50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusa cnm sen ne kadar sbairlisin,
hic sinirlenmez misin merak ediyorum?

-- arkadasa guze guzel izah etmissin ya o yuzden diyorum-- :92:

cnm benim ya cok sagol,
vallahi kanima girdin, dedigin gibi gece gunduz + goz kremi bir de guzel temizleyici alayim ben,
gunes kremini yaz kis kullanmali miyiz cnm?

sagol cnm bir gideyim ben eczaneye bu yakinlarda.

rica ederim canım mümkün olursa önce testerını al. ama genel olarak la roche dan memnun olmayan çok azdır.
güneş kremini yaz kış sürmen lazım canım, gün ışığı cildi yakmasa da zarar veriyor ne yazık ki.

hih ona krem buldun hemen.. ya ben ne kullanacagim. kafam karisti iyiceee....

canım senin cildin benim gibiyse, babe ürünlerini bir dene bence, çoğu eczanede testerı var. ben temizleyici sütü ve toniğinden çok memnunum.
gözeneklerimi temizledi ve sıkılaştırdı. siyah noktalarımı azalttı.
nemlendirici ve güneş kremin de la roche kullanıyorum.
iki markanın da fiyatları makul ürünleri çok güzel.

la roche'un makyaj temizleyicisini almayın yalnız hiç temizlemiyor. parasına değmez yani, onun yerine sıradan garnier, diadermine gibi bir temizleyici daha iyi.

:90:

valla di mi

evet hakikaten çok anlayışlı iyi niyetli biri. aslında ben sinir edici birşey söylediğimi zannetmiyorum. ama bikaç arkadaş - ki sende destekledin biraz evvel- işi yokuşa sürme bahanesi peşinde oluyolar. neyse iyi forumlar herkese

Canim biz burda dertlesirizde boyle seyleri..
Valla cok zor bir durum, bir yanda ailen var obur yanda senin hayatin. Sanirim evli degilsin henuz. Baban sana guvenerek surekli yeni islere atilmamali. Bunu anlatmalisin uygun bir dille. Bu nasil soylenir bilmiyorum ama belki annene anlatmakla baslayabilirsin.Sen kardeslerine ve annene yeteri kadar destek olmussun, ama kendi gelecegin icin de uc kurus kenara atmalisin. Bence baban mumkunse artik is kurmasin. girsin bir yerde maasla calissin. Serbest meslegi yurutmek cok zordur.
Ayrica ben de yurtdiisnda doktora yaptim. Doktora ogrencilerinin maaslari/burslari cok dolgun degildir. Yani hem doktora yapip hem kardesine annene babana destek olamazsin... Ancak gecinebilirsin...

Amin sağolasın..
çay o kadar zararlı mı ki yaaa???

oh her eve lazim senin esinden...

valla heee

anchusacığım çok isterim ama bu işyerim nete her an girmeye müsait değil
2 gündür rahatım ama müdür yok diye
müdür bugün yarın gelecek ve o zaman hiç giremeyeceğim maalesef..

klik masallah esine,
heryerde anlatma nazr deger

dimi yaa

+

hımmm..rezeneyi önce bir doktoruma sorsam..

sinirlenmez miyim... beni taniyanlar bir yanimdan cok cekinirler.Eser gurlerim kimse durduramaz bazen...

Ama cok kolay sinirlenmem, sinirlensem bile derin bir nefes alip sakinlesme potansiyelim var... Universitede baba parasiyla okuyan zengin cocuklarina laf anlat, is yaptir, proje yazdir derken bayagi deneyim kazandim.............Odev verirsin Neden bunu yapmak zorundayim diye sorarlar... inanabiliyor musun??

Son düzenleme:

suan zaten hicbirsekilde bir is kuramaz kendisine.. ama hicbir yeri de calismak icin begenmiyor. adami begenmiyor, parayi az buluyor, saatini begenmiyor.. zaten son zamanlarda is aradigi falan da yokmus..
annem de farkinda ama artik laf soylemekten o da bikmis.. konusmuyormus bile...
ben simdi kenara para arttirmayi düsünemiyorum bile tek istedigim biran önce kendilerini kurtarmalari.. (Allah korusun) ya bana bisey olsa... hadi evliligi bile gectim...

pepercim
benim nacizane fikrim eğer dermolojik ürün eczane yani alacaksan bioderma al...hem ekonomik hem fransız yapımı çok güzel....ama kzometik dersen ben 18 yaşımdan itibaren kozmetik kullandım memnnunum..

