Lancome - Matlaştırıcı Cilt Canlandırıcı Jel Krem ABD Üretimi ( Kutusuz )
Pure Focus Matifying Skin Revitalizing Gel Cream - Made in US ( Unboxed ) 50ml/1.7oz
bunu kullanan var mi kizlar??
canım ben gönüllüyüm aslında çokda haftaya izin alıcam işten de ev şu anda bizim tadilatta ya ev yeleştirme durumlarımı olacak . ev işlerimi toparlar toparlamaz ben olurumkizlar acilen koca ihtiyacimiz var!!!
kimse gonullu degil ne yapacagiz??
ya sorma cok tehlikeli.. simdi strawberry den ismarladim 100 tl lik siparis....markafoni cok tehlikeli cunku kargo parasi odemeyeyim diye 75 e tamamliyorsun alisverisi. o yuzden ben gercekten cok mantikli birsey olmadigi surece almiyorum markafoniden birsey.aaa tam da sampuanim bitmisti lachesis sagol
kizlar bu gidisle para biriktirme topiginden atilicaz he haberiniz olsun. para falan biriktiremicezz
canım ben gönüllüyüm aslında çokda haftaya izin alıcam işten de ev şu anda bizim tadilatta ya ev yeleştirme durumlarımı olacak . ev işlerimi toparlar toparlamaz ben olurum
kızlar sizi çok özledim :)
yaa muhabbetinize doyum olmuyor gerçekten de..fırsat buldukça okuyorum ama yazamıyorum bi türlü.
siviyorum siziiii :)
ya sorma cok tehlikeli.. simdi strawberry den ismarladim 100 tl lik siparis....markafoni cok tehlikeli cunku kargo parasi odemeyeyim diye 75 e tamamliyorsun alisverisi. o yuzden ben gercekten cok mantikli birsey olmadigi surece almiyorum markafoniden birsey.
yaa muhabbetinize doyum olmuyor gerçekten de..fırsat buldukça okuyorum ama yazamıyorum bi türlü.
ya kargo parasi oduyorsun 75 e tamamlamayinca diye biliyorum ben. ama belki yanlis biliyorumdur.75 e mi tamamlanıyor, çok saçmaymış onu bilmiyordum ben. o zaman alınmaz.
ya nerelerdesin önceden bu kadar yoğun değildin. bizde özlüyoruz seni.işin bölümün falanmı değişti eskiden yazardın
nerdesin sen fıstık, yoğunluğun bitmedi gitti
selam.. hosgeldin..umarim hersey yolundadir..
kızlar sizi öptüm..çıkmama gerek...
selam şekerler nasılsınız....... ben iyiym çok şükür okuldayım gene :))))
bugün 5 e kadar sizlerleyim......
ya bu arada hiç spor yapan yokmu.... sadece peppermint bildirim verdi..... hu hu kızlarrrr nerde sporlarımız
ben hiç spor yapmıyorum aylardan beri
peppermintcigim canım benim sağol, dün okudum rahatsızlanmışsın şimdi iyi misin?eşinin beli nasıl oldu?
yazmışsındır belki ama çok düzenki takip edemiyorum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?