kırışıklıklar için mutlaka güneş kremi kullanmalıyız.
o zaman nemlendirmeyi hiç ihmal etme hayatımgündüz ve gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?