gzmnci canım durumuna çok üzüldüm canım. fikrimi sorarsan ben olsam babam da olsa konuşurdum, sonuç da senin de bir hayatın var, bütün ömrünü ona harcayamazsın ileride evlenince de senden böyle para isterse sürekli evlilik hayatın riske girer.
ayrıca sen ona çalışmıyorsun ki, o bencillik yapsın harcasın sen öde olur mu ööyle şey.
insanların durumları kötüleşir düzelir herkesin başına gelebilir iflas, o zaman sonuna kadar yardım edilir. ama senin babanın karakterinde var savurganlık anladığım kadarıyla kusuma bakma.
ileride daha kötü olmamanız açısında bence konuş babanla, araba alıcam bişeyler alıcam de, borca gircem de, güzelce anlatırsan anlar sanıyorum.
zor bir durum ama başka çaren yok hayatım.

tamam canim biz baska koc arayisina girelim..
tabi bence herseyi doktoruna danis...
Rezene cayini da ablama bir doktor onermisti.. ozellikle sonraki aylarda gaz problemini cozuyor ve bebegi-anneyi sakinlestiriyor rezene......cok tekmeleyincede ablam rezene icerdi hemen sakinlesirdi yegenim...
ben anasonu hic sevmedigim icin icemem rezene ama bildigim kadariyla hamile bayanlara oneriliyor. belki 3-4 aydan sonra icmeye baslaman daha uygun olur arastirmak lazim.bir cay daha var onerilen ablama sorayim onu da soylerim sana tamam mi???

desem bile cok birsey degismez.. aylarca ev kirasi verilmese neden verilmedi demez.. hatta kredi aldigi zamanlarda neden heray daha ayin 1 inde kirayi yatiriyorum die kackere tartistik.. o kredisini yatirsaymis sonra ödenirmis kira...
simdi ben vermicem desem, sorumsuz evlat olma kismini biraktim, büyük bir ihtimalle annemler evden cikmak zorunda kalir..
ama kesin kararliyim kredi karti ve vergi borcuna karismicam. ondan azcik caba görsem yine öder kapatirim borcunu ama ben para arttircam die zorlanirken o bisi yapmazsa icimden gelmiyor...

hos sonrasini biliyorum o borc yine bana patlicak hem de faiziyle...

aksama pilav yememek icin kendime corba yapmaya karar verdim :))

burdan buldum tarifi de mantar corbasi... yagi cok az (1 kasik tereyag) ben eminim daha da az koyarim :))

sonuna kadra haklisin
annen de tavir alsin, baban tek basina seni dinlemiyorsa.... dayatsin illa bir ise gir gzmnc ye yuk olmayalim diye....tabiiki sirf senin cabala olmaz.. babanin da caba harcamasi lazim ev gecindirmek icin...ileride evlenince daha da zor olacak simdiden butcelerin arasina bir cizgi cizmezsen...

Son düzenleme:
aksama pilav yememek icin kendime corba yapmaya karar verdim :))

burdan buldum tarifi de mantar corbasi... yagi cok az (1 kasik tereyag) ben eminim daha da az koyarim :))

ben d ekepekli piirncten pilav yapacaktim ki kepekli pirincimin boceklendigini fark ettim. halbuku yeni almistim. mecburen bulgur pilavina dondum ben de...

sonuna kadra haklisin
annem tavir alsin o zaman... dayatsin illa bir ise gir gzmnc ye yuk olmayalim diye....tabiiki sirf senin cabala olmaz.. babanin da caba harcamasi lazim ev gecindirmek icin..

yapiyor kadin.. cook diretiyor. kusuyor, geri konusup suyuna gidiyor... ne bileyim herseyi deniyor..

ben d ekepekli piirncten pilav yapacaktim ki kepekli pirincimin boceklendigini fark ettim. halbuku yeni almistim. mecburen bulgur pilavina dondum ben de...

ben dün buradan tarifini gördügüm sütlü bulgur pilavini denedim. cok da guzel oldu. ben cok begendim.. icinde bir de sogan ve rengarenk paprikalardan dogradim :)
mutfak konusunda kendimle gurur duymaya basliyorum :) eve gidince de corbayi deneyecegim.. aksam icin hafif guzel olur die dusundum. bir de brokoli tarifi buldum, belki onu da denerim :)
okulda bugun isler hic istedigim gibi gitmedi. yazdigim kod calismadi, bilg prob cikariyor, rapor yazmaliyim cumaya, hoca kodu görmek isteyecek pöfff... kendimi mutfaga atip rahatlamaya caliscam.. hos yemek pistimi pismedi mi sorusu beni daha cok strese sokuyor ama bakalim...

bilemedim valla canım zor bir durum

anchusa canım bu arada sanırım önerdiğim babe ürünü yulaf özü serisindenmiş, onu söylemeyi unutmuşum. şimdi duştan çkıktım tonik sürdüm de, ordan aklıma geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…