50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Lancome - Matlaştırıcı Cilt Canlandırıcı Jel Krem ABD Üretimi ( Kutusuz )
Pure Focus Matifying Skin Revitalizing Gel Cream - Made in US ( Unboxed ) 50ml/1.7oz
bunu kullanan var mi kizlar??

aaa tam da sampuanim bitmisti lachesis sagol

kizlar bu gidisle para biriktirme topiginden atilicaz he haberiniz olsun. para falan biriktiremicezz

Lancome - Matlaştırıcı Cilt Canlandırıcı Jel Krem ABD Üretimi ( Kutusuz )
Pure Focus Matifying Skin Revitalizing Gel Cream - Made in US ( Unboxed ) 50ml/1.7oz
bunu kullanan var mi kizlar??

aaaa anchusacım tam adamına denk geldin lancome pure fcusu kullandım fiyatı uçuk değil ama gerçi şimdi ne kadar bilmiyorum uzun süre gitmiyor yada ben çok kullanıyorum sanırım .
neyse gelelim ürüne bak benim cildim çok problemliydi hala öyle ama şöle bi sorunum vardı çok yağlı olmasına rağmen özellkikle kşıın artık pul pul da değil kabuk kabuk kururdu. ne nemlendiriceler sürerdim fayda etmezdi. bu jeli 2 kutu kullandım . anında bititrdi problemi ve şu anda kullanmama rağmen o sorunum bitti. oyüzden çok duacıyımdır o jele

hımm anchusacım pure focusnemlemdiricisni değil de ben yıkama jelinden bahsediyorum. nemlendirici olarak da hydrazen serisini kulandım . yalnız kızlar şu anda ben yıkama olarak sebamedin sabun görünümlü ürününü kullanıyorum. cidiniz problemliyse onu kullabilirsiniz ekonomiklik arıyorsnuz yumuşakda yapıyor cildi hırpalamadan temizliyor.
mesela benim kuma toza dokununca elimde gerilme rahatsız olma kuruma problemim olyor geçen bu sabunla yıkadım ne nemlendiriciler kullanırdım yoğurt gibi krem sürerdim bi bu ii geliyor

aaa tam da sampuanim bitmisti lachesis sagol

kizlar bu gidisle para biriktirme topiginden atilicaz he haberiniz olsun. para falan biriktiremicezz
ya sorma cok tehlikeli.. simdi strawberry den ismarladim 100 tl lik siparis....markafoni cok tehlikeli cunku kargo parasi odemeyeyim diye 75 e tamamliyorsun alisverisi. o yuzden ben gercekten cok mantikli birsey olmadigi surece almiyorum markafoniden birsey.
canım ben gönüllüyüm aslında çokda haftaya izin alıcam işten de ev şu anda bizim tadilatta ya ev yeleştirme durumlarımı olacak . ev işlerimi toparlar toparlamaz ben olurum

tamam senin telasin bitsin seni yapalim koc. ama hala onumuzdeki hafta icin koc problemimiz var..neyse insanlar musait olana kadar kocsuz idare ederiz.aslinda benim bir koc listem var ama kimse girmiyor artik eskisi gibi..

kızlar sizi çok özledim :)
yaa muhabbetinize doyum olmuyor gerçekten de..fırsat buldukça okuyorum ama yazamıyorum bi türlü.
siviyorum siziiii :)

pepercim minnoşum...BİODERMA ben testerını kullandım ve beğendim sonra abimin eşinin cildi çok hassastı bioderma aldık(karma kuru hassas çok hassas serileri var) valla 49 tl göz 49tl nemlendiricisi.. temizlemeleride öyle olması gerek...benim toniğim çok iyi olmalı gözenek tıkanması ve siyah nokta olmaması için ya clinique 2 losyon yada deracine tonikini kullanıyorum çok memnunum..

yaa muhabbetinize doyum olmuyor gerçekten de..fırsat buldukça okuyorum ama yazamıyorum bi türlü.

ya nerelerdesin önceden bu kadar yoğun değildin. bizde özlüyoruz seni.işin bölümün falanmı değişti eskiden yazardın

Son düzenleme:

75 e mi tamamlanıyor, çok saçmaymış onu bilmiyordum ben. o zaman alınmaz.

nerdesin sen fıstık, yoğunluğun bitmedi gitti

75 e mi tamamlanıyor, çok saçmaymış onu bilmiyordum ben. o zaman alınmaz.
ya kargo parasi oduyorsun 75 e tamamlamayinca diye biliyorum ben. ama belki yanlis biliyorumdur.

selam.. hosgeldin..umarim hersey yolundadir..

ya nerelerdesin önceden bu kadar yoğun değildin. bizde özlüyoruz seni.işin bölümün falanmı değişti eskiden yazardın

nerdesin sen fıstık, yoğunluğun bitmedi gitti

selam.. hosgeldin..umarim hersey yolundadir..

yolunda herşey canlarım
sadece iş yogunluğu...yılbaşı öncesi böyle oluyor bizim işler. bir de araya bayram girince çok birikmiş. ama yaramaz bir şey yok şükür.yakında bomba gibi dönücem tekrar sahalara:82:

kocum menum:

sabah
1 yuvarlak kepek ekmegi
yarim kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
1 kucuk bal

limonlu yesil cay

ara
1 kucuk yogurt

ogle
1 tabak ispanak
2 bardak sikma portakal+havuc suyu

ara
1 dilim kepek ekmegi
yarim kk beyaz peynir, ceyrek salatalik

(arami henuz yapmadim ilerleyen saatlerde yapicam)

aksam da cok kacirmam yine

selam şekerler nasılsınız....... ben iyiym çok şükür okuldayım gene :))))

bugün 5 e kadar sizlerleyim......

ya bu arada hiç spor yapan yokmu.... sadece peppermint bildirim verdi..... hu hu kızlarrrr nerde sporlarımız

ben hiç spor yapmıyorum aylardan beri

peppermintcigim canım benim sağol, dün okudum rahatsızlanmışsın şimdi iyi misin?eşinin beli nasıl oldu?
yazmışsındır belki ama çok düzenki takip edemiyorum maalesef.

canim benim tesekkur ederim.
midem bozulmustu simdi daha iyiyim ama istahim yerine gelmedi hala, her gordugum yemek midemi bulandiriyor, zorla yiyorum (gerci istahimin az olmasina memnunum bir bakima da hastalik sonucu olmasi da kotu tabi)
esim de daha iyi cnm, geceleri biraz agrisi oluyor ama zamanla o da gecer umarim.

bak biz bulusmayi dusunuyoruz haftaya gelirsin diy mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…