cnm benim ya cok sagol,
vallahi kanima girdin, dedigin gibi gece gunduz + goz kremi bir de guzel temizleyici alayim ben,
gunes kremini yaz kis kullanmali miyiz cnm?
sagol cnm bir gideyim ben eczaneye bu yakinlarda.
hih ona krem buldun hemen.. ya ben ne kullanacagim. kafam karisti iyiceee....
anchusa cnm sen ne kadar sbairlisin,
hic sinirlenmez misin merak ediyorum?
-- arkadasa guze guzel izah etmissin ya o yuzden diyorum-- :92:
:90:
valla di mi
canım akşam yemeğin yanında çay içme sakın. bütün demiri atacaksın olmaz öyle. çoookk açık çay içersin daha sonra.
aferin kocana ne güzel sana yardımcı olması, seni düşünmesi maşşallah canım, mutluluğunuz daim olsun
oh her eve lazim senin esinden...
Kizlar tekrar soruyorum Lachesis ten sonra kim olmak ister koc???????Yeni gelen arkadaslar sizleri koc yapsak nasil olur? gzmnc, ay girl???? ne dersiniz???? Alsitiniz mi menulere?? biz de yardimci oluruz size.
klik bizimle devam etmek istersen ayaginin tozuyla seni de koc yapabiliriz bak....Ama sana hersey serbest, bizi hizaya sokmaya calisirsin..
klik masallah esine,
heryerde anlatma nazr deger
+klikcim ben de lachesis e katiliyorum.
ablam hamileyken cayi tamamen kesmisti..bir tek hafta sonu kahvaltida bir tane acik cay iciyordu.. cay icindeki madde demiri bagliyor ve vucutta demir eksikligi goruluyor. hamilelikte oldukca onemli. onun yerine bol bol su ic. ve gunde bir tane rezene cayi.
anchusa cnm sen ne kadar sbairlisin,
hic sinirlenmez misin merak ediyorum?
-- arkadasa guze guzel izah etmissin ya o yuzden diyorum-- :92:
Canim biz burda dertlesirizde boyle seyleri..
Valla cok zor bir durum, bir yanda ailen var obur yanda senin hayatin. Sanirim evli degilsin henuz. Baban sana guvenerek surekli yeni islere atilmamali. Bunu anlatmalisin uygun bir dille. Bu nasil soylenir bilmiyorum ama belki annene anlatmakla baslayabilirsin.Sen kardeslerine ve annene yeteri kadar destek olmussun, ama kendi gelecegin icin de uc kurus kenara atmalisin. Bence baban mumkunse artik is kurmasin. girsin bir yerde maasla calissin. Serbest meslegi yurutmek cok zordur.
Ayrica ben de yurtdiisnda doktora yaptim. Doktora ogrencilerinin maaslari/burslari cok dolgun degildir. Yani hem doktora yapip hem kardesine annene babana destek olamazsin... Ancak gecinebilirsin...
Amin sağolasın..
çay o kadar zararlı mı ki yaaa???
valla heee
anchusacığım çok isterim ama bu işyerim nete her an girmeye müsait değil
2 gündür rahatım ama müdür yok diye
müdür bugün yarın gelecek ve o zaman hiç giremeyeceğim maalesef..
dimi yaa
+
hımmm..rezeneyi önce bir doktoruma sorsam..
gzmnci canım durumuna çok üzüldüm canım. fikrimi sorarsan ben olsam babam da olsa konuşurdum, sonuç da senin de bir hayatın var, bütün ömrünü ona harcayamazsın ileride evlenince de senden böyle para isterse sürekli evlilik hayatın riske girer.
ayrıca sen ona çalışmıyorsun ki, o bencillik yapsın harcasın sen öde olur mu ööyle şey.
insanların durumları kötüleşir düzelir herkesin başına gelebilir iflas, o zaman sonuna kadar yardım edilir. ama senin babanın karakterinde var savurganlık anladığım kadarıyla kusuma bakma.
ileride daha kötü olmamanız açısında bence konuş babanla, araba alıcam bişeyler alıcam de, borca gircem de, güzelce anlatırsan anlar sanıyorum.
zor bir durum ama başka çaren yok hayatım.
suan zaten hicbirsekilde bir is kuramaz kendisine.. ama hicbir yeri de calismak icin begenmiyor. adami begenmiyor, parayi az buluyor, saatini begenmiyor.. zaten son zamanlarda is aradigi falan da yokmus..
annem de farkinda ama artik laf soylemekten o da bikmis.. konusmuyormus bile...
ben simdi kenara para arttirmayi düsünemiyorum bile tek istedigim biran önce kendilerini kurtarmalari.. (Allah korusun) ya bana bisey olsa... hadi evliligi bile gectim...
sonuna kadra haklisindesem bile cok birsey degismez.. aylarca ev kirasi verilmese neden verilmedi demez.. hatta kredi aldigi zamanlarda neden heray daha ayin 1 inde kirayi yatiriyorum die kackere tartistik.. o kredisini yatirsaymis sonra ödenirmis kira...
simdi ben vermicem desem, sorumsuz evlat olma kismini biraktim, büyük bir ihtimalle annemler evden cikmak zorunda kalir..
ama kesin kararliyim kredi karti ve vergi borcuna karismicam. ondan azcik caba görsem yine öder kapatirim borcunu ama ben para arttircam die zorlanirken o bisi yapmazsa icimden gelmiyor...
hos sonrasini biliyorum o borc yine bana patlicak hem de faiziyle...
aksama pilav yememek icin kendime corba yapmaya karar verdim :))
burdan buldum tarifi de mantar corbasi... yagi cok az (1 kasik tereyag) ben eminim daha da az koyarim :))
sonuna kadra haklisin
annem tavir alsin o zaman... dayatsin illa bir ise gir gzmnc ye yuk olmayalim diye....tabiiki sirf senin cabala olmaz.. babanin da caba harcamasi lazim ev gecindirmek icin..
ben d ekepekli piirncten pilav yapacaktim ki kepekli pirincimin boceklendigini fark ettim. halbuku yeni almistim. mecburen bulgur pilavina dondum ben de...
desem bile cok birsey degismez.. aylarca ev kirasi verilmese neden verilmedi demez.. hatta kredi aldigi zamanlarda neden heray daha ayin 1 inde kirayi yatiriyorum die kackere tartistik.. o kredisini yatirsaymis sonra ödenirmis kira...
simdi ben vermicem desem, sorumsuz evlat olma kismini biraktim, büyük bir ihtimalle annemler evden cikmak zorunda kalir..
ama kesin kararliyim kredi karti ve vergi borcuna karismicam. ondan azcik caba görsem yine öder kapatirim borcunu ama ben para arttircam die zorlanirken o bisi yapmazsa icimden gelmiyor...
hos sonrasini biliyorum o borc yine bana patlicak hem de faiziyle...
bilemedim valla canım zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?