50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kozmetik içinde Lancome ama cilt temzlemede clunıqe(siyah nokta vs super etkili) Nacizane fikrim

birsey sorcam, bunlari kullanmaya baslayinca sürekli ister mi cilt? yani ne bileyim dogal mi bunlaar... Kimyasal seyleri yuzumuze sürmek ne kadar mantikli olur??

bazi gunler isler yurumez hic.
guzel olursa tarifini bize de ver tamma mi??

anchusa canım bu arada sanırım önerdiğim babe ürünü yulaf özü serisindenmiş, onu söylemeyi unutmuşum. şimdi duştan çkıktım tonik sürdüm de, ordan aklıma geldi :)

babe nin sebum dengeleyici ve nemlendirici bir kremi var. onu biliyor muusn? hos yeni bir krem henuz...kullanmamis olablirsin. bir de yeniden yapilandirici var. sanirim bu daha uygun.. ay yok bu cok kuru ciltler icinmis. yagli ve karma ciltler icin bir tek babe hidrajel gordum. senin yulaf ozlulerde bir tek vucut losyonlarinda var.

Son düzenleme:
canım hiç atlamamam gerekn bence süt yoğurt peynirin yanında ceviz fındık badem brokoli marul ve balıkkkkkkk deniz balığı tam zamanı sardalya bolbol ye tepsiye diz sardalyayı azcık yağ gezdir soğan doğra yarım ay şeklinde biraz tuz karabiber kırmızı biber acı değil tabi üstüne limon dilimle at fırına 200 derece yarım saat
oyyyy canım çekti yawww
bolll su iç sonra elinde 1.5 luk şişeyle gez ben öyle yapıyodum
aklıma geldikçe yazarım ben sana

birsey sorcam, bunlari kullanmaya baslayinca sürekli ister mi cilt? yani ne bileyim dogal mi bunlaar... Kimyasal seyleri yuzumuze sürmek ne kadar mantikli olur??

Gizemcim sürekli ister mi bilmiyorum ama ben 18 yaşlarımda kullanmaya başladım..düzenli olarak cilt bakımımı ne olursa olsun yaparım diş fırçalama gibi...doğal birşey istiyorsan BİODERMA alabilrsin eczanede satılıyor ve parasıda cok makul bence...Üniv. yıllarında ben düzenli kullandığımda çoğu arkadaşım çok öenm vermedi özelliklede sabah akşam temizlik ve bakıma...ama minnoş zaman o kadar çabuk akıyor ki.....yani bilmem şu an kimse yaşıma inanmıyor(yada beni kandırıyorlar ) ve yaşıtım hatunlarının içinde çizgisi vs olmayan bir bayanım...elini düşün krem sürmezsen hemen farkı görürsün

kk dakı tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarımmmm. öpuyrm hepınızı. kızlar ben hala moda gıremedım yemege dıkkat edyrm ama spor zamanım olmuyr dınlenmeye bıle zor vakıt buluyrm ınsaallah haftaya yogunlugum azalacak. spor yapamayınca sucluluk hıssedıyrm bırsey yazmak ıstemyrm herkese iyi geceler

canım ben de baktım da benim serimde yokmuş evet. ben zaten nemlendiricisini kullanmadım. temizleyici ve toniğini kullanıyorum çok memnunum. ama onun nemlendiricisi yokmuş. nemlendiricisi karma ve hassas ciltler için olanını al bir de güneş kremiyle ayrı ayrı olanını al, yeniden yapılandırma kremleri gece oluyor genelde.
benim nemlendiricim la roche, ben bir markaya takılmıyorum ayrı ayrı kullanıyorum genelde. bir markanın bir ürünü yarayıp diğeri yaramayabiliyor çünkü.
ama babe çok tester veriyor, büyük bir eczaneden git al testerlarını dene beğenirsen al. la roche'a da bak mutlaka nemlendirici konusunda çok iyi.
hepsine bak alma yine araştır sonra al ben öyle yapıyorum

babe için normal nemlendiricisini gündüz kremi olarak(yağsız seçersen daha iyi olur, t bölgende yağlanma varsa), yapılandırıcıyı da gece kremi olarak alabilirsin.
bu gece kremi güzel gözüküyor ama kuru ciltler için diyor, ama benim cildim kuru olmadığı halde erken yaşlanma belirtileri oluyor.

sen bence ilk başta önce sadece iyi bir nemlendirici al, onu geceleri de sürersin, bende şimdir kırışıklar başladığından gece için uzman bir şey arıyorum, araştırmalarım sürüyor, çok iyi bir gece kremi bulursam sana da haber veririm :)
şuan senin için de önemli olan cildinin nemlenmesi.

kime sorsam estee diyor, alsam mı almasam mı karar veremedim

bu arada kanyonda loccitane var, oraya da uğra bir gün fırsat bulursan. orda uzmanlar oluyor, ürünleri denetiyorlar, çok güzel nemlendiricileri var doğal süper.
ayın ilk ve son günleri de %40 indirim var çok ucuza geliyor. önümüzdeki salı ya da çarşamba bir uğra istersen, belki buluşursak beraber uğrarız hatta.
elma badem konsantresini denetirim sana, o da çok beğenip kararsız kaldığım bir krem
ay gezeriz güzel olur bak iyi aklıma geldi:)

canim sagol uzun uzun yazmissin benim icin...
dun netten ismarlasam mi diye bayagi bir baktim ama en sonunda eczaneye gidip konusup deneyip danisip alm aya karar verdim. birsey ismarlamadim. strawberry de lancome un kutusuz bir kremi cok in mis. ama o da dermo urun degil diye vaz gectim. tamam haftaya bulusursak birlikte gideriz. ne iyi olur.
günaydn kızlarrr.
sabah simit yedim amannn ne diye yediysem koca1 simiti

canim olsun ogle ve aksam az yiyerek dengelersin onu...arada bir oluyor boyle kacamaklar.

gunaydin kizlarrr;

nilufert dert etme cnm arada bir olur o kadar

sule cnm ben dun aksam 1 saat pilates yaptim sekerim.. pzt. de 30 dk+aksam 15 dk toplam 45 dk yurumustum

anchusa, lachesis su kanyondaki yere ben de bir gideyim.

ulkerk cnm biodermayi sen kullaniyor musun? hangi urunlerinden memnunsun?

ayy anchusacigim aynen ben de senin gibi baktin baktim bisey de almadim. aybasi maasi alinca gideyim gore gore secerek alayim diyorum.

Günaydın herkese

Albümümü siliyorum kızlar, bakmayan varsa baksın

pepper ve anchusa beraber bakarız işte kremlere ayarlayabilirsek fazla ayrıntı vermeyeyim özelden konuşuruz

Son düzenleme:

çok güzel bir temizleyiciye benziyor, estee nin kötü bir ürününe pek rastlamadım. temizleyici için fiyatı biraz pahalı yalnız, gerçi alacaksan şimdi indirimdeyken alabilirsin, değecek birşeyse devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…