kozmetik içinde Lancome ama cilt temzlemede clunıqe(siyah nokta vs super etkili) Nacizane fikrim
bazi gunler isler yurumez hic.yapiyor kadin.. cook diretiyor. kusuyor, geri konusup suyuna gidiyor... ne bileyim herseyi deniyor..
ben dün buradan tarifini gördügüm sütlü bulgur pilavini denedim. cok da guzel oldu. ben cok begendim.. icinde bir de sogan ve rengarenk paprikalardan dogradim :)
mutfak konusunda kendimle gurur duymaya basliyorum :) eve gidince de corbayi deneyecegim.. aksam icin hafif guzel olur die dusundum. bir de brokoli tarifi buldum, belki onu da denerim :)
okulda bugun isler hic istedigim gibi gitmedi. yazdigim kod calismadi, bilg prob cikariyor, rapor yazmaliyim cumaya, hoca kodu görmek isteyecek pöfff... kendimi mutfaga atip rahatlamaya caliscam.. hos yemek pistimi pismedi mi sorusu beni daha cok strese sokuyor ama bakalim...
anchusa canım bu arada sanırım önerdiğim babe ürünü yulaf özü serisindenmiş, onu söylemeyi unutmuşum. şimdi duştan çkıktım tonik sürdüm de, ordan aklıma geldi :)
anchusa canım bu arada sanırım önerdiğim babe ürünü yulaf özü serisindenmiş, onu söylemeyi unutmuşum. şimdi duştan çkıktım tonik sürdüm de, ordan aklıma geldi :)
birsey sorcam, bunlari kullanmaya baslayinca sürekli ister mi cilt? yani ne bileyim dogal mi bunlaar... Kimyasal seyleri yuzumuze sürmek ne kadar mantikli olur??
babe nin sebum dengeleyici ve nemlendirici bir kremi var. onu biliyor muusn? hos yeni bir krem henuz...kullanmamis olablirsin. bir de yeniden yapilandirici var. sanirim bu daha uygun.. ay yok bu cok kuru ciltler icinmis. yagli ve karma ciltler icin bir tek babe hidrajel gordum. senin yulaf ozlulerde bir tek vucut losyonlarinda var.
canim sagol uzun uzun yazmissin benim icin...canım ben de baktım da benim serimde yokmuş evet. ben zaten nemlendiricisini kullanmadım. temizleyici ve toniğini kullanıyorum çok memnunum. ama onun nemlendiricisi yokmuş. nemlendiricisi karma ve hassas ciltler için olanını al bir de güneş kremiyle ayrı ayrı olanını al, yeniden yapılandırma kremleri gece oluyor genelde.
benim nemlendiricim la roche, ben bir markaya takılmıyorum ayrı ayrı kullanıyorum genelde. bir markanın bir ürünü yarayıp diğeri yaramayabiliyor çünkü.
ama babe çok tester veriyor, büyük bir eczaneden git al testerlarını dene beğenirsen al. la roche'a da bak mutlaka nemlendirici konusunda çok iyi.
hepsine bak alma yine araştır sonra al ben öyle yapıyorum
babe için normal nemlendiricisini gündüz kremi olarak(yağsız seçersen daha iyi olur, t bölgende yağlanma varsa), yapılandırıcıyı da gece kremi olarak alabilirsin.
bu gece kremi güzel gözüküyor ama kuru ciltler için diyor, ama benim cildim kuru olmadığı halde erken yaşlanma belirtileri oluyor.
sen bence ilk başta önce sadece iyi bir nemlendirici al, onu geceleri de sürersin, bende şimdir kırışıklar başladığından gece için uzman bir şey arıyorum, araştırmalarım sürüyor, çok iyi bir gece kremi bulursam sana da haber veririm :)
şuan senin için de önemli olan cildinin nemlenmesi.
kime sorsam estee diyor, alsam mı almasam mı karar veremedim
bu arada kanyonda loccitane var, oraya da uğra bir gün fırsat bulursan. orda uzmanlar oluyor, ürünleri denetiyorlar, çok güzel nemlendiricileri var doğal süper.
ayın ilk ve son günleri de %40 indirim var çok ucuza geliyor. önümüzdeki salı ya da çarşamba bir uğra istersen, belki buluşursak beraber uğrarız hatta.
elma badem konsantresini denetirim sana, o da çok beğenip kararsız kaldığım bir krem
ay gezeriz güzel olur bak iyi aklıma geldi:)
günaydn kızlarrr.
sabah simit yedim amannn ne diye yediysem koca1 simiti
lachesss Idealist Mikro-D - Estee Lauder - Cilt Bakımı
ciltlerimzi benziyo gibi ya şunumu alsam diyorum ayy bu site insanı çok kaşındırttıyor yaa.ben de böle şeyleri pek bi seviyorum. makyaj ürünlerni çok takmam ama bunların kutuları falan pek cezbediyor beni zaten amaçlarıda o değilmi
nilufert ben bunu da kullandim estee lauder in idealist serisi cok guzellachesss Idealist Mikro-D - Estee Lauder - Cilt Bakımı
ciltlerimzi benziyo gibi ya şunumu alsam diyorum ayy bu site insanı çok kaşındırttıyor yaa.ben de böle şeyleri pek bi seviyorum. makyaj ürünlerni çok takmam ama bunların kutuları falan pek cezbediyor beni zaten amaçlarıda o değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?